Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Nyugi engem nem. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Lui76
Átneztem (tegnap este) a mappákat de nem emlékszem sound mappára.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

dr Kotász
Akkor a haverok sound könyvtárát másold át magadhoz. Plusz nézd meg, hogy safe módban elindul-e.
KM
Na mi az? A CS ennyi embert elszipkázott???

Lui76
De ugyanezekrõl a cd-krõl másik két embernél megy!

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

dr Kotász
Szerintem az install verziód hibás. Kérd el egy olyan emberét, akinél fut.
DJ Skyline
most van rajta egy ember!😄

Dud [OBI]
Ami azért elég ritka... Általában az a szerverünk reggeltõl estig fullon van. Kíváncsiságból meg is nézem, mennyi adat áramlott rajta eddig át .

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Lui76
Segítség kellene!!!
Szeretnék jáccccani már a UO-val. Mások is ugyanezekrõl a CD-krõl telepítették, náluk megy.
Nálam mikor a pályát töltené be azt írja :
"210sound(s) file are missing or in bad format"
Már kétszer újratelepítettem az alappal együtt is.De nem jó.
hétvégén lett friss rendszer telepítve-más minden megy.

Dietrich
Lehet de én is adtam a jenkiknek rendesen 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mi a címe?

KM
Ezt tanúsíthatom! Át is küldelek az örök aknamezõkre…

DJ Skyline
mostanában elég üresek a szerverek így reggel..máskor dugig vannak a jó szerverek...OBI most pl üres...Filaudion is alig vannak most 10-en...

Yossarian
Késõn akartam már belépni. Nem volt hely 4 embernek. 😞
Indítottunk szerver és henteltük egymás a haverokkal. Carentan pálya, filaudios turbógyalog módban 😊

Nieleen

Dietrich
Én ott voltam tegnap a vérben tocsogó szerveren. 😊

Yossarian
nem bonyolult, beírod gugliba a pálya nevét.

Nieleen

ScOrpY

Enny1

Sziasztok Szerverekhez honnan lehet map pack-okat letolteni? Mert a jatekbol max 13k val jon.
(chimera, mohiklan) a sajat lapjukrol nem talalom😞
Dietrich
Mostanában melózok. 😊 és hulla voltam estére.
Ma talán fogok.

ricsi1

KM
Hahó! Senki sem COD-ozik?

Yossarian
Dietrich, te mostanában nem UO-zol?

Nieleen

alma2
na de hulye vagyok inkabb a magyar servernek kell reklam mert szinte pang az uressegtol.
chimera hq server
195.228.254.23:28966

szerintem

alma2
na itt egy server ami nem is ures es megy magyar verzioju codokkal is 😊
HQ
193.189.160.34:28960

szerintem

DJ Skyline
nekem nem kellett bombát felvenni...legalábbis nem emlékszem...biztos nem éltem magam bele rendesen a pályába...😊))

Szerintem kezd elõrõl azt a pályát.Amikor odaértek a hidhoz lelövik egy társad,az elejti a bombát,ott van a földön.Felveszed,akkor egy másik felkisér a hidra,és kinyitja a lejárót.Ha lemászol a létrán,egyértelmû hová kell rakni a bombákat.
Szóval szerintem kezd elõrõl a pályát,a quicksave-eket töröld,mert valami programhibád van,ha ez nem megy egyszerûen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
nekem ment csak maga az egész játék menete nem vált be.
Mikor egy egész tárral belelövök a japcsiba az még mindig rohan felém a kardjával 😊

karikusz
aham...nekem szaggatott mint állat 1024-ben maxon

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Valaki küldjön már egy Trainbridge7 -nél egy olyan mentést ahol már le van rakva a dinamit a híd alá, mert nekem sehogy nincs ott hely és már 4 napja szívok vele...

...köszi a gyors reakciót ...

[email protected]

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Punker
mi? a MOH😛A? nekem a demo gond nélkül ment pedig nincs extra gépem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

karikusz
Hát nálam is kifogott a konfigon.😞(...ennyire rosszul optimalizált játékot nagyon ritkán látni.😞(

ranGer2
fõleg hogy diavetités volt az egész.. mi? :

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dietrich
nem tudom de a demoja nekem nem nagyon tetszett.

Serpa
bár MOHAA😛A -ból lesz DVD -s, ha jól tudom ...

Dietrich
nem 😄
cd

sorry

Serpa
DVD -s COD ?

Yossarian
az olyan szervert felejtsd el, keress normálisat. Az a gond, hogy a szerver még nem frissített PB-t. Már szept 30. óta 1.111-ne kéne futni...

Nieleen

Hi! Játszik itt vki all seeing eye-os szerveren? Beléptem egy search and destroy-os szerverre, de pár másodperc játék után ezt irja ki és kirugnak: "This server requires (A1336 C1.110) Error loading pbcl" Mi ez? Mit kell ilyenkor csinálni?
Dietrich
A Médiaban asszem a fólia rajta volt a dvd-ken. 😊

karikusz
Azt csinálom, most néztem meg amit Skyline küldött képeket, ugyan úgy csinálom, de akkor sincs bomba lerakó helyem. Most írtam neki, hogy küldjön egy olyan mentést ahol már le van rakva a bombesz. Nem tudom miért sz@arakodik nekem.😞(
Már úgy is próbáltam, hogy a katonákat nem nyírom ki, de így sincs a bombának helye..😞

dr Kotász
Ja bocs, Dietrich üzenete miatt a Media Marktra gondoltam...
Szal bontsd ki az eladó szeme láttára.

A Mohi HQ halála után szerintem érdemes az FGC HQ szerverén játszani egyébként.
Punkerwork
ügyfélszolgálat? max 2 ember van 1 fõnök 1 alkalmazott 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
és elõtte vágd hozzájuk ...
😊

dr Kotász
Bontsd ki az ügyfélszolgálat szeme láttára, ha nincs benne, kötelességük kicserélni.
Punkerwork
ha én bontom ki akkor már nincs gond, ha meg látom hogy már ki volt bontva a doboz akkor nem hozom el és kész

Serpa
gondolom hevesen fog dobogni a szíved, amikor kibontod ...
😊

Punkerwork
én is ebben reménykedek, max 1-2 hónapja nyitottak.

Serpa
háát, ha új bolt, akkor nem engedhetik meg maguknak ...

Dietrich
Tegnap Bp-n az Árkádban, Média Markt volt egy csomó UO game.

Punkerwork
találtam egy új software boltot itt Egerben, remélhetõleg nem vernek át.