Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bricsi01
a cod.hu-rol a HoB pályákhoz a konzolba mit kell beirni??

Dietrich
valóságban kifejlesztettek egy olyan skulót ami pont ezt hivatott elõállítani...vérrögöt vagy buborékot okoz és az a szívbe jutva tuti halál.
Igaz ez nem a II.VH fegyvere 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
a kézfejet úgy értettem, hogy van amikor az ablakban kempel valaki, de annyira elõremegy, hogy a puskacsõ, meg a kézfeje éppen látszik. Ha kap 3-4 kézfejlövést, akkor abba belehal. Pedig a valóságban ugye...

Nieleen

Dietrich
Pontosan! 😊))
Ha a falon átlóg a faszi és kézfejen lövik még szép hogy meghal mikor már eleve a falon átjárásba bele kellene halnia. 😄 Ez csak 1 ember tudja a világon és az is a kinai falon mutatta be. 😄
Átmegy a lövedég a falon? Na és ne állj mögé a csíter úgyis észrevesz, hogy ott vagy. 😊

A lagg sokkal jobban bosszant engem mint a bug.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#mf2>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

iNf - OBI 11-2
iNf - vVv 14-11

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Serpa
engem legjobban a tankon átrepülõ lövedék idegesít, de az NAGYON.
<#shakehead>

Pano
Ha túl tökéletes az sem jó, mert akko rnem lehet kifogásokat keresni, hogy miért makkoltak be. Így, nyugodtan lehet azt mondani, BUG 😄DDDDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
Miért kell ennyi filozófiát belevinni egy gamebe? Q3-as motorra épûl ne várjátok el hogy flottul megy minden benne. bug és kész.
😄

hatamoto
Tényleg abszolút igazad van a modellezés mivoltában. Nem is értem, hogy a tényközlésem, miként is lehetett méltatlakodónak vélni. <#wink> De az általam felvetett kérdés lényege az, hogy az direkt-e, hogy az "elefántot" 1 lövéssel le lehet teríteni vagy csak bizonyos dolgok összességének eredménye. Pld.: rendfokozat, idõjárás, szerver, napszak, stb... ? <#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Yossarian
Így van. de ha belegondolsz, az ember sérülése sincs rendesen modellezve. Ha egy fickónak kilóg a kézfeje az ablakon (vagy a cipõje átlóg a falon 😊))) és szépen 1-es lövésekkel belelõssz, akkor is meghalja magát... Ez nem szimulátor, hanem játék, tessék elfogadni 😊

Nieleen

hatamoto
Természetesen láttam, mintahogy "valamennyire" ismerem a korabeli páncélos hadviselés miegyebét, de ebben a játékban ez nincs lemodellezve. >>Szinte<< minden attól függ mennyire van a célpont megsebezve. De a nehéztankos esetet amit az elõbbiekben leírtam álló, friss tankon próbáltam és így jött össze, akkor. Egyébként néhányszor azt is megfigyeltem, hogy ha egy ívelt lövés az ellen lövegtornyának tetejét kapta el akkor az felrobbant. De erre az effektre is hiába gyúrtam nem 100%. Dombról lefelé célozva... SzvSz némi random téma jövan a dologban. Nem?

Yossarian
Ha velem leszel, tutira nem foglak kilõni 😊))

Nieleen

Yossarian
amugy az ágyúban sem fenékig tejfel az élet. Azt a fickót mindenki le akarja kempelni 😊))

Nieleen

Serpa
jaja.
<#eljen>

elõször festékkel találják el, de aztán ...
😊

Dietrich
jól van elhiszem csak ne lõjjél ki. 😊

Yossarian
Én sokat ülök a 88 milisben, de nem sikerült kiderítenem, hogy mitõl függ, mi hány lövés. Néha 2 kell egy kicsinek is. Bár azért tényleg az a legjellemzõbb, hogy minden 1 lövés.

Nieleen

Yossarian
Hidd el, hogy a spórolás is benne volt. Egyrészt a marha nagy anyagháború miatt, másrész a sebesség miatt spórolni kellett a tömegen is. Ezért a támadásnak kevésbé kitett részek gyengébb védelmet kaptak.

