Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
Nieleen
Jó hír holnap kapok egy új alaplapot és végre tudok ismét normálisan hentelni.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nálam is csak 1-t lát az ASE ami nem public szerver.
193.225.82.99:28960
195.228.156.146:28966
193.202.89.94:28960
195.70.36.37:28960
193.6.49.215:28960
195.228.156.200:28961
195.228.156.230:28970
195.228.156.200:28978
Van most Base Assault-os szerver ??? Sajnos mostanában nem volt idõm mutizni - az ASE meg nem talál 1 db-ot sem.
Köszi !!!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
õúk kreatívak..mi csináltunk annakidején "honortáblát" erre lekoppintják...csak azért írtam be hogy tudjátok, hogy kik õk
Igaza van KIMnek eloszor tanuljon meg normalisan jatszani....
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
kene az 1.5-os patch mesterseges szemlyekkel botokkal!!
ja azert nem irok e'betuvel mert nincs olyan billentyu az iskolában
Talán - mielõtt lecsíterez valakit a „kedves” Joci nevezetû klántársatok - gondolkozni kellene egy kicsit, nem?
Vagy az volt a baj, hogy sikerült eltalálnom? Ez egy ilyen játék, nem?
Kicsit undorító volt, ahogy a Joci nevezetû egyén beszélt.
Elismerem, vissza is szóltam neki (nem épp virágnyelven, de talán érthetõ hogy felkaptam a vizet, amikor a büdös, geci csíter jelzõvel illetett), de amit ez az alak levágott... Arra nincs mentség. (Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan reagálnátok a fordított helyzetben?)
Tanuljon meg játszani, és ne vádoljon senkit ok nélkül.
Nem tudom milyen korú az illetõ, de az értelmi színvonala ez én teóriámat igazolja. Egyébként szánalmasnak tartom, hogy az egyetlen mentségként a korotokat hozzátok fel…
Az ügy korrekt elintézése az lett volna, ha legalább egy „elnézést kérünk a nevében is” mondatot ki tudtál volna erõszakolni magadból. Erre én is elnézést kértem volna a felháborodásomért.
Összegezve: ha tényleg olyan érettnek tartjátok magatokat, akkor még mindig nem késõ megtenni ezt a lépést.
<#mf3>#mf3>
Fasza ez az új Duty, már elvittem a holland partizánakciókig.
Nagyon pörgõs a játékmenet, szerintem erre a játékra nem igaz, hogy a második rész sz*rabb lenne, bár sokan mondogatjátok, hogy nagyon rövid, de a játékélmény ezt kárpótolja. A B17-es (bombázós) küldetést már vagy harmadszorra kezdem újra, mert nagyon bejönnek a légi ütközetek, és még az is ösztönöz, hogy mutatja a játék, hogy mennyi német vadászt lõttem sz*rrá, ráadásul még a grafika is hihetetlenül szép, ahhoz képest, hogy Q3 motorral fut a játék.
Kár, hogy több kiegészítõt nem terveznek a készítõk, bár "nemsokára" jön a Call of Duty 2, persze már nem Q motorral.....én már nagyon várom.
<#worship>#worship>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
a banner attól még szánalom hogy nem a tietek.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ismét gyõzedelmeskedett klánunk felett a fak 😄 sajnos már nincs kiirva 72es betükkel a fõoldalukra 😛
"mert ugye klasszikusokat idézni csak szószerint érdemes" 😊