43642
-
#42052 Már nekem is megvan, gyere a Dietrich aláírásában szereplő szerverekre !
Nálunk volt aki warezt élesítette be csupán a legális kulccsal (játékban + registry-ben) és ment a dolog, legal változat volt innentől kezdve.
-
#42051 nekem csak az nvidia driver és a reforce van fent. 2-3 klikkből beállítja a különböző felbontásokhoz a megfelelő hertzeket. -
#42050 itt a kezemben a doboz :P
állati!
nagyon remélem senki nem használja az "oridzsin" kulcsom :) -
#42049 lehet kell a coolbits 2.0 is. -
#42048 miért azzal nézed? simán konzolba beírva a demo úgy sem jó? -
#42047 hasznos dolgok részben találod -
#42046 Nvidia, GeForce 6600 GT: én csak régebben a függőleges élsimítást likvidáltam a videókártya tulajdonságai közül,meg a megszokott /com_maxfps_333 parancs, és ennyi.
-
#42045 Nvidia, GeForce 6600 GT: én csak régebben a függőleges élsimítást likvidáltam a videókártya tulajdonságai közül,meg a megszokott /com_maxfps_333 parancs, és ennyi.
-
JancsiPapa #42044 ahhahah ismeritek az NPP klánt?
3v5-re kihívtuk őket xD -
#42043 Tehát korábban ATi-ról váltottam, annak már megszoktam a driverét.
A cod2-ben müxik a frissítés felülírása, vagyis hertz= vsync on = monitor frissítés max. (nem maxfps!!!!)
Az uo-ban viszont istennek sem akar 60 hertz fölé menni. Van valamitipped (hivatalos forceware és rivatuner van fenn, semmi több). -
#42042 ja ugy csináltam. kezdhetem elöröl f@szom! -
#42041 felraktad a magyorosítást és utána magyarosítás elött elmentett fájlokat akartad behozni ugye? mert ha ez a baj kezdheted előröl a játékot -
#42040 Csá!mivel a United Offensivenek nincs ezért ide írom remélem nem baj. ezt írja ki mikor tölteném be az állásomat:G_LoadGame:savegame
'save/autosave/trenches-3.svg' was saved with different script files. -
#42039 Szia, igen, csak nem tudom megnézni, mert a seismovision nyekeg egy hibás fájlra. Írok majd. :) -
#42038 elképzelhető, h egy újabb pecset adnak ki? (vista portolás miatt) -
#42037 Szia.
Küldtem privit neked jó pár napja. megkaptad? -
#42036 Call of Duty 1 Deluxe (alap+kiegészítő) 3 990 Ft
vártam, h 5eFt alá menjen, hát itt az idő a megvételre. -
#42035 A hibaüzenetet ha lefordítod vagy leírod sokat segíteni.
Így hasraütve szerintem ott lesz inkább a hiba, hogy vagy felmásoltad vagy nem a megfelelő helyre telepítetted és a patch pedig a c/programfiles/... mappába szeretne települni, de se ott, sem a regisrtyben nem találja a cod-ot.
Eltaláltam?:D -
#42034 CoD 2-re gondolsz? Ha igen, akkor abban a topikban kérdezd meg, ott jobban tudnak segíteni.
CoD (UO) esetében nem szokott ilyen gond lenni. -
xmacx #42033 hali!
nem engedi feltenni a patchet a nem eredeti verzió miatt!
Mi a teendő?
köszi -
#42032 aztán visszaadtad kamatostul :) -
jani01 #42031 Tegnap sikeresen összefutottunk,többször is.
Szépen köszöntél Te is + Angel is.
Rögtön 0-2 stat.
