Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Elég jól! Nekem még jó az ASE-m, és esténként a magyar szervereken 300 körüli szokott lenni a játékosok száma!
Jah és gondolom az én ASE-m sem lát minden magyar szervert!
A mi két szerverünk - bas,gfm - mostanság csurig van játékosokkal szerencsére!
Sztem még jópár évig sokan fognak coduo-zni!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Egyszer meg kitalálták, hogy mivel mi nem járunk az õ francia szerverükre, ezért csalunk, meg mittomén.😄 De szerintem az van a háttérben, hogy néha fáradtak, és így adják ki a felesleges gõzt.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Nem értem revizor mit vergõdsz. Te itt egy warez/torrent linket vártál, amit majd megkeresünk neked. Nem tettük, mit pattogsz még? Azzal vádolsz te itt bárkit is, hogy egy nick mögé bújik? Ne viccelj már! Nézd meg a profilokat, mindenkinek ki van töltve alaposan, a fórumozók galeriájában is és máshol is fényképek vannak, tudjuk egymásról ki, hol lakik, ki a családos, kinek van gyermeke. Ha nem muszáj, nem is folytatom.
Idejössz balfaszoskodni, névtelenül, arctalanul, vádolsz itt mindenkit, mindennel, ami a szádon kifér. Ostoba tinédzserként viselkedsz. Mit vártál ezzel a gerinctelen, ostoba magatartással?! Cukrot adunk neked? Mindenki eldobja a munkahelyén a kezébe lévõ dolgot és soundtrackot keres neked? torrent linket ad? Postázza cd gyüjteményét? Ne legyél már ilyen fosnyakú.
Privizd már el a telefonszámodat és a keresztneved. Köszi. Nem adok TS linket, mert meló után az asszony vár, nem pedig egy ilyen aljas panelsuttyó.
Javallaná a visszaolvasást is. Hasznos lenne.
Olyan magyar szó nincs hogy "megkritizálsz" és olyan sincs hogy " menyle".
"nagy a barátság". Igen. Évek óta ismerjük egymást, többször beszéltünk TS-en, ha tudtunk segítettünk egymásnak szerver ügyben. Jártunk közös szerverekre, itt a fórumon egy korrekt légkör alakult ki. Van itt olyan aki a klántársam és barátom, személyes ismerõsöm. Van aki neten keresztül ismerek "csak". De megtiszteljük egymást azzal hogy nem engedjük el magunkat mint hasfájós kutya.
Nem cenzura van, hanem moderálás. Nyugodtan kritizálhatsz, nem túlzottan idegesít. Sõt másokat is kritizálhatsz bátran, amíg nem személyeskedsz, nem anyázol vagy hülyézel le senkit. Eddig is csak az ilyen postokat szedtem ki, eztán se lesz msképp.
Nieleen
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A helyedben nem piszkálnám a topik házigazdáját Yossariant, mert könnyen elõfordulhat hogy bannolnak az sg-rõl! Legfõképpen pedig Tidentet ne baszogasd pláne úgy, hogy nem tudod ki õ!
Végül, de nem utolsósorban: tanulj meg fórumozni...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Trident egy valós jelenségrõl beszélt, egyre több az ilyen pattogós fickó. Ha uncsi a "szemtõl szembe" duma, akkor érdemes lenne elgondolkodnod azon, vajon miért mondják olyan sokszor? Érdekes, nekem sosem szokták...
Nieleen
A profilom itt és a cod.hu-n is jóval bõvebben ki van töltve, jóval több információt találhatsz meg rólam, kezdve életkoromról, lakhelyemrõl, sõt fényképemet is megtalálhatod. Nem érzem, hogy arctalanul szólok máshoz, erre mindig is figyeltem.
Nem Mohaa-s topikban vagyunk és õszintén szólva a cod.hu-n sincs ilyen hanganyag. Az való igaz, hogy Zagash és Tyl, aki a cod.hu-t hozta létre, aktívan közremûködött, de mégsincs mohaa téma sem itt, sem a cod.hu-n. Tartok tõle, hogy a mohaa.hu oldalon több sikerrel jártál volna.
