Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
United Offensive patch - Hamarosan!!!
2004.10.13.
Az IWNation.com fórumán a készítõk bejelentették hogy néhány héten belül kihozzák majd a kiegészítõ lemez elsõ hivatalos javítását. Sajnos lenne mit javítani a játék többjátékos modjának kódján, ugyanis eléggé falja a szervereket és a sávszélességet egyaránt. Már egy megjelenési dátummal is meglephetnének minket a készítõk.

forrás

Yossarian
Dr Kotász, baszod, ebbõl kettõt ha meg tudtam fejteni 😊)))

Nieleen

Ja meg én két hete nem tudtam játszani a Cod-dal, mert baszakodott velem a netem. Így elkezdtem diablozni a LOD Eastern Sun moddal.
Necroval tegnapelõtt ki is nyirtam a Baalt.
Nah tegnap sikerült elõször játszani Cod-dal 10 percnél többet!!!
És egyszer sikerült Carentan pályán egyedül maradnom, és szépen leszedtem az utolsó 5 amcsit.
És nem tudjátok hogy miért van ilyen kevés normális server? Tudom, hogy sok fanatikus uozik meg akármit csinál azon kívül, de tényleg megcsappant a normál codos serverek száma.
dr Kotász
Én meg a Pirates-re várok. Mellette RBR, RTW, GTR, FC, MOH, FZK,DEK, SDF, AFG, KWL, LBVN, DFG, YXV, WTI, PLH, NML, LPS...
Én ha nem CoD-ozok,akkor FIFA-zok.Már csak hogy a rövidítéseknél maradjunk...
Kaptam is tegnap egy ötöst.../és nem az iskolában/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Yossarian
Karikusz: jujj, láccik, hogy mennyire nem vagyok otthon a témában. Nekem ezek a nagybetûs rövidítések nem mondanak semmit 😊))
Ha én nem férek be, akkor RTW! 😊)

Nieleen

DJ Skyline
nekem most nincs fönn autós gamma...NFS U-t meguntam már tavaly karácsonykor...NFS U2-t,meg a Street Racing Syndicatet várom...CoD az meg örök játék marad...az nem ilyen 2 órás játék mint a Knight Rider volt...😊)

karikusz
én nem beszélgetek a gaméról mert egyértelmü...csak megnyomom a multi funkciót, megnézem hogy beférek-e egy szerverre ami a kedvencek között van, ha nem akkor felcsatolom a kormányt és nyomom az RBR-t , LFS-t, GTR-t vagy egy sima F1-et...))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Yossarian
Dietrich mondta... És nem azt, hogy maradnak a fanatikusok, hanem azt, hogy maradnak az olyan idióta fanatikusok, mint õ :-P

Nieleen

DJ Skyline
hát igen...valaki mondta hogy ez olyan lesz hogy ameddig végig viszik a játékot addig itt lesznek az emberek hogy elakadtam plíz help aztán lelépnek...és maradnak a fanatikusok...hát nem sokan maradtunk!😄

Hi all!
Segítség kéne, hogyan lehet CoD game szerveren letiltani pisztolyt és gránátot, szeretnénk csak rifle onlyt nyomni
[email protected] várnám a segítõ szándékúak leveleit.
Elõre is köszönöm

KM
Hû, de kihalt ez a fórum...

Dietrich
nem engedett be németként...így írtottam a ppsh-val bosszúból 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Kis áruló! Akkor irány valamelyik!

Dietrich
megvan!
193.202.89.94:28960
errõl menekültem pánikszerûen a csíterek miatt 😊 😞

aztán ide mentem és kicsit javítottam a frag listán néhányszor ruszkiként!! 😄
193.225.82.99:28960

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
OBI?

KM
Pedig nekem még Zakit ki kell beleznem ma...

DJ Skyline
én most fejeztem be!😞((
na akkor majd holnap...

sziasztok...

