43642
  • Dietrich
    a gond ott van, hogy a pb nem megoldás mindenre..
    most valóban olcsó a játék 4000Ft-os áron, de így sem veszi meg mindenki vagy nem teheti meg. És akkor csak kiürülnének a szerverek sajna...eredetivel irány külföldi szerver.
  • trident
    A szervereket is harmonizálni lenne érdemes.
    Egyrészt akár közös pb (beállításokat), másrészt akár az egyiket átváltani nem törtté. Így hogy majd mindenkinek meg vane redetiben, érdemes lenne, lehet, hogy a rejtélyes szerverproblémákat ez okozza.

Akár lehetne a custom mapokat is felosztani (akár valamiylen tematikában), így mindkét szerver változatos lenne a játékosoknak! :)
  • Yossarian
    nekünk a war pályánk volt a peaks. jó az ;-)
  • hofitom
    Sikerült feljönni hozzánk? Mert láttam, hogy a PB-vel küzdöttél egy kicsit.
  • me and a monkey
    Serpa: de igen.
    Mitnick: való igaz, a hosszanti pályakialakítás tipikusan CTF módra való, bár nekem a map elég jól visszaadta a háborús feelinget, dehát a demokrácia mindenek felett.
  • Mitnick
    HQ-ra nem is az igazi. Az CTF-ben tetszett.
  • Serpa
    gfm alatt nem futtatható?
  • me and a monkey
    Nálunk is (IBT) utálják. :(
  • Serpa
    sajnálattal tapasztalom, h a peaks pályát nem preferálják.
    pedig milyen jó is az.
  • trident
    www.callofduty.hu
  • gyongyosi5
    Nem tudtok egy linket ahonnan lelehet tölteni az 1.5-ös patchet? fontos lenne
  • trident
    Ne tedd.

A csalás az csalás és nincs mentség se ellene, sem mellette. Maradj tiszta. Gl&hf.
  • Baracuda
    Hello

Tudok játszani de azért mégis kiprobálnám
  • trident
    :DDDD
  • me and a monkey
    Hééé, nem Rád gondoltam, bocs, hogy az elevenedbe találtam.
  • HD JOHNNIE
    Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
  • hofitom
  • mike0013
    mindenki ezt mondja, hogy csak kipróbálja... aztán látod mennyi wh-s van...
    szerezz magadnak, mert úgysem fognak adni, de javaslom, hogy PB-s serverre menj;)
    vagy hagyd a wh-t
  • me and a monkey
    Nagyon sok embernek a farka sem áll fel, kívánom azt is próbáld ki.
  • Mitnick
    Ne próbáld ki! Ha anélkül nem tudsz játszani, akkor ne játszál!
  • Baracuda
    Sziasztok !!!
    WH-t honann lehet letoltenni mert sokan wh-nak és én is kiprobálnám ?

Köszi
  • Serpa
    köszi.

voltam jó néhány serveren.
    el is felejtettem milyen rohadt gyors ez ^^, ROhoz képest.
  • me and a monkey
    A CD-k 1.5 CoD-ig "visznek", kell még utána (bár ezt tudtad is szerintem) az 1.51 UO patch.
    Pl. innen: 1.51 UO patch
    Majd ha akarsz GFM-en játszani ami a legjobb mod és azon játszik többek közt Tridenték és a mi csapatunk is többek közt, akkor a GFM telepítőfile:
    Innen pl.
    Majd érdemes előre letöltögetni a GFM pályákat, pl:
    Innen, IBT webdownload
    Vagy innen esetleg:
    GPSZ webdownload

Ha jössz hozzánk base játékmódot használni, akkor mindenképpen jól jöhet:
    UO mappack
    És kell a base szerverünkre az AHZ jármű/fegyvercsomagja is szinténa fenti linkről.
    Bár azt hiszem az is elég lesz, ha engedélyezed a letöltést a Dietrich aláírásában szereplő két szerverre amikor csatlakozol és akkor lejön minden ami csak kellhet.
  • Serpa
    :)

pecseken kivül mit rakjak fel szerinted?
  • trident

• Serpa
    nemsoká kezdem telepíteni :P
    néhány órát el is töltök fennt ...

