Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval, be kell mennem egy házba 3-om katonával, az egyiknél telefon van. A feladatom a következõ "Use your binoeulars to call for Artillery Support" és fogalmam sincs, hogy mit csináljak. <#shakehead>

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

0ppika
Esetleg ha elmondanád hogy mi a gond ....

http://epica.nl

Hali!
Sajnos elakadtam az CoD - United Offensive-ban, úgyhogy olyan emberre lenne szükségem aki már végigvitte a játékot, vagy legalábbis a "kharkov" küldetést. Ki tudna nekem segiteni?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

statról nem lehet megmondanio általánban. lehet skillzorok, vagy mákjuk volt, vagy nagyon jó formában voltak. annyira nem gyanús egyébként..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Még csak a sima CoD-dal játszok (csak tdm-et), de a UO is fölengedett (persze serialt átírtam).
Tegnap volt 2 110-29 (kb) es gyerek akik mindig együtt rohangáltak(így sajnos csak 3. lettem a csapatban😊). Õk például gyanúsak???

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

meg kilóméterekrõl fejbeszd hurtgenen mindenkit tomzonnal, és azt mondja hogy õ nem csiter csak jó a szeme <#fejvakaras>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
jó mondjuk ebbõl nem derül ki de ezen a szerveren akkor tegnap ment a pb ez fix.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hozzáteszem dobálta is ki a pb a belépõket rendesen...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de biza volt tegnap...ase-ban magyar UO szerverekre és a bekapcsolt PB-re kerestem rá. Az egyik war szerver volt oda értelemszerûen nem de a mohis public szerverre betudtam menni, íme a kép:

Dietrich
pöcscsiternek nevezett 12 éves sikerhiányos kisfiuk
<#nyes>

az se volt rossz mikor valaki pisztollyal játszotta el ezt és mikor mondták neki hogy hagyja már abba vagy bann lesz azt mondta:
"nem vagyok csíter csak a pisztolyom újabb fejlesztés mint a tiétek 😄"

52-4 vagy valami ilyesmi volt a fragje.

Dietrich
ezt nem tudom miért írtad...a PB nem csak a csalókat vágja ki hanem azokat is akik fénymásolt UO-val játszanak és azzal az 1 serial-al telepítik (majd mennek multizni) ami a világon elterjedt. Õrájuk mondtam, hogy képtelenek ezt az 1 serialt átírni...

Serpa
kiprobálnám az mp_canal -t, de hova kell másolni azt a 3 mappát, ami a zipben van ?

Mohin nincs pb.

Nalunk megbevolt kapcsolva de most kikapcsoltuk...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hardware ban ownz, ultrajó ötlet volt , de engem már ezsem vonz vissza a CoDhoz.

Biztos vagyok benne.
én LANon kipróbáltam egyfajta aimbotot, azt nem tudtam állítani, de tuti hogy egyébként lehet, a csit-gyártók csak nem akarják hogy a használó lebukjon,gondolom még mindig rengeteg olyan van magyarországon, akibe szorult elég skill, csak a fegyver szórását küszöböli ki vele kismértékben , és senki sem gondolja róla hogy csiter

Yossarian
az aimbot állítható? 😊

Nieleen

Yossarian
írnak olyan programot, hogy átlátszanak a falon az ellenfelek (wallhack), nem rúg a fegyver lövéskor, fix célkereszted van, ill céloz helyetted a cheat (aimbot). Eddig nem nagyon féltek a csíterek, mert ha a PB bannolta õket, akkor generáltak új kulcsot és csinálták tovább nagy röhögve. Most meg az elkapott csaló gépét bannolja a Punkbuster.

Látni pedig úgy lehet, ha megnézed a killcamban a halálod, vagy spectelsz egy gyanús játékost. Az aimbotot könnyen kiszúrod, mert néha nagyon látványos, de a WH-t már nem veszed észre egy profi csaló játékán...

Nieleen

csalni bizonyos hackekkel lehet, bõvebben nem tárgyalom, a csalás 2 leggyakoribb formája az hogy látja falon keresztl hogy hol vagy (ezt ha "profi" csaló, nehéz észre venni) , a másik az hogy magától becéloz téged egy ún. bot. ezt az általam pöcscsiternek nevezett 12 éves sikerhiányos kisfiuk használják uhgy, hogy legmagasabb értékre állítják és ugy ráng a célkereszt a négy égtáj felé mintha nagyon.

Ne nézzetek nagyon hülyének, csak online fronton vagyok uj, de mondjátok már el, hogy lehet itt csalni? És hogyan veszem észre ha valaki csal???

Yossarian
a lag télleg gáz...

Nieleen

M313R
Jaja hardver ban teljesen rendbe van a pb miatti lag már kevésbé...
(Holnap kapom a gyári kieget, azonnal szétnézek külföldön mi a dörgés uo fronton)

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Dietrich
ha hardver bannt kapok nagy ügy..ez csak a PII 😊)

Yossarian
az eddigi legjobb húzása az evenbalance-nak 😊

Nieleen

Yossarian
kell az a PB! Ne legyen már a sok cheater olyan magabiztos! Majd jönnek ide rinyálni, hogy "én nem csaltam, de valamiért hardverbant kaptaaaahahahaaaaam..."

