Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk a leírásban lévõ linkrõl?<#rolleyes>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
És szted innen honnan fogja letölteni? <#rolleyes>

Dichter
<#gonosz3>

Dietrich
mert kékecske rosszat linkelt. 😊

ezt tanulmányozd

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Leszedtem,de nem igazán vágom hogy hogy mükszik

bricsi01
TS-en ti beszéltek??
s ha igen akkor melyik szobában
vagy ti más progival tolgoztok multin???

Dichter
Felteszel egy ASE-t innen és magyar szerverekre szûrsz.

Hello! Szeretnék játszani online a COD-al, de nincs eredeti cod-om. Van valami megoldás?

Dietrich
én mennék már de hova? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Most öltük egymást!<#nyes>

Dietrich
jó akkor szóljál mikor felébredtél. 😊

Yossarian
d=t

Nieleen

Yossarian
nem ismered a népmeséd a pösze lányról és a kérõrõl? Abba volt 😊))
Kéne, de már 31 órája nem aludtam...

Nieleen

ricsi1
simán
rányomod hogy nem regisztrálod,v. amit ír és gl

Dietrich
He? 😊
Megyünk hentelni? 😊

Yossarian
nyugi! Ugyanúgy mûködik majd tovább...

Nieleen

gkeeper
de akkor hogy jácchatok tovább a szervereken?

Yossarian
ideszanám put a tééé 😊)

Nieleen

Dietrich
hova? 😊

ahogy ricsi1 mondja semmit. 😊

ricsi1
semmit<#vigyor>

gkeeper
mit csinálhatok ha az ALL SEEING EYE program 4 nap múlva kifut?

KM
<#eljen><#eplus2>

Serpa
mi lenne ?
<#vigyor3>

KM
Hmmm... Mi lett a DeathFellows-zal?

0ppika
Én igen! <#banplz>

http://epica.nl

!S überminden jot mindenkinek😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

wEEn
Sziasztok! Még mindig élek és továbbra is CoD-ozok, csak fórumozni felejtettem el mostanság 😊
Régi kérdésem újra: valaki ért a CombatStat nevû progihoz?

Dietrich
szerdán lesz egy háborús film a Hálózat-on:
Sasok London felett

Dietrich
Ma végzek minden telepítgetéssel és megyek meglesem.

Uj server van 193.225.82.68:28960 IP es kovesetek a utasitasokat ami a server mele van irva.

Jo szorakozast..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
:9
most szedek le megint mindent ami kell a henteléshez, meg netezéshez és holnap csatasorba állok.

Yossarian
látom 😊

Nieleen

Dietrich
már megyek is.

Dietrich
jó éjféli programod volt. 😄

Dietrich
jaja párszor láttam én is meg Yos is ezeket a giga bannokat.

Dietrich
vagy a törött karjával törölné meg a véres orrát. <#boxer><#nyes>

Dietrich
pasz...nálam is ZA és nod32 de nem csinál ilyet.

Dietrich
nem is állt szándékomban venni (most nem arra kell a lóvé karácsony elött)mert már az járt az eszemben ott a szervízben hogy a gyerek 20 gigás vinyója tökéletesen megfelel a célnak (master vinyónak), hogy a 120 gigásról kiírjam azokat amik kellenek aztán azt leformázva, feldarabolva stb. aktiváljam mint egyetlen vinyót 40-80 gigás felosztásban.
A történet többi részét már leírtam.

Így egy kicsit csúszik még az igazi hentelésem de majd megyek holnap valamelyik szerverre kicsit szakadozva de legalább háborúba. <#zavart1>

Yossarian
akkor írjál a fórumukba is! Minél többen kérjük, annál hamarabb lesz belõle vmi. Hétvégén már nem leszek iccakás és BAS-ni is akarok
+;-)

Nieleen

Dietrich
én is támogatom! <#eljen>

Yossarian
persze. Még szerencse, hogy nem vettél (nem kellett venned) mindjárt vinyót is...

Nieleen

Dietrich
hiába no ebbõl is tanultam most pedig már annyiszor eljátszottam már ezt más gépeken is..ott vezetet meg a dolog hogy az õ vinyójukat simán megformázta. Te is akkor elhiszed hogy a saját vinyód a hibás, nem?

Yossarian
Persze a boltok nem telepítenek fénymásolt ringyózt 😊

Nieleen

Yossarian
Igggen, en is így értettem a "frankó gép"-et...

