Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls help
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Nekem a 4.12b megoldott minden fagyast. 😊
Megalakult az -=MBH=- Magyar Biciklis Hadtest CoD Clan.
A honlap keszuloben😞0.1beta kb.)
<#vigyor1>#vigyor1>
Miért nem lehet visszaolvasni? Ati Catalyst 4.9-tõl az opengl driver összeakad a pb-vel. Ennyi. Ati és az Evenbalance meg baszik kijavítani a hibát. Haználj 4.8-as Catlaystot ha Ati kártyád van.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a gportalon a többnyire 13-14 éves felhasználók között (érthetõ módon persze) annyi amatõr van hogy szinte alig találunk olyan portált amelyiken nicns vmi durva hiba!
nembeszélve arról h az oldalkészítõk többsége még azzal sincs tisztában hogy mi a különbség a bmp/jpg közt..és vannak olyan galériák melyek 30 4-5 megás bmp fájlokból állnak! egészségükre..
bocs az offért...
Tuning van-e?
Nieleen
carpe diem
Ez meg a haweré
Ma reggel kezdtem elc sinálni de tudok rá rakni csetet bármit ha kell. scriptek frame sok dolgot-
Practice makes perfect.
Practice makes perfect.
Practice makes perfect.
Deikath
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
<#levele>#levele>
Nieleen
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
carpe diem
Deikath
I have a ASUS SK8N
1GB RAM
ATI X800XT
AMD FX-51 proc
Any game using the Q3 engine locks up on me as soon as I start trying to play online with punkbuster activated, but when I play on a server with punkbuster not activated NO problem whatsoever. Any other games work just fine.
Bocs a kesergésért, többet nem írok ebben a témában, csak nagyon kiábrándító a dolog...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hiába no Vendi is megmondta az nvdia és a PIV a jó páros a játékoknál 😄
De akkor mindenki szívna mint te hasonló párosításoknál és nem nagyon szokták beírni.
Így maradnak a PB nélküli szerverek.<#szomoru2>#szomoru2> Legalábbis amíg nem cserélek hardvert…<#levele>#levele>
Bõvebb info itt!
lépsz kettõt, vagy téged lõnek le vagy te lõsz le vkit.
<#smile>#smile>
melyik szerver volt ez?