Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak az a vicc hogy a 2 utcaval lejjebb lévõ havernak meg rendes pingje van! Szal nem ertem!
OK akkor majd megyek én is "cigánykodni" 😄DD
Yossarian
ez=egy

Nieleen

Yossarian
ha akkor is magas, ha mondjuk a bixet pingeled, akkor bemégy az invitelhez ez nagyobbacska tompa tárggyal és elmondod mi járatban vagy... Legyél erõszakos, mert megpróbálnak majd lerázni mondván, az ÁSZF-ben nincs meghatározva a minimum ping. Aztán majd leellenõrzik a vonaladat, vagy valamit majd csinálnak neki...

Az én microm pingje átlag 700 volt. Elég kitartóan cigánykodtam náluk és megcsinálták olyan 70-100 körülire. Sok progémer csak legyintene erre, de nekem már megteszi...

Nieleen

Yossarian
nézd meg játékon kívül is a pinged!

Nieleen

Kész! Hát ezt nem hiszem el! Már multkor irtam hogy gondjaim vannak a netes játékkal. Szal mégegyszer. Full sávszélességgel tudok tölteni! Játszani viszont nem tudok, ugyanis felmegyek egy serverre és mindenkinek 30-40 es pingje van nekem meg 200-400 as. És egyszerûen nem tudom miért! Az Invi**lt szidjam?! A játékban átállítottam LAN/CABLE/DSL re a cuccot. Lefutattam a SpyBot ot + a SpySweeper-t. (nem talált semmit egyik se!!!) Mi lehet a gond??!! Vki segítsen PLÍÍZ!!!
Yossarian

Nieleen

DJ Skyline
LOL..."beveheted te gyík"!😄D

Yossarian
Szégyentáblás lettem a Cod kávézooban. 😊
Pedig nem is vagyok olyan fajta...
Elszakadt a cérna és fogyasztásra ajánlottam fel egy bizonyos testrészem egy olyan egyénnek, aktõl már meguntam a felmenõági nõrokonaim szexuális életének kitartó taglalását...

Nieleen

Yossarian
elõször is azt kérem a nyuszitól, hogy este beférjek! 😊

Nieleen

KM
Remélem, megtalállak!

Dietrich
na majd este hentelek inkább...nyomom a singlet egy kicsit a bombázóval 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egész pontosan odajött és közelrõl lelött.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
193.202.89.94:28960

gondoltam nyomok egy hq-t...hát már a második halálomnál egy wh-t használóval hozz össze a sors. 3 fûstgránáton is átlátva lelõ engem aki a fal mögött bújik el mert az orromig se látok. LOL 😞 ott is hagytam a francba.

Dietrich
mennék hentelni de hova? 😊

Dietrich
mármint az hogy nem fogott rajta a golyó.

Dietrich
ez eddig is volt az UO elött más szervereken.

Yossarian
"csatelek" az nem Csanytelek, hanem csítelek 😊

Nieleen

Yossarian
nah ezzel kezdtem a monológjaimat, de valaki kiütötte 😊

A sebezhetetlenségrõl meg annyit, hogy nem csak szingliben van így. Nemtom mi lehet az oka, de néha hiába lövök valakinek a hátába 5 méterrõl bele egy fél tárat, meg se kottyan neki. Rohanok utána, lövöm és semmi. De néha meg rám mondják, hogy nem fog a golyó, pedig én aztán tutira nem csatelek. A rate 25000, maxpacket 100. Tuti, hogy valami UO bug, vagy lehet filaudió + liszó szerver beállítási gond, mert leginkább ott tapasztalom. Tegnap a haver a filaudiós moddal indított szervert és volt olyan, hogy átugrott egy srác a másik felsõ testén, amikor egy ajtóban összefutottak. Még a killcamben is látszott.

Nieleen

Yossarian
A filaudión meg volt egy napig olyan, hogy futás közben sem szórt a fegyver (nem nõtt meg a célkereszt sem), ha meg felemeltük célzáshoz, akkor majdnem úgy nagyított, mint egy távcsöves puska. Gondolhatjátok, hogy a PPS milyen brutál volt 😊))

Nieleen

Yossarian
tök igazságtalan is, hogy a másik oldalon a rohamkarabélyt nem javítja fel, azzal a kis kereplõvel meg rohannak mint a meszes és még iszonyat sebzése is van.

Nieleen

Dietrich
Na akkor motor bewegung...

Serpa
harci gázokról, valamint a V1 és V2 -rõl volt szó.

Yossarian
de a szerveradminok is baszkurálják a fegyvereket. Gyengítik meg erõsítik. A Liszo szerveren mostanában azt a kicsi TVshopos kézi varrógépet, asszem sten, vagy mi a neve, úgy felturbózták, hogy elsõ lövésre halálos volt.