Dietrich
fasza...akkor hova menjünk?
Én tegnap egy 19 useresen nyomtam..nem tudom melyik szerver az 😄

KM
De még most is olyan... Miért kellett elbakkantani???

Dietrich
jaja..valaki nagyon belerondított a dolgokba..

Dietrich
háj..

DJ Skyline
heló...

KM
Halihó!

Erre csak annyit tudok mondani hogy multkor bekaptam egy virust es 200-300 volt a pingem reinstall es minden jol ment utana.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

dr Kotász
Bocs a kicsit off kérdésért, nem találtam hozzá topicot, itt meg van egy csomó ember, aki ért a dologhoz.

Szóval kijött egy új Ventrilo kliens. Kérdés, hogy ez csak azonos verziójú szerverrel megy-e? Ha igen, hogy tudom megnézni a szerver verziószámát? Elõre is kösz a választ.

OFF vége
DJ Skyline
ja az mondjuk egy elég méretes map,tele tankkal mind2 oldalon(mármint ahol engedélyezve(vagy engedéj?) vannak a jármûvek)...mivel nem volt 1 dzsipp se,ezért találtuk ki azt az éppen szerveren lévõ emberekkel hogy az nyer akié a vár mind2 pontja...így a nagy része az embereknek a vár bevételén küzdött!😄D mondjuk fölmenni a várhoz sem egy egyszerû dolgog...

dr Kotász
A Rhinevalley a leggázabb kirándulás szempontjkából szerintem is... Egyébként oda 20 ember is édeskevés szerintem.
DJ Skyline
mi volt a #23160-as?

DJ Skyline
hát domination játékmódról mindenki tudja hogy jármûvek is vannak...na most a CoD-Zone szerverrõl ki lettek véve...kicsit érdekes dolog végig kirándulni egy rhinevalley-t,vagy egy nagyobbacska mappot...ja és vegyesen van rajta minden...tehát az új mapok domination módba mennek,a régiek meg s&d-be egy ugyanazon szerveren...

Yossarian
Tegnap jó kaka volt a filaudio. Átmentem egy másik szerverre, ott meg szórakozott velünk az admin. A gravitációval jáccott.
Utána figyelmetlenül bementem egy másik szerverre. A Railyard pálya ment éppen. Akkor kezdett gyanús lenni, hogy hova kerültem, mikor megláttam, hogy már 2-300-as statok vannak. Semmi pályaváltás. :-o
3-ból 3 kaka szerver egy este. Mondjuk õk fizetnek érte, de azt hinné az ember, azért, hogy jókat játsszon rajta a nép...

Nieleen

Lehet már a csatába is vinni kell a mobilt,biztos ez a német csodafegyver...

bigapó
Ez aztán az ÛÛBEEEROOOOFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

The Matrix has you...

Na ez hogy jött ide?

KM
Ja-ja. Nekem sem tetszett.

Dietrich
1x igen.

A Fegyverek szava jobb film. Az is USA-Japcsi háborúról szól.

Serpa
nm.

1x nézhetõ ?

Dietrich
Hát ez nem valami nagy durranás...

Dietrich
Kösz.

Serpa
de-de.

KM

KM
Csak nem erre gondolsz?
21:45, Szombat (október 16.),
mtv 1: Az õrület határán

Serpa
szombaton lesz egy háborús film, csak szólok, hátha érdekel.
😊

Dietrich
forró aranyba kellene mártani a kezét annak aki ezt tette..

Serpa
DE NAGYON.

KM
Kicsit elkurrantották a Filaudio szerver beállításait...

Dietrich
akkor ez tényleg nem hosszú...ha nem mutyiztam volna elötte soha akkor ujjonganék, de így...full lamerek ellen hentelni nem nagy élvezet...fõleg a leggyengébb fokozaton 😄

ricsi1
utolsó pálya

Dietrich
Most untam meg a singlet. Elakadtam asszem Kharkhovnál 😊

Serpa
naa ?
😊