Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztán meg majd megkérdezik:
-Milyen klán az az SG?
-Supergamez fórum...
-LOOOL....

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

#21980 ? valaki?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hentes Bill
40-50? kizárt, jó ha 15-20 ember összejönne

Boldog Karácsonyt!

az a sok csillag széthúzza szvsz. inkább má Kandurex*****

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kandurex
Este majd tuti benézek valamelyik szerverre, Kandurex néven fogom majd rontani a levegõt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Jah és persze szigorúan az itteni nicked használni.

Kandurex
Legeccerûbb, ha publicolsz felveszed a neved mellé az nevet, értelemszerûen kiegészíted a csillagaid számával (pl: ez lennék pölö én) aztán keresed a többi SG-st és próbálsz vele egy csapatban lenni és együttesen jómunkáskodni. Nem?

#21980? nemtod?

Pano
lol, szarok én a fragakre ember 😊. DE ha pl tök könnyen lelõnek, meg nem tudok normálisan lõni, akkor hiába akarom lerakni a bombát 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

jah , jönnek az UFOk

Dietrich
was?

egyre érdekesebb dolgok jelennek meg telepítgetések után.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hm.. én nem tom feltelepiteni a CD-n lévõ DX-et..

40-50 nem klános, SG-s , csapatmunkás játékos? hm.

a fuckba, most feltettem megin a codot , [ véletlenül letöröltem 😛P ] , és amiko inditanám a multit , akor egy "couldn't load scripts/playeranim.script" üzivel kszön vissza..

Dietrich
már módosult a díj 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ahha..az se sok 😊

dr Kotász
Éves tagsági lenne: 1800 Ft.
Punkerwork
postai díj több 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
Jó álom a havi 150Ft meg túl jó álom lenne.
De álmodjunk már tovább..a 150Ft-ot miként juttatnánk el? Mert a postai díj is majdnem ennyi vagy emeltdíjas sms? 😊

szép , de sajnos nem tul valószinû..

tesó. én is ugyanigy vok ezzel.

dr Kotász
Nagyon helyes!

<álom>
Kéne indítani egy SG-s UO szervert a csapatmunkás (de nem klános) játékosoknak. A napi/heti jelszót priviben adnánk csak meg, aki kiteszi a fórumba, örök ban-t kap. Tagdíj: mondjuk havi 150 Ft, ebbõl lehetne fizetni a szervert. Ha Összejön 40-50 ember, a világ legjobb szervere lenne.

Enyhébb változat: nyilvános a jelszó, és csak az adminisztrátori jelszó terjedne priviben. Ebben az esetben mindig lenne benn 4-5 admin, akik kiszórnák a nem csapatorientált emberkéket. Bazi nagy meccsek lehetnének...
<álom off>
Hármas ikrek😊

dr Kotász
Azt ordítod, hogy: Enemy spotted!
Dietrich

Örülök hogy sikerült téged jellemeznem!

Dietrich
"Viszont aki megpróbál a célért játszani,az kiteszi magát mindem veszélynek,és bizony könnyen lehet hogy nem lesz valami fényes statisztikája,mégis sokkal több hasznot hajt"

Ez vagyok én 😊

Dietrich
foglalni nem viszont bevédeni ahogy én is tettem azt lehet ha olyan helyen van a rádió.

Dietrich
de nekem pont az volt a bajom tegnap hogy s&d módban mentek a nem tankos pályák.

Dietrich
nm

Dietrich
Most már itt 😊

Hellhammer
Én a skilles jelzõt a cheater helyett használom (meg még páran mások is), mert elméletileg a punkbuster óta nem lehet csalni ugye 😛

Egyébként igazad van, nem feltétlenül a nagy frag vadász a jó játékos, bár azért nem árt ha az ember tud jól lõni, jól jöhet az object teljesítése közben. Azaz a bevállalós, sok fraget szerzõ játékos az igazi 😊 Meg persze kell lenniük mindig ágyútöltelékeknek is, õk abban menõk, hogy hogyan kell magukra vonniuk az ellenfél tüzét és meghalni gyorsan (én általában ez a fajta vagyok 😊)

"sokkal több fragje volt a vesztes csapat néhány játékosának mint a gyõztesbõl jópárnak"

Persze ezzel mindkét fél "éljátékosaira" gondoltam...

