Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
nincs rendszergazda jogod?

Nieleen

Tudja valaki hogy mit jelent ez amikor a punkbuster kidob:player has been kicked via punkbuster RESTRUCTION:inadequate/Privileges
trident
Dexantreal: vagy nyomsz egy insertet és beteszed a kedvencekbe, vagy Xfire (letöltés, leírás: cod.hu) és ott is javallott a kedvencekbe tétel. 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
<#wave>
Hi

Na , én is írok végre az sg-re.
Régóta COD-ozok , a DOHC klán leadere vagyok.
Ha esetleg van kérdésetek szivesen válaszolok erre-arra.
A server indítástól az ASE problémákig.
Elég sok tapasztalatot szereztem , aki rászorul valamire segítek neki ha tudok.
Gfreiter
Ah, akkor nem az én gépemben van a hiba...? Sajnálom, mert jó kis progi volt. Locationt nem mutat, és ha a játék nevén kívül bármi egyéb filtert bejelölök, akkor abszolút nem lát egy szervert sem. Köszi szépen! <#vigyor2>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

trident
Szia, az ASE támogatása már rég halódik, javaslom az XFire használatát: letöltés, leírás, magyarosítás: www.callofduty.hu 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Gfreiter
Sziasztok!

Felraktam az ASE-t, beconfigoltam a CoDot, de ha országokra akarom beállítani a filtert, akkor semmit nem lát, sõt, tulajdonképpen csak akkor látja a szervereket, ha csak magára a játékra megyek rá. Mi lehet az oka? Tudtok segíteni? köszi!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dietrich
ja pár normális uo-s klánnak meg szervere van..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trogerzsiger
jaja ö barátom mondta hogy pár cod-os klánnak van már iwiw-je hogy ilyen csoport bigyót legyen. tényleg van pár codos klánnak iwiw-je?

Yossarian
UO és UOGFM, szerintem is ezek jobbak a COD1-nél.

Nieleen

trogerzsiger
jóvanna

Dietrich
uo-t keressél az jobb.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akkor a gyengébbek kedvéért...mint mondtam tõlünk is leszedheti nem kell regelnie!
innen

sziasztok.
kezdem megunni a cod2-t és érdekelne, hogy a cod1-ben még mennyi szerver van? mert ha sok akkor inkább azzal játszanék

trogerzsiger
import _besz a gfm naggyon atom! innen leis tudod tölteni asszem ide regelni kell de megéri

Yossarian
nem dobnak ki senkit. Már baj is néha, hogy nem, mert vannak visszatérõ ismert arcok, akik nem harcolnak, csak bujkálnak. Meg olyan beszariak is, akik a rádiótól pár méterre vannak amikor szedi az ellenfél, de nem jön elõ, mert többen vannak. Vagy ha ki is kukucskál, azt lövi, akit a legkönnyebb eltalálni és nem azt, aki a rádiót bontja, mert neki nem a csapat számít, hanem a tuti frag. Sok normális ember meg kint várja, hogy legyen hely és végre bejöhessen. Én bizony teltháznál(!!!) 1 figyelmeztetés után reptetném az olyat, aki rontja a többiek játékát. Elõbb utóbb megtanulnák a lényeget...

Nieleen

Aki meg lámázik repül, mint olvasható a szabályzatban:ppp

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
de elõtte néz be a honlapunkra és a szervereink menûbe. A GFM-hez lekell szedni több száz megát és ahhoz ott megtalálod a direkt linket hozzá. Ha megkedveled esetleg ezt a más tipusú módot szerintem felejteni fogod az sd-t 😉
Én pl. a cod megjelenése óta rühellem az sd-t :p és ennek már 3 éve.

Vagy mi hozzánk vagy Tridenték szerverére menj. Nem fog ott H2QBullos vagy nálunk IBT-s lámázni mert kezdõ vagy. Mindenki volt kezdõ...

Yossarian
Ne SD-vel kezdj! Az SD szervereken sok a "pro" és ha olyan valaki, akinek nincs még ott respectje lelövi õket, azt nehezen emésztik meg 😊 Elõször játssz DM-et! (death match) Ott mindenki ellenfél, senki nem fog leszúrni, hogy elrontotd a játékát. Ha meg kempelsz, akkor gyorsan megtalálnak és rákényszerülsz az okos játékra. Aztán ha már bejártad a pályákat és megy már a játék, beszállhatsz TDM-ezni és HQ-zni. A COD egy játék, aminek normális esetben az a lényege, hogy jól érezd magad. Szard le a nagy tudásúakat, de tegyél meg mindent, hogy a csapatod hasznára legyél, itt nem hal meg az ember igaziból, tehát feláldozhatsz 1-2 életet a gyõzelemért ;-) Ha rám hallgatsz akkor élvezni fogod a játékot és nem fognak piszkálni! 😊
A köcsög lámát meg megkapom én is pár éves COD-ozás után is, nem kell az ilyenekkel törõdni 😛

Nieleen

Azt is hozzá kell tenni, hogy egyszer még a legprofibb is kezdõ volt!

trident
Gyere a korrekt és jó szerverekre és játékosok közzé.😊

A kezdõket mi sem szeretjük piszkálni, ráadásul nem is kell foglalkozni a publámikkal. Ha a cod2-s szerverünkre mész, van publikus TeamSpeak is, körbeszólsz, felléptek, tudtok kooperálni.

