Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
"Error:
Server Disconnected - has been kicked via punkbuster (for 2 minutes)
Duplicate GUID/CDKEY"

Süket szöveg! Téged nem az admin, hanem a PB vágott ki két percre. Persze biztos jobban esik azt hinni, hogy akkora progamer vagy, hogy a féltékeny admin kitett. Mi meg egy követ fújunk a piszokkal, csak azért mondjuk ezt a PB marhaságot, mert mi is féltékenyek vagyunk õlámaságára...

Kezdem már érteni Dichter aláírását :-D

Nieleen

Szombat, m1, 2100.
Pedig au m1 nem szokott szinkront buherálni...

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Megcsináltam mindegyiknél, biztos ami biztos (egyébként nekem azt mindták mindegyiknél kell és szerintem kel is). PB engedélyezve. Kb 3 hete nyomom online-on tehát nem az alapbeállításokkal van probléma.
Na mind1, végülis nem olyan komoly az ügy. Megyek tovább játszani.<#email>

ricsi1
mikOr lesz?sztem nagyon kira film<#eljen>

Dietrich
off.

bazz a ryan közlegénynek valami über szar szinkronja lesz ha ezt adják le ami most volt az M1 elõzetesében.....nem ezzel adták ki a VHS-ben sem dvd-n!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ja és a cod-nál ezt nem kellett megcsinálni csak az uo-nál..mégis lamer vagy.. 😉

hiába nyomnám a szmájlit nem reagál semmit..tetû IE.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
pb-t engedélyezted a multi optionsban?

amit beírtál az egyértelmû pb hibát jelent...ha kivág az admin nem fogja indokolni.

"Tipikus lamer hiba" - hiába oktatsz én ezt mind megcsináltam, mikor elkezdtem a codot, regeditben is => nem vagyok lama<#ejnye1>
Egyszerûen azt hiszem ugy dobtak ki, mert azt hitték csalok.
Egyébként sima CoD volt nem UO.

Dietrich
jaja.

Dietrich
tipikus lamer hiba, emiatt a pb az uo szerverek nagy részén kivan kapcsolva.

Megoldás:

az UO singlehez elég az 1 serial ami van hozzá, viszont a PB kivág ha más is azzal van fenn a szerveren. Átkell írni itt és akkor jó:

(startmenü)futtatás... beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. Rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat amivel az UO-t raktad fel.

Ezt átkell írni egy másikra (COD-hoz kapott serial-ra vagy ha fénymásolt a gamed van egy key generator azzal gyártasz egy új serialt)
Lehet variálni.
Ugyanezt a serialt utána az UO multi optionsban is írd be ha neten akarsz játszani! Ez fontos mert ha csak itt írnád be vagy itt nem írod be a pb kivág (legalábbis engem kivágott mikor probálkoztam mit fogad el és marad kussban a pb)

Én azzal nyomom amit már 1 éve generáltam a cod-hoz és a PB nem vág ki sehonnan ahol az UO szerveren be volt kapcsolva.

wEEn
igaz

Yossarian
tudtommal nem a szerveren van fent ugyanaz a kulcs, hanem bárhol a világon, bármelyik PB-s szerveren...

Nieleen

wEEn
Duplikált CD-kulcs. Gondolom fénymásolt a game-d. Ha valaki fent van a szerveren ugyanazt a cd-keyt használva, amit te, akkor a pb szépen kirugdal. Az is lehet, hogy (nem értem pontosan mi az h kiléptetett) ha fagytál és vissza akarsz menni, akkor még az elõzõ "éned" 😊 fent van és éppen "vele" egyezik a cd kulcsod.
huhh... érted mit akartam? 😊

"Error:
Server Disconnected - has been kicked via punkbuster (for 2 minutes)
Duplicate GUID/CDKEY"

Ez miért van? Nem tudja véletlenül valaki? Fönn van a PB, nem csítelek....
Jól kezdtem, ezért 1 kretén ki akart rúgatni, de nem sikerült és ezután kiléptetett, s mikor visszaléptem ezt írta ki.
Ti már biztos találkoztatok ilyennel. Mitõl van???

