Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ahha...mert egyik körben simán ment másik körben nem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
tesztüzemben van az 1.5 patch és az expansion-nak is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Fegyverváltás és vissza. Utána (egyeseknél: utánna) mûködik.
Yossarian
olyankor engedd le a távcsövet és megint fel. Általába akkor már jó. Ha még mindig nem, akkor jön a gyorscset...

Nieleen

Dietrich
szerintem a tûztámogatás is így müxik..kértem lelõttek aztán nem volt semmi utána.
De azt se értem ha megkapom az ukászt hogy bombázhatok megnézem a célpontot vele, klikkelek és nem történik semmi.

Yossarian
ez az átmenõs dolog nem úgy történt, hogy abban a pillanatban már nem éltél, amikor a bazookád eltalálta a fickót? Mert sztem úgy müxik a dolog, hogy ha meghaltál, már nem tudsz sérülést okozni... Legalábbis én úgy vettem észre...

Nieleen

Yossarian
a bazooka egyébként is érdekes dolog. 2 méterrõl mellé megy a tanknak, 50 méterrõl fejbelõnek vele :-o

Nieleen

DJ Skyline
újabb bug...bazooka átment a manuson...mintha az apja üveges lett volna...kill kalmból visszanéztem...csodálatosan keresztül ment a bélcsatornán...másik bazookás eset...manus mellé lövöm fél méterrel...nem hal meg...nem is sebzõdik...

trident
-A jobbklikkes muslica bezárást megnéztem volna!<#nevetes1>
Jobb mintha az asszony szétcsapja a ctr-n a bátor rovart.
-Shadow-THH: A fenti bannerra kattintva, a fórumban lehet jobban jársz. Bááár nemtudom hányan foglalkoznak cod moddal/skinszerkesztéssel kis hazánkban. Esetleg a www.codfiles.com-on tudsz letölteni olyan programot, amivel meg tudod oldani.
-szvsz egyszerûbben is el lehetett volna intézni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
húúú, biztos nagyon fontos lehet, de attól még fingom sincs!
A többiek meg direkt g.ciznek veled, azért nem válaszolnak. Pedig tudom, hogy rajtam kívül mindenki profi módon konvertál, meg exportál. A windózt is tudják aviba konvertálni, aztán két kattintással outlúkká alakítják vissza. Meg itt is ülnek folyton, hogy röhögjönenek a kérdezõkön. <#mf3>

Nieleen

Dietrich
hát bazz elolvastam és lövésem sincs...
így már jó?

KM
Talán azért nem válaszol senki, mert nem tudjuk a módját.
Ezt hubos dolgot ne keverd már a fórummal...

bazz valaki olvassa már el egy üzenetem :/

vagy ez privát hubja egy klánnak? akkor bocs

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Dietrich
ráadásul 48 órát mondott hogy beindul az adsl..5 óra is elég volt hozzá.

Dietrich
off.
hát ez kurva jó.....szomszéd csajhoz ma mentek adsl-t bemérni és bekötni. Azt mondta neki a fatávos fickó, hogy lehet a win98 nem fogja felismerni az adsl-t...

ki a túrót küldtek ki??? lehet nem is fatávos volt csek terepszemlén járt? 😊
beszereltem neki a hálkártyát, felraktam a winpoet, ad-aware-val, spybottal megpucoltam a gépét amit teleszemetelt 1 év alatt a sima modemezéssel és hasít ezerrel a mégszarabb PII-es gépe mint ami nekem van most. 😊

ricsi1
<#vigyor>

ricsi1
panodesing.uw.hu

Yossarian
És kicsit más, mint a RTW 😊))

Nieleen

szépjó!!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Na most hogy kivégeztem a singlet megvolt az elsõ multi élményem is <#vigyor>
Autobigyó, választ stg, spawnol és elszántan vicsorít...
Lövések, robbanások, valaki achtungot ordítoz én meg halott vagyok <#ijedt>
Disconnect és elkezdem a sokkot feldolgozni <#idiota>
Kicsit nagyon más mint a BFV de határozottan tetszik <#violent>

Dietrich
merre legyünk?