Nieleen

dr Kotász
A valóságban a tetejük volt a legvékonyabb. A rakétakorszak kezdetéig nem volt sok esély a felsõ találatra. Egyébként a közepes tankok hátulról 1 (bazookával is), oldalról két lövéssel szedhetõk le közepes tankkal. A nehéztankkal szembõl 2, máshonnan egy lövés elég. 88-assal egy lövés bárhova. A nehéztankokhoz duplaanyi találat kell. Nehéztankkal viszont nehéztankot szintén egy lövéssel ki lehet szedni hátulról.
Dietrich
nem is kell mire való az a kis csomag? <#eplus2>

Dietrich
nem a spórolás miatt, hanem a motornak kellett/kell a szellõzés ezért volt elgyengítve ott a páncél.
De pl. városban tök mindegy volt mert a molotov koktélt felülrõl kapták. 😊

Malakai
Egyébként UO-hoz olyan fos szervermodokat tesznek fel, hogy az már szörnyû...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Csak oda nehézkes belõni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
ha már itt tartunk, az alja a legvékonyabb

Nieleen

Yossarian
nem a motor miatt sebezhetõ, hanem ott gyengébb a páncélzat. Spórolnak az anyaggal.

Nieleen

Yossarian
igaz, ha mögé férkõzöl, akkor egy bazooka is elég 😊

Nieleen

Malakai
A játékban is az orrpáncél a legerõsebb, aztán oldalsó és a hátsó a leggyengébb azthiszem

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Általában a tankok hátulja sebezhetõ... Ott a motor.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
A valóságban lerobban a tornya, ha a test és a torony találkozásánál találod. Legalábbis ezeknél az öreg szaroknál még úgy volt. Manapság meg a kummulatív tölteteknél meg tökmindegy, bár azt mondták, ha lehet, akkor mégse az orrpáncélt célozzuk 😊
De a játékban szerintem mák az 1 találatos kill.

Nieleen

Dietrich
Kelly hõsei c. filmet láttad? Abban elmondja csodabogár hol kell eltalálni a tigrist is. 😊

IP = RIP

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

szvsz teljesen érthetõ , régen a IP játékaimhoz mindig járt egy registry file , és csak ugy indult el 😛P

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hatamoto
Jól gyanítom, hogy vannak gyenge pontok a páncélosokon? Pélául a nehéz tankokat 1 lövéssel el lehet intézni ha (talán a kerekét) jó helyen találod el??! Én próbálkoztam ezzel, miután engem többször is elintéztek egy lövéssel és sikerült. Ez kb egy hete volt. Azóta nem jött össze. Vagy ez konfigolható, még nem mélyedtem el az UO szerverek beállíthatóságának mélységiben.
Mindenesetre nem lenne rossz ha kiderülne, mert akkor nem kellene fejvesztve kiugrani az ecceri tankomból ha meglátok mondjuk egy Elephant-ot! <#papakacsint>

Dietrich
volt már rá példa..

Dietrich
az ki de a löveg nem.

Dietrich
én mindenre ráfogom, hogy bug ami nem természetes 😊

Yossarian
szerintem a kurszkot csak akkor nyehetik meg az oroszok, ha a németek szarul játszanak...

Nieleen

Yossarian
Amúgy a tank géppuska röhögve kilõ. Tudom, mert soxor ülük a flakkba, mikor már csak az az uccsó remény 😊 Fõleg kurskon.
Egyébként tényleg röhej, hogy immunis a tankra. (nem immunis, kb 3 lövés alatt döglök meg.) De máskép a Kurskon esélye se lenne az orosz csapatnak. Az orosz 2-3-as lõhetõ fedezékbõl. A németeknek meg csak fogni kell a 2 lejárót. Egyik a 88 milissel tökéletesen tartható, másikra meg elvileg ott lenne a két nehéz tank...

Nieleen

Malakai
Hm, lehet rosszul emléxek, "régen" UOztam és nem volt gyakori eset, de ki lehet lõni, úgy emléxek...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
iken' és nem jó bug...hogy õ kilõ engem de én nem tudom õt kilõni hiába zúzom...na mind1...

Hentes Bill
jajó <#gonosz1>

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
bug.... 😄

DJ Skyline
ja de épp ezért rossz hogy egy csúzlival kilehetne lõni az embert,de egy tank meg nem tudja!😄DD

Dietrich
😊

én mindig 88 milisnek hívtam a flak valahogy nem tetszik.

Dietrich
tank lövegével nem is de minden mással kilehet.

DJ Skyline
Hentes Bill
melyik az a flak88? 😊

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
kicsit irreális ez a CoD...kár hogy a készítõk nem csinálták meg hogy a Flak88-at is szétlehessen lõni...így nincs semmi értelme...valaki beül oda és akkor vígan lövöldözhet,mert onnan ki nem lehet lõni a csókát...legalábbis nekem nem sikerült 1x se még...

Yossarian
jó volt. már amikor... 😊

Nieleen

Dietrich
laggoltam mint atom..