Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismerõs helyzet, nem egyszer kerültem én is hasonlóba. Azonban azt is el kell mondani hogy ha olyan játékosok vannak fent akikkel ismerjük egymást, és megkérem õket akkor otthagyják a gépeket. De ha el is viszik akkor legalább mind egy irányba mennének mert ugy lenne lehetõség valamit elérni. De nem mennek 20 felé.
DJ Skyline
én azt szeretem amikor dzsippezek és lõ a csapattársam hogy vegyem fel...miközbe vígan lövöldözik közben engem is eltalál és a fél életem lemegy...nem tom mire való az "I need a ride" billentyû konfig...V-5/2 vagy V-5/1....fejbõl nem tom...de akkor is lõnek amikor már a full a dzsippem...de azon néztem nagyot mikor elindulok a mappon és a csapattárs a kezdõn kilõ tankal...de mindenkit!😄D vagy amikor egymást TéKázzák már mappokon keresztül a csapattagok...összefutnak egy helyen és kilövik egymást...és csodálkoznak hogy vesztünk mindíg...

Yossarian
En meg azt utalom, amikor a flakk ele beall a barom a tankkal. Kurszkon meg az egyik jatek pont azon ment el, hogy a serult tankot folyton a flakk elott hagytak a hulyek. haromszor is szoltam erte. Az uccso bazist vedtem volna, de mire kilottem a lerohadt tankunkat meg eloszlott a fust, akkorra 2 nemet tank felert a dombtetore es kiszedtek az agyu mellol mint sz.rt... Viszont erdekes, hogy a filaudio szerveren a flakk mostmár vegleg kiloheto.

Nieleen

Na én asszem befejeztem a Base Assault-os pályafutásomat.Már megint van egy bázisunk,erre az összes tankot elviszik támadásba /aninek szintén nem sok teteje volt,mivel a német oldalon mindhárom bázis vigan állt/,én hülye meg mint a mérgezett egér rohangálok az egyszál bázisunk védelmére,csak azt nem tudom hogy a támadó tankokat kézzel vagy esetleg puskatussal kellett volna szétvernem.
Jobb nekem a HQ,egyedül ott sem megyek sokra,de mégis többre mint itt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Yossarian
van 3-4 seta parancs ami a compassal foglalkozik...

Nieleen

Yossarian
Nem próbáltam még ugyan, de láttam, hogy azt lehet állítani a config fájlodban.

Nieleen

az mitõl lehet hogy uo-ba a térképen minden közelebb van 1 máshoz, minden a térkép közepén van.. mintha összehúzták volna õket. ez mitõl lehet?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

DJ Skyline
ja csak jönnek a moderek hogy minek külön topik ha ott van az alap cod...elvégre kiegészítõ,meg stb...

FGC HQ-ja elég jó,bár kicsit meg tud zuhanni ha full-on van,de azért nem rossz.Oda szoktam menni.

na mar megint keverem ezekszerint en nem jatszom uo-t szerintem ratyi 😊 sima cod-ra gondoltam ezer is kene 2topic a codoknak 😊)

DJ Skyline
ja majd jönnek még szerverek...tuti lesz annyi mint az alap CoD-nál...pl egy pár napja én még nem láttam a -{T A X I}-,vagy a CUOL,vagy az FGC UO HQ szervert...

DJ Skyline
dettó...vagy mondjuk itt nem nagyon próbáltam még (UO mapon) a sok emberes verziót...mondjuk nagyobb mappok vannak tehát lehet mozogni...

obi jo mar mostanaban csak kissebb lagok vannak es azer van tele mindig mert jo 😊 force connectel 5-6 perc max es be lehet jutni 😊

Én birnám a sok embert,mert jó kis háborús hangulata van akkor,de hát nem igy hogy össze vissza elállitgatják aztán semmi realizmus.
Persze övék a szerver,azt csinálnak vele amit akarnak,csak én erre akkor nem vagyok kiváncsi.