Az mitõl lehet,hogy az ASE programba ahol be kell jelölni,hogy hova akarasz csatlakozni kontinens/ország,nekem nincs semmi.Ujra raktam az ASE/CoD/CoDUO sorendbe de igy se jó.
Régebben ment jól.
Valaki segitsen!

wEEn
Valaki homályosítson fel, hogy milyen x-aktás esemény történhetett velem az elmúlt pár hétben/hónapban. Nem tudnám az idõpontot pontosan megnevezni, de kb az UO megjelenése után egyszerûen nem tudok sehová felugrani, felmászni azokon a mapokon, ahol azelõtt rutinból 10-bõl 9-szer minden erõlödés nélkül feljutottam 😞
Nem volt semmilyen hardware csere + beállításokat sem piszkáltam...
A hajamat tépem, amikor 1 óra ugrálgatás után sem mászom meg azt a helyet, ami azelõtt 3mp-embe került 😞(((

Dichter
RCON parancsok egyszerûbb kezelésére szolgál.

0ppika
Azzal tudod állítani a szervert (persze csak ha tudod az rcon passzt) <#idiota>

http://epica.nl

Tudja valaki mi az a HLC RCON CoDban a fõmenü mellett balra?
Egy-két szervernél bejön, de állítani nem tudom.

Yossarian
Popupstopper elintézi, esetleg a taskmanagerbõl is le lehet lõni. 😊

Nieleen

ricsi1
0ppika
Na senkinek sincs tippje, hogy mi lehet a #25360-as kép?

Dietrich
elõször azt hittem te ezt rakod be de az se volt rossz a link alapján.
Ezzel a másikkal meg óvatos vagyok...1x elég volt a 7warezen beszopni 😊

Yossarian
<#mf1>
Én lusta voltam ezt elõkeresni 😊)))

Nieleen

Hentes Bill
csak neked, csak itt, csak most, csak csabka, tessék:

émbotõ

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
😄D

Yossarian
Dietrich
azért csak összejött. 😊

Malakai
Mármint fórumon vkire.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ebben igazad van... Kár, hogy fórumra nem lehet tenni guid ban-t.. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
szerintem tippet se kéne neki adni..egyszerûen nem reagálni semmit rá.

Malakai
Mijért van olyan érzésem, hogy ez-az ember pont ezt a reakciót kiváltani jött ide? <#duhos2>

Persze aztán lehet, hogy ekkra nagy balfaszpista, akkor viszont szakadjon le a mája! <#boxer><#vigyor>

Egyébként még ez lenne a jobb fajta, aki nem elég instelligens hozzá, hogy megtalálja a progit és a késõbbiekben ki is játsza a pb-t...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hentes Bill
<#mf3>

Boldog Karácsonyt!

KM
Mehetne neki egy bünti...

Punkerwork
na elmész te a pics@ba.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hellosztok!

Nem tudja valaki hogy honnan kéne letölteni egy aimbotot szórakozás képpen?????

Elõre is köszi.
0ppika
Na ez mi ez?

ricsi1
És ha nem rakod fel az 1.4-et?😮)

Nem jó, sajnos 😞
Elmegyek a Tesco-ba és megveszem eredetiben... :-)

\"Hogymi?!\"

Köszi a tanácsot. Megpróbálom úgy is.
Nekem sem volt még soha semmi gondom vele, de már tépem a hajam...

\"Hogymi?!\"

Dietrich
én nem.

töröld a cod-ot minden mappájával együtt és rakd újra. majd az 1.4 patchet és utána az uo-t.

nálam így sose volt még nyûgje.

Hi all!

Egy windows reinstall után telepítem a CoD-ot, felkúszik, majd jönne az UO és az 1.4-es patch-nél kiírja, hogy nem valid a pak3.pk3. Találkozott már valamelyikõtök ilyennel?

\"Hogymi?!\"

Dietrich
nem nekem a dr.Szenilis baszakszik a gyógyszerivel...csak megint elfelejtettem melyiket kell bevennem és mire.. 😊

Yossarian
korral jár😊

Neked is az a fura nevû doki dugja el a cuccaidat? Alzheimer, vagy hogy is híjják...

Nieleen

Dietrich
gondolom próbáltad a main és uo könyvtárakat.
ha ez nem megy és amid van az 1 mappába próbáld a fõkönyvtárba bamásolni.

Én nagyon rég még a cod-nál raktam be külön mapokat azokat a main-ba kellett.
Én letõltésre állítom az optionst és leszedi ahova kell, külön nem szoktam custom dolgokat berakni.

Dietrich
igen 😊

lassan mindenki tudja csak én nem emlékszem rá 😊hiába no naponta kapom a légnyomásokat a szervereken 😄

Serpa
te nem tudod mit kéne csinálni ?

kiprobálnám az mp_canal -t, de hova kell másolni azt a 3 mappát, ami a zipben van ?

És fölszedni?<#vigyor3>

Punker
gránátos drót csapdát hogy lehet lerakni? shift-tel nekem nem rakja le

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KM
Tuti!