Nieleen

Dietrich
elvileg semmi változás nem volt régi alaplap ki új be és minden vissza. 😊
már az lesz hogy ott megvárom az xp telepûl vagy sem.

dr Kotász
<#pardon1>
Dietrich
akkor eltekintek tõle. 😊

Yossarian
Sztem az egészet csináltasd velük és csak a frankó gépet vidd haza, mert ki fog a hajad hullani yól! 😊

Nieleen

Dietrich
Hi.

Elnézést mindenkitõl de egy hosszú offolással kezdeném a mondokámat.
Gondoltam ezt megosztom másokkal is mert így még nem szívtam sose PC-vel és hátha jár így is más...
Ugye ott kezdõdött hogy az abitIC7 alaplap onboard hûtõ csapágyas lett. Garanciális így visszavittem és 15 nap a javítást ír elõ a garanciális feltétel rá ami letelt, nem javították, hanem kaptam új alaplapot tegnap. (már az érthetetlen minek a 15 nap a nagyker részérõl ha úgyis leszarják és csere a vége)
Miutána tegnap napközben más elfoglaltságom volt így csak késõ délután tudtam menni érte de nem volt gond beszerelték a házba, mindent a helyére dugdostak, biost beállították. Mondtam nem érdemes megvárni hogy bebootoljon a gép mert PII-re van formázva a vinyó majd otthon újrarokom az xp-t.
Szépen particionált a fájlokat felrakta az xp ekkor újra indul majd folytatja a telepítést.
Igen ám de itt jött a meglepi azt írta ki a bejelentkezõ képernyõn:
"hiba a rendszer indításkor"..na mondom ez már nem frankó. Megnéztem a csatlakozásokat azok rendben voltak újra kezdtem a formattálást de megint az a hiba jött. Gyorsan telefon a szervízbe (pont zárás elött 5 perccel) és megbeszéltük ma vigyem vissza.
Vissza is vittem és megint ugyanaz a hiba. Beraknak egy formázott vinyót azzal szépen be is bootol a gép.
Hát ez lehet hogy vinyó hiba lesz..mondják. Mondom én mitõl? Attól hogy kivettem a PIV-bõl és átraktam a PII-be 2 hétre ideiglenesen majd tegnap vissza a PIV-be? Közben formattáltam PII-re és kutya baja volt...
Lefuttatnak egy vinyót tesztelõ progit (40 gb-os maxtor)nyáron volt 1 éves...nem mutatki semmi hibát. Berakják az õ vinyójukat és elkezdik formattálni az általam vitt xp lemezzel és simán települ az xp. na mondom akkor mégis szar a vinyóm sajna.
Újra vissza az enyémet és megnézzük stimmel a mérete amire menne az xp de ott a 8 MB formázatlan méret helyett csak 1 mb-t mutat! van egy nyáron vett 120 gigás vinyó is benne tele cuccal annál ott vírit a 8 MB. Semmi kétség most már rossz a vinyó.
Hazajövök és kiveszem a gyerek gépébõl a harmadik vinyót (ami tuti jó mert ment vele a gépe)berakom és jön az ismerõs probléma "hiba a rendszer indításkor" a 8MB-t helyett ennél meg 3 MB-t ír..szomszéd vinyója is bele szintén rosszat jelez és 2MB-t lát a 8 helyett.
Hirtelen ötlettöl vezérelve berakom a vinyókat egyesével a PII-be és láss csodát simán felmegy mindkettõre az xp.
Telefon a szervízbe..mondom ezzel az új alaplappal (szintén IC7)valami nem frankó. Az még rendben van, hogy nem jó az én egyik vinyóm dehogy azóta másik kettõre is az jöjjön ki hogy rosz majd utána simán lehet PII-re formattálni itt már gebasz van.
És most jön az igazi meglepi...miután ezt elmondtam telefonban azt mondták vigyem vissza ebbõl csere lesz megint, kapok új alaplapot de a legnagyobb röhej az egészben az most jön, hogy amit megformáztak vinyójukat ezzel az alaplappal nem bootolbe a gépük. Nem tudják életre kelteni a vinyót ami vadi új volt 😄DD
Ha gonosz lennék azt mondanám úgy kell nekik 😊) de nem mondom mert rendes volt a szervizes srác. A gond ott van hogy új alaplap csak hétfõn lesz azt meg kibírom már...remélem hoznak vagy 10 darabot. 😊

Yossarian
Hol? ;-)

Köszi! 😊

Nieleen