43642
  • me and a monkey
    Már nekem is megvan, gyere a Dietrich aláírásában szereplő szerverekre !
    Nálunk volt aki warezt élesítette be csupán a legális kulccsal (játékban + registry-ben) és ment a dolog, legal változat volt innentől kezdve.
  • Yossarian
    nekem csak az nvidia driver és a reforce van fent. 2-3 klikkből beállítja a különböző felbontásokhoz a megfelelő hertzeket.
  • Serpa
    itt a kezemben a doboz :P
    állati!

nagyon remélem senki nem használja az "oridzsin" kulcsom :)
  • Dietrich
    lehet kell a coolbits 2.0 is.
  • Dietrich
    miért azzal nézed? simán konzolba beírva a demo úgy sem jó?
  • Dietrich
    hasznos dolgok részben találod
  • me and a monkey
    Nvidia, GeForce 6600 GT: én csak régebben a függőleges élsimítást likvidáltam a videókártya tulajdonságai közül,meg a megszokott /com_maxfps_333 parancs, és ennyi.
  • me and a monkey
    Nvidia, GeForce 6600 GT: én csak régebben a függőleges élsimítást likvidáltam a videókártya tulajdonságai közül,meg a megszokott /com_maxfps_333 parancs, és ennyi.
  • JancsiPapa
    ahhahah ismeritek az NPP klánt?
    3v5-re kihívtuk őket xD
  • trident
    Tehát korábban ATi-ról váltottam, annak már megszoktam a driverét.

A cod2-ben müxik a frissítés felülírása, vagyis hertz= vsync on = monitor frissítés max. (nem maxfps!!!!)

Az uo-ban viszont istennek sem akar 60 hertz fölé menni. Van valamitipped (hivatalos forceware és rivatuner van fenn, semmi több).
  • Vazov
    ja ugy csináltam. kezdhetem elöröl f@szom!
  • trogerzsiger
    felraktad a magyorosítást és utána magyarosítás elött elmentett fájlokat akartad behozni ugye? mert ha ez a baj kezdheted előröl a játékot
  • Vazov
    Csá!mivel a United Offensivenek nincs ezért ide írom remélem nem baj. ezt írja ki mikor tölteném be az állásomat:G_LoadGame:savegame
    'save/autosave/trenches-3.svg' was saved with different script files.
  • trident
    Szia, igen, csak nem tudom megnézni, mert a seismovision nyekeg egy hibás fájlra. Írok majd. :)
  • Serpa
    elképzelhető, h egy újabb pecset adnak ki? (vista portolás miatt)
  • Dietrich
    Szia.
    Küldtem privit neked jó pár napja. megkaptad?
  • Serpa
    Call of Duty 1 Deluxe (alap+kiegészítő) 3 990 Ft

vártam, h 5eFt alá menjen, hát itt az idő a megvételre.
  • trident
    A hibaüzenetet ha lefordítod vagy leírod sokat segíteni.

Így hasraütve szerintem ott lesz inkább a hiba, hogy vagy felmásoltad vagy nem a megfelelő helyre telepítetted és a patch pedig a c/programfiles/... mappába szeretne települni, de se ott, sem a regisrtyben nem találja a cod-ot.

Eltaláltam?:D
  • me and a monkey
    CoD 2-re gondolsz? Ha igen, akkor abban a topikban kérdezd meg, ott jobban tudnak segíteni.
    CoD (UO) esetében nem szokott ilyen gond lenni.
  • xmacx
    hali!
    nem engedi feltenni a patchet a nem eredeti verzió miatt!
    Mi a teendő?
    köszi
  • Yossarian
    aztán visszaadtad kamatostul :)
  • jani01
    Tegnap sikeresen összefutottunk,többször is.
    Szépen köszöntél Te is + Angel is.
    Rögtön 0-2 stat.
  • Yossarian
    asszem leszek. Szinte sosem msn-ezek, de 10 körül úgyis összefutunk valahol, ha szerveren nem, akkor ott ;-)
  • jani01
    ma este leszel Yoss?Kb 10 óra körül?
  • jani01
    amit megadtál
  • jani01
    tegnap nem voltál belépve,de azért küldtem a spamszemetesre
  • Yossarian
    hát én nem kaptam egy IP-t se. :)
  • Yossarian
    gyere GFM szerverekre! Jellemzően az érettebb korosztály kedvence, ergó nagyon ritka az ilyen inzultus. Ha mégis előfordul, akkor admin már repteti is.
  • trident
    vagy nem kell írni egy betűt se, vagy pedig le kell oltani őket;)

