Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
"Viszlát és kösz a halakat!"
So long, and thanks for all the fish!

Ezen nagyon jót derültem!!!<#nyes><#smile><#wink><#vigyor2>

trident
Itt nem fórumozók vannak, hanem online futóhelpdesk botprogramok, akik helyeted keresnek, gondolkodnak.

Kérem villogó kurzor után írja be a keresendõ kifejezést....
....
Hiba: cseréjen usert és nyomjon meg egy billentyût!
...
Köszönjük hogy szolgáltatásunkat választotta. 48 órán belül képviselõnk megjelenik önnél és ecetes ollóval átvágja internet csatlakozását, így kímélve meg önt a felesleges veszõdésektõl!

Viszlát és kösz a halakat!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

HD JOHNNIE
elhiszem, hogy tudod, hogy mi micsoda, de használod is e barátom? Különben is ez Cod topik nem pedig Mohaa-.-

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

KM
Látod, mindig tanul az ember!<#idiota>

revizor
Te egy lángész vagy, hogy én erre nem gondoltam!!! Nem tudom miaz, hogy böngészõ, google, és elõzmények, ebben is segítenél? Kösz!

HD JOHNNIE
Ha egyszer megtaláltad akkor hogy nem találod most? Nézzd meg az elõzményeket a böngészõdben...
Vagy ha nem akkor a google a te barátod! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

revizor
Hali

Vhol találtam (magyar oldal) egy letölthetõ -teljes-<#gun> Mohaa zenei anyagot<#gun>de nem találom. Aki tud lsz. segítsen. Lehet, hogy COD-os oldalon volt.-?!
Elöre is kösz!<#bee1>

Dietrich
A következõ programok ne fussanak, amikor játszol:

* Get Right
* DU Super Controler
* Macro Toolsworks
* Girder 3.2
* PRTG Traffic Grapher
* MS Office: ctfmon.exe (rarely)
* CyberCorder: cybrcrdr.exe
* Paessler Router Traffic Grapher: prtg4.exe
* 3dnasys.exe
* mIRCStats

Akinek router mögül játszik és balhézik a pb, ezeken a portokon kell kiengedni

Servers running with PunkBuster enabled should have UDP ports 24300-24399 open for PunkBuster to be able to operate to its fullest abilities."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
meg grafikai cuccokat is..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem csak azokat. MM-nek vmi procces guard nevû progival volt ilyen gondja. Nem elég, hogy kikapcsolta még talán uninstall is kellett neki. De majd leírja, hogy mi volt pontosan a nyûgje. (ha akarja)

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Boconadi
nem hinném
Yossarian
eredeti kulcs?

Nieleen

Malakai
Azthiszem elõfordul, hogy bizonyos külsõ hõmérséklet, fps kijelzõ programokat hackként érzékel, ha van ilyen, kapcsold ki!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

és ez mi a töktõl van ?
nem csalok, most tettem vissza a gémet ezer év után.

trident
<#idiota><#eplus2>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
VIOLATION (GAMEHACK) #81059

Nieleen

hello

81059 es punkbuster üzenettel vág ki az uo? ez mit jelent?

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
www.fgcklan.hu

És bérelni hogyan kell?
trogerzsiger
tudom hogy nem ideillõ a kérdésem de hogy tudok énis témát csinálni? olyan forzm izét ami ez a codos is

trogerzsiger
servert csak bérelni lehet

köszi szépen ,kedves vagy

csak én már (most derül ki , sajnon) már magyarosítottam
válaszoljatok minél hamarabb.
Hogyan lehet neten szervert csinálni?
Malakai
CoD-ra kattint szerver keresõben, Show/Hide Info View gomb, ott tudod állítani a filtereket, van az ország szûrés (My Country), általános filterek, meg játék specifikus filterek (Friendly Fire pl), Advanced Filtersben a server infoból kiszedett infók közül lehet választani, akár többet is hozzáadni (plussz gomb). Akkor frissül, hogyha ráfrissítesz a listára is, sajnos MOD-okhoz általánosan nem írják be a server infoba, hogy milyen MOD fut éppen, így ezt itt nem lehet kiválasztani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

az xfire - ban hogyan tudom beállítani az adatokat , (minta a "the all seeing eye " ban pl : mods , friendly fire meg ijenek) köszi
trident
Sajnos még nem tudom...😞

Dietrich
<#eljen>
és azt sem csipoghatod el mikortól lesz elérhetõ másoknak is a GFM2? 😊

trogerzsiger
ott a cod2 forum
és ugyanazokat a servereket látja naggyából

trogerzsiger
ott a cod2 forum

cod 2 höcs csak a the all seeing eye és a
xfire szerverkeresõk vannak?
Yossarian
akkor ne erõltesd, nem neked való ez...

Nieleen

ptt nincs fent az én problémám
ok
trident
Mit is írtam legelesõnek?

Egy linket, ott a részletes leírás, ami minden kérdésedre választ ad!

Hamarabb olvasod el és állítod be, mintha mindig ide bekérdezel!

Sok sikert.

trident
<#vigyor2><#eljen>

A gfm hétvégét meg megcsináljuk.😊 Volt pár dolgom és kellene még egy cod2-s gfm szerver, mert két uo-s (sõt több is) lesz, de úgy lenne jó, ha van még gfm^2 szerver.

A bétatesztrõl meg nem csipoghatok, de úgy néz ki, a harmadik update-t már véglegesnek tekintik, plusz pályával, plusz játékmódokkal....

trogerzsiger
de bunkó vagyok

trogerzsiger
ha nem tudzs semmit akkor ne is probálkozz hanem hívj vkit vagy ne is játsz

trogerzsiger
najó mégse

trogerzsiger
könynne meglehet vagy analfabéka XD

kösz
már csak az a hajom , hogy nem tudok belépni az x - fire bam (már egyszer beléptem) és elkezd vissza számolni 60 tól
HD JOHNNIE
szedd le a callofduty.hu-ról, ott van leírás is meg magyarítás is.

illetve hogan tudok beállítani
hogyan tudok keresni vele cod 2 - es szervereket?
ja mind 1 bocsi
regisztrálnék xfire - hez , de meg kell adni 10 e-mail címet.
oda mit írjak be?
kössz
Dietrich

Dietrich
az a lényeg, hogy tunningolni hûvõsebb napokon van értelme nem most 😊 vagy vízhûtéssel.
ha felraktad a 2 progit és beállítod a rivát tunningoláshoz hagyd, hogy elõször driverben állítsa be az optimális frekit. Utána húzzad rivában a GPU-t elõször..de közben futtasd le a 2003 Dmarkot..ha zöldes pöttyök jelentek meg akkor túl húztad..ha ezt belötted egy olyan értékre amikor nem "szemetel" teszt közben akkor húzzad a memókat is. Ha fekete csíkok jelennek meg a teszt közben akkor vegyél vissza belõle.
zöld pöty, fekete csíkok=túl húztad...vegyél vissza belõle.

Tunning elsõsorban, driver, konfig (jó táp, alaplap)és szerencse kérdése is milyen GPU-t/memókat fogtál ki.

VGA-t pedig gyári hûtéssel nem nagyon szabad húzni...zalmanra kell cserélni (nekem is van a 6600GT-n)