Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ATI 4.12(béta) bizti jó multizni?

Ez sajnos igaz.
Szerencsére nagyrészük kiéli magát az NFSU-n.😊

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

ricsi1
Egész óra sikeredett a hp<#eljen>

Akor sokan nem fognak jatszani nalatok.. 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

jah jah.. 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

wEEn
Rég jártem erre, de 1 kis reklám erejéig beugrok 😊
Az új honlapunk: www.blic.hu
Az UO szerverünkön hamarosan bekapcsoljuk a PB-t. Remélhetõleg már eleget reklámoztuk az elmúlt 1-1,5 hónapban, hogy kreáljanak maguknak új serialt az emberkék, különben nem fognak játszani...

Yossarian
mióta van sulinet, minden kis k*cs*gnek lehet számítógépe. Vmi ilyesmi volt 😊

Nieleen

Dietrich
Nálam nem pontosan így volt de a lényege az ez volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
thx de közben utána jártam. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
😊)

nálam volt. 😊

Serpa
link

pótlom.

Aszem vagy ezen a foromun vagy valahol az egyik csoka alairasanal ott volt
"Amiota bejott ez a sulinet most mar minden kis buzeransnak mar van szamitogepe es internetkapcsolata"

Persze pontosan de latod a mi public serverunkon is be volt kapcsolva a PB ott volt a server eve mele irva hogy CSERELJ CD KULCSOT de nem tudtak folfogni...

Dietrich
igen mert oda ezek a kis pöcsök nem tudnak bemenni a fénymásolt játékukkal vagy ha belehet menni nem ért ahhoz hogy a serialt átírja.

Én meg azt vettem észre magamon ilyen külfökdi szervereken hogy nem is vagyok olyan béna....ott csíter nem nagyon van itthon meg ellenük nehéz játszani...

Nem tom de mikor kulfoldi serveren jatszok barmilyen modban akor az emberkek valahogy segitenek egymasnak.

PL: magyar serveren CTF modban vanak olyan buzi fragvadasz gecik.. hogy nalam van a zaszlo oda viszem a kezdonkhoz es az utolso meteren lelo a SAJAT csapatarsam es aki lelott felveszi a zaszlot es Õ viszi be azert mert neki akor tobb pontja lesz...

De kulfoldi serveren ilyen nincs.

Dietrich
Legközelebb pontosabb infót egy link formájában ahol látni azt is melyik nap hány órakor. <#nezze>

Serpa
na ?

mellékesként, jövõ héten a mtv leadja a:
Ryan közlegény megmentése c. filmet.

Dietrich
szerintem is.

ketten voltak.

Dietrich
mindenesetre a patkányok rohangálnak a csatornában fõleg ha az nincs betervezve egy mapba.....

Malakai
Alma mindig is sok volt, ez sztem egyáltalán nem újdonság (fõleg a menetközben lövöldõzõk).

Egyébként nem mindig hülye kisgyerekek azok, tényleg vannak olyan emberek, akik nagy ívben fosnak a játékra, csak kipróbálják, nem tetszik nekik, elkezdenek máshogy szórakozni, csak simán le se szarják, hogy más játékát meg elbasszák, vagy kimondottan élvezik. Nem feltétlenül sikerhiányos, pattanásos, kisgyerek... Persze az sokkal jobban hangzik, minthogy hülye bunkó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PONTOSAN EGYRE GONDOLUNK! 😄

ricsi1
hát kizárnak érte,de nem csit<#bee1>

Yossarian
bug, de a kihasználása már csít.

A Lacikiller gyerekhez meg annyit, hogy a múltkor mikor megunta a játékot, azzal szórakozott, hogy gránáttal meg zacsival TK-zta a a spawnoló csapattársait, míg ki nem vágták. Mikor kérdeztem, hogy mér csinálja, azt válaszolta, azért, hogy emlékezzünk rá.

Pattanásos, sikerhiányos tékázós? szerintem

Nieleen

Yossarian
Mostanában legalább annyira idegesítenek a hülyék, mint a csíterek. Vagy még jobban. 😊

Olyanokra gondolok, akik rohannak mögötted, es izgalmukban folyamatosan lõdöznek a pisztolyukkal. Nem fogjak fel, hogy futas kozben nagyon szór az a szar és az elõttük futók hátába is jut pár golyó. Aztán rohanhatok fél élettel hentelni.

Meg az olyanokra, akik beülnek melléd a dzsippbe, vagy a tankba és folyamatosan lovik a golyószóróval a fákat, meg minden szart. Nem igaz, hogy nem érik fel maguktól ésszel, hogy nem kéne feltûnõsködni, jobb az, ha minél késõbb vesznek észre bennünket. Persze, a lopakodó ellenséget sose veszik észre, mert fát lõni sokkal érdekesebb...

