Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
srácok... kellene egy kis help... a Punkbuster szarozik velem, nem enged be... vagyis beenged, de fél percen belül kirõg, és azzal az okkal, hogy az operációs rendszer elõjogaim nem megfelelõek... utánna is jártam,és találtam olyan pontokat amit a Biztonság Házirendben kell átállítani, a Fiókoknál... ugyanis a Punkbuster csak olyan windowsról fut ahol rendszergazda vagy... nos én rendszergazda vagyok, mivel nincs több user a gépen.... és az a gond hogyha én átírom ezeket a bizonyos beállításokat, hogy rendszergzada férhessen hozzá, -elvileg mennie kellene- de nem nem menti el.... tehát ha ugyanúgy visszalépek, megint nincs beállítva... psl help, nem tudom lementeni a beállításaimat hogy jó legyen a PB-nek és így nem tudok codozni :\\\\

pls help

Yossarian
vrájt onli rulez...

Nieleen

KM
Aham. Ja, a hálókártya sem integrált.

gpm
Ilyen megallasrol AMD Athlon64-es lapokra integralt halokartyaknal hallottam, VPU recover kikapcsolast probaltad?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Buci
Nekem gondom volt az elindítással, kérte a a CD key-t és nem indult el.

carpe diem

KM
Ha a PB be van kapcsolva, egyébként tökéletesen fut.

KM
Ez nem fagyás, hanem 2-5 percenként megáll 4-5 másodpercre.

ricsi1
Letöltések

CoDUO 1.51-es crack

minek ahhoz crack ?
<#vigyor3>

gpm
Nincs kedvem visszaolvasgatni, mi is a problemad pontosan?
Nekem a 4.12b megoldott minden fagyast. 😊

KM
Azzal a fagyást orvosolták, ezt sajna nem.

KM
Talán azért, mert nem ez a probléma megoldása... Maga a probléma sem ez...

gpm
Hasznaljatok 4.12b-t , ott mar javitottak a pb osszeakadast.

Megalakult az -=MBH=- Magyar Biciklis Hadtest CoD Clan.
A honlap keszuloben😞0.1beta kb.)
<#vigyor1>

mozesapo
Hi!

Miért nem lehet visszaolvasni? Ati Catalyst 4.9-tõl az opengl driver összeakad a pb-vel. Ennyi. Ati és az Evenbalance meg baszik kijavítani a hibát. Haználj 4.8-as Catlaystot ha Ati kártyád van.

Malakai
Mert milyen variációd is van? Mert nekem is nforce-os alaplap, amd proci, és ATI videókártyám van és semmi bajom a PB-vel. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
PS = PB-s

Nieleen

Yossarian
Cseréld el a Jézuskával az ATI kártyát nvidiára!

Nieleen

Yossarian
Értem. Elég szomorú. Az én aimbotom se megy PS szerveren ;-)
<#mf1>

Nieleen

KM
Az a baj, hogy ezek már megvoltak... A belinkelt fórumon sem tudják mi lehet a baj, csak azt, hogy egy adott kombinációnál elõjön. Szal, megoldás csak a PB kikapcsolásával lehetséges.

hát énsem..ráadásul az én munkám webdesign úgyhogy asszem érthetõ hogy miért ogndolom úgy, ez a szakma megszégyenítése..
a gportalon a többnyire 13-14 éves felhasználók között (érthetõ módon persze) annyi amatõr van hogy szinte alig találunk olyan portált amelyiken nicns vmi durva hiba!
nembeszélve arról h az oldalkészítõk többsége még azzal sincs tisztában hogy mi a különbség a bmp/jpg közt..és vannak olyan galériák melyek 30 4-5 megás bmp fájlokból állnak! egészségükre..
bocs az offért...

Yossarian
Figy, próbáltál a catalystokkal variálni? Próba képpen kipróbálhatnál egy omega drivert is. Fastwrite, meg hasonló marhaságok kapcsolgatása?
Tuning van-e?

Nieleen

Buci
Mért utálja mindenki a g-portalt? A magam részérõl örülök neki, h egyáltalán van vmi, magamtól (semmi gyakorlatom nincs ezen a téren) és ráadásul INGYEN! Sztem egyenlõre jó ez, ha meg nem látogatja senki, az se baj. Úgyis a tagoknak van elsõsorban.

carpe diem

KM
Köszi! Én sem vagyok már fiatal...<#idiota> Esetleg meg tudnád kérdezni, hogy pontosan miket kéne buherálnom?

poX3ll
Itt az enyém
Ez meg a haweré
Ma reggel kezdtem elc sinálni de tudok rá rakni csetet bármit ha kell. scriptek frame sok dolgot-

Practice makes perfect.

poX3ll
Bocsi buci de én a g-portálos website-okat nem nevezném honlapnak!!! Ha ekll csinálok honlapot .uw vagy inkább .atw-set is 2-3000 ft-ért.

