43642
  • Dietrich
    nekem jó így szétszedve nincs azzal baj.
    Elküldtem azt a pár sort ami korábban volt.
  • trident
    A pb konfig szét van szedve három részre. Könnyen megoldható, hogy csak egy-egy része legyen változtatva. Privát ment, megoldási javaslatot kérek.
  • Dietrich
    privi ment
  • Dietrich
    privi ment
  • Dietrich
    Azzal a csökkentettel laggoltak még jobban...összehasonlítom a régit és az új pb konfigot ezen a téren..
  • Malakai
    Jah, végre talán sikerül rávennem klánt, hogy GFMezzünk. :) Már úgyis én is rég játszottam...
  • trident
    Még vannak dolgok, amik kellenek, ezeket a "honlap" topikban írtam, meg hiányzik még a tartalom (faq, leírások, stb). :)

DE mindnekinek lesz helye;)
  • Yossarian
    Trident szerénykedik, ezért linkelem én :P

GFM baráti kör
  • hofitom
    Holnap este kipróbálom.
  • trident
    Csökkentve lett az keresési gyakoriság, linkeltem ide, remélem az van fenn, nálunk nem panaszkodtak :)
  • hofitom
    Eddig nálam sem. Most kezdte, mióta az új konfig volt fenn. Nálam van router, de eddig nem volt gond.
  • fdsag
    4000Ft a COD+UO-ért tényleg nem sok.A Far Cry-t is megvettem 2500Ft-ért.
    Kár,hogy a megfizethető árakra 2-3 évet kell várni.
  • Malakai
    Kell egy kis reklám a jogtiszta szoftvernek is. ^_^
  • Malakai
    Jah bocs, szal klántársnak is voltak ilyen gondjai SPben és jogtisztával megszűntek...
  • fdsag
    Call of Duty
    2004.06.05. 13:37 - Malakai (#16519)
    Huhh, most nincs kedvem visszaolvasni, hátha nem haragúdtok meg.. :P Szóval, megint nekikezdtem a single player résznek és azon a pályán, amikor beszálúnk az autóba, rögtön utána egy hibaüzenettel kifagy a program. A játék már 1.4-esre van patchelve (1.3-as deviance-os törést találtam csak ami a legújjabb). Amit kiír...
  • Malakai
    Itt a megoldás neked, vagy itt...
    Tudom, megint tahó voltam... :P
  • fdsag
    1.5 patchez hol találok megoldást?Itt minden van,de az 1.5-höz nincs csak az 1.4-hez.

• Dietrich
    nálam semmi ilyen nem jelentkezik..

ami nincs nekem:
    router
    ACE mega codek pack
  • hofitom
    Nálam iszonyatosan laggol. Olyan mint amit JTB írt kicsit régebben. Ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor még rádiós nettel nyomultam és voltak ilyen kb. 2-3 másodperces megállások. Megáll a kép, aztán a legtöbb estben mire újra mozog addigra már én nem
  • Matteo79
    Biztos jó dolog az új szerver config, de mióta megvan mind az IBT mind a Wiharsarok szerveren 3 ból egyszer kifagyok egy egyperces fagyás/lagg után.(a többi esetben is megvan ez az elején de utána legalább megy a game)

Pedig már kezdtem örülni, hogy megoldódott a pb problémám bazz.

Hibaüzenet "server disconnected" és úgy láttam másoknál is előfordul.
  • trident
    Serpával tiportuk az ellent a Barbarossa hadműveletben.

Jó volt újra látni! :)
  • Yossarian
    "úgy tűnik megszüntek a fagyások azzal, hogy sicily és a nem használt mapok törölve lettek."

egy próbát nem tehetnénk, hogy a sicily, vagy a használatom kívüli mapok okozták a fagyást? a szivem csücske az a pálya :)
  • dante3
    Vasutállomásos pálya volt a legjobb benne sztem,amúgy unalmasan könnyű volt!
  • G.I.JOE
    Én úgy látom, hogy nincs. De tökmind, mert ugyanaz mint az UO, csak más single pályák.
  • Dietrich
    Trident..pár privi ment ;)
  • Dietrich
    #42177: csökkentve a keresési frekvencia (néhány pléjer mondta hogy ők lagolnak) és csökkentve a cvar érzékenység.

és ez már frissitve is van?
  • Dietrich
    úgy tűnik megszüntek a fagyások azzal, hogy sicily és a nem használt mapok törölve lettek.
    viszont a laggolás néhány usernél igaz.

és olvasd a privit is :)
  • trident
    Mi a helyzet nálatok?

Nálunk minden oké, fel van töltve, de még nincs a rotációba két fitos map (beaville: aránylag kicsi, hangulatos, több részre osztott lerombolt épületes, nyílt teres meg futóárkos pálya; sainteny: carentan utánérzetű map).

#42177: csökkentve a keresési frekvencia (néhány pléjer mondta hogy ők lagolnak) és csökkentve a cvar érzékenység.

Ha minden jól megy, akkor az új pályák mennek a maprotációba és keresünk még pályát vérfrissítés gyanánt.

Mostanába meg megyek basni, vannak jó kis harcok.:)
  • trogerzsiger
    van benne multiplayer?
  • G.I.JOE
    Na, leszedtem az Abvert. A szokásos lineáris játékmenet, 3 pálya után csak, épületen belül, meg szűk utcácskákon kellett mennem. Remélem lesz változatosabb is. Kicsit már kevés ez a single, csak úgy kapják a fejest a granddal!
  • Csoder
    Nem volt kedvem, lefoglaltam magam mással, stb, de ha nem leszek álmos még ma felrakom ismét, ha nem, akkor max holnap. ;)
  • Yossarian
    mi tart vissza?
  • dante3
    Nekem is megvan,csak kár,hogy orosz!
  • Csoder
    Sziasztok,
    boldog újévet! :)
    Húh, de régen gfm-eztem. :(
  • Dietrich
    nos megint variáltam egy kicsit hátha megjavul.
    kitöröltem 2 mapot amik nem voltak használva és lehet azok okozták a feckót..
  • Dietrich
    mondjuk ha kitörlöm az összes olyan mapot ami nincs használatban lehet megjavul..
  • trident
    Mondjuk most.
  • trident
    Szvsz nem pb konfigtól fagy.
    Szvsz a custom mapok, tört szerver miatt.

Jelentem "nálunk" a custom map pucolás és maprotáció fésülés óta nem volt fagyás, pedig jópár map lement, sok játékos is volt.

Ha rendeztem a vízháztartásom, feltöltöm az összes konfigot és screenshotokat, remélem segítség!:)

Majd nemsokára...
  • HD JOHNNIE
    BUÉK srácok! :)
  • Serpa
    töltöd?