Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Van egy gépelési hiba az aláírásodban.
dr Kotász
Szerintem azt jelenti, hogy nem tudja betölteni a játékosok animációját.
Rambo 20
Hi!

Nem tudjátok hogy az mit jelent ha a gép azt írja hogyha multizni akarok hogy a Player Animokat nem tudja betölteni?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Yossarian
dr Kotász
<#eljen>
Yossarian
új telepítés? :-D

Nieleen

Hamed
Hát hamár problémákról van szó, az mi a jó istentõl lehet, hogy egyetlen mapon (cassino) olyan szinten kifagy a cucc, hogy csak a reset segít, amire eddig egy játék se volt képes😊

Vagy négyféle catalyst-et kipróbáltam, reinstall, stb, ugyanaz. Ha engedem a VPU recovert akkor dob egy hibaüzit, hogy leállt a vga, meg opengl hiba, de ennyi.

Mondom, minden más mapon hasít ezerrel, cassino meg így megfekteti. Ötlet?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

dardevil
<#taps>

Yossarian
BAS rajongók, jó hír!
A DF fórumán is megkérdeztem Meieréket, hogy lehetne-e kicsivel több Base Assault és úgy látszik támogatják a felvetésem.
<#worship>

Nieleen

Yossarian
csak a COD-on belül szalad fel, vagy akkor is kaka, ha valmi mást pingelsz?

Nieleen

KM
Milyen neted van?

nemrossz tippek, köszi, sajna túlvagyok minden változtatáson... Norton uninstall után ugyanaz a helyzet, hálókártya csere meg kábel csere után is változatlan. A legvégén már a windowsos tüzfalat is kiiktattam meg a taskbarból kivettem mindent amit csak lehet, de most is ugynaaz...Kivagyok teljesen...

Serpa
az elsõ 3 gondolatot nem értem.

deathfellows -on történt.

-ha mögöttem vagy hogy lõttél le elõrõl?
-csak lagzik neked
-40 a pingem... de miért nincs kill cam?
-ez war az igazi háboruba se tudod visszanézni ám

a tied melyik serveren volt? 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Yossarian
3 napig nem nézek killcamet 😞 éjszakás meló 😞

Nieleen

Serpa
megnéztem killcamben, hogy ölt meg egy illetõ.

HÁT NEM ÁT LÕT AZ ÉGÕ TANKON !
az ilyenek annyira tudnak idegesíteni.
<#violent>

KM
Na, Te is jól kikaptad!<#bee1>

Yossarian
Akkor csak az ASE-m hülye, mert nem látom... Biztos volt már, de írd már be mégeccer az IP-jét, majd beteszem a kedvencekbe. Esetleg PB off? A csíteket úgyse fogja meg sajnos...

Nieleen

Nem szunt meg!

Csak a sok barom nem tudd leszedni egy CDkulcs generatort es mindig kibasza a PB oket GUIDBAN uzenetel...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Yossarian
A játék felénél elkezdtek variálni, hogy legyen csak bash csata. Gondoltam magamba, ezek nem normálisak. HQ-ban? Hálistennek, ebben õk se mind értettek egyet. Utána legyen csak pisztoly. Na ezt se akarta mind. Végül lett rifle only. Ez az ötlet meg engem nem vonzott igazán, mert ami voltam. Nekik meg ugye nincs valami túl jó puskájuk. Meg azért, hogy a thomsonról átváltsak garandra, nem akartam öngyilkos se lenni. Akkor megint elküldtek édesanyámba 😊 Már csak azért se mentem el, hanem elkezdtem pisztollyal védeni a rádiót.<#gun> LOL, még így is almák voltak 😊 Éppen írtam nekik, hogy ebbe a klánba akkor se lépnék be, ha a szellemi szinvonaluk magasabb lenne, mert olyan gyengék, de mire elküldtem volna vége lett a pályának. <#mf3>

Nieleen

Yossarian
Aztán csak azért se léptem le, mert élvezet volt lealázni õket😊)))

Nieleen

Yossarian
bementem ma délután egy HQ szerverre. Már játszott 3 ATS-es legény. Lõttünk párat, aztán kérdezték, hogy belépek-e a klánba. Mondom köszi, nem. Kérdik miért? Mondom, nem igazán vonz a klánosdi. Azonnal nekem esett mind a három: "Akkor te buzi vagy" "Te a fiúkat szereted bazze" "akkor menny innen a gecibe" és így tovább. :-o Tudtommal nem is az õ szerverük volt, szal azt se értem milyen alapon akartak elhajtani... Mondjuk ha az utcán küldene el egy lányom korabeli kölyök a gecibe, biztos a letépett füleivel borogatná a pépes orrát...

