Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
A leírásban a legelsõ sorban le van írva, egyszerûen csak lusta pöcs, megszokta valahol, hogy mindent a szájába tesznek.
Gondolom a vasárnapi ebédet is megrágják helyette...😄 😄 😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Szivesen. Mi vagyok én? Direkt link adatbázis? Ilyen lusta vagy?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trogerzsiger
www.xfire.com gondoltad volna?

az xfire - t hol lehet letölteni?
trident
www.callofduty.hu

Fõoldal / leírások / xfire
Vagy: hírek: ase-ról szóló hír.

<#confused>
trident
<#worship>

hello call of duty 2 höz szerverkeresõ , csak a the all seeing eye van?

mert nem tudom telepíteni.
Dietrich
a coolbitsel csak húzni tudod a rivatunerel meg sok minden más ist <#wink>
ha már tavaly annyit gályáztunk a progival tanulmányozd ezen oldalt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
nem lesz GFM weekend?
most is mindenkit a BAS-on latok 😛

Nieleen

trident
A coolbits/nVtwek tudja?

Most cseréltem 6800gs-re és a driverben látom, de még nem raktam fel a coolbits-et, mivel szokatlan, majd látom hogy bírja a kártya, kell e húzni...😄

Dietrich
GPU és a rivatunerrel (6600GT van nekem)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

G.I.JOE
Dietrich minek a hõfokát iratod ki és mivel? Nekem is kellene egy ilyen!

Dietrich
mert ha talán a gfm 2.0-t nem onnan szednéd hanem onnan ahol megvan adva külön a link...ibtportal.hu 370 mega
külön szed le ne a szerverrõl. onnan csak a kisebb fájlokat szed

trogerzsiger
mért van az hogyha az ibtés gfm serveren elkezdem letölteni a gfm mod 268 mbos cuccát egy idõ után kirak a serverrõl

Yossarian
én nem szerettem, pedig az volt a war mapunk 😛

Nieleen

Dietrich
az is bekerült most a maprotba 😊

Serpa
rég volt már az.

viszont abban teljesen biztos vagyok, h a "Peaks" pálya volt a kedvencem 😊

Dietrich
Yoss, Serpa!
Emlékeztek a szerverünkre amikor HQ-ban akartunk játszani dawnville-on?
Nos a GFM-be megoldották a problémás részt így beraktuk a GFM maprotba:

Írtam egy "regényt" gfm map ügyben az indexre!
Most a maprotunkban nincs olyan pálya, amin tank lenne!

Illetve nem szabad ráváltani olyan pályákra, ahol tank van:

saintlo
saintlo night
the hill
authie
road of deat beta
Plaisance_du_gers_herbst_Beta
Plaisance_du_gers_Sommer_Beta
another town
uo_carentan

Ezek azok asszem!

Várunk mindnenkit a szerveren!

Üdv.
Ryan
Dietrich
😊

kifagy állandóan a GFM..asszem dzsip sem kell oda..

trident
Az obinet biztonsági okokból mgváltoztatta az eddigi fájlelérést/struktúrát. Ergo fel kell töltenünk az új helyre a weboldalt. Felhívom Kryss-t.😊
Én most hanyagoló üzemmódban vagyok, de elérhetõ.
A szervert nézem, csak egy csaló kismajom volt, de a pb kihajintotta egybõl, majd keresek valami finom pályát is, de egyelõre fel kell lendíteni a szerver forgalmát, de sajnos a cod2-ben csak a játékosok kis része szereti az objektív alapú játékmódokat, a többségének megfelel a tdm.

Az uo-son meg látom hogy vannak és az IBT-nek is örülök😊

ffxi
Szal akkor magyarul van súgó/kémkedés, ha jól értem?

Fákjúal!

HD JOHNNIE
Hi! Tri lehet tudni valamit az oldalról? 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Wágtázó Halottkémek?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
na húzzál idegileg még te is...

Nieleen

trident
Na ezért tartok most pihit. De nem megyek messzire.

Yossarian
neked nem kell tudnod, mert te használnád 😛

Nieleen

ffxi
Mi az a WH?

Fákjúal!

"lépten nyomon kivagnak, hogy WH-zok" Erre kérdeztem.
Este GFM?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
mit mé nem?

Nieleen

Semmi gond, örülök, hogy nem felejtetted el. Egyelõre nálunk meg Server Disconnected hibaüzikkel szállogat el, úgyhogy van még mit finomítani.

Serpa
most hétvégén lesz a party?

trogerzsiger
honnan lehet letölteni a gfm modot? mert amikor a cod tölti le kidobnak a serverröl

Mé nem?<#nyes>

trident
-hofitom: most parkolópályán vagyok, silkroadozom, elfáradtam, de nem feledkezek meg amit ígértem, egy GFM hétvégérõl.😊

-Yoss: pont én is a minimáliq-s, minimálhumán habitustól fáradtam be, én is csak a sajátra jártam, jó lenne az off air is cod2-ben, de sajnos pb élkül fut és sokszor a vak vezet világtalan, káromkodok mert 14 éves vagyok szindróma megy.
A cod/uo fronton nem tudom mi a helyzet, de nem lennék meglepve...

Yossarian
passz. mondják ezt is azt is.

Nieleen

Colton
A 3. rész lesz pc-re?????

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Yossarian
kezdek besokallni a kis hulye okostojásoktól... lépten nyomon kivagnak, hogy WH-zok, hogy a szemük folyna ki. Soha még csak ki se próbáltam basszus...

Nieleen

Nem csak Arkovnál fagy😞 Tegnap elszállt azt hiszem Junobeaachnél is.

Yossarian
éjszakás voltam...

Nieleen

Dietrich
amúgy tegnap éjfél utánig jó nagy csaták voltak..kár, hogy nem voltál ott Yoss.

Dietrich
a fagyást okozó mapot kivettük..van még vagy 70 másik amit kilehet próbálni 😊

Yossarian
csak simán kis betûvel 😊

Nieleen

HD JOHNNIE
Szóval Te vagy a Core Yoss 😊 Voltam egyszer kétszer fent én is mint JOHNNIE csak sajnos mindig úgy alakult, hogy le kellett lépnem vlamiért 😞 No de talán ma vagy holnap este.😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

trident
Szia Yoss😊

Okosat nem tudok mondani, nekem azt mondták, hogy a tört szerver+linux platform miatt van.:/

A hill mindig ilyen genya volt.

Yossarian
milyen okos embere kjárnak oda 😊
Csak ma délután 3-szor is lerohadt... nem tom li het a baja, de csinálhatnátok vele valamit.
Jajj és volt az a the hill címû pálya. 5-en voltunk rajta, de mindenki panaszkodott, hogy szaggat a játék rajta. lehet ki kéne venni, nézzétek már meg ha ráértek!

Nieleen

Dietrich
jaja!
végre együött a csapat újra..az mindegy hogy ki IBT-s és ki nem az nem számít.

doki csak HQ-ban fut már a szerver, mert mindenki aki feljött játszani balhézott ha HQ-ról TDM-re vagy DOM-ra váltottunk 😉

Yossarian
HQ!

Nieleen