A #41660 hozzászólás egy szemléletrõl, egy habitusról szól! Nap mint nap találkozok ezzel és egyrészt elfáraszt, másrészt dühít! A cod.hu cset, itt az sg-n állandóan, naponta, óránként ugyanez a hozzáálás és ezért is hanyagoltam a cod-ot. Most majdnem bemásoltam ide egy privit, mert sokszor ezzel a hozzáállásban privátban is szoktak basztatni.
Tessék végre megtanulni, hogy önállóan is lehet szolválni egy problémát.
A másik: jóbarátom konstruktív ötletet adott, erre azonnal sértegeted, megpróbálod megbántani, beszólsz neki. Mit vártál?
(nem flémelek, nem fogom az általad leírtakat tényekkel, érvekkel szembeállítani, megkereshetsz személyesen, megkereshetsz publik ts-ünkön, nagyon fáradt vagyok már attól, hogy ezt nap mint nap látom.
Ma még délutános leszek, a hétvégén asszonka birtokol, de valamit ki kellene találnunk, hogyan lehetne propagálni a GFM módot, nagyon fluktuál a forgalom, valamit ki kell fundálni, úgy láttam, más HQ-s szerverek is küzdenek az alacsony forgalomma, nem jó ez így.)
4. üzeneted törlöm, de legközelebb intézek büntit is törlés elõtt. Ha hozzáfûznivalód van a TÉMÁHOZ, ami jelen esetben a Call of Duty, akkor azt szivesen olvassuk, amennyiben csak a topictársak lehülyézésére futja a szellemi képességeidbõl, akkor arra itt a kutya sem kiváncsi. De ha mindenáron ellenállhatatlan késztetést érzel rá, hogy Tridentet osztogasd, akkor bökj a nevére és ott az üzenetküldésre. Beszéljetek meg egy helyet, idõpontot és megteheted személyesen. Már ha egyáltalán meg mered ezt tenni szemtõl szemben bárkivel is...
Nieleen
csak így a büdös életbe nem tudok veled együtt nyomni egy 2v2 wart a házibalhéban <#vigyor1>#vigyor1>
nade azóta megvan már szóval húzd meg magad...öcsi..<#vigyor>#vigyor>
nálam olyan szar lett az ASE telepítés után, hogy most már semmilyen módszert alkalmazva nincs zászló egyik szervernél sem..mindegy, hogy magyar vagy külföldirõl lenne szó. Kár ezért a progiért...a yahoo meg mondjon le..vagy monnyon le?<#vigyor2>#vigyor2>
(cod.hu chatbõl kimásolva)
"homa : plz vki irja le,hogy mennyi az idõ,mert cmosreseteztem 1et"
Van az vagy öt perc is amíg fenn vagy.<#ravasz1>#ravasz1>
"A galaxis utikalauz stoposoknak" meg kötelezõ! nekem nem jött be.
Nieleen
Õk azok akik azt hiszik minden ingyé' van semmiért sem kell egy szalmaszálat keresztbe tenni. Ezért vannak az infantilis kérdések, és ez az oka annak is, hogy bejönnek publikra, két napja játszanak és olyan skillesek hogy fúúúúúú, és aki lelövi az mind csaló.😄
Pattanásos a legtöbb és még ne mutál a hangjuk. Ezért van, hogy személyes adatokat nem adnak meg és csak prüszkölnek egy kamunick alól.
Szerencsére kora estére felszívódnak, mert olyankor nyom egy sallert anyuka, hogy "kisfiam kuspicsába, aludjá má, holnap iskola, hát mit tanulsz te büdös kölke?"<#fogmosas>#fogmosas>
Nos, ezen szomorú tények miatt lehet fórumban, csetben olvasni, a következõ, újjmatycsarr kífelyezézseked izs: "nagyabja", "hatserek", "vok", "tucc".
"A galaxis utikalauz stoposoknak" meg kötelezõ!<#nezze>#nezze>