Meg az olyanra, aki beül mellém mikor lopom a tankot és elkezd golyószórózni az ellenséges TANKOKRA (ez magában is hülyeség). Gondolom azért, hogy hadd vegye már észre még a hülye is, hogy lopjuk. Mire sikerülne, már 5-en ránk is lõnek.

Az is tetszik, mikor füst van a tankok között és lõ a barom a golyószóróval, hogy az ellenség lássa a torkolattüzet és tudja, hogy hova célozzon.

Nieleen

jaja

Malakai
Lehet, hogy nem cheat(program), de ha jóltudom bármelyik hivatalos versenyen csalásnak számít... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ricsi1
ne,a bug nem cheat,csak bekaphatja

Dietrich
itt a demo hozzá:
bug vagy csiter

Dietrich
ez bug vagy csiter?

Dietrich

Yossarian
ha nem látna át a füstön, akkor nem szedne le célzott 1-es lövéssel. szerintem.

Nieleen

Dietrich
pedig mégis simán lelõttek páran anélkül, hogy lõttem volna (torkolattûz) killcamból nem is látszódtam õ meg tudta hol vagyok...

Igazad van nalunk is bevolt kapcsolva es nem ment be senki..

KM
Illetve nem látja!<#idiota>

Malakai
Én úgy tudtam, hogy a füstgránátra nem hat a wh... Persze az aimbot akkor is látja... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
jaja...lehet csíkszem is lama a serial miatt <#vigyor1>

Dietrich
😊)

sajna a fûst gránát megjelenése is okot adott a csíterekenk...

Yossarian
nem a szerver a szánalmas, hanem az überbéna játékosok, akiket folyton kidobál a PB. Emiatt van kikapcsolva. A PB-s szerverek általában konganak az ürességtõl...

Nieleen

Sheva
fo kemény! <#eljen><#eplus2><#taps>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Yossarian
soxor még a profi WH-snak is ösztönösen megrezdül feléd egy pillanatra a keze, amikor valamelyik oldalról befutsz a látóterébe. Utána persze nem áll rád, de az a pici mozdulat elárulja, hogy tudta, hogy jössz...

De van aki akkora láma, mint tegnap a DF-en az egyik fickó. Tankkal ácsorog mozdulatlanul egy épület ablakára célozva. Spawnolok és elindulok az ajtó felé. Odakapja a csövet az ajtóra és lõ, mielõtt még megláthatna az ajtóban. Úgy szed le, hogy egy másodpercig sem látott. De legalább mikor elküldtem a faszba, nem kezdett el polyénkodni 😊

Nieleen

Sheva
csak vicc volt de különben jó kis pálya nekem tetszik meg az egész játék! benne van a normandiai cumó???

b+ te 😄

Sheva
basszátok meg a 2. pálya nehéz a sima callban!!!! 😄

Az azért nagyon LOL hogy a pub servereken ki van kapcsolva a PB mert nem frissítik fel a serveroldalon. Vagy inkább mindenkivel beíratják a pb security 0-t. Szánalmas.hu naggyon..<#beka3><#gunyos1><#mf1>

Dietrich
ha észreveszek egy csíter gyanúst akkor átváltok nézelõdõ módra és az ott látottak alapján eldöntöm magamban hogy csíter vagy sem...néha nem tartom magamban mikor más is gyanút fog. 😊

Dietrich
keress vissza korábban beraktam képet magas fraggel..az TDM szerver és 1,5 órás 1 map...azon nem mert agyatlan hentelés.

De olyan mappon amin 50 feletti fraget nem nagyon lehet elérni mert nincs rá annyi idõ vagy ûber jól kell játszania hozzá akkor sem halhat meg csak 4x miközben õ 54x vagy afelett ölt.A többségnak 25-30 volt a max és 10-12x halt meg.

Valamint a killcam ha bevan kapcsolva rögtön árulkodik.
Profi csítert aki mást használ pl. átlát a falon nehéz kiszúrni (tippeket nem írok le mire figyel ilyenkor) de nem lehetetlen.

Köszi

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

nézdmeg az optionsban...

Igen, de a távcsõbe melyik gombal nézek bele?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

M313R
Elõkapod a távcsövet, megkeresed a környéken a tankot vagy löveget amikor megtalálod, a távcsõvel rájuk zoomolsz és megnyomod a lövés gombot.
Aztán fegyver elõ, következõ ház elfoglal és mindezt asszem 3szor megismétled.

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;