Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deevid
Hali!

www.unitedoffensive.lap.hu ezt nézzétek meg én szerkeztem ám!! van benne minden!! és call of duty-hoz van!

M313R
Hogyan lehet színesen írni/névben színes betüket használni?
A megoldás mindkét esetben ugyanaz:

Magyarbillentyüzet esetén: Alt Gr 3 és egy szám majd a szöveg
Angol billentyüzet esetén: Shift 6 és egy szám majd a szöveg

és akkor a számok és a hozzájuk tartozó színek:
^1 = Vörös
^2 = Zöld
^3 = Sárga
^4 = Kék
^5 = Cián
^6 = Lila
^7 = Fehér
^1Tehát ^2ez ^3a ^4szöveg ^5chatten ^6vagy ^7névben: Tehát ez a szöveg chatten vagy névben.

Használják még a:
^0 = feketét, csak névben dupla jel kell elé: ^^0
^8 = szürke, de ez állitólag bugos
^9 = ezt most nem nyomom milyen lesz, de ez is bugos 😊
ha két ^ jelet raksz a színkód elé, akkor függetlenül a csapattagságtól vagy sebbzettségtõl mindig az adott színe lesz a nevednek ha a csapattárs rádcéloz (szerintem zavaró).

►►^._.^◄◄

dr Kotász
<#eljen>
dr Kotász
Persze:

A kódok segítségével szövegeket különbözõ színnel írhatunk be. Az egyenlõség jel után kell beírni a szín angol nevét (blue, red, green, yellow, purple, orange, pink, skyblue, lime, navy, gold, silver).

ez kékben jelenik meg
ez pirosban jelenik meg
ez pedig zöldben
KM
számítógépe...<#idiota>

Tudna segiteni vki, abban, hogy hogyan kell a nevet szinesen beirni?

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

dr Kotász
Vagy optikai egere, nagy monitora, sötét szobája, Red Bullja, jó hangfala...
jogosulatlanul birtokolja a játékot, de ez hol elõny?elõny max. annyiban, hogy megspórolt 10-7-6ezer forintot vagy mennyiért szórják most, akkor legyen csiter az is akinek 125fps-e van meg kolipingrõl játszik. ilyen logikával...

dr Kotász
A jogosulatlan elõny az maga a játék birtoklása.
semmilyen értelemben sem szvsz

Dietrich
nem abban az értelemben gondoltam mint aki wh-t vagy aimbotot használ..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

The Garrett
hát ha a wow pb-s játék volt számíthatsz rá.. 😛

dietrich: aki nem eredeti kulccsal játszik semmilyen formában nem nevezhetõ cheatermek, hisz nem jut semmilyen jogosulatlan elonyhoz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Yossarian
a C64-en volt örökélet poke-om a Wizard of War-hoz. Ezért most fognak engem bannolni?

Nieleen

M313R
Americas Army fórumban találtam, bárcsak igaz is lenne:

http://www.gumicsizma.hu/swf/pb.swf

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Debi
bazz

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

dr Kotász
<#zavart1>
Dietrich
jöjjön egy off de gondolom másnak is tetszik a story nem csak nekem. 😊
egy másik fórum hardweres topicjából van:

Most pedig jöjjön a sztori.

Reggel bejön egy flegma 18körüli ficsúr a gépével, meg tudnám-e nézni, nem megy.

Otthon pukkant, leqrta az órát, azóta sksh(seképsehang:-)).

Megjegyzi még, hogy biztos a bogarak. Na, mondom, ennek nincs ki a 4kereke!

Rögtön beledugtam egy új tápot a 300-as Codegen helyére, gép indul, megy szépen, semmi baja. Csávó örül, új tápot beszerelem, modom 3900 az új táp. Sajna, nincsen pénze, csak jövõ hét péntekre, esetleg hét elején. Okés, mondom, akkor kérek csak 5kilót a bindzsiértz, oszt vegyél tápot, ahol akarsz. Nem, mondja, megveszi õ nálam, csak itt hagyná addig a gépet is.

Jó, rendben. Nem kell az 500, csak a táp ára, legyen. Írom a papírt, hogy jövõ péntekig el kell jönnie érte, különben zabos leszek.

Elköszönünk.

Elmegy, szerelném össze a gépét, látom ám, hogy tele van a belseje amolyan légypiszokkal. Telis-tele. Ez még nem lett volna baj, kifújogattam sûrléggel, elég nehéz volt, de nagyjából kész lett. Alaposság-kényszer, vagy mi a szösz:-)

Összeraktam, akkor látom, miféle videjókaresz van benn: S3 DeltaChrome 256MB.

Ráeresztettem egy +DMark2001-et, 7800ruppó. Nem rossz, gondolom magamban, miközben a kollega szétkapja a megmakkant Codegent, mi lehet a baja, hátha javítható. Eleve gyanús volt azon is az a sok-sok "légyszar", na de ami benne volt, az volt csak a döbbenet! Tele döglött csótánnyal, mintha direkt abban gyûjtötte volna a fickó!!!

Néhány még rendesen mászkált is, úgy voltak, mint valami gyengébb lakottságú hangyaboly, baze!

