Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
UO szervereken ki van kapcsolva..szal ott tök mindegy 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

már mint olyan jól

http://www.lohere.net - a MagyarChan

most "baboskáposzta" néven

tegnap enyhén illuminált állapotban nyomtam hajnalban, és ugy ment mégis mint addig még soha 😄 bár azt mondják, ez mindenkinél igy van, hogy dob az átlagon 😊

sokszor láttam már szervereken , pl ma is találkoztunk.
Te milyen néven játszol?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nem petróleum lámpa az nem én vagyok mér ismered õt?

Shadow te a TEAMMATE klánból ki vagy? Csak nem PetroleumLampa ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pedig már vártam mikor jön meryz "hibaablakot-dob-ki-a-céódé-micsináljak??" kérdésel.

Yossarian
ha már itt tartunk, akkor nem árt engedélyezni a PB-t is 😊))

Nieleen

Yossarian
ráadásul ha kérdés helyett _keres_ az ember, akkor ilyen primkó kérdésekre 1-2 perc után megvan a válasz. Egy fórumban meg fél nap is eltelhet, mire valaki válaszol...

Nieleen

Pano
1.4-es patch-t ki ne hagyd. 😊 Bár, tök mindegy, majd feltünik, hogy nem tudsz jétszani ennélkül 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Malakai
Igen, az is egy megoldás (habár aki már játszott korábban egyéb játékkal online, az jóeséllyel ismeri az ASE-t 😛)... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

örülök hogy nektek van türelmetek ehhez...
nem azt mondom hogy én nem voltam kezdõ , de vettem a fáradtságot és nagy nehezen rákattintottam a felsõ bannerre a topikban.

Malakai
Ez egy külsõ program, egy szerverlistázó és ezen keresztül lehet is csatlakozni, sok játékhoz alkalmazható.
Egyszerû progi, könnyen kiismerhetõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És ezt csak install és kész???
0ppika
ITT van az ASE telepítõje ...

http://epica.nl

sziaszotk! Azt szeretném megtudni,hogy hogy kell multiba játszani a callof dutyt,miket kell hozzá letöltenem ,hogy lássam a szervereket??
Kössz
"klán"...

tartósan...

én most l!Q

Dietrich
már vágom mire mondtad ezt.. 😊)

van egy ilyen nevû klán. LOL

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Malakai
Mármint, és te melyik klán?
😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
😄 Nah, kb mintha "olyanok" lennénk viselkedett az a Finom a Kakis gyerek... Pedig mi csak egy kis fun klán vagyunk, na mindegy.
Mellesleg, ha már megkérdezted, akkor már én is megkérdem, hogy és te? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
LOÁL!<#idiota>

te egy igazi weekendes vagy? hozzádérhetek? 😄

Malakai
Igen. <#whatever>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#idiota>
vagy lekakilt volna..
bár az lehet finom , sazl..

Dietrich
debodták...attotide pattoda há.. 😊

debodták=bedobták

Dietrich
és ha volt titkos fegyverük egy atombomba? döntetlen állásnál debodták volna hadd pusztuljon mindenki da akkor marad az x legalább. 😊

ellenünk meg megbeszéltek egy 6v6 wart , és amikor felmentünk a serverre , összvissz egy emberük jött el , és egyedül akart kiállni , ez mondjk becsülendõ , de van benne némi irónia..
bármelyik tagunk (engem kivéve 😉) elgyepálta volna az egész klánt , Õ meg hatunk ellen akart kiállni .P

mármint ti.

WeekEnd klán?

Malakai
Írok, ha tudok valami értelmeset mondani a kérdésedre...

Hát, úgy volt, hogy kihívtak minket, úgyis keveset warozunk. Kérdezték, hogy mennyire vagyunk jók. Hát erre mit lehet mondani? 😄 Mondtuk, hogy nemrég alakultunk. Ennek hûde megörültek és játszottunk, aztán megnyertünk pár kört és a Finom a Kaki nevû tagjuk meggyanusított minket, hogy nem most alakultunk! 😄 Mondtuk, hogy de, most alakultunk, egyenként pedig játszottunk már más klánokban. Aztán meg már elkezdtek anyázni, amire amúgy is kiléptünk volna valószinüleg (így minek játszani?), de még azelõtt kirúgtak minket, merthogy nem szóltunk, hogy mi már játszottunk a játékkal. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

utálom azt a klánt.

ugattatok mi? 😄
egyébként ha az elõzõnek utánna néznél Malakai megköszönném nagyon 😊

mint minden rendes klán (mi is) van saját szerverük 😊 érdekes lehetett amikor elõfizettek rá
-kéne server
-neve mi legyen?
-mi? Hát finom a kaki!

