Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Persze ebben benne van szvsz az, hogy sokat tolom az Americas Armyval is, és abban csapatmunka nélkül esélyed sincs, aki meg csak hentelni akar az egyrészt elõ sem vesz ilyen játékot, másrészt meg fogja az épp legjobban menõ multi játékot és bemegy hentelni leszarva a többiek játékát...
"bassza meg!!! vigyázatokk!!!! Jobb ablak, a jobboldali!!!.-...a láma anyá*at!! van nálad gránát??? Kinél van egy rohadt gránát???"

Boldog Karácsonyt!
Ha nincs más megoldás, akkor meg maradnak a klánok, és a TS vagy Ventrillo megoldás...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Másrészt a szerveradminok biztos tudják majd konfigolni, hogy egy 20 fõs szerveren ne legyen 16 jármû. Türelem, jó lesz ez.
Egyébként az új Arnhem és Cassino pályák teljesen gyalogos játékmódot igényelnek, nyugodtan hozzá lehet csapni a hagyományos S&D szerverek maplistjéhez.
Viszont ha belegondolsz nem olyan nehéz egy tankot elintézni, és base assault-ban hurcolhatnád gyalog szerrel egy darabig a satchel charge-okat a bunkerhez 😊 Szal sztem nem árt a jármû respawn, bár a tegnapi játékban kicsit túl gyakori volt szvsz.
Ami jó lenne: a tankba duda 😊)) Sokszor volt, hogy jeep-el mentem volna, de gondoltam felveszek valakit. Erre látom hogy mindenki megy gyalogszerrel ész nélkül. Ilyenkor belefeküdtem a dudába, és általában egybõl kapcsoltak, és bepattantak a géppuskához 😊 A tankkal ezt nem lehet megcsinálni, az meg azért mégis gáz, hogy egy lába mellé küldött sorozattal próbálok meg utalni a dologra :|
Egyébként még mindig nincs beépített vilco??? Hogy picsába lehet bármit is csapat munkába végig vinni a játékban, ha egyszerûen a csata vagy lopakodás hevében az idióta billentyûzetet kell verni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Nekem a Diablo 2-bõl és a kiegjébõl is kilopták anno a kulcsokat, az egyiket boltban vettem, a másikat rendeltem és postán küldték. Mivel az online játék abban máshogy van, mint itt (ott egy "központi" auth szerver van, amire mindenki bejelentkezik), jórészt nem is tudtam játszani vele neten. Pár levél, asztalverés, és fenyegetõzés után sikerült elérnem azt, hogy kicserélték a játékot. Azóta nem vettem semmi játékot magyarországról... (ha valami nagyon kell, inkább külföldrõl rendelem meg)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Boldog Karácsonyt!
Jó volt a játék, sztem nem barmolta szét a tankok használata a játékot. A Foy pálya nagyon bejön nekem, fõleg azon nyomtunk base módot (bunkereket kell pusztítani). Eleinte kicsit káosz volt, amíg sokan nem tudták mit kell csinálni, de egy kör után kialakult a kép, és akkor már lehetett csapatmunkában is nyomulni 😊 A tankokat meg jól be lehet szivatni a házak és kertek között rohangálással + megfelelõen használva a rakétát 😊
Nem tudom ki hogy van vele,de én támogatnám a régi Mohiklános HQ szerver UO-ra állitását.Persze továbbra is folyamatos HQ játékmódal.
Ui: most hogy jobban megnéztem én is, jó hogy itt magyarázok és osztom az észt, amikor nekem a vga a hangkártya és a hálókártya is egy irq-n van

Nieleen
ha kiveszem és átrakom másik slotba a hangkártyát, akkor egybõl új IRQ -t is kap, igaz ?