Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Armithis muvi 350 MB méretû (kb 48 perc alatt jönne le)..megéri leszedni? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nem lenne aktuális már az 1.5 patch megjelenése? Mintha november vége lett volna megjelölve.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hi all! Lehet h kicsit OFF, de nemérdekel ,segitsen valaki! Kb. 1 hónapja szenvedek a gameval. A bajom az hogy kb. 4-5 percenként megáll, kimegy a pingem 999-re, és semmi. 5-6 mp után viszont folytatódik rendesen, mintha mi sem történt volna. Nem vírus, nem Ati Radeon bug, nem Norton LiveUpdate, nem Axelero kavar be, ezt leellenõriztem. Mi lehet a gond? Tényleg help kéne, szóval ne 'rakj fel friss BIOS-t' kategóriájú válaszokat várok... Köszi!

ja azt kifelejtetem, hogy ingyé adnám az anyósomat, nem kell ahoz lecsiterezni engem. sõt, még ráis füzetek 😄

Dietrich
<#nyes>

Dietrich
ááá még csak a PII-t...

mér csak a fél karját?😄 Én az egész anyósomat odaadnám.😉)

Yossarian
én olyan rossz vok, hogy engem se csíterez le senki, pedig anyósom fél karját odadnám nekik cserébe😊

Nieleen

Yossarian
looooool, mikor írtad a zixpé telepítést én aszittem, már a megjavított cuccot telepíted 😊))

Nieleen

KM
<#nyes>

Dietrich
<#ejnye1> nehogy fordítva sûljön el a sniper. 😄

Dietrich
holnap még nem valószínû mert össze is kell rakni meg telepíteni a cuccokat...de ha kész úgyis jelzem itt.

KM
Na, akkor majd tudasd, hogy melyik szerveren vagy, mert már oly' régen pályázom egy kis Dietrich vérre!<#idiota><#bee1>

KM
Én voltam a hülye, hogy leereszkedtem a szintjére...<#eplus2>

KM
Hmmm...

KM
Na, majd holnap!<#eplus2>

Dietrich
jut eszembe engem már olyan rég csítereztek le...<#zavart1><#vigyor1><#hehe>

Dietrich
kell.

Dietrich
ja...utána már én is kapcsoltam dardevil mási hsz-t olvasva. 😊

Jó hír holnap kapok egy új alaplapot és végre tudok ismét normálisan hentelni.

mozesapo
Körülbelül 25x kértem mindkettõtöket, hogy hagyjátok abba egymás szídását, ennél többet nem tudok tenni. Biztos rossz napja volt, vagy valami más, nem tudom. Ha meg netán valaki lecsiterez, nem kell rögtön visszavágni, szarjál bele és játsz. Velem is elõfordult már párszor.

hogy lehet hogy elvert titeket a FaK ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Vanek
united offesive-hez kell a sima cd?-- mármint a call of duty?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

KM
Death Fellows CoD:UO Domination Server, de nem érdemes erre több szót pazarolni.

KM
Nem.<#vigyor2> Ezeket ömlesztve írtam.

KM
Nem.<#vigyor2> Ezeket ömlesztve írtam.

Dietrich
ennyi bas mod van???
nálam is csak 1-t lát az ASE ami nem public szerver.

Dietrich
amúgy ez melyik szerver melyik módjában volt?

dardevil
Köszi !

KM
Nekem ezeket látja:

193.225.82.99:28960
195.228.156.146:28966
193.202.89.94:28960
195.70.36.37:28960
193.6.49.215:28960
195.228.156.200:28961
195.228.156.230:28970
195.228.156.200:28978

dardevil
Bármilyen COD-UO szerver - IP: - is megfelel, mert 1 db szervert talál nekem, de az is lezárva !

dardevil
Szaiasztok !
Van most Base Assault-os szerver ??? Sajnos mostanában nem volt idõm mutizni - az ASE meg nem talál 1 db-ot sem.
Köszi !!!

ejj mozesapo kreatív mondat szerkesztése, és költõi megfogalmazása, teljes mértékben alátámasztja azt, hogy bizony itt már az óvoda a multté! Egyébként mivel 2002ben regelt, ezért legalább 2 évesnek kell lennie!!! <#taps>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

www.ats.gportal.hu

õúk kreatívak..mi csináltunk annakidején "honortáblát" erre lekoppintják...csak azért írtam be hogy tudjátok, hogy kik õk

Egyébként az a gyerek mindenkit le cheaterez mert egy láma pöcs!
Igaza van KIMnek eloszor tanuljon meg normalisan jatszani....

