Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt mondjuk nem tudom Base Assault módban,ha 5 percel a kezdés után nekünk ,már csak egy bázisunk van,az is lerombolva,védelem nélkül,az ellenfélnek meg mind a 3 megvan,abból 2 majdnem full védõcsikkal,akkor vajon miért megy mindenki támadni?
Szerény véleményem szerint,innen már csak a kihúzás lehet reális cél,annak az egynek a bevédése,és néhány szorványos támadás esetleg.De itt meg 10 emberbõl 7-8 fejveszett rohamba kezdett,nem is huztuk sokáig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
M1-n háborús film megy most:
ez

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
van egy olyan progi, hogy pk3 manager. Azt rakd fel és azzal tudod mozgatni a custom mappokat mert ez a baja.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
gamespy 1 hulladék, ASE-t használj

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fel szeretnék menni az obi szerverére, de folyton azt írja ki, h felhasználói pk3 modok miatt nem tudok felmenni. Mit töröljek? Vagy mit tegyek?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Hentes Bill
töltsd le az ase-t (all seeing eye), gamespy suxx

Boldog Karácsonyt!

Please vki monja már meg hogy hogy tudok gamespy-on játszani, vagy ha nem spy-on akkor multiban vhogy!
Hello! Vki mondja már meg aki gamespy-on nyomja a játékot, hogy hogyan tudnék énis játszani? Mindig azt irja ki hogy a cd-kulcs amivel játszok már használatban van!
Dietrich
de az aimbotozott és baromi gyorsan nyírt ki mindenkit.

Dietrich
közben nem úgy tûnt hogy nagyon laggol?
van egy csít amitõl ez van és a pingje is magas lesz

Yossarian
Nyugtassatok meg, hogy nincs az alapjátékhoz olyan csít, hogy valakit nem tudnak leloni!

Az elobb specteltem egy sracot, mert a gyerek miatt nem tudtam játszani. Rusholva 50-5 volt a statja!!! De asszem, hogy 27 killnél lõtték le elõször. :-o

Én még ilyet nem láttam. Egy kempernek is becsületére válna! Tutira nem aim-ezett, de néha már nem értettem mi van. Mintha nem látnák, vagy nem találnák el. Volt olyan, hogy 4-5 német közé ugrott be, mindet kinyírta és meg sem sebesült, pedig nem volt friendly fire, szal mindenki lõtt mindenre ami mozog.

Nieleen

Dietrich
november végére biztos meglesz az 1.5-ös patch 😊

DJ Skyline
tudom én!😄D
nem baj talán majd lesz egy paccs amiben lesznek új mapok,és jármûvek...

Dietrich
persze de itt csak a te konkrét felvetésedre válaszoltam. 😊

De tényleg rakhattak volna be tigriseket a PIV helyett.

DJ Skyline
Voltak azért a szövetségeseknek is über tankjaik...Sherman Firefly pölö...vagy ruszki oldalon a JS-2-es (Joseph Stalin-2)...

Dietrich
mert ha lenne tigrincs benne akkor a szövetségesek sose nyernének multiban.

DJ Skyline
Kár hogy nincsen Tigris tank multiban...A sebzõ képessége vagy hogy is mondjam felér egy Elefánt tankéval...Vagy egy Maus tank is lehetett volna!

Dietrich
Jó biza. kár, hogy mostanában nem adják sehol. Anno a királyi tévén láttam de akkor még nem volt videjó, hogy felvegyem.

Forrest Gump
Jó kis film volt. Nekem az egyetlen ami német szemszögbõl játszodott.
Dietrich
kályhacsõ 😊

Nagyon régen volt egy film "A híd" volt a címe. A lényege az volt hogy a háború végén játszódott és egy hidat kellett tartaniuk a németeknek akik csupa gyerekekbõl állt és ezekkel a panzerfaustokkal voltak ellátva. Igaz szinte mind meghalt de visszaverték asszem a britteket. Volt benne egy jelenet mikor az egyik brit az ilyen kályhacsõ mögött volt és mikor lõttek vele összeégett az arca.
Ennyi maradt meg nekem a filmbõl.
NSZK film volt azt hiszem.