Személy szerint nagyon ajánlom az IBT szervert, nagyon hangulatos!

(érdemes az xfire-ba kedvencek közzé berakni ezt a pár szervert és láthatod, mikor kik, hol vannak!😊 )

Besz
Kösz a meghívást, legközelebb majd benézek hozzátok.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Helyesen meg majd vmikor megtanulok írni. Ígérem.<#falbav>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Khm. Valóban vannak ilyen szerverek. Amit te játszottál az SD. Próbáld meg a HQ-t mondjuk vagy a mi vagy Tridenték szerverln. nem fogsz csalódni. Nálunk megférnek a kezdõk is. Nálunk sem mindenki skilles. Vannak kifejezetten <#lama>megmozdulásaim nekem is.

Az hogy a puska átlóg a falon valóban bug, a játék hibja.

Kemp: megoszlanak a vélemények. HQ-ban sem szeretik ha sokáig egy helyben kuksolsz és várod, hogy oda menjenek. (Monnyuk waron azért mikor pontra megy nem árt<#nyes>)
Nem árt azért mozogni de természetesen a falak azért vannak, hogy fedezéket nyújtsanak és elbújj mögötte. Amúgy mozogni mindenképpen szükséges mert ha van KILLCAM kiderül hol lapulsz és ki fognak szedni.

Sajnálatos, hogy vannak olyanok akik a gyengébb képességûeket vagy csak kezdõket leugatják. Meglátásom szerint a szerverek játék és kikapcsolódás céljára szolgál. Bár az is igaz, hogy engem is idegesít néha mikor vki nem a rádióval goglalkozik hanem a pálya másik felében nézegeti a kilõtt tankot pl.

Besz
Úgy tûnik, egy hetes pályafutásom a Cod multiban a végéhez ért. Egy kicsit szomorú vagyok, mert jó kis játék ez, még akkor is, ha a legtöbben jobbak nálam. Régebben részt vehettem egy Lan játékon, ott játszottam elõször többjátékos módban ezzel a játékkal. Ezért döntöttem nemrég úgy, hogy neten is kipróbálom szabadidõmben. Játszottam pár alkalommal, ebbõl a tegnap esti rávilágított egy-két dologra. <#shakehead> <#falbav>

Német csapatba kerültem, meg kellett védenünk 2 páncélost, nehogy az ellenség felrobbantsa ezeket. Egy alkalommal kb. félúton elbújtam egy fal mögé. Kicsit kockázatosnak véltem kimenni az útra, ezért inkább vártam. De aztán az egyik csapattársam ezt megtette helyettem, én meg próbáltam neki segíteni. Persze lelõttek. A következõ körben szintén ugyanennek a falnak a védelmére szorultam. De ez alkalommal nem lõttem, és nem is bújtam elõ, gondoltam, most tanulni fogok az elõzõ hibámból. Szóval vártam egyedül, mert a többiek a temetõben voltak, messze tõlem. Halottam az ellenség futásának a lépteit, majd feltûnt egy, aki nem vett észre. Nem lõttem elõször, mert éreztem, jönnek még páran. Majd amikor mindkettõjüknek csak a hátát láttam, akkor leszedtem az egyiket, a másikat pedig súlyosan megsebeztem. Lelõtt, de megörültem, mert azt gondoltam, hogy nekem is sikerült valamit összehoznom. Feltartóztattam ebben az irányban az elõrenyomulást. Én balga.
Legalább hárman írtak azt, hogy „h…e kezdõ”, meg „na ez is kempel”, majd ezután meg páran káromkodtak is egy jót. No meg „killcam van, nem látja?”. Váratlanul ért, de a kezdõ szóra azt mondtam magamnak, nem tévednek, az vagyok, a kempel szót pedig nem értettem. A következõ körben nem játszhattam, mert kaptam egy: Connection Interrputed feliratot. Ekkor az egyik odafutott a mozdulatlan testemhez, és közvetlen közelrõl lelõtt. Ekkor végre megértettem. Ezek megbüntettek engem, mert megszegtem az egyik íratlan szabályukat. Fedezék rejtekébõl lõttem. Nem akartam viszonozni a kurta szavakat, ezért inkább kiléptem.
Ez nem része a játéknak? Szerintem ez nem a lovagkor. Mit gondoltak, gyakorlatlan játékos létemre elkezdek futkosni a nyílt téren, miközben lábon lövöm magam? Arra nem gondoltak, hogy sokan azért élnek ezzel a lehetõséggel, mert nem tudják a hyperekkel felvenni a versenyt? Mert nincs akkora rutinjuk, mint nekik, mivel nem játszanak napi tíz órát? Mert még nem ismerik a pályákat, az ösvényeket, ezért elbizonytalanodva inkább a rejtõzködést, és ezzel bizonyos passzivitást vállalnak fel? Vagy a létszámfölény készteti õket erre? Arról nem is beszélve, hogy ha oldalra fordul, akkor simán észrevesz, vagy egy gránát is elég szépen hazavágott volna.
Korábbi élményeimbõl pár, ezeken még átsiklottam: Követtem tdm-ben egy társamat (azt hittem ez a csapatjátékról szól), aki meleg egy szinonimájával illetett, mert a háta mögött voltam. Lelõttek, amikor egy házban voltam, a visszajátszásban valamilyen oknál fogva mind a sövényen, mind a falon át lehetett látni és lõni (ilyet PB mellett is tudnak?). Volt, akinek a nézetében a puskám átdöfte a falat, de ez lehet, hogy csak a játék hibája. Nem utolsó sorban csak szimplán lehordtak valaminek. Egyesek túl komolyan veszik az egészet.