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hájság!na vegre net közelben vok!ugyhogy elso dolgomnak erztem ide beirni...
kene az 1.5-os patch mesterseges szemlyekkel botokkal!!
ja azert nem irok e'betuvel mert nincs olyan billentyu az iskolában

KM
Bocsi, mozesaponak ment...

KM
Ehhez nem is kell hozzátenni semmit.
Talán - mielõtt lecsíterez valakit a „kedves” Joci nevezetû klántársatok - gondolkozni kellene egy kicsit, nem?
Vagy az volt a baj, hogy sikerült eltalálnom? Ez egy ilyen játék, nem?
Kicsit undorító volt, ahogy a Joci nevezetû egyén beszélt.
Elismerem, vissza is szóltam neki (nem épp virágnyelven, de talán érthetõ hogy felkaptam a vizet, amikor a büdös, geci csíter jelzõvel illetett), de amit ez az alak levágott... Arra nincs mentség. (Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan reagálnátok a fordított helyzetben?)
Tanuljon meg játszani, és ne vádoljon senkit ok nélkül.
Nem tudom milyen korú az illetõ, de az értelmi színvonala ez én teóriámat igazolja. Egyébként szánalmasnak tartom, hogy az egyetlen mentségként a korotokat hozzátok fel…
Az ügy korrekt elintézése az lett volna, ha legalább egy „elnézést kérünk a nevében is” mondatot ki tudtál volna erõszakolni magadból. Erre én is elnézést kértem volna a felháborodásomért.
Összegezve: ha tényleg olyan érettnek tartjátok magatokat, akkor még mindig nem késõ megtenni ezt a lépést.

mozesapo
Te beszélsz! Te ugyanúgy sértegettél vissza, mint 1 kis taknyos. Közben ha tudnád, hogy hány évesek vagyunk, visszafognád magad, és nem neveznél minket kis taknyosnak. Lehet hogy te az vagy, de mi nem.
<#mf3>

PAtr0n
HI!

Fasza ez az új Duty, már elvittem a holland partizánakciókig.
Nagyon pörgõs a játékmenet, szerintem erre a játékra nem igaz, hogy a második rész sz*rabb lenne, bár sokan mondogatjátok, hogy nagyon rövid, de a játékélmény ezt kárpótolja. A B17-es (bombázós) küldetést már vagy harmadszorra kezdem újra, mert nagyon bejönnek a légi ütközetek, és még az is ösztönöz, hogy mutatja a játék, hogy mennyi német vadászt lõttem sz*rrá, ráadásul még a grafika is hihetetlenül szép, ahhoz képest, hogy Q3 motorral fut a játék.
Kár, hogy több kiegészítõt nem terveznek a készítõk, bár "nemsokára" jön a Call of Duty 2, persze már nem Q motorral.....én már nagyon várom.
<#worship>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

KM
Grrrrr... Ma jól felhúztam magam! Nem elég, hogy lecsíterez a kis taknyos, de még sérteget is... TBT klánból valami Joci.

Dichter
Vlahogy így. Egyébként azthittem, hogy poénból nyomtad be, mert ráleltél a neten (callofduty.hu) de én már semmin nem lepõdök meg.

Hentes Bill
lol 😄DDDDDDDDDDD

Boldog Karácsonyt!

én nem ismerem dichtert de feltételezem hogy ha látja a bannerben hogy FaK , aztán látja a commentedben hogy "ismét gyõzedelmeskedett klánunk felett a fak " akkor nem fogja azt hinni hogy a ti banneretek .
a banner attól még szánalom hogy nem a tietek.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ez nem a mi bannerünk, mi a teammate volnánk lol

azta mekkora 1337 b4nn3R !!!!

Dichter
szánalom
<#shakehead>

ismét gyõzedelmeskedett klánunk felett a fak 😄 sajnos már nincs kiirva 72es betükkel a fõoldalukra 😛

ja az elsõ pálya brecourt szerü nagyon gány nehéz, a második burnville (dawnville kis változtatásokkal) annak az eleje gyilkos csak. Utánna már igen jó a game most már tetszik de az irányitással azért még mindig nem vok 100%osan megelégedve 😊

ez még anno az index fórumon volt benn a szalacsi részlegnél az aláírás pedig magától Fogarassy Árpádtól volt : én az aranyos cigányt azt szaarba se nézem! ezt fel lehet tenni a zinternetre! <#beka2>
"mert ugye klasszikusokat idézni csak szószerint érdemes" 😊

Dietrich
😊)

most már csak a mobiltelefon szekció van hátra, hogy azokon is játszható legyen 😊