Nieleen

Dietrich
nem tudom de nyár elején láttam a vitéz urat utoljára. Gondoltam már nincs kolesz majd ha kezd a suli.. 😊

Dietrich
Nem mert nem jelezte senki elõre. 😊 😞

Yossarian
annyira jó voltál, hogy elszégyellték magukat és feloszlottak? :-P

Nieleen

Serpa
tegnap volt egy dok. film a dunán, nézted ?
"Háború és tudomány"

Dietrich
Nem tud valaki LtVitéz-rõl valami infót és a klánjáról? Régen sokat írt ide meg náluk voltam 1x tesztelésen...azóta semmi hír róluk. Ennyire nem lehettem szar. 😄

Dietrich
jó akkor szólj ha nem vagytok meg 😊

Dietrich
Le...erre nem akkor hívtak telefonon, hogy valamit csináljak még meg...

szóval most még 15 perc és tényleg megyek valamelyik UO-s szerverre ami nem sd módban megy.

Yossarian
Dietrich: nem állandó szerver, csak haver indítja, ha 5-6-an összejövünk...

Nieleen

Dietrich
Mindjárt 😊

dr Kotász
Én is kipróbáltam, tökugyanez a véleményem. Plusz a killcam miatt ugye gyorsan fejlõdik az ember, itt meg fogalmad nincs, honnan lõttek le. Persze ettõl még lehet, hogy a CS2 überkirály lesz. Mert ha belegondolunk, hogy ez egy 5 éves cucc, akkor ezért eléggé megelõzte a korát...
Dichter
Nincs UO topic, mert pár buzgómócsing, aki szánalmas módon próbál moderátori babérokra törni, bezáratta.

Single-ben meg.... Nem tudom mi lehet a baja, mert nem játszok se single-el, se United Offensive-val.

bigapó
ez nem az mert mindez single-be van😊))

bocs ha félreértettétek, de nincs külön UO vagy Single Topic, igaz én sem írtam. szal sorry. De akkor paccs megoldja a dolgot? ha van?

The Matrix has you...

KM
Le a munkávaaaaaaaal!

Serpa
hova ?

Dietrich
15 perc és magyek hentelni...

Dietrich
kifelejtetted, hogy multin minden zöld...még zöldebb..legzöldebb 😊

Dichter
Ezt úgyhívják, hogy nem megfelelõ rate beállítás. Ha nálad a problem, akkor egyszerûen állítsd be a Multi Options alatt a sebességedet (Internet) vagy írd be consolba: /rate 25000 (amennyiben ADSL-ed, vagy hasonló sávszélû kábelneted van) Nem árt még egy /cl_maxpackets 100 és egy /snaps 30 sem. Valószínûbb viszont, hogy a másik embernél van a probléma. Ilyenkor azon kívül, hogy megkéred, állítson a NET connection speedjén, nem sok mindent tudsz csinálni.

bigapó
gondolom paccsolni kéne...

egyébként nagyon cool a játék, rögtön megfogott, már az alap is jó volt, de ez még ûberebb. Ez az egyetlen zavaró tényzõ, hogy néha(!) nem fogja õket a golyó. Szerencsére nem mindig, de a leglényegesebb pillanatokban legtöbbször ez van.
Ja, meg a katonatársakról annyit, hogy tõlük aztán dögölhet megfele az ember, mert hogy õk csak a szájukat tátják ahelyett, hogy fedeznének engem....

The Matrix has you...

Serpa
képet nem készítettél ?

Hentes Bill
hmmm, ilyen problémáról még nem is hallottam

Boldog Karácsonyt!

bigapó
Hi all!

Mindenkinél fennáll az a probléma, hogy az UO-ban szellememberek is vannak? Magyarán hiába lövöm nem hal meg...csak miután kapott egy tárat, de abból az elsõ fele a háta mögött a falon koppan pl.

The Matrix has you...

KM
Igen, ezt el kell ismerni.
A CODnak meg hangulata szinte tökéletes, pláne, ha összejön pár fanatikus!

ScOrpY
Csõ áll

Enny1

Engem is elszipkázott,egy próba erejéig...
Ebben az új CS-ben,egy jó dolog van,az az emberkéken alkalmazott fizika,aztán ezzel kb vége is.
Fegyveres rácélzás nincs,lehasalni nem lehet /vagy én nem találtam?/,kihajolni nem lehet,a pályák se valami nagyok.
Gyakorlatilag az egész felépitése olyan elavultnak tünik.../remélm CS fanatikusok nem olvassák ezt a topicot /

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KM
Bevallom, tegnap kipróbáltam. Inkább nem írok semmit, mert annyira negatív élményeim vannak... A CODhoz, RVShez képest egy kalap szamócát nem ér...

DJ Skyline
soha nem CS-zetm...illetve egyszer multiban a haverokkal de nekem nem tetszett!😄