43642
-
jani01 #41972 ááááááááááááááááááá
a Janek csak aláírás akart lenni
:D -
jani01 #41971 Boldog Szülinapot Yoss Janek -
Mentol #41970 Sok boldog szülinapot Yoss! -
hofitom #41969 Ilyet én is láttam:DDD Csőre húz tárat kivesz majd bele durrantott a tárazó homokba PA63-al. Hál'isten annyi esze volt, hogy nem forgott vele. -
#41968 Megnéztem az utána következőt is. Tetszett, hogy a sorozat végén először felhúzta, aztán vette ki a tárat és nagy vidáman elindult a fegyverrel. Általában így történnek a balesetek :D Elakad a töltény, azt hiszi kiürült a tár. Csőre rántja az új skulót és kiveszi a tárat, aztán majd játékból rápukkant az üresnek hitt fegyverrel a haverja homlokára... Csak azért tűnik fel, mert voltam ilyen hülyegyerek miatt raporton. Nem vettem észre én se mit művel. Hálistennek csak a tárazó falba durrantott :) -
#41967 Fegyverek visszarugása - célzott lövés
(thy to Hans:) ) -
hofitom #41966 De. 1. -
kicsidinho #41965 csás nincs valakinek call of duty 1 cd száma???
-
#41964 Re Dietrich: izé, ki írta ezt az összefoglalót?:DDD
Re Yoss: a kismókus a fal tövében telepítve, bele tud feküdni a falba, de már eljutottunk oda, hogy ezt nem teszi meg senki, mert az összes játékos harap rá + felszólítás után jön a kick:D -
#41963 mi az az MG bug? -
#41962 Köszi nektek is :) -
#41961 Kösz.
Akkor ez nem új hír amit linkeltem ;)
Voltam nálatok most reggel..kiugrottam az ablakon és nem gyógyultam vissza. -
#41960 Teszteltük. Szerencsére az FGC klán segítségével, mert ők szponzoráltak minket egy tesztszerverrel.:)
Különböző okokból kifolyólag mi a tesztet befejeztük.
Jelenleg a mini relase elérhető, ez fut nálunk is, ebben még nincs(enek) az új játékmód(ok).
Biztos infót nem tudok a megjelenésről. Ha gatyába rázódna a magyar gfm scene, ha tovább tudnánk fejlódni, ha tudunk konstruktívak lenni, kupákat szervezni tovább, szervereket fenntartani, netán egy közösségi honlapot, akkor érdemes (újra) felvenni a kapcsoaltot a készítőkkel!
(pontos kiadási dátumot még jósolni sem tudok, mert kevesen vannak a devek és e miatt szerintem lassan haladnak, már hónapokkal ezelőtt játszottunk az air assault játéktipussal, bár még nem volt letisztulva)
Mindenesetre érdemes kipróbálni a cod2 GFM-et, ki vannak gyomlálva az alap cod2 butaságai és könnyítései, hangulatos, jól ki van dolgozva, egyedüli probléma az mg bug szokott lenni, de arról már nagyon régen leszoktattuk a renitenseket...:D -
#41959 Trident!
ezt a módot teszteltétek? link nálatok ez van már fenn a cod2-es szerveren? -
#41958 Boldog szülinapot Yoss! -
#41957 HBD! :)
remélem jössz a free RO hétvégére. -
#41956 Sok bodog születésnapot! =) -
#41955 Köszi mindenkinek :) -
#41954 BSZK! -
hofitom #41953 Talán Prof Bako. -
kriszbig #41952 halihó! az 1. részhez létezik magyarítás és tud valaki magyar leírást a végigjátszáshoz?köszike! -
#41951 Boldog szülinapot Yoss! :) -
hofitom #41950 Boldog születésnapot Yoss! Ennek örömére este engedélyezheted, hogy mindenki egyszer fejbe durranthat. -
#41949 Hi Trident!:) El is felejtettem mondani, a multkor láttam itt londonban jártamban keltemben egy Trident House-t :) Bánom, hogy nem volt nálam fényképező!! :( -
#41948 Szia johhnie :) -
#41947 A lenne az oké, de igazából mit is akarsz vele tenni? :) Gondolom eladni... Tedd fel a tesz veszre meg a vaterára aztán majdcsak rákap valaki. -
#41946 hello!
lenne egy pentium 2es 256mb ramos 3gb hdd cdolvasós win98as laptopom. érdekelne vkit? -
#41945 naná! egy tigris az enyém! -
#41944 müxik, de miért nem a COD2 topicban kérdezed? -
#41943 Majd erre válaszol más, ehhez már nem vagyok elég tapasztalt. -
#41942 És ez CoD2-be is nyugszik?:P
-
#41941 helyes, h megemlíted ^^
én mindenképp megyek keletre. -
#41940 Én mondok egyet: CoD.
Ez mutassa az FPS-t, a játékban kell beírnod a konzolban (nulla gomb megnyomásával)a következő parancssort:
/cg_drawfps 1
És már mutassa is. -
#41939 Hellosztok!! Az lenne a kérésem, hogy Valaki mondjom egy olyan progit ha amikor megy a (pl.: a CoD) akkor mutassa az fps-emet. Elöre is nagyon thx!!
Üdv.: Bálint -
#41938 (A második linket elrontottam, de gondolom mindenki megtalálja a RO topikot.) -
#41937 Ez gondolom sokakat érdekel :)
Free trial Red Orchestra 12.07.-12.10.
SG RO fórum -
swabo #41936 tsá!
az lenne a gondom a cod2 multiban hog vannnak egyes szerverek amiknek a betöltésénél ki ír egy hiba üzenetet hogy: input client dtected vagy valami ilyesmi. aki tud lécci segítsen !
előre is köszönöm -
#41935 Help részt olvassad a szerver indítást
-
#41934 én csak a hőkijelzés miatt raktam fel a nyáron, mert a teszteléseket már meguntam 1 éve :)
de már kikapcsoltam azt is. -
#41933 Sziasztok!
Csináltam egy szervert, a játékon belül (tudom gagyi, de ideiglenesen jó lesz/lenne) és a következő hiba lép fel, amikor másvalaki akar csatlakozni:
"A CD klucs már használatban van
Próbálkozz később"
Utánanéztem, és valóban az a hiba, mint ami a FAQ-ban van, tehát hogy tört játékkal nem fog működni a dolog. Viszont egyik cod-os havernak van normális szervere, amin ha beállít egy bizonyos "pure commandot" 0 értékre, akkor ez a hiba megszűnik, és mehet a játék! De ezt a "pure commandt" hol kell beállítani ilyen egyszerű, játékbeli szerveren??? Egyáltalán mi ez, és mit kell vele csinálnom???
Valaki lécci segítsen!
Előre is köszi!:)