Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az bizony könnyen elképzelhetõ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Én kipróbáltam az új demot a mohaa-nak. Nem voltam tõle elragadva...8x lõttem bele a japcsiba aki hol szuronnyal hol kaszával 😄 rohant felém mire végre megdöglött. Ez aztán a realisztikus game..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Téged is asszem párszor kinyírtalak ahogy védted a bunkert. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nekem gránáttal 6-os kill és kettõ jenki kiszaladt azokat meg mp40-el intéztem el. Nálam ez a csúcs.

És volt 1x egy 3-as TK-m is 😞 ez meg a negatív csúcs.
Mentem védeni a rádiónkat de jött vagy 5 jenki és persze hogy lelöttek. Egybõl respawnom volt és rohantam vissza mert szedték le a rádiót. Eldobtam az összes gránátot ami volt erre közben a többiek leszedték a jenkiket...viszont a gránátjaim meg õket. Ez úgy megviselt lelkileg hogy rögtön megittam 1 sört megy egy whiskyt 😄

Dietrich
😊)

Dietrich
jaja ott voltam én is. Beszívtuk azt rendesen.

Na abban van hiba,hogy ahogy néztem az épületfalon is átterjed a füst,ha nincs ott ajtó-ablak akkor is...

DJ Skyline
én teljesen megvagok elégedve a CoD grafikájával... a víz az tényleg über jó lett...meg az egész úgy ahogy van...pölö a Smoke Grenade amikor füstölög az is szép...

Punker
de legalább nem az ellenfél kap pontot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Persze én nem azt mondom hogy a Medal olyan rossz lesz tuti.Lehet hogy nagyon is jó lesz.De a CoD-ban van valami ami sokkal többet ér a csili-vili grafikánál.

DJ Skyline
figy a Gamestart vedd majd meg vagy majd ha benne lesz az értékelés beszkennelem mert elõfizetõ vagyok...Õk tuti 90% felett értékelik majd...Szerintem az lesz a baj a Medalllal hogy csak 1 témát dolgoz fel...Ugye a távolkeletet...Tuti az is hangulatos lesz,meg minden de már a 6000-dik pálya Távolkeleten kicsit monotzon szvsz!😄D inkább több helyszín mint a MOHAA,vagy a CoD...Megszerzem a MOHPA-t is mert szeretem a második vh-s témájú játékokat...leginkább FPS-eket...

Én azért adnék neki többet,mert ez végülis mégis csak egy kiegészitõ,nem egy külön játék.És ennek ellenére mégsem csapták össze,minden ponton javitottak rajta,van benne tisztességes single küldetéssorozat,a multi rész pedig igazán szuper lett.
Nálam 90% felett van,mondjuk legyen 91%.
Majd jön az új Medal,mindenki el lesz ájulva a csillogo grafikától,a csodás karakterektõl,stb...
De a Call of Duty más,az egész valahogy olyan könnyed és hangulatos.
Tegnap multi közben a Foy pályán hátul maradtam az utolsó meglévõ bunkerünknél.Az a pálya,és a hangulata zseniális.Elnéztem a többieket amint támadásba lendülnek,gyalogossan,vagy a tankokal.Oldalról már érkezett az ellenség.Tankok lõttek,rakéta csapódott a havas füldbe,valaki egy kiéget roncs mellé húzodott,valóban mintha a háború közepén lenne az ember.Egy pár pillanatig hátborzongató volt!És ezt semmi extra garafika nem tudja felülmúlni...

DJ Skyline
én elolvastam az egészet...lényegébe véve igaz amit leírt benne a srác...

Hentes Bill
én csak a végét olvastam el: 85%. azért ennél kicsit jobb.

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
télleg, nektek megy rendesen a codvoice az UO-ban? Vagy van már erre jobb megoldás?

Nieleen

Yossarian
szarhacc, de egy rossz lövésnél már írja is, hogy a bajtársaid notórius gyilkolászása nem tolerálandó és kifinx 😊

Nieleen

DJ Skyline
egy értékelés az UO-ról...akit érdekel olvassa el...

Punkerwork
ilyenkor én szarok ff-re 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Yossarian
nekem ctf-en volt egyszer 5 kill egy tár mp40-essel😊
Viszem a zászlót, eccer üvöltik a fülembe TS-en, hogy ne menj jobbra, mert ott jön egy csomó angol. De akkorra már ott is vannak elõttem. Mondom, ha megfordulok és hátbalõnek se jobb, mostmár mindegy, megyek ha elindultam... Beugrottam közéjük és azóta se tom, hogy hogyan maradt meg az az 1mm életem, de lelõttem mindet. Persze szerencsém is volt, hogy ott volt ff, így nem nagyon mertek vaktában lõdözni 😊

Nieleen

Yossarian
kézigránát helyett belõtt az ablakon egy orosz önjáró löveg. képzelheted... 😊

Nieleen

dr Kotász
Hajaj, egyik legjobb emlékem egyszer HQ-ban a rádiófoglalóknak egy jól idõzített gránát... 5-ös kill lett...
A másik meg egyszer szintén HQ-ban egy tár PPSh-val 6 kill, közben el se engedtem a tûzgombot...
Ide kellett volna pár kézigránátot beszórni az ablakon,lett volna nagy riadalom...

