Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nem igazán figyeltem meg, de tán arra is kapunk, ha bizonyos ideig életben maradtunk?)
Nieleen
Nieleen
Ez több mint valószínû,sõt lehet többször is...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébként sztem nem gázos, így realisztikus. Sztálingrádot az oroszok 70-80 órán keresztül bombázták tankokkal és tüzérséggel. Az Elit alakulat némelyik részében is lehet látni, hogy elég sokszor szórták az áldást a 88-asok. Szal nem spóroltak akkoriban a lõszerrel, szórtak mindent keményen.
Én egyszer elcaplattam a ellen bázisáig,rányomtam egyet,jött.Aztán elmentem mégegyszer,akkor megint sikerült./de akkor lehet hogy valaki más küldte akkor ugyanoda,éppen akkor?/
Mondjuk sokszor még nem próbáltam,de miután tudtam hogy kell,néztem hogy melyik oldalnak hány pontja van,és miután jopár játékos elérte a 40-et,mintha mindig hullott volna valahol...
hogy kell tovább menni sziciliában?😄D
ott tartok hogy a világító torony felrobbantva,és a rádiók szétlõve,és az a feladat hogy lekell jutnom a térre...de hol lehet lemenni?😄
Ha nagynehezen átszavazzák, egy kör után vissza Foy😞 Pedig a legjobb játékmód a base assault. Csakhát vas is kell alá hogy 30 embert lagmentesen elbírjon.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A kérdésemre miért nem válaszol senki!

gondolom ezért.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
UO szervereket merre keressem ? ezt biztos kérdezte már valaki 2-3 sorral lentebb

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Azoknak a nevében akiknek ugyanez a gondjuk mint neked.
Szerencsére nekem nem.
CD1-rõl:
bemész a Setup\Data-ba és onnan mindent átmásolsz a Call of Duty fõkönyvtába...tehát mittom én beteszed a C/Call of Dutyba...a rsrc-t szintén átmásolod...
CD2-rõl:
Setup/Data/uo-ból átmásolod a már CoD fõkönyvtárba lévõbe a cuccokat...aztán ki krekkeled az egyes CD-n lévõ krekkel...kép hogy hogyan kell kinéznie:
CoD fõkönyvtár
CoD rsrc
CoD uo mappa
elõbb lefagyott a cod, mulitban nyomtam a HungarianFrag vagy mi nevü serveren, exerüen nem tudtam belõle kilépni -> Reset
majd utána már csak csökkentet módban futott. Hát annál még lehet hogy a C64 is jobb volt
íííííííííííí
HILFE!!!!!!!!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
másnak is lesz ilyen üzenetje még..
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"