Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Sziasztok. Hol tudom megnézni a CoD UO törtszerverek címeit?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Yossarian
szivesen😊

Nieleen

Yossarian
jól mongya a kolléga, a 4.12b se akad össze semmivel!

Nieleen

The Garrett
NA tudjatok mit? 😄 akkor vita abbahagy és mind2 scapat jön ellenunk! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

KM
Reménykedhetsz még!<#ravasz1>

KM
Viszont van 4.12-es (béta), ebben már nem verekednek össze a driverek!

Dietrich
fenébe nem lesz vga csere ebbõl... 😞 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A 4.8 verzió bejött, nem fagy le a cod multiban! Köszönöm

Dietrich
melyik 2 klán háborúzik most? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

0ppika
<#taps> Azt csinálsz amit akarsz.

http://epica.nl

Pano
Mellesleg, amikor nyomtunk a Csibészel egy CB wart, hiányzott egy emberünk, mert befosott a nete és 3 vs 4-ben nyomtuk le végig a wart és úgy lett döntetlen. Most mi is jöjjünk azzal, jaj mert, mi csak 3-an voltunk, azért lett döntetlen?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Ha te ettõl jobban alszol, kiteszem. aztán legyél boldog és lehessen valamire fogni a vereséget. De, most, hogy két ponttal vesztettetek, nem tudom miért olyan nagy szívfájdalom. Ha a hüyle is ránéz, tudja, hogy csak 2 pontal megnyerni egy wart az a szerencse végterméke.

Vagy, ha végleg meg akarjátok tisztítani lelkiismereteteket, akkor nyomjunk még egyet.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Yossarian
újjabb? tuti jobban nézne ki az újabb, de én nem értek ehhez...

Nieleen

Yossarian
sztetek mér nem tok kommentet írni a cod.hu híreihez? Be vok jelentkezve, de sehol a link... Mindegy milyen böngészõ...

Nieleen

Dietrich
#25152 hsz-ben ajánlot doksi filmet rajtam kívûl nézte más is? 😊

Dietrich
<#banplz><#nyes>

Malakai
<#boxer><#nevetes1><#nevetes1><#violent><#vigyor><#vigyor>

Egy újjabb konstruktív hozzászólásom... <#falbav><#vigyor5>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
FLAME OOOOON!!!!
Bunyóóóó vaaaan! 😊

Nieleen

0ppika
Nem teljesen mind1 hogy milyen war? Screenshot miért nincs a war mellett? Csak nem azért mert akkor kiderülne az igazság? <#circling>

Pano
Hát figyelj, 2 pontal hoztuk a meccset és ti errõl egy szót sem szóltatok. Én legalábbis nem tudtam róla. Én úgy tudtam, hogy egy sima fun war megy le.

0ppika
Errõl jut eszembe hogy te meg kitetted a honlapotokra hogy megvertetek minket <#hehe> ami igen nehéz volt, úgy, hogy egy ismeretlen új játékost teszteltük az õ kedvenc mapján ... <#kuss>

0ppika
De ha ennyire bánt akkor játszhatunk harboron is ...

0ppika
Nevetséges <#nevetes1>
Senki nem mondta hogy harbor lesz a mapunk, nézz utána a honlapunkon, vagy cb-n hogy pavlov a mapunk. Meg utána ti mondtátok hogy az a kedvencetek 😛 Fair vagy sem, sajnos ez nem errõl szól ...

Pano
sztem, abszolút unfair, még ha fun akkor is.

Pano
jah, én azt hittem, hogy csak megbomlik a kapcs. Félreértelmeztem, sry

Yossarian
Nem mondhatnám fairnek a variálást, ha napokkal a war elõtt megbeszélitek a pályákat és a két letárgyalt pályára készültök. Egy adhoc warnál viszont gondolom tökmindegy, mert biztos akkor is kiálltatok volna, ha elsõre is pavlovot mondanak 😊

Nieleen

ranGer2
Az fer dolog ha megbeszéljük hogy a mi mapunk carentan az ellenfelé meg harbor. és amikor döntetlent játszunk carentanon akkor az ellenfél pavlovra váltja át... mert azon jobbak...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dietrich
UP 😊)

Yossarian
ha tûzfal letilt, akkor nem fagy le és ki tudsz lépni. Sõt, a játékon belül még jelez is, hogy a kapcsolat megszakadt.

Nieleen

Pano
Esetleg tûzfal, ami letiltja egy idõ után, mert "veszélynek" érzi a progit?

Épp írni akartam, hogy a 4.10 se jött be!

mozesapo
Hi!

Ha Ati vga-d van akkor rakd fel a 4.8-as Catalystot. Ennyi.

dr Kotász
A szerveren játszottatok már? Van néhány iszonyat király custom map a hivatalosak mellett. HQ módban megy.
Dietrich
akkor?
cseréljünk kareszt...megkapod az fx5700-t te meg oda adod az x800-t.
Szerintem korrekt csere mert az nvidianak semmi baja míg a tiéd nyavajog. 😊

4.11 van fenn (ati honlapról töltve)
Most felteszem a 4.10 et, de ha ez sem, akkor?

Dietrich
akkor mégis csak szar a vga-ja <#eplus2>

Pano
Hát, én mindig felteszem az új catalystokat, de nekem problémám nem volt egyikel sem.

Dietrich
mióta van fûst gránát is meghatványozódott a wh-t használók köre.

Yossarian
azon a pályán könnyen megkapod, mert mindenki azt hiszi, hogy most aztán tutira nem látszik... Arról nem is beszélve, hogy a rossz látásiviszonyok és a nagy távolság bizony sokakat csábít egy kis WH-zásra. :-/

Nieleen

Yossarian
állítólag a PB és az egyik catalyst összeakad, ha érintett vagy, akkor ezen a vonalon is érdemes szétnézni...

Nieleen

Yossarian
ja, de ha nálam egy tomi van, 2* körbefutlak mire egyszer elsütöd 😊))

Nieleen

Dietrich
de ha leszeditek az ASE nevû progit és elolvassátok a használatát is itt felrakjátok az 1.4 patchet mehettek is public szerverre (magyarra) és amelyiken ezt látni pl. 0/20 go oda és más nem lesz rajtatok kívûl egy darabig. 😊

Dietrich
elõször csak 1 emberrõl beszélsz most már többrõl és saját pályákról..akkor már csak egy javaslatom maradt a szerver bérlés.

Tumor
aham... hááát... mert arról lenne szó, hogy elkezdtem pályákat csinálni, amik meg nem igen vannak net-es szerveren ügye 😊 és ezen szeretnénk játszani 3-4 -en ... ezért kéne a net...
Dietrich
A német páncélosok
The Panzer
angol dokumentumfilm, 58 perc

Dietrich
csak vele?
vegyetek egy cross link kábelt meg legyen ott az õ gépe is ahol a tiéd van és akkor a net sem kell. 😊

Amúgy csináljátok azt amit poX3ll mond.

poX3ll
Menjetek fel 1 UO szerverre.

Practice makes perfect.

Tumor
Segítséget szeretnék kérni: haverral szeretnénk net-en játszani uo-t, de amikor elindítom a szervert akkor nem tud hozzám kapcsolódni... fix ip-m van... valami 5let ?
Serpa
1.5 el mi van ?

Dietrich
szerintem meg inkább egy rövid leírás kellene hogy melyik pályán mit kell csinálni az hamarabb kész van.