De jó kép!

panther112
szóval az az on off united offensive akart lenni 😊

panther112
Sziasztok segítség kellene, 3 apró file crc hibás a on off-bõl, ezért nem megy fel, akinek megvan a cd2-bemountolva, eredti, v másolt cd-n és ráér 5 percre keressen meg MSN-en [email protected] Köszi

dr Kotász
Ja, shared FF a megoldás. A széndékos tk-s sem tud nagyon kárt okozni, ráadásul összefogva meg is lehet büntetni.
KM
Igen, mókás jelenet volt!

Yossarian
ma elõször tapasztaltam meg, hogy miért nem szabad kikapcsolni a friendly fire-t 😞
Egy ház ajtajában ment el a kapcsolata az egyik társunknak és pont abba a házba respawnoltunk. Hiába lettem öngyilkos, megint ugyanoda tett ki. Pillanatok alatt minden német hadifogoly lett és emiatt az oroszok meg is nyerték 😞

Nieleen

Yossarian
es Klicsko mecs is 😊
(nem off, mer az is háború ;-)

Nieleen

Dietrich
nem vagyok mester...csak tábornok 😊

Waffen SS most megy a spectrumon 😊

Dietrich
Jól küzdöttél ma de párszor kilõttelek 😊

Serpa

még egy kérdés: ha felteszem az 500k-s linux szerverpgorit,ahhoz FULL telepített cod kell,vagy elég pár map?

Yossarian

Nieleen

dikki*yysw
BTW el kell megint olvasnom a 22-es csapdáját.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Yossarian
Tényleg gáz, hogy sokaknak fontosabb, hogy az élen végezzenek a fraglistán, mint a gyõzelem. Én se értem, hogy miért büdös a védekezés némely játékosnak...
Pl. tegnap a ponyri pályán németek voltatok Dietrich mesterrel (többek közt) és kb 2 perc alatt kinyírtátok 2 bunkerunkat. Úgy nézett ki, hogy még 2-3 perc és vége. Aztán az A4M-es srácokkal elkezdtük körömszakadtáig védeni az uccsó bázist. Nagyon nyomultatok a tankokkal, közben a víztoronyból aprítottak minket a német sniperek is. Egy pillanatra sem lehetett megállni nyilt terepen, mert pont odaláttak😊 Háromszor biztos felszedtük, meg legalább ugyanannyiszor megakadályoztuk a lerakást. Borzasztó kemény volt és ha a mi támadóink hamarabb le tudják tenni a bombájukat, akkor még talán nyerhettünk is volna😊 A kudarc ellenére az eddigi legizgalmasabb base assault játékom volt, pedig azt a pályát nem is szerettem eddig 😊

Nieleen

bricsi01
meglyelent a cod:uo editor./callofduty.hu/

Dietrich
1 személyes hadsereg 😄D

Dietrich
Tegnap 1x én voltam a legjobb a végén amit egy új támadó és védekezõ stratégiámnak köszönhetek. A titkot nem árulom el de eddig bevált. 😄DD

Ja és semmi csíter szarság.

Dietrich
Tudom. Engem is azzal szedtek ki.

Ez a tankvezetés nem nagyon megy nekem,nem is erõltetem tulzottan,legfeljebb néha pattanok be egybe védelmi céllal ha jön egy ellenséges.
Sokkal jobban mennek a védelmi partizánakciók,amikor felszerelkezem egy-két rakétával,aztán a támadó tankokat szépen megküldöm vele.A csapat 80%-a ugyis mindig támad,én jó vagyok védelemnek.Illetve jó lehet hogy nem,de próbálkozom vele...

Serpa
nem nehéz kilõni onnan az emberkéket.

bár én, ha beszáll vki mellém, probálom segíteni, ahogy lehet, de sniper ellen nem lehet mit tenni ...

Dietrich
köpõcsõvel 😊

Dietrich
Hát nem. 😊

1x beültem hozzád a tankba a golyószórohoz. Ki is lõttek mint a szar engem 😊)

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hentes Bill
vizipisztollyal

Boldog Karácsonyt!

Serpa
van ott a földön egy aknavetõ, na azzal ...

Breki33
sziasztok

a keresztezõdés megtisztítása után a tankor hogyan kell kilõni?
Forrest Gump
74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF
Hy ha valakinek meg van a CoD UO akkor lenne olyan szíves adna nekem 1 CD kulcsot?elõre is THX!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!