Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
...és mi még?<#idiota>

donneck
Fizess elõ VIP stásusra akkor nagyobb lehet a logod is

Dietrich
jaja 😊
ha nem lenne a 8kbyt határ a méreténél jobb is lehetett volna.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Új kieghez új logo?<#wave>

sziasztok kéne egy kis help!

a call of dutyból akarok ki exportálni modelleket és átkonvertálni.
eddig csak olyat hallottam, hogy ez nem lehetséges, de ha a cod radiant képes használni amit a pk3akból veszek ki akkor mégis csak kell legyen megoldás. szal ha tudtok valami megoldást lécci irjátok meg igen fontos thx

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Dietrich
21 fps-el nyomom a tankos pályákat PII-vel 😊 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Éjfélt ütött már az óra...

Dietrich
off

nvidia kártyákhoz július óta most jött ki újabb forceware driver.

Dietrich
mondtál valamit? <#zavart1>
#24534 <#hehe>

Serpa
filaudio megint el van k*rva.

ugyanaz a pálya, idõ nincs, összes bázis felrobbantva, az egyik allied bázis ikonja villog, 100as fragú emberek ...

Hentes Bill
<#vigyor>

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
én itt tartok már. 😊

Hentes Bill
pú, ma nagyon nem haladt a topic (eddig<#ravasz1>)

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
2-es voltam matekból..és a 3 az mire való? 😊

Yossarian
ebben a hülye bináris világban az 1-es általában bekapcsol, a 0 meg ki 😊

Nieleen

Dietrich
néked is THX!
holnap kipróbálom ma már nem.

én ezekhez a dolgokhoz full hülye vagyok, mint látható. 😊

Yossarian
próbálj az 1-es helyére 0-t írni 😊 Vagy töröld ki a cfg fájlból az elõbbi sort!

Nieleen

Dietrich
thx.

és utána hogy tüntetem el?
valamikor régen beírtam és utána nem tudtam eltüntetni.

ricsi1
/cg_drawfps 1 <-konozlba

Dietrich
hogy is kell ezt megnézni?

Yossarian
Én se vallottam😊

Mennyi volt az FPS-ed?

Nieleen

dr Kotász
Ja, nálam HQ + DOM a kedvenc.
Dietrich
jó a bas után az újak közül de ilyen ótvar procival nem lehet játszani. Mintha állandóan laggoltam volna holott a pingem 35-45 között mocorgott csak. Minden levan véve a grafikán meg a hangon is.
Azért nem vallottam szégyent a frag listán így se. <#idiota>

Dietrich
nade az már nem járt le? Mintha 1x ezt mondtad volna 😊

Dietrich
na azt a szervert én is sajnálom, hogy mexünt. Olyannyira hogy amíg nem kapom vissza a P4-es alaplapomat ezzel a régi PII-vel és 850-es cerkálval nem lehet UO-t játszani.
Régebben a cod szervereken lehetett vele.

Dietrich
ja jó mert én eleve kerülöm az sd szervereket és nem figyeltem. Akkor sorry.

Yossarian
Ehhe, jó társasággal egész jó a DOM mod is. Nagyon pörgött, nem gyõztem kapkodni a fejem 😊

Nieleen

ricsi1
ja,meg hetente új logo nekem<#alien2>

dr Kotász
<#sir>
Punkerwork
mióta nincs Mohi HQ nem játszottam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

dr Kotász
<#confused><#zavart1><#wow3><#rinya><#email><#falbav>
0ppika
Hát egyáltalán nincs, mióta nincs OBI szinte nem is játszom publikon 😞
Néha külföldön + 1-2 magyar fos agyonmoddolt, erõltetett lagos szerveren 😞

http://epica.nl

Dietrich
kinai-vietnámi esetleg '79-es modban? <#zavart1>

Dietrich
miért nincs még elég sd szerver? <#mf2><#eplus2><#nyes>

ricsi1
Szerintem adidzséj klán sima codban teszteli a szervert😉

dr Kotász
Szerintem most már hogy van Tokarev meg Gewehr 43 is, akár maradhatnának is az eredeti párosítások. Csak ne tdm pls <#zavart1>
ricsi1
javaslat:orosz - német,mint anno f2k-n volt amcsival és mosd! no pistol,granat

0ppika
<#vigyor1><#idiota>

dr Kotász
Oké, köszönjök szépen.

A public

Pano
Jelenleg tesztüzemben fut a szerver. Már éppen csinálom a megfelelõ mod kombinációt hozzá 😊. Jó lesz, ezt megígérhetem. De, addig várnotok kell amíg mindent szépen alapossan és bugmentesen megcsinálok. Ha még jut idõm feltolom mellette a honlapunkat, meg belövök egy fórumot. Addog nyugodtan fordulhattok valamelyik taghoz javaslatokal.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

dr Kotász
Jól tippelek, hogy TDM? Bármi másban jobb lenne.
0ppika
S&D-be lenne az igazi ...

Dietrich
mi ez a szerver dömping? 😊

ricsi1
<#fogmosas>

Pano
Kedves CoD fanatikusok!

Emlékeztek még arra, amikor az ember "kezébe veszi" a rifle fegyvert, rohangál és henteli az embereket? Micsoda feeling, ezt itt sokan tudják és szeretnék újra érezni.

Örömmel jelentem be, hogy a >DJ's< beindította RIFLE ONLY PUBLIC szerverét!
Mindenkit szeretettel várunk!

IP: 195.228.155.23:28963

Harcra fel és jó szórakozást!

>DJ's< Klán.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

dr Kotász
Legalább 1 fölött van a hányadosom...
trident
Megjelent a Heat of Battle v.04. Remélem megérte várni rá...<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
<#eljen>

M313R
Sziasztok!

Lassan 1 hónapja üzemeltetjük a szerverünket, így elérkezetnek láttuk az idõt, hogy az aktuális módok mellett egy kis extrával is meglepjük azokat akik rendszeresen nálunk játszanak.
Elkészült a szerver statisztika oldala, ahol rengeteg csoportos és egyéni stat között lehet böngészni. Természetesen a jövõben folyamatosan frissitjük, bõvitjük.

A Stat Oldal címe:
http://dfserver.no-ip.com/uostat/

Aki pedig még nem tudná a szerverünk elérhetõségét:
DeathFellows CoD:UO Domination Server v.1.41
IP: 193.225.82.99:28960

DeathFellows klán

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

KM
Jó estét!