DJ Skyline
Filaudio?Én nem nagyon szeretem az olyan szervereket ahol tömeg van...egy max 20 fõs szerver bõven elég...én nem nagyon tudok érvényesülni nagy tömegben,mert vagy le TK-z valami LOL,vagy a sok csapattárs miatt nem marad nekem lelõni való!😄D monjuk a gamezone jó szerver csak nincs rajta Foy sajnos...OBI meg mindíg tele van és laggzik...legalábbis amikor fent voltam (2 alkalommal) akkor mindenkinek 300 körüli pingje volt...

Na azt a Faludo vagy milyen szervert teljessen megbolonditották.Vagy gravitáció nem volt,vagy 6x olyan gyorsan mentek az emberek,aztám meg mint a nyomorékok ugy vánszorogtak.Hát ez biztos jó játék,de én nem vagyok rá kiváncsi...

Hamed
Az van a Bazilikánál😊)

De ott elég drágán mérik az eredeti cuccokat. Bolhán, vagy a Fe-Ho-Va kiállításon sokkal olcsóbban lehet venni ilyen dolgokat. Ott vettem 44-es magyar gyalogsági rohambilit, még a bõr része, és a bélés is viszonylag ép volt. Márcsak egy mp40 kéne, nemtom abból gyártanak-e dísztárgyként hatástalanítottat. Szépen mutatna a falon😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

DJ Skyline
nekem van tigrisem,bergetigerem,pantherem,és egy félkész shermanom...meg egy dobozban lévõ opel blitzem,és egy flakpanzer ostwindem,meg egy schwimmwagenem...

DJ Skyline
milyen bolt van arra????
járs a SAS Militariába...ott komoly cuccok vannak!😊

Dietrich
amivel ide is írok.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
kezdem ahol tegnap ha van hely.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
ti milyen néven szoktatok fenn lenni?

Dietrich
Ma a Bazilikával szemben volt dolgom pesten és ott van egy makett bolt. Rögtön rávetettem magam a II. VH-s cuccokra. 😊
Elephant és PIV volt a kirakatba de tigrincs az nem 😞
Rommel viszont volt 😊

mehetünk egy kicsit,majd nézem hol vagy

Dietrich
😊)

a motor miatt gyengébb a páncél azon a részen.

megyünk hentelni?

Dietrich
a ruszkik tarackja erõsebb a német elefántól a game-ben.
Onnan tudom hogy párbajoztunk és õ zovább bírta 1 lövéssel mint én pedig én találtam el elõször 😊

Én nem tudom melyik pályán egyszer bóklásztam elveszetten,volt nálam egy rakéta,hallom ám hogy jön egy tank.Az ellenség felõl jött,ugyhogy valószínû full energiája lehetett.Mondom egy rakéta ennek kevés lesz...
Amint ott bujok az épület mellett felrémlett bennem egy 1-2 nappal azelõtti Sectrum vagy Discovery adón látott dok.film,hogy azt mondták valami tankról hogy a hátsó része volt a leggyengébb.Na mondom olyan mindegy,ha meglát ugyis cafatokra robbant,és bár hülyeségnek tünt, a hátuljához kerültem,aztán láss csodát az egy lövésemmel hátulról ocskassá robbantottam az egész miskulanciát.

Jók ezek a dokumentum filmek!

Dietrich
az nem lett volna baj csak nem kellett volna az egyik bázist felrobbantanom elötte 😊

DJ Skyline
nem,ellened még nem játszottam!😄

DJ Skyline
igen tehát tudtommal egy tank legsebezhetõbb pontja a hátsó része!(ha nem így van javítsatok ki)....a legerõsebb pedig az eleje...nem véletlenül van a PzIV-es oldala megerõsítve + lemezzel,meg a toronynál is...szal ha elõrõl lõnek belém ki kell bírni a lövést szvsz...ez igaz hogy ott is gyenge a tank ahol a test és a torony érintkezik...de a játékban nem nagyon érzékelem ezt,mert kellett nem 1x 3-4 lövés is hátulról hogy kilõjem...de ha egy Elefánt tank jön velem szembe(mondjuk érthetõ is) az egy lövésbõl lerobbant akármerrõl is lõ...

