Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So long, and thanks for all the fish!
Ezen nagyon jót derültem!!!<#nyes>#nyes><#smile>#smile><#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2>
Kérem villogó kurzor után írja be a keresendõ kifejezést....
....
Hiba: cseréjen usert és nyomjon meg egy billentyût!
...
Köszönjük hogy szolgáltatásunkat választotta. 48 órán belül képviselõnk megjelenik önnél és ecetes ollóval átvágja internet csatlakozását, így kímélve meg önt a felesleges veszõdésektõl!
Viszlát és kösz a halakat!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Vagy ha nem akkor a google a te barátod! 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Vhol találtam (magyar oldal) egy letölthetõ -teljes-<#gun>#gun> Mohaa zenei anyagot<#gun>#gun>de nem találom. Aki tud lsz. segítsen. Lehet, hogy COD-os oldalon volt.-?!
Elöre is kösz!<#bee1>#bee1>
* Get Right
* DU Super Controler
* Macro Toolsworks
* Girder 3.2
* PRTG Traffic Grapher
* MS Office: ctfmon.exe (rarely)
* CyberCorder: cybrcrdr.exe
* Paessler Router Traffic Grapher: prtg4.exe
* 3dnasys.exe
* mIRCStats
Akinek router mögül játszik és balhézik a pb, ezeken a portokon kell kiengedni
Servers running with PunkBuster enabled should have UDP ports 24300-24399 open for PunkBuster to be able to operate to its fullest abilities."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem csalok, most tettem vissza a gémet ezer év után.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
81059 es punkbuster üzenettel vág ki az uo? ez mit jelent?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
csak én már (most derül ki , sajnon) már magyarosítottam
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és azt sem csipoghatod el mikortól lesz elérhetõ másoknak is a GFM2? 😊
xfire szerverkeresõk vannak?
Egy linket, ott a részletes leírás, ami minden kérdésedre választ ad!
Hamarabb olvasod el és állítod be, mintha mindig ide bekérdezel!
Sok sikert.
A gfm hétvégét meg megcsináljuk.😊 Volt pár dolgom és kellene még egy cod2-s gfm szerver, mert két uo-s (sõt több is) lesz, de úgy lenne jó, ha van még gfm^2 szerver.
A bétatesztrõl meg nem csipoghatok, de úgy néz ki, a harmadik update-t már véglegesnek tekintik, plusz pályával, plusz játékmódokkal....
már csak az a hajom , hogy nem tudok belépni az x - fire bam (már egyszer beléptem) és elkezd vissza számolni 60 tól
oda mit írjak be?
ha felraktad a 2 progit és beállítod a rivát tunningoláshoz hagyd, hogy elõször driverben állítsa be az optimális frekit. Utána húzzad rivában a GPU-t elõször..de közben futtasd le a 2003 Dmarkot..ha zöldes pöttyök jelentek meg akkor túl húztad..ha ezt belötted egy olyan értékre amikor nem "szemetel" teszt közben akkor húzzad a memókat is. Ha fekete csíkok jelennek meg a teszt közben akkor vegyél vissza belõle.
zöld pöty, fekete csíkok=túl húztad...vegyél vissza belõle.
Tunning elsõsorban, driver, konfig (jó táp, alaplap)és szerencse kérdése is milyen GPU-t/memókat fogtál ki.
VGA-t pedig gyári hûtéssel nem nagyon szabad húzni...zalmanra kell cserélni (nekem is van a 6600GT-n)