Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a CoD es a CoD:UO Forum hogy jon ide a Wandoo?<#wow3><#pardon1>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
"na most nekem tegnap óta van netem"

sulinetes gépet betudja már kapcsolni... 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

The Garrett
hat ezt most igy nemigazan ertem :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

wEEn
Hogy kit evett meg a tehén?????

Fiuk abban kéne segítség hogy a wandoon regisztráltam magam és ugye vannak azok a részletek.
na most nekem tegnap óta van netem úgyhogy nem vagyok túl járatos a letöltésnél és nem tudom hogy kéne azt megcsinálni hogy azokat a részleteket egymás után sorba töltse le!
segítsen valaki!!

Dietrich
hozzákött=hozzájött

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem már kettõ miatt 😊 hozzákött a vga is...

KM
Apropó! Van új Catalyst (4.12).

KM
...és mindezt egy venti miatt!<#eplus2>

Dietrich
mostanában ha a gyerekem nem warozik 😊 akkor az ordo malleus-on ezzel a PII-vel.
Elvben ma kiderûl hogy meddig még...

KM
Merre szoktál lenni mostanában?<#vigyor2>

Dietrich
viszont ezen a pályán egy mg32-vel brutálisan lehet írtani..igaz hallni is az ezer irányból jövõ gránátok miatt 😄

Dietrich
Agyatlan TDM mód 1:40 órán keresztûl. 😉

Dietrich
13?? jézusom mennyi privát slot lesz 😄

yo8

Yossarian
Te is? 😊)

Nieleen

Dietrich
tudom én is azt szoktam de ennek ellenére ezt csinálta.

ricsi1
köszi<#vigyor1>

Úgy tûnik, hogy az 'invalid pak0.pk3' probléma oka a rossz image-file volt. Sikerült beszerezni egy 1.3-as pak0.pk3-at, s erre felment az 1.4-es patch.

Amúgy meg ne flémeljetek, pls :-)

\"Hogymi?!\"

wEEn
Fenét 5 tag, csak a többiek még lusták voltak önjellemzést írni 😊
Összességében 13an vagyunk. Na most mék alukálni. yo8 mindenki

Yossarian
megvallom töredelmesen, én hûséges tipus vagyok. Ha valahol jól érzem magam, akkor szeretek oda visszajárni, így aztán csak kevés szervert ismerek.

Nieleen

Yossarian
lehet, hogy az ase volt megbuggyanva. Én mindig nyomok elsõre egy forceconnectet, aztán kezdek csak várakozni, ha mégse enged be 😊
Soxor be lehet így jutni...

Nieleen

Yossarian
akarom mondani school

Nieleen

Dietrich
az uccsó mondatod nem ismétlem meg. 😊

valamelyik szerveren (gondolom elvolt cseszve ez a beállítás)ASE szerint 12/20 volt..rákattintok és kiírta a szerver tele van..na mondom fasza van 8 privát slot ide se jövök többet 😄

Yossarian
Télleg csak ez az 5 tag van? Azért kérdem, mert 2 egész más nevû embert láttam a múltkor DF-en. Nem szerettem õket, mer soxor lelõttek, pedig én már jáccottam primon, vc20-on, ZX-en, c64-en, sõt, HT scoolcomputeren is ;-)

Nieleen

wEEn
Ezt a szégyent! Nem ismered a szervereinket??? <#wow3>
CoD: 195.228.254.23:28964
UO: 195.228.156.230:28970

Amúgy most jut eszembe: hazudtam. Ugyanis amikor tele van a szerver és én mégis be szeretnék jutni, akkor sajnálatos módon ASE-n keresztül el szoktam távolítani 1 játékost indoklás nélkül 😞
Olyankor a ping, rate, score triumvirátus alapján kerül kiválasztásra az áldozat.
Talán kellene már idõt szakitani 1-2 private slot beállítására <#hehe>

Dietrich
www.blic.hu

Dietrich
😄D

na újraindítom ezt a szart..dejó hogy frissen telepített xp frissítve a biztonsági mizériákkal..opera rulez 😊

Yossarian
én nem tesztelek semmit. Rácsot tettek a 28960-as portra itt a sitten és nem tok jaccani 😊

Nieleen

Yossarian
melyik szerver ez?

Nieleen

Dietrich
Teszteljük Yossarian-nal egy 5 perces bann elejéig 😄D

Dietrich
majd megnézem ha valakit kirúgsz mit ír ki a szerver. 😊
ip?

Dietrich
engem meg aztán a te gondod hagy hidegen a jövõt illetõen mert engem nem rúg ki a pb..

Dietrich
látják csak sajna nagyon rövid ideig fõként ha valakit csíter szarságért vág ki a pb. Igaz visszalehet keresni de ha nagy a harc nincs rá idõ. 😊

Igen én is lamer voltam 1 éve mert úgy kezdtem a cod-al multizni hogy a többség már a mohaa szervereken edzõdött azt se tudtam hova bújjak a skulók elöl, de akkor sem bizonygattam olyat amiben 1 nappal elötte semmit nem tudtam.

