Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Server Disconnected - has been kicked via punkbuster (for 2 minutes)
Duplicate GUID/CDKEY"
Süket szöveg! Téged nem az admin, hanem a PB vágott ki két percre. Persze biztos jobban esik azt hinni, hogy akkora progamer vagy, hogy a féltékeny admin kitett. Mi meg egy követ fújunk a piszokkal, csak azért mondjuk ezt a PB marhaságot, mert mi is féltékenyek vagyunk õlámaságára...
Kezdem már érteni Dichter aláírását :-D
Nieleen
Pedig au m1 nem szokott szinkront buherálni...
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Na mind1, végülis nem olyan komoly az ügy. Megyek tovább játszani.<#email>#email>
bazz a ryan közlegénynek valami über szar szinkronja lesz ha ezt adják le ami most volt az M1 elõzetesében.....nem ezzel adták ki a VHS-ben sem dvd-n!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hiába nyomnám a szmájlit nem reagál semmit..tetû IE.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amit beírtál az egyértelmû pb hibát jelent...ha kivág az admin nem fogja indokolni.
Egyszerûen azt hiszem ugy dobtak ki, mert azt hitték csalok.
Egyébként sima CoD volt nem UO.
Megoldás:
az UO singlehez elég az 1 serial ami van hozzá, viszont a PB kivág ha más is azzal van fenn a szerveren. Átkell írni itt és akkor jó:
(startmenü)futtatás... beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. Rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat amivel az UO-t raktad fel.
Ezt átkell írni egy másikra (COD-hoz kapott serial-ra vagy ha fénymásolt a gamed van egy key generator azzal gyártasz egy új serialt)
Lehet variálni.
Ugyanezt a serialt utána az UO multi optionsban is írd be ha neten akarsz játszani! Ez fontos mert ha csak itt írnád be vagy itt nem írod be a pb kivág (legalábbis engem kivágott mikor probálkoztam mit fogad el és marad kussban a pb)
Én azzal nyomom amit már 1 éve generáltam a cod-hoz és a PB nem vág ki sehonnan ahol az UO szerveren be volt kapcsolva.
Nieleen
huhh... érted mit akartam? 😊
Server Disconnected - has been kicked via punkbuster (for 2 minutes)
Duplicate GUID/CDKEY"
Ez miért van? Nem tudja véletlenül valaki? Fönn van a PB, nem csítelek....
Jól kezdtem, ezért 1 kretén ki akart rúgatni, de nem sikerült és ezután kiléptetett, s mikor visszaléptem ezt írta ki.
Ti már biztos találkoztatok ilyennel. Mitõl van???
Régebben ment jól.
Valaki segitsen!
Nem volt semmilyen hardware csere + beállításokat sem piszkáltam...
A hajamat tépem, amikor 1 óra ugrálgatás után sem mászom meg azt a helyet, ami azelõtt 3mp-embe került 😞(((
http://epica.nl
Egy-két szervernél bejön, de állítani nem tudom.
Ezzel a másikkal meg óvatos vagyok...1x elég volt a 7warezen beszopni 😊
Boldog Karácsonyt!
Nieleen
Persze aztán lehet, hogy ekkra nagy balfaszpista, akkor viszont szakadjon le a mája! <#boxer>#boxer><#vigyor>#vigyor>
Egyébként még ez lenne a jobb fajta, aki nem elég instelligens hozzá, hogy megtalálja a progit és a késõbbiekben ki is játsza a pb-t...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem tudja valaki hogy honnan kéne letölteni egy aimbotot szórakozás képpen?????
Elõre is köszi.
Elmegyek a Tesco-ba és megveszem eredetiben... :-)
\"Hogymi?!\"
Nekem sem volt még soha semmi gondom vele, de már tépem a hajam...
\"Hogymi?!\"
töröld a cod-ot minden mappájával együtt és rakd újra. majd az 1.4 patchet és utána az uo-t.
nálam így sose volt még nyûgje.
Egy windows reinstall után telepítem a CoD-ot, felkúszik, majd jönne az UO és az 1.4-es patch-nél kiírja, hogy nem valid a pak3.pk3. Találkozott már valamelyikõtök ilyennel?
\"Hogymi?!\"
Neked is az a fura nevû doki dugja el a cuccaidat? Alzheimer, vagy hogy is híjják...
Nieleen
ha ez nem megy és amid van az 1 mappába próbáld a fõkönyvtárba bamásolni.
Én nagyon rég még a cod-nál raktam be külön mapokat azokat a main-ba kellett.
Én letõltésre állítom az optionst és leszedi ahova kell, külön nem szoktam custom dolgokat berakni.
lassan mindenki tudja csak én nem emlékszem rá 😊hiába no naponta kapom a légnyomásokat a szervereken 😄
kiprobálnám az mp_canal -t, de hova kell másolni azt a 3 mappát, ami a zipben van ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"