Na mindegy, inkább maradok az egyszemélyes játékoknál, na meg nem ártana többet foglalkozni mással is. Vagy majd az öcsémmel játszok Lan-on.

De csak azért, hogy a kezdõk nevében is egy kicsit visszavágjak: Ha a hyperek olyan jó játékosok, akkor egy lúzer játékos kempelése miért jelent nekik problémát? <#fejvakaras> <#hehe>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Úgy hogy átnézel a CoD2-es topikba és ott megkérdezed.

hogy tudom letörölni az 1.3-as patcht?
Nem OFFLINE mert a klántagjaim fent vannak rajta.

trident
<#wave>

Serpa
sok hepit!!! 😊

Igen. Lehet LAN partyt nyomni vele.

HD JOHNNIE
És természetesen üdvözlet a kedves sg-s barátaimnak is innen a messzi Londonból!<#vigyor0>
Már próbálkoztam, de sajnos a router nem enged játszani, ha meg hozzányulkapiszkálok akkor még a végén kiraknak innen...<#szomoru1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
MEGKÉSVE UGYAN, DE BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TRIDENT VEZÉREMNEK!! <#kacsint>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dr Kotász
offline a szerver
Supersix
Hi All!Van a Cod1 és UOban Lanra lehetõség?Ha lenne FAQ-ban nem kérdeztem volna.Csak mert a 2ben azt hiszem nem lehet Lan servert nyitni?!

trogerzsiger
gfm-es

trogerzsiger
és van olyan oálya ain vannak jármüvek? mert kiprobálnám õket

Egyébként más játékkal tudok neten játszani csak a CoD-nak nem tetszik vmi :S

Lenne egy kérdésem azaz problémám: felraktam a gépemre a CoD UO-t, de vmiért nem tudok csatlakozni a serverekhez, mert a kapcsolatra várakozásnál csak számol. Már próbáltam kikapcsolta tûzfalnál, bekapcsolttûzfalnál (ekkor engedélyezve volt) de nem hozott eredményt.
Ami hiba lehet hogy router mögött vagyok, otthon is minden ugyan így használok és ott gond nélkül megy minden, igaz ott nincs router.

trident
Köszönöm! 😊

KM
Éltetem, csak ne noszogass!<#hehe>
BSZK!<#law><#pias>

Dietrich
Isten éltessen cimbora! <#taps>

BSZ!<#wave>

trident
Sziasztok! 😊

köszönöm kedves barátaim és üzletfeleim! 😊

Yossarian
OHHOHÓÓÓÓÓ! Az ám! 😊
Boldog szülinapot! 😊

Nieleen

BSZ!!! :o))

Dietrich
próbáltuk..van 2 új GFM BAS map is hozzá, de túl nagy game statot generált ha tûzérséget hívtunk és azonnal lefagyott a szerver pedig csak 4-en voltunk rajta 😉

me and a monkey
Tudtommal sehol, mi próbálkoztunk vele (lásd Dietrich aláírását) és ha jól tudom Tridenték is, de túl instabil, állandóan fagyott.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trident
Megoldjuk!😊