Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Az a baj, hogy a TDM-et nem csípem...
me and a monkey
Kotász, gyere Te is GFM-ezni a szerverünkre. (Lásd JTB aláírását)
Este vagyunk inkább, JTB ott flangál, Yossarian alias Core gyógyít, Dietrich támad, Silent sniperezik, Csingacsguk lámázik... vagyunk ott néhányan.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

dr Kotász
<#eljen>
KM
Yoss visszatért!<#eljen><#vigyor2>

GibboRamone
Nekem van egy olyan problemam az xfire progival, h amikor resfreshelem a servereket vele, a ventrilorol mindig ledobal. Masnak is van ilyen problemaja?<#vigyor2>

Dota 2

KM
Már magam sem tudom!<#zavart1>

me and a monkey
Azt hiszem JTB csak ironizált...De lehet, hogy tévedek.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Yossarian
multihoz asszem nem kell crack a COD2-nél sem.

Nieleen

awak3n
lehet, h 1.2-es szerveren jártál😊

Dietrich
minek az?
nekem anélkül is ment a multi

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Nincs egy crackelt 1.3-as patch-ed COD2-höz?<#kerdes>

trident
Gondolom ti is kaptatok levelet, remélem hamar meg lesz oldva a webdownload probléma.

Jövõ hét végére meg megszervezem és meghírdetem a GFM hétvégét, uo-s szerverbõl lesz elég, de cod2-s GFM szervert még keresek...

Volt egy rövid hír is a cod.hu-n a GFM^2 bétáról, de még csak ennyit engedtek hírezni...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

<#hehe><#eplus2>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

ffxi
<#pias>

Fákjúal!

Serpa
nem is érdekelt igazán.

ffxi
Akkor.... már nem édekel.

Fákjúal!

KM
Olvasni...

ffxi
Mit kell csinálnom vagy bizonyítanom, hogy klántag lehessek?

Fákjúal!

Dietrich
mert az esetek többségében több száz MB-ot kell letölteni hozzá...és ezt jobbára a szerverek csatlakozásakor ejtik meg nem pedig egy külön helyrõl.
mondjuk ez nem lenne probléma ha egy baromarcu nem törli le tegnap délután az obinet több száz szerverének dowload részét, köztük a miénket is....és ezt visszaállítani nem 1-2 óra

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trogerzsiger
gfm modos servereken mért nincs senki?

Dietrich
jó de ha nem itt kérdezgetnéd már tudnád a választ is..

a másik végre elõkerültél már 😉

gyerekek az számít valamit, hogy az All-Seeing Eye demó vagy teljes verziója van meg?!
kösz szépen! 😊
laslandes
COD 2-nek van saját topikja. De ha ezt elolvasod, akkor okosabb leszel.

SZiasztok!
Én csak(szégyenemre😊) nemrég töltöttem le a CoD2-t, és annyira megtetszett, hogy 2 nap alatt végigvittem a Single Player-t!!
Most szeretnék multiplayerbe jáccani, csak sajna nem naon tudom, hogy hogyan is kell ezt megcsinálni, hogy lehessen game-elni! 😊
(egyik haveromnál láttam hogy vmilyen klán, meg server, meg mittomén még mi kell hozzá, de én ezekhez nem naon értek)😞
Valaki, ha leírná, vagy segítene abban, hogy milyen programot szedjek még le, vagy mit, hol állítsak be, akkor annak nagyon megköszönném !
elõre is köszi!
<#help>
KM
http://webdownload.obinet.hu/ibt2/gfm/
Jó ez a cím?

Dietrich
töröld le, rakd újra és majdnem fog 😉

awak3n
nekem lát szerintem minden cod1-es szervert.

Cod1 és uo szervereket már abszolute nem lát, CoD2 szerverekbõl is csak kb egyharmadát

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

x fire-t használok most már és meg vok elégedva vele kössz hogy felvilágosítottál

Copyright by Trident,(hsz.:41480):

Az ASE már rég haldoklik, központi szervertúlterheléses problémák miatt. Érdemes megnézni az X fire szerverkeresõ ingyenes programot. leírás, magyarítás hozzá: www.callofduty.hu

Talán már egy hónapja tart, valószínûleg kezd vagy összeomlani, vagy a szolgáltatást építik le...

