Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
már napok óta nem láttam egyet se. 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
pedig én egyet se láttok.

Yossarian
remélem nem. Ma este még meló, de holnapra legyen szerver, mert begurulok! 😊<#boxer>

Nieleen

Serpa
basenek leáldozott ?!
<#unalmas>

Dietrich
😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

donneck
Kifelejtetted: fejsze, nagykalapács, lángszóró.

dr Kotász
Tuning, DirectX, video driver, audio driver, reinstall, BIOS, Windows reinstall, diliház.

Szevasztok. Anno amikor kijött végignyomtan a Call of Dutyt. Most hogy kijött a kiegészítõje, máshonnan újra megszereztem a simát és feltelepítettem mindkettõt. elindítpm akármelyiket bejön a logo meg a video aztán

Runtime Error
itt van az indító exe elérési útja
Abnormal Program Termination

Mi a hiba és mit csináljak. Régen ment simán. Légyszi segítsetek. Elõre köszi.
(crack-es verzió mindkettõ. régen is az volt. vmi azzal van?)

Dietrich
mondom PII-n tök mindegy 😊

Yossarian
úgy értem, milyen a gém? 😊

Nieleen

Dietrich
ezen a gépen jó...vagyis semmi változást nem vettem észre úgyanolyan szar nekem a neten. 😊

Viszont a P4-en nekem szebbek voltak a színek....de ez meg lehet a régi monitor miatt is egy jónál ez sem tûnne fel.

Yossarian
na és milyen?

Nieleen

Dietrich
de tegnap felraktam...ennek a PII-nek úgyis mindegy. 😊

Dietrich
még beta változatában felraktam és töröltem is a picsbe. 😊

0ppika
<#eplus2><#eljen><#nyes><#idiota>

http://epica.nl

nálam ilyen gond nincs, mert tovább már nem tudna lassulni 😊
gyüröm kb 30 fps-en... persze ez nem mindig van igy, pl amikor egy orosz ezred háta mögé kerülök, és nekiállnék lõni kb 3-5re le szokott esni, igy nyujtva még nagyobb élményt 😊 nem is beszélve a shellshockról, amikor rá is lehet gyujtani a feleszmélésig XD <#email>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

0ppika
Nekem a MOHPA-nál jó volt, a CoD-ba nem vettem észre különbséget, csak az a gondom, hogy minden videómat és filmemet fekete-fehérbe játsza le a gép ... <#idiota>

http://epica.nl

dr Kotász
Prbálta valaki a legújabb nVidia drivert? Nekem durván zuhant a frame rate. De pl. Doom3 alatt meg nõtt. Úgyhogy visszaraktam a 61.77-est.
ricsi1
<#wow2>mind1 úgyse megy el^^

KM
Pedig a Half-Life 2 csak holnap jelenik meg...<#ravasz1>

KM
Ma még nem volt hozzászólás?! Hinnye neki kánya!<#wave>

Dichter
Talán nézdd meg a konzolt a részletekért, ahogy a progi is javasolja.

Yossarian
szegény lány 😊)

Nieleen

Serpa
basen senki ?
<#conf>

bricsi01
AKKO MI VA HA EZT IRJA KI A HOB MÓD-HOZ???
SCRIPT COMPILE
(SEE CONSOLE FOR DETAILS)
<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

Dietrich
renset=rendet

Dietrich
nem ez úgy van, hogy egybõl azt kérdem ilyenkor:
1-es?...nincs
2-es?...nincs
3-as?...nincs
4-es?...nincs
5-ös?...nincs
üzenet, beírás,...nincs
lecke, nem adtak

minek jársz te iskolába?? menjél rakjál renset a szobádban ami sokk az sok.. 😊

😄DD
<#gun><#lama>

Yossarian
így már emléxem 😊

Nieleen

Yossarian
most influenzás a nagyobbik. Szigorúúúúúúú ágynyugalom :-DDD

Nieleen

Igen az infinity en meg Easy Rider vok emlekszel ram?<#vigyor2>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

és akkor majd mondhatod:
-fiacskám ne jácc ilyen lövöldözõssel mert hülye leszel tõle
-de apa te is ezt nyomod egész nap
-kuss büdös kölyök leckéd kész?
<#email><#buck>

Yossarian
kb 12 fõig nagyon jó tud lenni a TDM

Nieleen

Yossarian
azt a részt ismerem. A nagyobbik 10 éves 😊

Nieleen

Dietrich
valamelyik cod szerveren TDM ment..agyatlan hentelés az már.. 😊
lõttek szembõl (ruszkik) lõttek hátba (németek) menekültem is onnan...

Dietrich
nyugi ez késõbb csak rosszabb lesz. <#hehe>
majd mikor a gyerek is akar játszani a gépen, neten....

Dietrich
1. nevelés kérdése az egész 😊)
2 ha sokat játszok az visszájára sûl el
3. 2K-s seinnheiser füldugó 😊

Dietrich
Thx.

KM
Pontosan ez megy itt is, csak még gyerek nincs!<#nyes>

Lou
asszem az infinity
Yossarian
deee, csak van amikor rájön a bolondéria 😞
Hozzak egy pelust, nyissam ki az ablakot, melegítsem meg a tejet, fogjam mek a kölköt amíg kimegy WC-re, csukjam be az ablakot, öblítsem le a gyerek cumiját, nézzem már milyen aranyos... És ez megy folyamatosan. Ha meg szóváteszem, hogy legalább egyszerre mondja ezt a sok fontos dolgot, akkor meg azt mondja, hogy nem igaz, hogy nem lehet egy kis isõre abbahagyni. És nincs pofám vitatkozni vele, mert végülis igaza van 😊) Csak ugye az ember alig várja, hogy legyen egy kis szabadideje játszani...

Nieleen

Serpa
nincs tekintélyed ?
<#buck>

Yossarian
Ti hogy tudtok a családtól játszani? Mert engem ma totál kiborított az asszony. Hirtelen annyi tennivalóm akadt, persze kb percenkénti eloszlásban... Mikor meg nem tudott már újabb dolgot kitalálni, akkor elkezdett porszívózni, hogy semmit se halljak. Szal jót HQ-ztam 😞((

Nieleen

62.112.194.55:28968 DOM,BAS és néha TDM megy is rajta

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
várjunk csak melyik is a ti szerveretek? 😊

Nalunk nincsen.

De ha valaki bemegy hozank jatszani es kivagja GLOBAL BAN miatt akor generaljatok egy CDkulcsot.

ricsi1
lol logo<#fogmosas>

Dietrich
nem mondta...nem mondta de elöbb utóbb ki próbálja azt is. 😊

donneck
Volt ott más is nem csak pia.
Én részegen, mire megtalálom hova is kellene indulni halott vagyok.

Yossarian
nem monta hogy uózni akar 😊 Csak azt kérdezte, hogy kell multiba jáccani a kól of gyutit... 😊

Nieleen