Practice makes perfect.

poX3ll
Jah e.ébként jó reggelt.

Practice makes perfect.

poX3ll
Figyi a nagybátyámnak is ugyanez a hibája (kicsit öreg de nagy COD-os) csak neki a sima COD fagy ki állandóan. CSúcsszuper gépe van 3.2 Ghz stb... és kifagy. A BIOS-ban a vidikártyádnál aáálíts be 1-2 dolgot és megjavul

Practice makes perfect.

Köszönöm, de nem jött be kipróbálatm és ua.kb 20%-nál kiírja a hibát.Ugyanaz a verzióm van mint amit belinkelt valaki a fórumba, úgyhogy egyenlõre ohne cod.

Deikath

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
jól beugrottam a reklámnak és megnéztem. Csak ott vettem észre, hogy gportalos...
<#levele>

Nieleen

Dichter
De ha ezt választod klánnévnek, akkor valamilyen szinten azonosulsz ezzel a dologgal. Sztem még elég fiatal vagy, hogy egyáltalán felfogd mirõl is szól ez a Salad Finger sorozat. Õszintén szólva én sem tudom néha eldönteni, hogy mi volt a célja a készítõnek ezzel. Na mindegy. Majd kinövöd.

Buci
Jah... De attól még lehet klánnév <#vigyor3><#mf1>

carpe diem

Dichter
Salad Finger, a legelmebetegebb flash film, amit valaha ember készített. Az ilyet elmegyógyintézetbe kéne zárni. Tényleg nagyon beteg.

Pano
pff 😄DD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Buci
Hi allz, na elkészült a klánom honlapja amennyiben érdekel vkit ittvan: >>Sa.Fi.<<

carpe diem

Van már valami megoldás a Cod:Ua 1.51 pakuo03.pk3 hibára ?

Deikath

KM
Szal, azért a probléma adott:
I have a ASUS SK8N
1GB RAM
ATI X800XT
AMD FX-51 proc
Any game using the Q3 engine locks up on me as soon as I start trying to play online with punkbuster activated, but when I play on a server with punkbuster not activated NO problem whatsoever. Any other games work just fine.

Bocs a kesergésért, többet nem írok ebben a témában, csak nagyon kiábrándító a dolog...

KM
Igen... De sajna nem fogják. Már 1/2 éve nem törõdnek vele... Szerintem az ATI is ludas a dologban...

Dietrich
ezért mondtam ha valaki akkor csak õk tudják orvosolni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Mindenesetre a PB a hibás. Vannak tippek, de igazából semmi nem jön be, csak a PB kikapcsolásával lehet megoldani...

KM
Na ja! Ez a kegyetlen ebben, hogy nem tudjuk, hogy pontosan mi okozza a problémát! <#nemtudom>

Dietrich
hát akkor pasz nekem nvidia és celeron van....még a PII-n is.
Hiába no Vendi is megmondta az nvdia és a PIV a jó páros a játékoknál 😄
De akkor mindenki szívna mint te hasonló párosításoknál és nem nagyon szokták beírni.

KM
Sajna megtaláltam, hogy mi okozza ezt a mizériát. Úgy tûnik, hogy bizonyos hardverek együttese. Mégpedig bizonyos ATI vidkari + Nforce-os alaplap (AMD proci) + talán vinyó. Javíthatatlan probléma, ami akkor jelentkezik, ha a PB engedélyezve van a szerveren.
Így maradnak a PB nélküli szerverek.<#szomoru2> Legalábbis amíg nem cserélek hardvert…<#levele>
Bõvebb info itt!

Dietrich
oda akartam menni csak épp tele volt..szünet van már a kölköknek 😊

Serpa
akkor menj be, amikor szinte tele és tigertown map van.
lépsz kettõt, vagy téged lõnek le vagy te lõsz le vkit.
<#smile>

KM
DeathFellows

Dietrich
majd letesztelem én is 😊
melyik szerver volt ez?

KM
Akkor ugrottak a PB-s szerverek.<#nemtudom>
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Dietrich
akkor ezt az 1.5-nek köszönhetjük..pb-s fiúkon a sor mert más nem tudja javítani ezt.

KM
Pontosan! Csak jött ugye az UO...

Dietrich
egy agyatlan mészárszék 😊)
Kész felüdülés utána egy stanjel valamelyik másik módban 😊