43642
-
#42212 nekem jó így szétszedve nincs azzal baj.
Elküldtem azt a pár sort ami korábban volt. -
#42211 A pb konfig szét van szedve három részre. Könnyen megoldható, hogy csak egy-egy része legyen változtatva. Privát ment, megoldási javaslatot kérek. -
#42210 privi ment -
#42210 privi ment -
#42209 Azzal a csökkentettel laggoltak még jobban...összehasonlítom a régit és az új pb konfigot ezen a téren.. -
#42208 Jah, végre talán sikerül rávennem klánt, hogy GFMezzünk. :) Már úgyis én is rég játszottam... -
#42207 Még vannak dolgok, amik kellenek, ezeket a "honlap" topikban írtam, meg hiányzik még a tartalom (faq, leírások, stb). :)
DE mindnekinek lesz helye;) -
#42206 Trident szerénykedik, ezért linkelem én :P
GFM baráti kör -
hofitom #42205 Holnap este kipróbálom. -
#42204 Csökkentve lett az keresési gyakoriság, linkeltem ide, remélem az van fenn, nálunk nem panaszkodtak :) -
hofitom #42203 Eddig nálam sem. Most kezdte, mióta az új konfig volt fenn. Nálam van router, de eddig nem volt gond. -
fdsag #42202 4000Ft a COD+UO-ért tényleg nem sok.A Far Cry-t is megvettem 2500Ft-ért.
Kár,hogy a megfizethető árakra 2-3 évet kell várni. -
#42201 Kell egy kis reklám a jogtiszta szoftvernek is. ^_^ -
#42200 Jah bocs, szal klántársnak is voltak ilyen gondjai SPben és jogtisztával megszűntek... -
fdsag #42199 Call of Duty
2004.06.05. 13:37 - Malakai (#16519)
Huhh, most nincs kedvem visszaolvasni, hátha nem haragúdtok meg.. :P Szóval, megint nekikezdtem a single player résznek és azon a pályán, amikor beszálúnk az autóba, rögtön utána egy hibaüzenettel kifagy a program. A játék már 1.4-esre van patchelve (1.3-as deviance-os törést találtam csak ami a legújjabb). Amit kiír... -
#42198 Itt a megoldás neked, vagy itt...
Tudom, megint tahó voltam... :P -
fdsag #42197 1.5 patchez hol találok megoldást?Itt minden van,de az 1.5-höz nincs csak az 1.4-hez.
-
#42196 nálam semmi ilyen nem jelentkezik..
ami nincs nekem:
router
ACE mega codek pack -
hofitom #42195 Nálam iszonyatosan laggol. Olyan mint amit JTB írt kicsit régebben. Ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor még rádiós nettel nyomultam és voltak ilyen kb. 2-3 másodperces megállások. Megáll a kép, aztán a legtöbb estben mire újra mozog addigra már én nem -
Matteo79 #42194 Biztos jó dolog az új szerver config, de mióta megvan mind az IBT mind a Wiharsarok szerveren 3 ból egyszer kifagyok egy egyperces fagyás/lagg után.(a többi esetben is megvan ez az elején de utána legalább megy a game)
Pedig már kezdtem örülni, hogy megoldódott a pb problémám bazz.
Hibaüzenet "server disconnected" és úgy láttam másoknál is előfordul.
-
#42193 Serpával tiportuk az ellent a Barbarossa hadműveletben.
Jó volt újra látni! :) -
#42192 "úgy tűnik megszüntek a fagyások azzal, hogy sicily és a nem használt mapok törölve lettek."
egy próbát nem tehetnénk, hogy a sicily, vagy a használatom kívüli mapok okozták a fagyást? a szivem csücske az a pálya :) -
#42191 Vasutállomásos pálya volt a legjobb benne sztem,amúgy unalmasan könnyű volt! -
#42190 Én úgy látom, hogy nincs. De tökmind, mert ugyanaz mint az UO, csak más single pályák. -
#42189 Trident..pár privi ment ;) -
#42188 #42177: csökkentve a keresési frekvencia (néhány pléjer mondta hogy ők lagolnak) és csökkentve a cvar érzékenység.
és ez már frissitve is van? -
#42187 úgy tűnik megszüntek a fagyások azzal, hogy sicily és a nem használt mapok törölve lettek.
viszont a laggolás néhány usernél igaz.
és olvasd a privit is :) -
#42186 Mi a helyzet nálatok?
Nálunk minden oké, fel van töltve, de még nincs a rotációba két fitos map (beaville: aránylag kicsi, hangulatos, több részre osztott lerombolt épületes, nyílt teres meg futóárkos pálya; sainteny: carentan utánérzetű map).
#42177: csökkentve a keresési frekvencia (néhány pléjer mondta hogy ők lagolnak) és csökkentve a cvar érzékenység.
Ha minden jól megy, akkor az új pályák mennek a maprotációba és keresünk még pályát vérfrissítés gyanánt.
Mostanába meg megyek basni, vannak jó kis harcok.:) -
#42185 van benne multiplayer? -
#42184 Na, leszedtem az Abvert. A szokásos lineáris játékmenet, 3 pálya után csak, épületen belül, meg szűk utcácskákon kellett mennem. Remélem lesz változatosabb is. Kicsit már kevés ez a single, csak úgy kapják a fejest a granddal! -
Csoder #42183 Nem volt kedvem, lefoglaltam magam mással, stb, de ha nem leszek álmos még ma felrakom ismét, ha nem, akkor max holnap. ;) -
#42182 mi tart vissza? -
#42181 Nekem is megvan,csak kár,hogy orosz! -
Csoder #42180 Sziasztok,
boldog újévet! :)
Húh, de régen gfm-eztem. :( -
#42179 nos megint variáltam egy kicsit hátha megjavul.
kitöröltem 2 mapot amik nem voltak használva és lehet azok okozták a feckót.. -
#42178 mondjuk ha kitörlöm az összes olyan mapot ami nincs használatban lehet megjavul.. -
#42177 Mondjuk most. -
#42176 Szvsz nem pb konfigtól fagy.
Szvsz a custom mapok, tört szerver miatt.
Jelentem "nálunk" a custom map pucolás és maprotáció fésülés óta nem volt fagyás, pedig jópár map lement, sok játékos is volt.
Ha rendeztem a vízháztartásom, feltöltöm az összes konfigot és screenshotokat, remélem segítség!:)
Majd nemsokára... -
#42175 BUÉK srácok! :) -
#42174 töltöd?