-
#42030 asszem leszek. Szinte sosem msn-ezek, de 10 körül úgyis összefutunk valahol, ha szerveren nem, akkor ott ;-) -
jani01 #42029 ma este leszel Yoss?Kb 10 óra körül? -
jani01 #42028 amit megadtál -
jani01 #42027 tegnap nem voltál belépve,de azért küldtem a spamszemetesre
-
#42026 hát én nem kaptam egy IP-t se. :) -
#42025 gyere GFM szerverekre! Jellemzően az érettebb korosztály kedvence, ergó nagyon ritka az ilyen inzultus. Ha mégis előfordul, akkor admin már repteti is. -
#42024 vagy nem kell írni egy betűt se, vagy pedig le kell oltani őket;)
Amúgy nem feltétlen kell vele törődnöd. És javaslom, hogy feladatorientált, pb-s szerverre menj, de ne feltétlen sd-re. -
JancsiPapa #42023 ma 2 szerveren voltam.
1. sd: már ott ment a flame - mi a real nicked, waron legyen ekkora szád...
még ez nem ellenem irányult, mindenesetre a tk, az ment.
2. tdm: megölöm a srácot 2x ppshval: 'megy a faszlámáknak a tunk'
mondom köszi erre marhára nincs szükségem, hallgass inkább.Erre: buzi vagy?fogadjunk barátnőd sincs stbstb....kurvára ráérzett a kis köcsög, ugyanis nemrég lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak, szal úgy általában jó kedvem szokott lenni ^^ 'hát persze hogy nincs, mert kis monitorfejű vagy' na köszöntem szépen, még egy ilyen délután és uninstall lesz...
Egyre több a hülye birka és csak szaporodnak. -
#42022 Újratelepítettem az XP-t, feltettem az ASE-t és nekem most úgy ment mint anno fénykorában.
Kismillió magyar szervert talált, szűrések működnek, stb... -
#42021 Hihi, én is mondtam ezt, erre mi volt a válasz szerveren? "Bevallotta!!!"
Pff.. :D
/* Jéé ezer éve nem írtam ide. :) */ -
jani01 #42020 Nem magyarázkodásnak szántam. De köszönöm a védelmet.Ha jobban meggondolom,az,hogy lecsitereznek,mert jól megy a játék+tudom,hogy nem csaltam/csalok,akár dicséretnek is vehetem.
Tehát köszönöm! Találkozunk mi még!! -
#42019 ezt én is nagyon köszönöm!:) ha nem muszáj, akkor nem használom az xfire-t -
#42018 Nekem ne magyarázkodj, mondtam én az ellenkezőjét valaha? :) most már direkt visszakerestem én is, hogy mit is beszéltünk. idézek magamtól: "Janek tiszta mint a hó" :D
online én se használtam soha semmilyen csitet. Offline már igen. Vettem demót valakiről, aki gyanús volt és megnéztem a demóját WH-val. Tanulságos volt. Ez még a hardver ban-os mizéria környékén volt, szal a demó után teljes win reinstallt csináltam, nehogy valami meglepetés érjen :) Meg nem túl rég az IBT-n is játszott egy muki, aki látványosan WH-zott, arról csináltam egy avi-t infrával. Ennyi az össz közöm nekem is hozzá. Még nagyon kiváncsi se vagyok rá, hogy játékban milyen. Meg aztán tutira úgy járnék mint az egyik (volt) klántársam. LAH szerverén kipróbálta a WH-t, de annyira kezdő módon csinálta, hogy 2 perc után már videózták, aztán nagy magyarázkodások közepette távoznia kellett a klánból. :D -
hofitom #42017 Cöcöcöcö! Na ébredjünk fel kérem alássan mert kitalálom lőni abból a papír falú tigrincsből.
Jelzem a főnöknek és teljes gázzal rávetjük magunkat. -
jani01 #42016 Yoss visszakerestem a kibeszélős részt. :D Utólag csak annyit,hogy sosem használtam csalást,még csak próba szintjén sem.Klánnéven pedig pláne nem tennék ilyet.De ez már a múlté,és remélem mindenki elhiszi,hogy nem vok csaló öreg fejjel. :D:D -
jani01 #42015 Na persze,Tri álmodik :D Vagy megártott valami? hehe -
#42014 Mikor lenne a fergeteg BAS hab parti?
Tuc-tuc+fények+diszkógömb+trident a tigrisben+mindenki fejvesztve menekül+trendi csajok? -
#42013 Nincs mit.