Dietrich
jó ez olyan mint amikor még nem volt UO és nyomtam a HQ-n.
Egyiknap szinte minden bejött és fejbe löttem az ellent vagy gyomron 3x és õ halt meg.
Másnap meg egy tárral küldtem bele és megse kottyant neki megfordult és "bumm a fejbe.."+ már hulla voltam.
Ez is egy ilyen lehet...én csak géppuskás voltam de megtanították hogy a szar T55-öt a seggénél feltudom bontani mint egy konzervdobozt a háborús lõszerrel. 😊

Dietrich
ez is én voltam? 😊

Yossarian
Hogy nyernétek, ha akkor állsz át, miután lelõtted a muszkákat 😊

Nieleen

Dietrich
jó helyen találtam el a shermannt.
kilõttem a cuccost ami elhúzott a tankod felett majd élas kanyart véve visszafordult és pont seggbe találta a tankod. 😄 Csak így más logikus magyarázatom nincs rá. 😊

Majd ezt kiszúrják a jenki game készítõi és tesznek róla az 1.5 patch-ben hogy véletlenûl se legyen jobb vagy egyenlõ a német tank a jenki vagy ruszkival 😊

Yossarian
errõl beszélek. Én páncéltörõ tüzér voltam és ott azt tanították, hogy oda kell célozni, ahol a torony és a test összeér, mert ott a leggyengébb. De a játékban ezt még nem vettem észre. Viszont néha tök érthetetlen módon vannak 1 lövéses halálok...

Nieleen

Dietrich
volt mikor mi németek voltunk 5-el kevesebben mint a ruszkik és nyertünk.
Volt mikor mi németek voltunk 6-al többen..

hiába álltam át és lett a legjobb frag az enyém már késve álltam át és buktuk a németekkel szemben a gamet.

DJ Skyline
engem az idegesít amikor egy mezei zank egy lövésbõl lerobbatnja a tornyot a tankomról!😄D pedig nem sokkal erõsebb...nem egy Elefánt tank lõ belém...

Yossarian
engem télleg egy lövéssel nyírtél ki kéccer egymás után. kb 2 percen belül. 😊 pedig tök egészséges tankom volt mindkéccer, még a festés is új volt rajta 😊

Nieleen

Yossarian
a filaudio-n jáccottatok akkor, amikor az a fura mod ment? Tudjatok, amikor gyorsak voltak a gyalogosok, nem szórtak a fegyverek és ha felemelted a fegyvert célzáshoz, akkor jobban nagyított mint a csipa... Sztem az ölég kaka volt 😊

Nieleen

Dietrich
a foy pályán én meg azon voltam kibukva hogy 3 lövést kellett beleküldenem a jenki ócskavasba hogy kinyiffanjon a PIV-t meg 2 lövéssel kilötte.

szóval akkor hogy is volt ez az 1 lövés? 😊)

Yossarian
dede, tankban ültél a dombon levõ német bunker mellett. (asszem 2-es?)

Nieleen

Yossarian
ja, tiszta gáz, volt olyan is, hogy 17-9-ben játszottunk :-/

Nieleen

Dietrich
akkor téged is. 😊
sõt mindhárman ellenem voltatok ez egy kész összeesküvés 😄

szerintem nem a tankban ûltem 😊

Dietrich
nekem az a magas hogy az admin miért nem állítja be a szerveren ahogy a mohisok a csapatkiegyenlítést.

Yossarian
a foy pályán volt

Nieleen

Yossarian
engem bazz! 😊 kétszer egymás után elõremegyek egy sörmennel, Dietrich meg mindkétszer 1 lövéssel nyírt ki. Akartam is kérdezni, hogy hogy csinálod, de akkorra letelt az idõ mire elküldtem volna az üzit...

Szóval hogy is csinálod? 😊

Nieleen

Dietrich
téged és serpát löttem le vagy ki párszor tegnap erre határozottan emlékszem 😊

Bár én azt nem értem hogy aki bejön játszani miért nem az automata elosztással áll be?
Tegnap bementem,te mint SG-s német oldalon,mondom oda állok én is,de már akkor 3-al kevesebben voltak a szövetségesek,na akkor ez mégsem jó,beálltam orosznak.Utánna 3 mapon keresztül örökké a németek 4-5-6 emberrel többen voltak,akik meg jöttek késõbb,ba...ak az elosztásra.
Hát ez nekem magas...

KM
Egyetértek! A COD-nak hatalmas hangulata van!