Dietrich
nem csak téged. 😊

KM
Merre vagytok?

ricsi1
én múltkor egy legyet akartam lelõni Barral<#idiota>

dr Kotász
Ja, amikor Kurskon a templom elõtti zászlót akartad foglalni... Szerencsére messzirõl jó rálátás van. <#wink>
sziasztok kéne egy kis help!

a call of dutyból akarok ki exportálni modelleket és átkonvertálni.
eddig csak olyat hallottam, hogy ez nem lehetséges, de ha a cod radiant képes használni amit a pk3akból veszek ki akkor mégis csak kell legyen megoldás. szal ha tudtok valami megoldást lécci irjátok meg igen fontos thx

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Yossarian
Te tegnap az õrületbe kergettél a puskáddal!<#falbav>

Nieleen

dr Kotász
A mikrohullámú fegyvert használták.
Dietrich
többször volt, hogy leraktam a bombát bas modban, bedobáltam az összes fûst gránátot és anélkül hogy löttek volna maghaltam.
Kérdem fûstmétgezésben vagy bug? <#idiota><#zavart1><#hehe>

Dietrich
jaja..bug.
😊

Dietrich
<#zavart1>

Dietrich
uncsi volt már a régi..kiadom bérmunkába és legyártják. 😊

dr Kotász
Killcam bug. Nem az eredeti, hanem a nézés közbeni füstöt mutatja. Remélem javítják majd.
DJ Skyline
ehhh....béjsz asszault,bombát letette az ellenség...nagy füst a bunkerben...nem volt gránátom,be bazúkáztam...semmi...megyek le rögtön lelõnek...visszanézem a kill kamot...egy mm nem látszott a testembõl a füsttõl...pont akkor indult el felém,és kezdett el lõni amikor leértem...nem elõtte,nem utánna,pont akkor...megkérdeztem te átlátsz a füstön?erre a válasz...nem hanem hallottam hogy bazookázol...LOL de az nem azt jelenti,hogy rögtön le is megyek...nem is trappoltam hanem gúgolva mentem...igaz szuszogtam mert elõtte sprinteltem,de a kill kamban azt se hallottam hogy szuszognék...most vagy mákja volt vagy csítelt...<#nemtudom>

0ppika
<#eplus2><#hehe><#zavart1><#vigyor1><#vigyor><#ravasz1><#idiota>

http://epica.nl

erõsen off , de mivel még ebben a topikban vagyok megosztom veletek hogy rászállt egy muslica a monitorra , én meg jobb klikk -> bezárással akartam elküldeni...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

most látom dietrich , uj logó 😊
mindennek eljön az ideje.. 😄

Yossarian
végre? Ez úgy hangzik, mintha várnád <#mf1>

Nieleen

donneck
Igen, ha feláll végre egyszer :-)

Yossarian
úgyis többen voltatok nálunk😊)

Nieleen

Dietrich
ime ezek voltak tegnap nekem a legjobb és legrosszabb fps-ek egy PII-es 850-es cerkával meg ge2 vga-val és 192 mb sdrammal. 😊 😞
Lehet leszedem az xp-t és win98 megy fel talán javul egy picit a memoria terén.

Dietrich
régi cod pályákkal nem lenne gond, de ott is felrakták az UO-s pályákat így kínlódok dom, ctf, hq, vagy bas módban.

Dietrich
😄D

Yossarian
aszittem elég lesz egy esemes <#mf1>

Nieleen

dr Kotász
Ja, láttam tegnap.
KM
Azon már csak a csoda segíthet!<#vigyor1>

Yossarian
a lógóm is nagyobb lesz, ha vipes leszek?

Nieleen

Dietrich
😄

Dietrich
annyira nekem nem légszükséglet.