43642
  • jani01
    ááááááááááááááááááá
    a Janek csak aláírás akart lenni
    :D
  • jani01
    Boldog Szülinapot Yoss Janek
  • Mentol
    Sok boldog szülinapot Yoss!
  • hofitom
    Ilyet én is láttam:DDD Csőre húz tárat kivesz majd bele durrantott a tárazó homokba PA63-al. Hál'isten annyi esze volt, hogy nem forgott vele.
  • Yossarian
    Megnéztem az utána következőt is. Tetszett, hogy a sorozat végén először felhúzta, aztán vette ki a tárat és nagy vidáman elindult a fegyverrel. Általában így történnek a balesetek :D Elakad a töltény, azt hiszi kiürült a tár. Csőre rántja az új skulót és kiveszi a tárat, aztán majd játékból rápukkant az üresnek hitt fegyverrel a haverja homlokára... Csak azért tűnik fel, mert voltam ilyen hülyegyerek miatt raporton. Nem vettem észre én se mit művel. Hálistennek csak a tárazó falba durrantott :)
  • trident
    Fegyverek visszarugása - célzott lövés
    (thy to Hans:) )
  • hofitom
    De. 1.
  • kicsidinho
    csás nincs valakinek call of duty 1 cd száma???
  • trident
    Re Dietrich: izé, ki írta ezt az összefoglalót?:DDD

Re Yoss: a kismókus a fal tövében telepítve, bele tud feküdni a falba, de már eljutottunk oda, hogy ezt nem teszi meg senki, mert az összes játékos harap rá + felszólítás után jön a kick:D
  • Yossarian
    mi az az MG bug?
  • Yossarian
    Köszi nektek is :)
  • Dietrich
    Kösz.
    Akkor ez nem új hír amit linkeltem ;)

Voltam nálatok most reggel..kiugrottam az ablakon és nem gyógyultam vissza.
  • trident
    Teszteltük. Szerencsére az FGC klán segítségével, mert ők szponzoráltak minket egy tesztszerverrel.:)
    Különböző okokból kifolyólag mi a tesztet befejeztük.

Jelenleg a mini relase elérhető, ez fut nálunk is, ebben még nincs(enek) az új játékmód(ok).

Biztos infót nem tudok a megjelenésről. Ha gatyába rázódna a magyar gfm scene, ha tovább tudnánk fejlódni, ha tudunk konstruktívak lenni, kupákat szervezni tovább, szervereket fenntartani, netán egy közösségi honlapot, akkor érdemes (újra) felvenni a kapcsoaltot a készítőkkel!

(pontos kiadási dátumot még jósolni sem tudok, mert kevesen vannak a devek és e miatt szerintem lassan haladnak, már hónapokkal ezelőtt játszottunk az air assault játéktipussal, bár még nem volt letisztulva)

Mindenesetre érdemes kipróbálni a cod2 GFM-et, ki vannak gyomlálva az alap cod2 butaságai és könnyítései, hangulatos, jól ki van dolgozva, egyedüli probléma az mg bug szokott lenni, de arról már nagyon régen leszoktattuk a renitenseket...:D
  • Dietrich
    Trident!
    ezt a módot teszteltétek? link nálatok ez van már fenn a cod2-es szerveren?
  • Dietrich
    Boldog szülinapot Yoss!
  • Serpa
    HBD! :)

remélem jössz a free RO hétvégére.
  • trident
    Sok bodog születésnapot! =)
  • Yossarian
    Köszi mindenkinek :)
  • KM
    BSZK!
  • hofitom
    Talán Prof Bako.
  • kriszbig
    halihó! az 1. részhez létezik magyarítás és tud valaki magyar leírást a végigjátszáshoz?köszike!
  • HD JOHNNIE
    Boldog szülinapot Yoss! :)
  • hofitom
    Boldog születésnapot Yoss! Ennek örömére este engedélyezheted, hogy mindenki egyszer fejbe durranthat.
  • HD JOHNNIE
    Hi Trident!:) El is felejtettem mondani, a multkor láttam itt londonban jártamban keltemben egy Trident House-t :) Bánom, hogy nem volt nálam fényképező!! :(
  • trident
    Szia johhnie :)
  • HD JOHNNIE
    A lenne az oké, de igazából mit is akarsz vele tenni? :) Gondolom eladni... Tedd fel a tesz veszre meg a vaterára aztán majdcsak rákap valaki.
  • trogerzsiger
    hello!

lenne egy pentium 2es 256mb ramos 3gb hdd cdolvasós win98as laptopom. érdekelne vkit?
  • Dietrich
    naná! egy tigris az enyém!
  • Yossarian
    müxik, de miért nem a COD2 topicban kérdezed?
  • me and a monkey
    Majd erre válaszol más, ehhez már nem vagyok elég tapasztalt.
  • mrbaba
    És ez CoD2-be is nyugszik?:P
  • Serpa
    helyes, h megemlíted ^^
    én mindenképp megyek keletre.
  • me and a monkey
    Én mondok egyet: CoD.
    Ez mutassa az FPS-t, a játékban kell beírnod a konzolban (nulla gomb megnyomásával)a következő parancssort:
    /cg_drawfps 1
    És már mutassa is.
  • mrbaba
    Hellosztok!! Az lenne a kérésem, hogy Valaki mondjom egy olyan progit ha amikor megy a (pl.: a CoD) akkor mutassa az fps-emet. Elöre is nagyon thx!!

Üdv.: Bálint
  • me and a monkey
    (A második linket elrontottam, de gondolom mindenki megtalálja a RO topikot.)
  • me and a monkey
    Ez gondolom sokakat érdekel :)

Free trial Red Orchestra 12.07.-12.10.
    SG RO fórum
  • swabo
    tsá!

az lenne a gondom a cod2 multiban hog vannnak egyes szerverek amiknek a betöltésénél ki ír egy hiba üzenetet hogy: input client dtected vagy valami ilyesmi. aki tud lécci segítsen !

előre is köszönöm
  • Dietrich
    Help részt olvassad a szerver indítást
  • Dietrich
    én csak a hőkijelzés miatt raktam fel a nyáron, mert a teszteléseket már meguntam 1 éve :)
    de már kikapcsoltam azt is.
  • Luko
    Sziasztok!

Csináltam egy szervert, a játékon belül (tudom gagyi, de ideiglenesen jó lesz/lenne) és a következő hiba lép fel, amikor másvalaki akar csatlakozni:

"A CD klucs már használatban van
    Próbálkozz később"

Utánanéztem, és valóban az a hiba, mint ami a FAQ-ban van, tehát hogy tört játékkal nem fog működni a dolog. Viszont egyik cod-os havernak van normális szervere, amin ha beállít egy bizonyos "pure commandot" 0 értékre, akkor ez a hiba megszűnik, és mehet a játék! De ezt a "pure commandt" hol kell beállítani ilyen egyszerű, játékbeli szerveren??? Egyáltalán mi ez, és mit kell vele csinálnom???
    Valaki lécci segítsen!
    Előre is köszi!:)