Nieleen

KM
Mit nekem halál, ha Titeket ölhetlek!<#nyes>

Yossarian
de a frag/halál hányadosodon még lehetne javítani <#mf1>

Nieleen

Yossarian
már írtam a DF fórumon is. Télleg Mester, a Ti szerveretek mexûnt? Miért?

Nieleen

Majd szolok neki!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Yossarian
áááá, csak a nagy számok törvénye miatt. 😊

Nieleen

KM
Rettegd a puskám csövét, katona!<#vigyor1>

Best RifleMan
1. Glad 870
2. Traitor! 575
3. -=JTB=- 550
4. ..::Maximus::. 549
5. ..:😄ilmor::.. 441

Tegnap írtottam kicsit.<#ravasz1>

Yossarian
Jah, a tied is veszélyes 😊

Nieleen

Yossarian
ATS milyen klán? 😊

Nieleen

Yossarian
figyusz, van jó game minimiser. Indítsd el a játékot, tedd le a tálcára, aztán katingass az ASE-ban. Hátha megoldódik a gondod.

Nieleen

dr Kotász
Vagy az enyémtõl...
Serpa
ilyen nekem is szokott lenni.
ha ASE ban már ráklikkelték 2xer, akkor már bennt vagy, szerintem.

én még sose (kop-kop) kaptam "server full" üzenetet ilyenkor.

dr Kotász
Vagy az is lehetne, hogy a Kursk, Foy, Ponyri, Italy pályák DOM és BAS módban is mennének, mit szóltok hozzá?

Viszont a Rhinevalley pályát nem szeretem, túl nagy még 24 playernek is.
dr Kotász
Egyetértek. BAS is kell!
dr Kotász
Bedobnék én is egy problémát: mind a CoD, mind az UO úgy indul nálam, hogy klikk az ikonra, utána kb 50 mp-ig semmi sem történik (task managerben a game not responding státuszban van), majd hirtelen elindul és tökéletesen fut. A gond ezzel az, hogy ASE-ból szívás csatlakozni, mert 1 perc alatt elfogyhat a hely, ahova belépnék. A legutóbbi LAN-party-n viszont legnagyobb meglepetésemre ez a probléma nem állt fenn. Akkor jött az ötlet, amikor hazaérve ismét elõjött a probléma, rájöttem, ha kihúzom a netkábelt, elmúlik a probléma, ha be van dugva, lassan indul a játék.

Szerintetek mi a franc lehet a megoldás? (Tûzfalam ZoneAlarm, de nem az lesz a ludas, mert az a LAN alatt is futott, + a Nod32 is).
Serpa
jó ötlet<#heureka>
melleted vagyok.

Yossarian
A tankban legalább biztonságban lennék a puskádtól 😊))

Nieleen

KM
Én is támogatom az ötletet!<#eljen>
Megköszönnénk!<#worship>

Yossarian
Kurszk

Nieleen

Yossarian
Meier! Meg lehetne oldani, hogy a szervereteken ne a Foy legyen az egyetlen Base Assault pálya? Asszem sok SG-s (is) örülne neki...
Mondjuk Kursz és Ponyri. Sajnos nincs normális BAS szerver, igazi hiánypótló lenne a szerveretek. (Vagy van csak én nem tok róla?)

Nieleen

KM
Ja-ja! Gyenge zene, unalmas video...

Pano
1.- Ha a NAV-ra támaszkodsz, már buktál, mert az egy fos 😊
2.- Sztem trojandownloadered van ( NAV ezeket egyszerûen képtelen normálisan kiszûrni, de az egész antivirus alapjában egy fostalicska)
3.- szar a hálókártyád
4.- meg van törve a kábel.

hirtelen ennyi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nem olvastam végig a kommenteket, sry 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
- Outpost Personal Firewall Pro
- Windows XP Prof. SP2
- Intel Pentium 2.4 Ghz, 256 DDram

Pano
sztem nem. Nem egy nagy durranás, sima lapa fragek vannak benne, amiket bármelyik kezdõ megcsinál.

KM
Chello.
A többi nem igazán érdekes, mert mindenhogy próbáltam...

KM
Lerántjuk, megnézzük.<#eplus2>

Yossarian
milyen tûzfalat használtok? Milyen gép, milyen oprendszer? Hátha van valhol közös pont...

Nieleen

KM
Hopsz! Nekem is ez volt a problémám a COD alatt! Nem segített semmi... Megoldást, csak az UO jelentett.