Amúgy nem feltétlen kell vele törődnöd. És javaslom, hogy feladatorientált, pb-s szerverre menj, de ne feltétlen sd-re.
  • JancsiPapa
    ma 2 szerveren voltam.
    1. sd: már ott ment a flame - mi a real nicked, waron legyen ekkora szád...
    még ez nem ellenem irányult, mindenesetre a tk, az ment.
    2. tdm: megölöm a srácot 2x ppshval: 'megy a faszlámáknak a tunk'
    mondom köszi erre marhára nincs szükségem, hallgass inkább.Erre: buzi vagy?fogadjunk barátnőd sincs stbstb....kurvára ráérzett a kis köcsög, ugyanis nemrég lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak, szal úgy általában jó kedvem szokott lenni ^^ 'hát persze hogy nincs, mert kis monitorfejű vagy' na köszöntem szépen, még egy ilyen délután és uninstall lesz...
    Egyre több a hülye birka és csak szaporodnak.
  • me and a monkey
    Újratelepítettem az XP-t, feltettem az ASE-t és nekem most úgy ment mint anno fénykorában.
    Kismillió magyar szervert talált, szűrések működnek, stb...
  • Malakai
    Hihi, én is mondtam ezt, erre mi volt a válasz szerveren?
    "Bevallotta!!!"
    Pff.. :D

/* Jéé ezer éve nem írtam ide. :) */
  • jani01
    Nem magyarázkodásnak szántam. De köszönöm a védelmet.Ha jobban meggondolom,az,hogy lecsitereznek,mert jól megy a játék+tudom,hogy nem csaltam/csalok,akár dicséretnek is vehetem.
    Tehát köszönöm! Találkozunk mi még!!
  • laslandes
    ezt én is nagyon köszönöm!:) ha nem muszáj, akkor nem használom az xfire-t
  • Yossarian
    Nekem ne magyarázkodj, mondtam én az ellenkezőjét valaha? :) most már direkt visszakerestem én is, hogy mit is beszéltünk. idézek magamtól: "Janek tiszta mint a hó" :D

online én se használtam soha semmilyen csitet. Offline már igen. Vettem demót valakiről, aki gyanús volt és megnéztem a demóját WH-val. Tanulságos volt. Ez még a hardver ban-os mizéria környékén volt, szal a demó után teljes win reinstallt csináltam, nehogy valami meglepetés érjen :) Meg nem túl rég az IBT-n is játszott egy muki, aki látványosan WH-zott, arról csináltam egy avi-t infrával. Ennyi az össz közöm nekem is hozzá. Még nagyon kiváncsi se vagyok rá, hogy játékban milyen. Meg aztán tutira úgy járnék mint az egyik (volt) klántársam. LAH szerverén kipróbálta a WH-t, de annyira kezdő módon csinálta, hogy 2 perc után már videózták, aztán nagy magyarázkodások közepette távoznia kellett a klánból. :D
  • hofitom
    Cöcöcöcö! Na ébredjünk fel kérem alássan mert kitalálom lőni abból a papír falú tigrincsből.

Jelzem a főnöknek és teljes gázzal rávetjük magunkat.
  • jani01
    Yoss visszakerestem a kibeszélős részt. :D Utólag csak annyit,hogy sosem használtam csalást,még csak próba szintjén sem.Klánnéven pedig pláne nem tennék ilyet.De ez már a múlté,és remélem mindenki elhiszi,hogy nem vok csaló öreg fejjel. :D:D
  • jani01
    Na persze,Tri álmodik :D Vagy megártott valami? hehe
  • trident
    Mikor lenne a fergeteg BAS hab parti?

Tuc-tuc+fények+diszkógömb+trident a tigrisben+mindenki fejvesztve menekül+trendi csajok?
  • zaki
    Nincs mit.