Jó,de mi a skilles játékos?
Mert én pl HQ nyomom sokszor,ott ki a skilles játékos?Aki sok fraget gyüjt?Nem hinnén,mert nem egyszer fordult elõ hogy sokkal több fragje volt a vesztes csapat néhány játékosának mint a gyõztesbõl jópárnak.
Viszont aki megpróbál a célért játszani,az kiteszi magát mindem veszélynek,és bizony könnyen lehet hogy nem lesz valami fényes statisztikája,mégis sokkal több hasznot hajt mint az aki végén 30-5-ös mutatóval rendelkezik,ám látszatra õ skilles játékos...

Lehet nem vagy oan környezetben , ahol mindenki pr0 körülötted, amien közegben vagy oan leszel te 😄

Pano
Ami számomra érthetetlen, hogy ebbe én miér tnem tudok jó skilles szintet elérni :\. Legtöbbször már ez idegesít a legjobban, hogy mindegyik játékban egy idõ után sikerült skilles player szintre feltuszkolni maga, de itt egyszerûen nem vagyok rá képes. I dont know miért 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Én i smegfordultam már pár FPS multi játékban, de szerintem ez a legkiszámíthatatlanabb mindegyik közül 😄 .Annyira szar, hogy már kurva jó 😄 Én is lõttem már annyi kamu dolgot, aztán csak néztem, hog yén ezt hogy a faszba csináltam 😊

Hentes Bill
ja. van dzsip, meg tank

Boldog Karácsonyt!

Hellhammer
Vezethetõek.

Hellhammer
Nemtom, elég meleg volt a dolog. Anno azért hagytam abba a CoD-ot mert számomra gyanúsan sok volt a nagyon "skill"-es játékos, pedig nem 2 hete kezdtem el akkor sem fps-el játszani 😞
Remélem nem lesz megint ez...

egy kvesztsön, kiegben vannak vezethetõ jármûvek, avagy csak mint használható jármûvek vannak?thx

Kandurex
Van olyan, hogy kiszámított követõ mozgás. Az öreg játékosok simán megcsinálják.

Hellhammer
CoD-ban nem lehetne? AA-ban úgy oldottam meg, hogy a nyilakra bindeltem külön külön, hogy "Up, Down, Left, Right" a numerikusra az égtájakat, meg egy két egyéb dolgot még más billentyûkre. Így aztán a lentebb írt dolgot így lehetne benyomni a team chat-be, vagy rádióba vagy mittoménmibe, hogy felnyíl, jobbranyíl, enemy bindelt bill-je. Remélem érthetõ 😊

Cheater: az normális dolgo, hogy úgy lõnek le füstön keresztül jó 60 m-rõl, hogy csak a szürkeséget látni? A killcam szerint ennyi volt, megláttam a srácot, egybõl visszarohantam a füst mögé és oldalaztam egy kicsit, õ meg 1 lövéssel kiszedett. Alig jelent meg a kieg, és máris vannak hozzá hack-ek?

Dichter

Dichter
Nem láttál?? Akkor nem publicoltál eleget. Egyébként ez az egyik ok, ami miatt nem is járok publicra. Össze vissza rohangál mindenki, kempel, az objectivet leszarja. Nagyon ritkák a kivételek, fõleg Mo-on.

Kandurex

Kandurex
Vagyis láttam, úgy hívják õket: Cheater.

Dichter
Valószínüleg ezért írta feltételes módban

Kandurex
ja! Mér? én még nem láttam egy személyes rambót aki önmagába hentelte volna az ellen csapatot, vagy ez a quake topic lenne?

Kandurex
Viccölsz úgye? Ilyeneket bindelni lehetetlen.