az itteni neveken találak meg titeket?
  • trident
    Nem gond az, nincs senki sem cukorból, nincs is abból sértődés.:)

A szabály az szabály:) ^1Seggshot sponzored by ^4trident:D
  • hofitom

Valóban találó az uccsó mondat.
  • me and a monkey
    Oooppsss, revideálom amit írtam, az egyik társam megunta a 20. felszólítást és kidobta.
    Légy szíves szóljatok neki, hogy állítsa be és nyugodtan jöjjön máskor is játszani.
  • Yossarian
    állok elébe! végre vége az éjszakás dekádnak :)
  • Yossarian
    ma brecourton ihletett állapotban voltam. Az amcsik csipását kb 10-szer lőttem ki zsinórban, pedig válogatás nélkül lőttem a tömegbe :D Nem is nagyon tudtak közel jönni :)
  • me and a monkey
    Utolsó mondat nagyon találó. :)
    Jó, hogy jártok a base szerverre, tegnap Flick társaddal nagy csatákat vívtunk.
    Ui: Sprinteres súgd a fülébe, hogy állítsa be 25000-re a rate-jét, 5000-rel nyomult és nem reagált a felszólításra, de egy H2QBull-os sosem lesz kickelve onnan. :)
  • Dietrich
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
  • jani01
    THX JTB!Bár szándékosan hagytam ki,mert addig még lelövöldözzük egymást párszor. :D
    Yossarian akár ma este el is kezdhetjük a bosszúállást :D
    Sniperem célkeresztje nem válogat! :))
    Már amikor nem lámulok,mint valamelyik este,mikor Yoss rákérdezett : Nekünk nincs csipásunk? :))
  • KM
    És Boldog Új Évet is!
  • trident
    Minden kedves ismerősnek, ismeretlennek, barátnak, klántársnak, baráti klántagnak békés boldog karácsonyt kívánok, a cod-ban viszont sok sikert! :)

Elindult a gfm közösségi honlap tervezése, kivitelezése, ahol mindenkinek lesz helye, remélem számos vállalkozó kedvű barátunk lesz, aki tartalommal tölti fel az oldalt és kialakul egy közösség, ami nem csak gfm-es lehet!*

*El tudnám képzelni, hogy a uo és cod2 gfm mellett az IBT-s BAS társaság és akár színvonalas uo-s HQ társaságok is helyt lelnének, arról nem is beszélve hogy nagyon zárójelben de gondolkodtam a RO-ról is, na meg ne feledjük, hogy nem tudhatjuk mit hoz a jövő (cod2 GFM^2 ; MOHAA ; ET: QW) elég disztroly lenne egy multigaming közösség is, ahol az érett, korrekt, fair játékosok találnák meg hasonszőrű társaikat és nem kellene a voice csetben a cincogókat hallgatni és a hecsot bindeken kihülni...
  • Yossarian
    Házigazdaként úgy illene, hogy mindenkit megelőzzek a jókívánságokkal, de a fürgekezűek már megelőztek :) (ezt még lejátszuk:P)
    Szóval itt is mindannyiótoknak Boldog Karácsonyt és hatalmas harcokat kivánok. (direkt nem mondtam, hogy győztes harcokat, mert a végén még engem lődöztök le :P) Az újévi jókívánságokkal pedig még ráérünk pár napig :)
  • jani01
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Fórumozónak És Játékostársamnak!

.:|OBC|:.Janek*
  • hofitom
    Refreshlockkal stabilizálom a frissítési frekvenciát. Igaz ATI mellett.
  • Serpa
    még vár rám egy winyó beszerelés + egy win-reinstall.