Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Na , én is írok végre az sg-re.
Régóta COD-ozok , a DOHC klán leadere vagyok.
Ha esetleg van kérdésetek szivesen válaszolok erre-arra.
A server indítástól az ASE problémákig.
Elég sok tapasztalatot szereztem , aki rászorul valamire segítek neki ha tudok.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Felraktam az ASE-t, beconfigoltam a CoDot, de ha országokra akarom beállítani a filtert, akkor semmit nem lát, sõt, tulajdonképpen csak akkor látja a szervereket, ha csak magára a játékra megyek rá. Mi lehet az oka? Tudtok segíteni? köszi!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
innen
kezdem megunni a cod2-t és érdekelne, hogy a cod1-ben még mennyi szerver van? mert ha sok akkor inkább azzal játszanék
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Én pl. a cod megjelenése óta rühellem az sd-t :p és ennek már 3 éve.
Vagy mi hozzánk vagy Tridenték szerverére menj. Nem fog ott H2QBullos vagy nálunk IBT-s lámázni mert kezdõ vagy. Mindenki volt kezdõ...
A köcsög lámát meg megkapom én is pár éves COD-ozás után is, nem kell az ilyenekkel törõdni 😛
Nieleen
A kezdõket mi sem szeretjük piszkálni, ráadásul nem is kell foglalkozni a publámikkal. Ha a cod2-s szerverünkre mész, van publikus TeamSpeak is, körbeszólsz, felléptek, tudtok kooperálni.
Személy szerint nagyon ajánlom az IBT szervert, nagyon hangulatos!
(érdemes az xfire-ba kedvencek közzé berakni ezt a pár szervert és láthatod, mikor kik, hol vannak!😊 )
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Az hogy a puska átlóg a falon valóban bug, a játék hibja.
Kemp: megoszlanak a vélemények. HQ-ban sem szeretik ha sokáig egy helyben kuksolsz és várod, hogy oda menjenek. (Monnyuk waron azért mikor pontra megy nem árt<#nyes>#nyes>)
Nem árt azért mozogni de természetesen a falak azért vannak, hogy fedezéket nyújtsanak és elbújj mögötte. Amúgy mozogni mindenképpen szükséges mert ha van KILLCAM kiderül hol lapulsz és ki fognak szedni.
Sajnálatos, hogy vannak olyanok akik a gyengébb képességûeket vagy csak kezdõket leugatják. Meglátásom szerint a szerverek játék és kikapcsolódás céljára szolgál. Bár az is igaz, hogy engem is idegesít néha mikor vki nem a rádióval goglalkozik hanem a pálya másik felében nézegeti a kilõtt tankot pl.
Német csapatba kerültem, meg kellett védenünk 2 páncélost, nehogy az ellenség felrobbantsa ezeket. Egy alkalommal kb. félúton elbújtam egy fal mögé. Kicsit kockázatosnak véltem kimenni az útra, ezért inkább vártam. De aztán az egyik csapattársam ezt megtette helyettem, én meg próbáltam neki segíteni. Persze lelõttek. A következõ körben szintén ugyanennek a falnak a védelmére szorultam. De ez alkalommal nem lõttem, és nem is bújtam elõ, gondoltam, most tanulni fogok az elõzõ hibámból. Szóval vártam egyedül, mert a többiek a temetõben voltak, messze tõlem. Halottam az ellenség futásának a lépteit, majd feltûnt egy, aki nem vett észre. Nem lõttem elõször, mert éreztem, jönnek még páran. Majd amikor mindkettõjüknek csak a hátát láttam, akkor leszedtem az egyiket, a másikat pedig súlyosan megsebeztem. Lelõtt, de megörültem, mert azt gondoltam, hogy nekem is sikerült valamit összehoznom. Feltartóztattam ebben az irányban az elõrenyomulást. Én balga.
Legalább hárman írtak azt, hogy „h…e kezdõ”, meg „na ez is kempel”, majd ezután meg páran káromkodtak is egy jót. No meg „killcam van, nem látja?”. Váratlanul ért, de a kezdõ szóra azt mondtam magamnak, nem tévednek, az vagyok, a kempel szót pedig nem értettem. A következõ körben nem játszhattam, mert kaptam egy: Connection Interrputed feliratot. Ekkor az egyik odafutott a mozdulatlan testemhez, és közvetlen közelrõl lelõtt. Ekkor végre megértettem. Ezek megbüntettek engem, mert megszegtem az egyik íratlan szabályukat. Fedezék rejtekébõl lõttem. Nem akartam viszonozni a kurta szavakat, ezért inkább kiléptem.
Ez nem része a játéknak? Szerintem ez nem a lovagkor. Mit gondoltak, gyakorlatlan játékos létemre elkezdek futkosni a nyílt téren, miközben lábon lövöm magam? Arra nem gondoltak, hogy sokan azért élnek ezzel a lehetõséggel, mert nem tudják a hyperekkel felvenni a versenyt? Mert nincs akkora rutinjuk, mint nekik, mivel nem játszanak napi tíz órát? Mert még nem ismerik a pályákat, az ösvényeket, ezért elbizonytalanodva inkább a rejtõzködést, és ezzel bizonyos passzivitást vállalnak fel? Vagy a létszámfölény készteti õket erre? Arról nem is beszélve, hogy ha oldalra fordul, akkor simán észrevesz, vagy egy gránát is elég szépen hazavágott volna.
Korábbi élményeimbõl pár, ezeken még átsiklottam: Követtem tdm-ben egy társamat (azt hittem ez a csapatjátékról szól), aki meleg egy szinonimájával illetett, mert a háta mögött voltam. Lelõttek, amikor egy házban voltam, a visszajátszásban valamilyen oknál fogva mind a sövényen, mind a falon át lehetett látni és lõni (ilyet PB mellett is tudnak?). Volt, akinek a nézetében a puskám átdöfte a falat, de ez lehet, hogy csak a játék hibája. Nem utolsó sorban csak szimplán lehordtak valaminek. Egyesek túl komolyan veszik az egészet.
Na mindegy, inkább maradok az egyszemélyes játékoknál, na meg nem ártana többet foglalkozni mással is. Vagy majd az öcsémmel játszok Lan-on.
De csak azért, hogy a kezdõk nevében is egy kicsit visszavágjak: Ha a hyperek olyan jó játékosok, akkor egy lúzer játékos kempelése miért jelent nekik problémát? <#fejvakaras>#fejvakaras> <#hehe>#hehe>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Már próbálkoztam, de sajnos a router nem enged játszani, ha meg hozzányulkapiszkálok akkor még a végén kiraknak innen...<#szomoru1>#szomoru1>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ami hiba lehet hogy router mögött vagyok, otthon is minden ugyan így használok és ott gond nélkül megy minden, igaz ott nincs router.
köszönöm kedves barátaim és üzletfeleim! 😊
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com