A megoldás nálam is mûködik, csak ezt az egy esetet nem tudtam mire vélni. Egyébként leszarom, jelentéktelen...csak nem jön elõ többet.
Azt viszont szerintem mindenki rühelli, ha indokolatlanul beskatulyázzák.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

wEEn
Most megfogtál, mert nem most nem vagyok 100%ig biztos benne, de úgy rémlik, hogy a játékben is kiirja. Tehát a bentmaradt játékosok is jól látják, hogy miért repült.
Amúgy meg hagyjátok már a srácot! Kezdõként mindannyian nagy baromságokat csináltunk én meg még most is szoktam nagy baromságokat csinálni <#vigyor3>

Dietrich
😊))

Tschabi én kérek elnézést hogy segíteni mertem...
csak már nagyon kivan a tököm azzal, hogy naponta írnak be emberek hogy a pb miért vág ki a a serial miatt de még mindig beírom a megoldást rá és müxik nekem, müxik Yos-nál müxik Serpá-nál és mindenkinél...
én elhiszem hogy 15 éve számítógépezel...
elhiszem hogy nálad nem müxik a bevált recept..
és hidd el az admin vágott ki mert végig nyálazta a noteszában hogy a 38.789.234 db user közt már használja valaki a te serialod és rögtön 1-2 perc alatt ki is vágott érte.

Dietrich
jó de beírod elötte hogy ne kempelj mert repülsz vagy kapcsold ki azt a s....t vagy repülsz stb. nem ez a sablon szöveg jelenik meg a serial-al.

Yossarian
1. Láma azért vagy, mert nem érted meg, hogy nem az admin rúgott ki, hanem mondod a magadét tovább...
3. Sose mondtam, hogy okos vagyok. Az intelligenstet még meg kell néznem szótárban, mert lehet valami nemibetegségtet jelent és abban nem vagyok biztos, mert pár napja kicsit pöttyesedik...

A többi pontra nem reagálok, mert kifogy a tinta. 😊

Nieleen

Dietrich
jó de nem én kezdtem õket lámának titulálni hanem az adminok én csak átvettem 😊

Dietrich
😊)

asszem újra indítom a gépet..nem tudok szmájlikat berakni.

Dietrich
olvass vissza 😊))

a film az oké de egy ilyen szinkronnal hazavágják...remélem ez csak erre az 1-2 perces bemutatóra szólt.

1. Láma azért nem vagyok, mert megcsináltam a serial átírást, amiért Dietrich lelámázott.
2. a 3 hetet arra írtam, hogy PB-vel eddig nem volt hiba.
3. okos, intelligens ember vagy.
4. igen, biztos el akartam hitetni, hogy progamer vagyok, igazad van, egyébként leszarom, hogy ki mit hisz rólam. Egyébként nem tudom miért olyan nagy a pofád. Csak nem kóterból nyomod ingyen 5Mb/seccel?
5. 15 éve nyomom számítógépes játékokkal ZX Spektrummal kezdve. Tehát nem vagyok kezdõ(persze ebbe a mondatba is nyilván belekötsz - leszarom) Abból, hogy online codot csak 3 hete kezdtem, nem hiszem hogy messzemenõ következtetéseket kellene levonnia bárkinek. Én sajnos nem vagyok abban a körben, hogy az elsõ percben már több éves online rutin volt bennem.
6. hagyjuk a vitát.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Yossarian
olyat én nem tapasztaltam, bár én nem vagyok egy ugróbajnok. Nincs hozzá türelmem 😊

Nieleen

Yossarian
jaaa, hogy úgy megy. Még sose kickeltek, azért nem tom 😊

Nieleen

wEEn
Nem. Amikor rosszalkodnak a kis huncutok, akkor eloszor megkegkérem szépen, hogy most abbahagyni. Ha nem, akkor kick hozzátéve a megfelelõ commentet, amit a Disconnect képernyõn szépen el tud olvasni, és remélhetõleg megért belõle vmit. Különben még az életben nem éltem vissza az admin jogommal, ugyhogy ha valakit kiteszek annak oka van.

wEEn
Na és #25381-hez hasonlót senki nem tapasztalt?

Yossarian
hogyan? elõbb elmondod neki, aztán repül? 😊)

Nieleen

wEEn
tévedés: én szoktam 😊

Yossarian
ennyit találtam a témában:

Integrity Violations:
When PunkBuster is unable to verify that a player's gaming environment is functioning properly and/or has not been alterred, an Integrity violation is raised. This also involves the detection of modified game or PunkBuster files. These violation numbers are between 10000 and 29999.

Nieleen

Yossarian
Ne mondd már, hogy láma! Már majdnem 3 hete tolja 😊))

Nieleen