Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poX3ll
Hellósztok!!! Van 1 szerverem csak az a baj hoy eredeti CD-key kell hozzá és sok meber nem tud feljönni war-nál is akinke nemeredeti õk nem tudnak feljönni. 1 okosabb ember aki ért hozzá pliz mondja már meg a szervert mivel vagy hogy tudom törtté tenni!? thx
HELP!!!!

Practice makes perfect.

poX3ll
Hellósztok!!! Van 1 szerverem csak az a baj hoy eredeti CD-key kell hozzá és sok meber nem tud feljönni war-nál is akinke nemeredeti õk nem tudnak feljönni. 1 okosabb ember aki ért hozzá pliz mondja már meg a szervert mivel vagy hogy tudom törtté tenni!? thx
HELP!!!!

Practice makes perfect.

Debi

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

nézz már be abba a fórumba lécci, kb. annyi mozgás van ott két nap, mint itt öt perc alatt... szted nem néztem már át!?
Dietrich
multihoz van singlehez nincs
erre céloztam.

Elkészült a Call Of Duty United Offensive Multiplayer részének honosítása Bako jóvoltából.
Telepítés után olvasd el a játék fõ könyvtárában lévõ „COD UO MP Honosítás, Olvasd el.txt” fájlt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

[ jol megaszonta ]

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

HEW szervert a barátom klánja üzemelteti , nekem bejön...
BAS játékmód megy rajta , de asszem van DOM is.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dietrich
Sok a kérdés kevés a keresés..meddig tart a topic bannerjára kattintva megtudni a válaszokat..pl. a fórumjában?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Na mégeccer, szal volt vkinek olyan problémája, hogy UO szinglinél a New game és nehézségi fok kiválasztás után rövid töltés, és visszatette a fõmenübe. Nincs hibaüzenet, csak nem vált át a pályatöltés képre, aztán meg visszaugrik a fõmenübe...
akyyy
szerintetek hol lelek?

poX3ll
HELP PLIZ!!!
irjatok gyorsan

Practice makes perfect.

akyyy
van magyarítás az UO-hoz?

/record

poX3ll
HELP!!!!

Practice makes perfect.

akyyy
már nem kell kössze

Debi
Sziasztok hogyan lehet demót felvenni a (multi) játékból?
Ugy tudom konzolparancsal.
Help!!!

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

akyyy
hali!
Volna 1 problémám nem írnám le mi az csak a lényeget:
Kéne nekem egy regisrty fjl, amivel "hozzáteszem" a call of Duty"-t az registrybe, hogy az U.O. telepítõje felismerje, és feltegye magát.
Valaki nem tudná elküldeni nekem msnbe, vagy valahogyan? csácsá

volt vkinek olyan problémája, hogy UO szinglinél a New game és nehézségi fok kiválasztás után rövid töltés, és visszatette a fõmenübe. Semmi hibaüzenet... utálom...
Dietrich
Ellenség a kapuknál..inkább azt nézd meg.

Serpa
most néztem bele a Staingrad c. filmbe.
eleje mintha a COD ot látnám.

Dietrich
nekem magyarul írja ki 😊

Spenser
Hi
Nah mostanába én is nyomom amultyt 1000-rrel...

Yossarian
Nem is légi, hanem tüzérségi. 40 pont felett néha beszólnak, hogy artillery in place, vagy vmi ilyesmi...

Alig lehet rád ismerni így bazsusz nélkül 😊

Nieleen

Serpa
szavadon foglak.

Hentes Bill
nem is tuttam, hogy van légitámadás

igaz múltkor úgy nyírtak ki, hogy nem is lõttek le, csak bámultak a távcsõvel, néztem is mint az állat, hogy hogyan nyírtak ki

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
jól van na..sorry.

de legközelebb én atomcsapást küldök rád ha ellenem leszel 😊

Yossarian
Egyébkén kicsit féltem alkalmazni, mert tojtam, hogy rám kenik, WH-val nézem a célpontokat 😊

Nieleen

Yossarian
lehet, hogy bug, de sztem inkább az a magyarázat, hogy akkor is oda küldi a tüzet, ahova távcsõ fókuszálNA. Az meg nem érdekli, hogy egy fal van köztünk...

Nieleen

Serpa
ez nem volt vicces.

Dietrich
vegyél fel erõsebb szemüveget hogy jobban lásd a célt 😊

Serpa
ha ez nem bug, akkor nem tudom mi az ?!
😊

Yossarian
Hmmm... én általában olyan rövid ideig vagyok az options menüben, hogy arra a pár másodpercre kibirom Zsuzsa nénit :-PPP

Nieleen

Yossarian
Serpa: nemtom pontosan hova kell célozni, de a múltkor TDM szerveren a railyard pályán többször is úgy kértem az épületet tûz alatt tartó géppuskásokra artillery supportot, hogy odaálltam a falhoz a távcsõvel. Bámultam a téglafalat és kattintottam 😊 volt ám égi áldás az udvaron 😊))

Nieleen

Dietrich
ja mondani akartam valamelyik szerverrõl (lehet a filaudio-ról)lejött valami Koncz Zsuzsás baromság ami szól a sp és mp optionsnál is. Mit kell kitörölni hogy ez a jelenség megszünjön?

Serpa
távcsõves célzás nem igazán megy még nekem.

amit a két vonal befog, oda megy a csapás ?

Dietrich
láttam 😊

Dietrich
valaki más nem indít egy normális bas szarvert?

DJ Skyline
én nem tudom azért írtam hogy VALAKI!😄D
de Yossarian megerõsített hogy te voltál...

Dietrich
az a valaki lehet én voltam? 😊

DJ Skyline
TAXI meg non-stop jelszavas...pedig nem war szervernek néz ki...

DJ Skyline
nem tudom mi van...Dominationból csak a code zone van de azon meg egy gramm jármû nincsen😞((( Base assaultból a Filaudio de asszondjátok szar lett az is...hungarian extreme warriorst nem ismerem...

KM
Csak nem befulladt az UO?
Pedig kellemes csatákat vívtunk!

DJ Skyline
OBI.Gamezone nincs!😄D

Serpa
egyre jobb, és jobb lesz.

KM
Na, a Filaudion egy szép lila pötty van a célkeresztben... Micsoda élvezet így játszani...

FTC WTF HKS ETC EKG....

Serpa
#23160 mi volt ?

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Falconer
Jóvanmán ,már rég végigvittem....

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)