Balázs azonnal rohant ki az utcára a táppal, meg a porpisztollyal, s fújta vadul ki belõle a gennyes rohadékokat. Miután megtisztulni látszott eme állatkerttõl a táp, kimentem én is a csavarhúzóval, leszedtük a nyákot, s láttuk, mitõl szállt el a szerencsétlen: egyik showtime-koma két lábicskájával rövidre zárta az egyik kondenzátor két lábát alulról!!!

Több sem kellett, hívtam a csókát, hogy van fél órája elvinni a gépet, nem kell se tápot vennie, se munkadíj,de fél óra múlva kibaszom az utcára.

Jött is, elvitte a gépet meg a régi tápot, amit addigra légmentesen lenylonoztunk, majd jön a tápért ahogy mondta. Oké, gyere, de ezt ide ne hozd, majd te belerakod.

No, ennyi a történet.

Csak azt nem értem, hogy a kb. mai áron 200rugóból összerakható gépét(IC7, P4 2800, 120GB, DVD, DVDRW...stb.) milyen helyen tárolja, ahol így belepik a csótányok...

...Mi több, ott ül a gép elõtt, s eközben rajta is ezek élõsködnek?

X-akták...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mikor ezt beírtad már nem voltam gép közelben. 😊

Malakai
Mondjuk én amúgy is tervezem a megvásárlást, csak a deluxe lenne jó, ha árcsökkenésen esne át... :|

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
voltam a DF-en 1 órácskát...

Nieleen

Yossarian
Gurítás😊 bocsesz poxell, de ezt nem hiszem 😊))
a duplicated CD-key miatt eddig sem járt semmilyen szankció. még guid ban sem.

Nieleen

Dietrich
Yos jössz hentelni?

Dietrich
aki nem eredeti játékkal nyomja valamilyen szinten õ is csíter...

Dietrich
legfeljebb megindul a népvándorlás megint..már volt ilyen a múltban csak akkor Árpi megállt a gödörben...eddig a nyilainktól rettegett európa majd most az mp40-tõl, bazookától stb. 😊

poX3ll
CSak szólok mondtam a haweromnál neki duplicae-cd key-e volt kidobta -==FAK==- valakit a PB u.anaz aCD kulcsuk volt és õ is hardware ban-t kapott.

Practice makes perfect.

Yossarian
bár azért valszeg sosem lesz hardban, hisz a PB nem döntheti el, hogy az én kulcsom eredeti, vagy a másik useré...

Nieleen

ez biza eredeti eredeti original cd keyel 😊
poxel az vagyok

Yossarian
tudjátok mikor lesz majd gond? Ha a duplicated CD-key-ért is hardver ban fog járni 😊 A magyar COD társadalom kollektív ban-t kap 😊

Nieleen

Dietrich
pont írtam..3-on van pb a többin nincs.

1x belehetne kapcsolni valamelyik public szerveren..asszem rekordot döntene pb <#vigyor1>

Dietrich
3db UO-s szerveren van belõve a PB de mindegyik elött ott a kis lakat...nem tudom kipróbálni. <#schmoll2><#nyes>

Yossarian
ja, sok UO-s szerveren ki van.

Nieleen

Yossarian
mondjuk😊

war közben? megalol😊))

Nieleen

Dietrich
majd az lesz a feltûnõ mennyire kiürülnek a szerverek. 😊

tegnap is rátévedtem az egyik TDM szerverre..annyi csítert mint ott volt..ordo malleus a szerver neve. Persze mert a PB ki volt kapcsolva.

KM
Mondjuk! Egye meg õket a fene!

Pano
Mondjuk azt, h hála Isten?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
Kurva sok ilyet láttma mostanság

Pano
Illik tudni a képhez, mint komment, hogy egy klán kölcsönkérte a szerverünket, h had warozzanak rajta. Mi oda adtuk, bementem adminoskodni és az ellenfél csapatának egyik tagját ezzel kínálta meg a pb war közbe.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano

ricsi1
mármint piacos alatt hamisítottat értek<#alien2>

ricsi1
és ez eredeti,vagy piacos?

The Garrett
nem feltétlenül akkor csítelt mikor a bant kapta.. lehet hogy féléve.

Dietrich
de látom már ment is a clone cd-vel a kép készülte után. <#eplus2>

Hentes Bill
<#banplz>

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
vazzeg LOL<#nyes><#nyes>

poX3ll
Drake te nem a KAMAZOS DRAKE vagy!?

Practice makes perfect.

poX3ll
Figyi van1 hawerom e.általán nem csittel és kapott 1 hardware ban-t de komolyan nem csalt nincs a gépén csitt ott jácottam nála pont belaggzot és HARWARE BAN!!!
Ezt h lehet ,,megjavítani"??? MOst nem tud cod-ozni<#mf2>

Practice makes perfect.

jo kis ukran cod 3000ft-e' <#nevetes1>

Dietrich

The Garrett
persze egyesével 😊

Yossarian
ahol a sima COD-os szervereket is. az All-seeing eye progi segítségével.

Nieleen