A jobb szervereket mentsd le kedvencekbe.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

nem sz@r-t be valakinek az all seeing eye úgyértem hogy nem mutat szervereket csak akkor ha nem jelölöd be hogy melyik országban? help plíz

Dietrich
de lehet..miért kérded?

Ryan kicsit besokallt egyébb dolgokkal de megpróbálja vasárnap reggelre belõni a szervert ahogy igérte..ha eltûnt a lakat a szervernél akkor mehet a public.<#vigyor2>

De lehet😊

CoDuo server - samowar.dyn.hu

Funtasztikus Custom maps server IP: 212.92.23.127:29960
Harbor szerver IP: 212.92.23.127:30960
Sniper szerver IP: 212.92.23.127:28960
gyere nézz be hozzánk - ha játszottál nálunk itt maradsz 😊)
Yossarian
az ásóval nem is lehet utni, vagy igen? <#conf>

Nieleen

Dietrich
Silentnél majdnem sikerült nekem <#eplus2>

Dietrich
jah mert nincs még beállítva...ma Ryan megejti ezt utána nem lesz jelszavas

Yossarian
de még mindig jelszavas!

Nieleen

Majd este lesz darabos amikor a gyalásóval felszeletellek.<#hehe><#nyes><#eplus2>

Dietrich
hát ez tényleg darabos lett <#hehe>

Sorry a tördelésért, bekopiztam, ez lett belöle, de a lényeg benne van! :-)
Kedves Fórumozók, valamint az IBT szerver vendégei!

Ezúton tájékoztatunk mindenit, hogy vasárnaptól az IBT megnyitja #2 számú - eddig zárt - szerverét is a játékosok elött!

Az #1-es számú base assaultban futó szerverünk mellett, az új szerverünk GERMAN FRONT MOD-ban fog futni és azon belül TDM-módban!

Az alábbi linken, órákon belül elérhetöek lesznek azok a fájlok, amelyek szükségesek a szerverünkhöz való csatlakozáshoz!

http://webdownload.obinet.hu/ibt2/gfm/

Várunk minden új és leendö GFM fun-t, valamint olyanokat is, akik gyakori vendégei az IBT#1-es szerverünknek és érdekelné öket ez a kétségkívül legrealisztikusabb call of duty alá készült mod!

Szerver adatok:

IBT SERVER #2 - GFM
IP: 195.228.45.19:28962

Féröhely: 18 slot (egyelöre!)

Mindenkit szeretettel várunk!

"Kapunyítás": 2006.09.03. 09.00

Üdvözlettel:

IBT

U.i.: THX Trident minden eddigi segítséget a szerver elindításában!

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
látom nagyon megmozgatta a fantáziád a dolog <#ravasz1>

Dietrich
akkor ideje elõszedni és megnézni használható-e már 😊

anno a seregben (1985) az akkor már 30 éve mzárolt pszh-k meg csepel autók voltak a laktanyában..a rozsda zabálta fel mert sose voltak használva :p

Yossarian
de akkor átfogalmazom 😊
mondjuk, hogy zsírba tettük és emzároltuk 😊

Nieleen

Yossarian
egy jó katona igen, de egy öreg obsitos...

Nieleen

Serpa
egy jó katona karban tartja 😊

Szia Trident!

Az IBT szerver (csapat) benne lenne ebben! Még zárt a gfm szerverünk, de a napokban bejezzük a konfigot, feltöltünk rá rengeteg mappet, aztán hadd szóljon! :-)

IBT - TDM-ben, míg a tiétek hq-ban menne!

Jövö hét, vagy az azt követö hétre (de inkább arra) meg lehetne dumálni, addig pedig ki kellene hírezni (callofduty.hu, honlapotok, ibtportál, fórumok), hogy minél többen tudjanak róla és jöjjenek!

Egyeztessünk és kezdjük szervezni!

Mi is már a gfm rabjai lettünk a base assault mellett! :-))

Üdv. Mindenkinek!

IBT Ryan