Nieleen

Dietrich
ezt már kitárgyaltuk korábban..sok a lamer aki képtelen átírni a keyt..a cheater úgyis kijátsza a PB-t..

M313R
Nem semmi állapot, hogyha bekapcsolják a PB-t egybõl ilyen drasztikusan leesik a létszám (lsd. Mohi).
Nagyrészt gondolom a cdkulcs gond miatt, nem pedig mert ennyi cheater van, de akkor is elég elkeserítõ. Szerintem egy "normális" cdkulcsos, pbs magyar szerver pályázhatna a világ legkietlenebb helye címért.

Dietrich
Kursk megy a discoveryn most (ismétlés)

Dietrich
mohisra felmentem azon van pb..nem vágott ki.

Dietrich
kapcsold be a pb-t..ase szerint nincs bekapcsolva.

Dietrich
ha emlékeim nem csalnak én már elmagyaráztam neked vagy más klántagodnak de itt a fórumban is milliószor leírtam.
azt kihagytátok a honlapon hogy a multi optionsban is átkell írni!
Kipróbálom engem is kivág-e vagy sem. 😊

Ne mar elmondtam 1000* de neked elmondom 1001* hogy magyarorszagon 1db CDkulcs erheto L meg pedig ez 74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF.

MEGOLDAS!

Latogasatok L ide--> http://dc.sote.hu/uoserver/ <--

Üdv:EasyRider

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
sajna én alig látom..global bann a pb-tõl?

az vagy! 😄

Hentes Bill
lol, ezt még kaptam?

csíter vagyok? <#zavart1><#idiota>

Boldog Karácsonyt!

Mohaa-ban nincs alapból bot. Ha botokat is szeretnél próbálj q3-at, vagy UT-t. Vagy keress az interneten letölthetõ botkiegészítést mohaa-hoz.

Dietrich
csak ruszkiként engedett be a szerver és akkor 18-18 user volt. Sok agyatlan hentelésben volt már részem de ekkora létszámnál már csak az van. 😊

Dietrich
Bevallom..sniperrel kempeltem a tornyokból kivéve az uccsó 10 percet. 😊Tsabi-t legalább 30x lõttem le õ nem kempelt. 😄

help!
tudom hogy ez nem mohaa_s forum, de hatha tud valaki segiteni!!!!
haloba kotottem 2 gepet, es a fiammal szeretnek jacni, csak mivel az egyek gep PIII 700-256 ram 32mb int vga,(mivel srtem mast nem visz el) medalt szeretem volna nyomni rajt, de seholsem talalok bot_os mapot!! 😞
Dietrich
Up!

😊

Dietrich
ma a discoveryn:
16:00 Csatatér
A kurszki csata (1. rész)

Kösz mindenkinek!

Dietrich
tele van hibákkal...reggel van még. 😊

Dietrich
szed le, felraktam. Könnyû a használata kitömöríted valahova majd elidítod az exe fájlt. A többit utána már tudni fogog (kitörlöd az alapfeliratot majd beírod amit akarsz, kiszinezed a betüket és nyomsz egy entert majd utána elmented. Amit látni fogsz kódokat egyszerûen kimásolod, elidítos az ase-t és bemásolod a beállításokban ahol a player nevét kell megadni. Multi optionsban is írd be a nevet amit elég simán beírni.

colorname

M313R
Van, ne használd csak az 1-7-ig terjedõ intervallumban levõ színeket.
Kiküszöbölni nem tudod, de mondjuk kicsit felturbozhatod így:
^1^^0Tschabi^1^
Így az elején meg a végén lesz a ^jel szimetrikusan, ráadásnak miután piros még azt is hihetik direkt van a nevedben mint egy ördög két vörös füllel 😊

Ha ilyet írok: ^^0 , akkor az egyik ilyen ^ bennmarad alapszínen, ha meg csak ilyet: ^0 akkor a multiplayer menuben feketén jelzi az utánairt karaktert, de a játékban nem.
Erre van ötleted???<#conf>

Dietrich
nekem van egy kis progi ami szinezi a nevet vagy bármilyen feliratot.
nem baszakszok mindenféle kóddal. 😊

emberek a csítert aki nem eredeti játékkal játszik arra mondtam, hogy valamilyen szinten kijátsza a másolásvédelmet. Nem többrõl volt szó!
Nyílván aki wh-t vagy aimbototot használ õ az igazi csíter...az UO-s szerverek meg tele vannak velük fõleg az ordo malleus féle TDM szerver.

dr Kotász
(szin=blue)ez kékben jelenik meg(/szin)

A kerek zárójelet cseréld ki szögletesre, úgy jó lesz.
poX3ll
ez nem jött be

Practice makes perfect.

poX3ll
=green FTC ez zöld?

Practice makes perfect.

Vielen Dank.
Hálám üldözni fog a sírig!!!<#worship>

Deevid
fel is veszek klánokat lehet UO-s is meg sima codos is!!