Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Hát én úgy vettem észre. HQ-ban és SD-ben 3 pont jár körönként az életbenmaradásért. Ez baromság szerintem, akkor is szerzek 30 pontot az SD végére, ha nem is ülök a gépnél. Ezt ki kéne venni, és csak aktív közremûködését kéne pontot adni (pl. Domination pont elfoglalása, bombaletevés, rádiószedés, zászlószerzés)
Yossarian
igazad van, mert a pontok nagy része nem a killekbõl jön össze, hanem a bázis rombolásokból. Ha meg valaki a célért játszik, annak minimum jár ennyi 😊
(Nem igazán figyeltem meg, de tán arra is kapunk, ha bizonyos ideig életben maradtunk?)

Nieleen

Yossarian
akkor ez a dolog tutira a szervertõl függ, mert én ellõttem a lehetõségem, a köv respawn után pedig már nullán állt a számláló.

Nieleen

dr Kotász
Megoldás: be kell kapcsolni a „Clear scores each round” opciót. Aki szerez 40 pontot egy Base vagy Dom meccs alatt, az megérdemli az Artillery-t
"Nem haltál meg a 2 csapás között?"

Ez több mint valószínû,sõt lehet többször is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hellhammer
Nem haltál meg a 2 csapás között? Mert lehet, hogy életenként 1 van.

Egyébként sztem nem gázos, így realisztikus. Sztálingrádot az oroszok 70-80 órán keresztül bombázták tankokkal és tüzérséggel. Az Elit alakulat némelyik részében is lehet látni, hogy elég sokszor szórták az áldást a 88-asok. Szal nem spóroltak akkoriban a lõszerrel, szórtak mindent keményen.

Yossarian
lehet, hogy szerverfüggõ.

Nieleen

Igen?
Én egyszer elcaplattam a ellen bázisáig,rányomtam egyet,jött.Aztán elmentem mégegyszer,akkor megint sikerült./de akkor lehet hogy valaki más küldte akkor ugyanoda,éppen akkor?/
Mondjuk sokszor még nem próbáltam,de miután tudtam hogy kell,néztem hogy melyik oldalnak hány pontja van,és miután jopár játékos elérte a 40-et,mintha mindig hullott volna valahol...

Yossarian
a jobb alsó sarokban mutatja a muníciót. nekem mindig csak egy volt eddig.

Nieleen

Yossarian
nemtom mirõl beszélsz... ez a tüzérségi izé korlátozva van.

Nieleen

Egyébként ez a tüzérségi csaptás vagy mi,valóban sok egy kicsit igy ahogy van.40 pontot elérni nem olyan nehéz,egy jobb felállásban 4-5 játékosnak is meglehet oldalanként.Ekkor meg már örökké hullik az égi áldás,mindenhová.Aztán ahogy néztem nincs korlátozva,onnan annyiszor lehet hivni ahányszor akarja.Na ezen kéne változtatni,szerintem.Mert szerintem egy játékosnak max 2 lehetõség bõven elég lenne,azzal már lehet tisztes rombolást véghezvinni,de azért meg is kéne gondolni hova küldi.Persze azt megint nem tudom hogy ennek a számát lehet-e szabályozni...

Dichter
Hostban kell átírni, a CD kulcs ellenõrzésnél, egy sort, codauthorize.activision.com-ra. Ilyenkor nem neten, hanem saját szerveren ellenõrzi a kulcsokat.

DJ Skyline
ejjjejj...meglett közbe...nem vagyok ám vak!😄DD

DJ Skyline
reggelt!
hogy kell tovább menni sziciliában?😄D
ott tartok hogy a világító torony felrobbantva,és a rádiók szétlõve,és az a feladat hogy lekell jutnom a térre...de hol lehet lemenni?😄

Iminyó
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tört szervert hogy lehet indítani? Már a kb 27. oldalig végigolvastam, de "csak" azt a regedites módszert találtam és nem tudnak hozzám csatlakozni. (a serial midkettõnknél különbözõ volt, és a PB is ki volt kapcsolva) Köszi

dr Kotász
Bocs a dupláért, csak egyszer nyomtam már...
dr Kotász
Kharkov
dr Kotász
Kharkov
dr Kotász
Nekem tegnap ASE szerint offline volt végig...
Hamed
Van ez a Filaudio szerver, de ott állandóan Foy megy, nemtom miért...