Serpa
most hallok róluk elõször.
😊

hol szoktak lenni ?

Malakai
Hehe.. Nekünk is volt velük dolgunk, minket úgy, ahogy van kirúgtak... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a csodálatos "finom a kaki" klánt próbáltad? az se rossz, náluk ha 0-8cal vezetünk, általában kirugnak pár embert az ellenféltõl és felhozzák 10-9re 😊

😛

Serpa
miattatok néha azt hiszem, hogy bajtársat lõvök le.
😊

ok kösz és bocs
-a hubot véletlenül irtam 😊
-3 napja keresem éjjelnappal és eddig se a cod.hu-n se más külföldi fórumon nem jártam sikerrel
-csak azért gondoltam, hogy van itt valaki olyan is aki ért ezekhez, mert látom saját modokkal is játszatok.
-aki akar egy könnyed gyõzelmet klán csatában, keressen fel minket a kitünõ TEAMMATE klán tagjait 😊

dr Kotász
Nem baj, akkor közöld érthetetlen formában. <#buck>
Malakai
Utánanézek majd... Érdemes külföldi fórumokon kérdezõsködnöd, nálunk kevesen foglalkoznak a témával...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
az igazság az hogy ez bennem is megfogalmazódott már csak nem tudtam érthetõ formátumban közölni. <#zavart1>

valószínû így van.
de majd résen leszek és figyelem a többiek fragjét is ha megkapom a tûzérséget.

Yossarian
Sky, ebbõl a szempontból (gránát) nézve bizony igazad van és bug. 😊 De próbáld ki egyszer valakivel, hogy felálltok egymással szemben és soha sem tudjátok egymást bazookával egyszerre kilõni. Rosszul emlékszem, hogy egyszer veled is próbáltuk ezt eljátszani a Kurszk pályán a malomnál? Mindegy, haverokkal is próbáltuk. Vagy nem megy, vagy bénák voltunk 😊

Nieleen

M313R
Kedves Shadow_THH!

Halvány lila gõzöm sincs róla és nem is ismerek senkit aki tudna ebben neked segíteni, régebben (MOHAA-s idõk) Zagash foglalkozott skineléssel vagy a mohaa.hu-n vagy a callofduty.hu-n eléred, talán õ talán más tud ott neked segíteni, ha nem és megy az angol akkor az iwnation.com fórumát ajánlom kérdésed feltevéséhez.
Rinyálni is inkább ott rinyálj thx.

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

M313R
Szerintem ez nem bug, hogy nem tudsz artilleryt kérni egybõl mikor megjelenik.
Azt vettem észre, hogy olyankor van ez ha a csapatodban már többen elérték a híváshoz szükséges pontot és pont letelik az artillery hívásához szükséges idõ.
Ilyenkor EGYSZERRE beadja az összes társnak akik azonnal rátapadnak és hívják a tüzérséget így az nyer aki a leggyorsabb, te pedig addig nem hívhatod amig a társad durranásai el nem kezdõdnek.
Szerencsétlen tüzérek nem tudnak egyszerre 3-4 célpontot lõni ezért kell várnod szvsz.

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

DJ Skyline
akkor a gránát,meg ilyenek miért tud még utánna ölni? eldobom a gránátot,megölnek de a gránátom még kinyír 1-2 embert...

dr Kotász
Hehe, nekem Kharkovon volt a legjobb bazookas élményem. Nem a Panzerschreck, hanem a Panzerfaust (tehát a legpontatlanabb) volt nálam. Befordulok a sarkon, szemközt egy orosz. Reflexbõl ellõttem a 'faustot (ahelyett ugye hogy fegyvert váltok), kb. 10 méterrõl véletlenül pont hasbalõttem a srácot. Úgy nézhetett ki, mintha laza csuklómozgással célzott lövéseket adnék le emberekre... A mögöttem álló srác be is írta, hogy wow, ilyen profizmust keveset látott még. LoL. Lehet, hogy ezentúl Panzerfaust God néven játszom... <#smile>
Dietrich
ha lesz az oldalkocsis motorkerékpér is..mekkorákat lehet majd repûlni róla egy bazooka találat után! LOL 😊

Dietrich
nézem az új United Offensive Jarmû Szkin csomag-ot..van ahol felrakták már?