Dietrich
nagy zsivány voltam 😊

LSL
ilyenkor bezzeg van szabad hely...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Serpa
beugrott ...
Panzerfaust.

Serpa
hogy is nevezik a német páncéltörõt ?

Multkor is benne voltál egyikben valami ilyen adón.Semmi jót nem mondtak rólad,gondoltam is,ejjnye ez a Dietrich...

ahham..linuxos codhoz tudtok linket,vagy egy boltot ahol olcsó ? 😊

Dietrich
meg elüt a marhája ecetera..ecetera.

van bug benne de majd csak kijavítják. 😊
feltûnõen jobbak lettek a német fegyverek...gondolom ezt is elbasszák szándékosan a patchel majd..nehogymá meghamisítsuk a történelmet és mindig elverjük a szövetségeseket a game-ben

Dietrich
spectrumon épp benne vagyok a dok. filmben 😊))

ranGer2
😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
nekem is ma gyak waron fura volt...alap CoD-on nyomtuk és elsõ körökben nyomkodom a sprint gombot és néztem miért nem futok!😄D

DJ Skyline
igen ez a baj hogy kibírni...nekem azt a részt kb 6x-ra sikerült megcsinálni...de az a szar hogy a csapattársak közül senki nem dob gránátot,hanem mindenki az oszlop mögött kuksol...néha lõnek valamit de fedezésnek nem minõsíthetõ,mert amint kidugtam a fejem,minden német engem lõtt!😄

Tirex
skyline !
akkor tovább prószálom ha addig "kibírom"..tehát 4

Serpa
bírom a sok agyatlant.
ugyanabban a csapatban vagyunk, de mert ellen tankban ülõk, lõnek rám !
kretének !

másik, hogy néha átmegy a páncéltörõ lövedéke a tankon.
érdekes ...

whatsup ? olvasom a HEW oldalon hogy mostantól CoDot is nyomtok...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

dettó dettó és dettó.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Nekem is fura volt 2 napja 😊

Visszatértem kicsit az alap Mohi HQ szerverre.Hát...,4 pálya,4 vereség.Asszem lassan leszerelhetek,a fiatal katonák veszik a prímet...
Amugy nem volt rossz hogy az UO után örökké futni akartam az ALT-al,aztán csodálkoztam hogy semmi sem történik.

M313R
Azon a pici fileon kivül, kell a full telepített CoD + a full telepített UO, így azért már bõven emberes a méret.
Önáló szerververzió nincs egyikbõl sem.

►►^._.^◄◄

cakli-pakli 500kb?semmi más az ég világon?amúgy hali 😊

Dietrich
na akkor elméletileg még sem az eredeti idõpontban 😊 😞

Ma voltam a média marktban és az UO-nak se híre se hamva...

500 kb-nek kell lennie , utánanéztem helyetted :o))))9

Nézz utána a callofduty.hu-n , ott asszem van egy hír amit irtak errõl. Ha van , de nem ad neked kielégítõ választ akkor beszélj a hír írójával , küldj neki privi üzit , ha igen akkormeg NC , ha nincs ilyen cikk akkor meg sry.

Egyébként meg helló Janó

hali! linux szerverhez mik kellenek?
találtam vmi 500k-s fájlt, de az sztem nagyon nem elég 😊 vki írja már le pls

Serpa
akkor már nem kell sokat várnod.

Punkerwork
"Call of Duty Deluxe Edition:A játék hazai megjelenése az eredetileg meghirdetetthez képest változott, jelenleg október 11-re várható."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

így sem látszik semmi különös csak fejjel lefel álló visszafele írt mozgó világító mondatok , slaz .

Punkerwork
na elméletileg mától kapható a Deluxe pack 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hellhammer
Óóóó faszom. Most jöttem rá, hogy mirõl beszéltetek. Azért nem értettem a dolgot, mert én Mozilla Firefox-ot használok netezésre és abban semmi különös nem látszik. Valamilyen suggalatra fogtam az IE-t és megnéztem abban, és már értem, hogy mirõl is dumáltatok 😊

DJ Skyline
pedig 4 biztos kell!azon én is sokat szívóztam...addig kell lõni amíg felnem robban...4 biztos...

Yossarian
gyerek(es) vagy bazz, van erre külön topic...

Nieleen