43642
-
#42092 a gond ott van, hogy a pb nem megoldás mindenre..
most valóban olcsó a játék 4000Ft-os áron, de így sem veszi meg mindenki vagy nem teheti meg. És akkor csak kiürülnének a szerverek sajna...eredetivel irány külföldi szerver. -
#42091 A szervereket is harmonizálni lenne érdemes.
Egyrészt akár közös pb (beállításokat), másrészt akár az egyiket átváltani nem törtté. Így hogy majd mindenkinek meg vane redetiben, érdemes lenne, lehet, hogy a rejtélyes szerverproblémákat ez okozza.
Akár lehetne a custom mapokat is felosztani (akár valamiylen tematikában), így mindkét szerver változatos lenne a játékosoknak! :) -
#42090 nekünk a war pályánk volt a peaks. jó az ;-) -
hofitom #42089 Sikerült feljönni hozzánk? Mert láttam, hogy a PB-vel küzdöttél egy kicsit. -
#42088 Serpa: de igen.
Mitnick: való igaz, a hosszanti pályakialakítás tipikusan CTF módra való, bár nekem a map elég jól visszaadta a háborús feelinget, dehát a demokrácia mindenek felett. -
Mitnick #42087 HQ-ra nem is az igazi. Az CTF-ben tetszett. -
#42086 gfm alatt nem futtatható? -
#42085 Nálunk is (IBT) utálják. :( -
#42084 sajnálattal tapasztalom, h a peaks pályát nem preferálják.
pedig milyen jó is az. -
#42083 www.callofduty.hu -
gyongyosi5 #42082 Nem tudtok egy linket ahonnan lelehet tölteni az 1.5-ös patchet? fontos lenne
-
#42081 Ne tedd.
A csalás az csalás és nincs mentség se ellene, sem mellette. Maradj tiszta. Gl&hf. -
Baracuda #42080 Hello
Tudok játszani de azért mégis kiprobálnám
-
#42079 :DDDD -
#42078 Hééé, nem Rád gondoltam, bocs, hogy az elevenedbe találtam. -
#42077 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :) -
hofitom #42076 -
#42075 mindenki ezt mondja, hogy csak kipróbálja... aztán látod mennyi wh-s van...
szerezz magadnak, mert úgysem fognak adni, de javaslom, hogy PB-s serverre menj;)
vagy hagyd a wh-t -
#42074 Nagyon sok embernek a farka sem áll fel, kívánom azt is próbáld ki. -
Mitnick #42073 Ne próbáld ki! Ha anélkül nem tudsz játszani, akkor ne játszál! -
Baracuda #42072 Sziasztok !!!
WH-t honann lehet letoltenni mert sokan wh-nak és én is kiprobálnám ?
Köszi -
#42071 köszi.
voltam jó néhány serveren.
el is felejtettem milyen rohadt gyors ez ^^, ROhoz képest. -
#42070 A CD-k 1.5 CoD-ig "visznek", kell még utána (bár ezt tudtad is szerintem) az 1.51 UO patch.
Pl. innen: 1.51 UO patch
Majd ha akarsz GFM-en játszani ami a legjobb mod és azon játszik többek közt Tridenték és a mi csapatunk is többek közt, akkor a GFM telepítőfile:
Innen pl.
Majd érdemes előre letöltögetni a GFM pályákat, pl:
Innen, IBT webdownload
Vagy innen esetleg:
GPSZ webdownload
Ha jössz hozzánk base játékmódot használni, akkor mindenképpen jól jöhet:
UO mappack
És kell a base szerverünkre az AHZ jármű/fegyvercsomagja is szinténa fenti linkről.
Bár azt hiszem az is elég lesz, ha engedélyezed a letöltést a Dietrich aláírásában szereplő két szerverre amikor csatlakozol és akkor lejön minden ami csak kellhet. -
#42069 :)
pecseken kivül mit rakjak fel szerinted? -
-
#42067 nemsoká kezdem telepíteni :P
néhány órát el is töltök fennt ...
az itteni neveken találak meg titeket? -
#42066 Nem gond az, nincs senki sem cukorból, nincs is abból sértődés.:)
A szabály az szabály:) ^1Seggshot sponzored by ^4trident:D -
hofitom #42065
Valóban találó az uccsó mondat. -
#42064 Oooppsss, revideálom amit írtam, az egyik társam megunta a 20. felszólítást és kidobta.
Légy szíves szóljatok neki, hogy állítsa be és nyugodtan jöjjön máskor is játszani. -
#42063 állok elébe! végre vége az éjszakás dekádnak :) -
#42062 ma brecourton ihletett állapotban voltam. Az amcsik csipását kb 10-szer lőttem ki zsinórban, pedig válogatás nélkül lőttem a tömegbe :D Nem is nagyon tudtak közel jönni :) -
#42061 Utolsó mondat nagyon találó. :)
Jó, hogy jártok a base szerverre, tegnap Flick társaddal nagy csatákat vívtunk.
Ui: Sprinteres súgd a fülébe, hogy állítsa be 25000-re a rate-jét, 5000-rel nyomult és nem reagált a felszólításra, de egy H2QBull-os sosem lesz kickelve onnan. :)
-
#42060 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! -
jani01 #42059 THX JTB!Bár szándékosan hagytam ki,mert addig még lelövöldözzük egymást párszor. :D
Yossarian akár ma este el is kezdhetjük a bosszúállást :D
Sniperem célkeresztje nem válogat! :))
Már amikor nem lámulok,mint valamelyik este,mikor Yoss rákérdezett : Nekünk nincs csipásunk? :)) -
#42058 És Boldog Új Évet is! -
#42057 Minden kedves ismerősnek, ismeretlennek, barátnak, klántársnak, baráti klántagnak békés boldog karácsonyt kívánok, a cod-ban viszont sok sikert! :)
Elindult a gfm közösségi honlap tervezése, kivitelezése, ahol mindenkinek lesz helye, remélem számos vállalkozó kedvű barátunk lesz, aki tartalommal tölti fel az oldalt és kialakul egy közösség, ami nem csak gfm-es lehet!*
*El tudnám képzelni, hogy a uo és cod2 gfm mellett az IBT-s BAS társaság és akár színvonalas uo-s HQ társaságok is helyt lelnének, arról nem is beszélve hogy nagyon zárójelben de gondolkodtam a RO-ról is, na meg ne feledjük, hogy nem tudhatjuk mit hoz a jövő (cod2 GFM^2 ; MOHAA ; ET: QW) elég disztroly lenne egy multigaming közösség is, ahol az érett, korrekt, fair játékosok találnák meg hasonszőrű társaikat és nem kellene a voice csetben a cincogókat hallgatni és a hecsot bindeken kihülni... -
#42056 Házigazdaként úgy illene, hogy mindenkit megelőzzek a jókívánságokkal, de a fürgekezűek már megelőztek :) (ezt még lejátszuk:P)
Szóval itt is mindannyiótoknak Boldog Karácsonyt és hatalmas harcokat kivánok. (direkt nem mondtam, hogy győztes harcokat, mert a végén még engem lődöztök le :P) Az újévi jókívánságokkal pedig még ráérünk pár napig :) -
jani01 #42055 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Fórumozónak És Játékostársamnak!
.:|OBC|:.Janek* -
hofitom #42054 Refreshlockkal stabilizálom a frissítési frekvenciát. Igaz ATI mellett. -
#42053 még vár rám egy winyó beszerelés + egy win-reinstall.