Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
nem recseg.
viszont a foy pálya valami mocskos módon belassul. Úgy mint amikor a szerver laggolni szokott. Totál levettem mindent de így is játszhatatlan. Valami nem kóser...lehet kellene egy újabb driver ha még nem adott ki újat az nvidia

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

24 player,szintén 100 körüli ping
Domination ment rajta
80.168.35.103:28988

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

UO szerver,20 player,100 körüli ping:
S&D megy rajta.
131.211.227.136:28960

UO-s Hq-t mér nem találok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
akkor megnézem ott elõször.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
eddig singleben néztem.

Dietrich
most nézem.

mindegy hogy multi vagy single mód?

Serpa
na ?
recseg EAX on neked is ?

fitutufi

lóál engem a multi nem érdekel utálom
de a gamet az igazit azt yeeeeeh

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Serpa
Battlefrontban még nem néztem meg, hogy recseg-e.
😊

Dietrich
megkaptad a választ amire vágytál 😊

Dietrich
megnyugtatlak amint meguntam az UO multit végig fogom vinni.
Te hányszor nyomtad végig már Kursk-ot multin? Én legalább 100x

fitutufi
senki sem figyel rám ? 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dietrich
igazad van, de ha úgy is jól szól mit szarozzak vele mikor a legnagyobb gondot a szerverekre való(UO) bejutás jelenti. 😊

Kipróbálom amint végeztem az uccsó fájl-al (SW😎ez is ilyen izé...piffpufos game csak vannak benne yodák meg Skywalkerek meg szõrõs majmok 😊

fitutufi
hmmmmmmmmm ?

Serpa
hát ha már SB van, akkor hadd használjam ki ami benne van.
😊

ha EAX ra állítod neked is recseg ?

Dietrich
nálam is az van beállítva (gondolom ez telepûl alapból)és én azon is hagytam. Nekem megfelel neked miért nem?
Bár az is igaz vagy a hifire nyomom ki a hangot vagy fülhallgatón hogy ne zavarjam vele a családomat és ezeken jól szól.
Nem 5.1-re lövöm ki! Lehet ott szarul szól.

Serpa
mit tehetek ?

Dietrich
nem tudom de nekem is az van és elõször mikor beraktam a gépbe (az alaplapit biosban letíltottam) felraktam a drivert és baromi halk volt hiába tekertem fel minden hangerõt.

Aztán csináltam egy xp install-t és minden müxik 😊

Dietrich
pedig soxor leírják, hogy a játékhoz adott DX verziókat is felkell rakni különben gondok lehetnek a játékkal.
Igaz ezután meg az op.rendszerrel.

Serpa
az mitõl lehet, hogy ha bmelyik EAX -ot állítom be, akkor iszonyú recsegõ,ropogó hangok vannak, fõleg robbanáskor; de ha miles fast 2D -t állítok, akkor ilyen nincs.
SB Liveom van.

fitutufi
nah mivan hányan vitték végig már ?????!!!!
én is !

XeeN
Megoldódott. (kopp-kopp) Nem egyezett az általam használt DX9c a cd-n lévõvel... Ezt a baromságot.

Punker
na mindegy majd a delux verziót betesztelem, addig meg várok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hát ezt megszívtam, nem ugyanaz a verzió az elsõ és a második lemez, így nem megy föl 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Thx,

De a winiso is javította így a nero kiírta.

Dichter
Mostmár stfu

Hentes Bill
nem, itt csak sír össze-vissza a szád 😛

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
Nemtom mi lehet a baj.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

XeeN
Thx a mentést, de nem sikerült még betölteni sem... " xy.sv was saved with different script files" Azt hiszem feladom.

Ám az is lehet, hogy én vagyok a .

ranGer2
wáááháhááá! 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dichter
Miért? Itt mutatom?

Hentes Bill
gyere infoado szerverre

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
na, most meg 30-as.

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nem. csak mondom, ott mutasd meg mekkora legény vagy

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Hozzád szóltam? De ha negyon akarod...

Hentes Bill
gyere játszuk le a bunyót vmelyik szerveren

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Jajj ne kezdjétek már itt is plííz!!

DONGUBA
MEGERDEMLED

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ez a köcsög punkbuster mindig kidob a cd kulcs miatt!uo-ba

Dichter
Még nem próbáltam, de elképzelhetõ. Szerintem menne. A mostani CoD-om alatt 5x lett újrahúzva az oprendszer, és még mindíg megy. Igaz, csak és csakis ASE-ból lehet indítani.

Serpa
CD rõl nem lehet felmásolni ?

Dichter
Nem okozok neked örömöt

Dichter

hi vki pls dobjon meg egy mukodo cod:uo kulccsal
thx
Nekem igen 😄

Hentes Bill
innen (sms), vagy dc

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nem is kell, senkinek nem fox hiányozni

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Reinstall segített volna

Serpa
szép lett volna ...
😄

Dichter
Pontosabban mégsem az összest, csak azokat, amiket a szerverekrõl szed le.