Ha nagynehezen átszavazzák, egy kör után vissza Foy😞 Pedig a legjobb játékmód a base assault. Csakhát vas is kell alá hogy 30 embert lagmentesen elbírjon.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

gyááá!

A kérdésemre miért nem válaszol senki!

rotfl

I.C.ram
Domination is kurvajó! Fõleg a Kharkov meg a Kursk a két kedvencem a Foy mellett.
Dichter
Szevaaaaasz havercsóótáány!!!!

Dietrich
sok balfék miatt nincs aki elgázoil másokat meg a dzsippet is arra használja hogy elöbb érje el a tankot mint más.

gondolom ezért.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem tudja vki hogy miért nincs egy fix base assaultos server? A nép nem szereti vagy mi?

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Sztem azzér indult csökkentet módba, mert te okézdtad le úgy! Múltkor nálam is balhézott, mert nyomogatam az alt+enter kombinációt, hogy vhogy kitudjak lépni az asztalra aztán vissza fele kifagyott.. a lényeg, hogy mikor serverre kattintottam az ASE-ba akkor azt mondta, hog akarom-e safe módba indítani.. Aztán nyomtan egy NO-t!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ReTeK
ja meg is van

ReTeK
Bocs a zavarásért rég jártam erre.
UO szervereket merre keressem ? ezt biztos kérdezte már valaki 2-3 sorral lentebb

Dietrich
Zhx=Thx

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
mohiklán server jól belasult kursk -on.
😞

DJ Skyline
nm!

Dietrich
Zhx.

Azoknak a nevében akiknek ugyanez a gondjuk mint neked.
Szerencsére nekem nem.

Dietrich
Majd ha mutyin is kipróbáltad akkor mit mondasz majd, 😊

DJ Skyline
hátõ nagyából elmagyarázom...
CD1-rõl:
bemész a Setup\Data-ba és onnan mindent átmásolsz a Call of Duty fõkönyvtába...tehát mittom én beteszed a C/Call of Dutyba...a rsrc-t szintén átmásolod...
CD2-rõl:
Setup/Data/uo-ból átmásolod a már CoD fõkönyvtárba lévõbe a cuccokat...aztán ki krekkeled az egyes CD-n lévõ krekkel...kép hogy hogyan kell kinéznie:
CoD fõkönyvtár
CoD rsrc
CoD uo mappa

DJ Skyline
eszméletlen jóóóó a játék......nagyon kemény...

lécci segitsetek
elõbb lefagyott a cod, mulitban nyomtam a HungarianFrag vagy mi nevü serveren, exerüen nem tudtam belõle kilépni -> Reset
majd utána már csak csökkentet módban futott. Hát annál még lehet hogy a C64 is jobb volt
íííííííííííí
HILFE!!!!!!!!!!!!!!

DONGUBA
Es mit kellett?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Dietrich
és mit?

másnak is lesz ilyen üzenetje még..

DJ Skyline
sikerült elindítani az UO-t!😄...egyik volt klán társ írt egy kis magyarázatot mit kell csinálni...

Dietrich
😄D

#22398 , katt , htx .

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DJ Skyline
ne csináld az mi hogy egy GYAK(!!!!) wart nem tudunk megnyerni?Warról késik a fél csapat,stb...

Hentes Bill
igen? na mind1.

Boldog Karácsonyt!

<X>'bmG^powa 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DJ Skyline
azt nem mondanám!😄DD

Hentes Bill
lol 😄DDD

pedig azt hittem annál azért jobb klán volt

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
amúgy kiléptem a klánból...és utánna fel is oszlott!😄

Hentes Bill
jó, most mi van, ha mégegyszer le kell szedned a gémet? holnaptól nem megy aa villamos, vagy mi?

Boldog Karácsonyt!