Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Azért több mint 30 mega, mert egyes dolgok csak úgy javíthatóak, ha a teljes pk3-at és egyebet beleteszik a patchbe.

Példának okáért vegyük pl a pak.pk3-at, és azt csak úgy lehet a felhasználó oldalán kijavítani, ha a teljes pk3-at belenyomjuk a patchbe és felülírjuk a régit. Ezért..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

M313R
Biztos, hogy a callofduty.hu hírezõi között akad olyan aki ért angolul és hajlandó lefordítani magyarra a readme-jét a patchnek.
Szerintem sokan hálásak lennének egy ilyen hírért, amit egy csomó kérdésre elég lenne csak belinkelni.

►►^._.^◄◄

PResident Evil
mire van a szótár ?

nem fogják a világ összes nyelvén lefordítani... ez csak egy patch, nem biblia... akit érdekel mit változtat, az elolvassa...

0ppika

http://epica.nl

ricsi1
igen,csak tudod nálam nem szokott magyar lenni a rídmi

PResident Evil
teli van kissebb javításokkal... a readme-nél nem kellene Next-et nyomni...

ricsi1
nemtom,talán próbáld snipával kilõni.

ricsi1
és egy pálya nem 30+ mega

ricsi1
az egy páyla fog!

0ppika
<#idiota> mp_tigertown?! <#banplz>

http://epica.nl

ricsi1
Már fentvan nlam 3 napja az 1.5,de semmi újítást nem láttam,vannak benne,és ha vannka mik?

Pano
Nem hiszem, nekem is ez van, több fiók is van az XP-ben, nálam iylen gond nem volt. De gondolkozok rajta, hátha beugrik valami..

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

rezsofiz
Ja azt láttam én is nagyon állat😄

sazl : c

PResident Evil
nah most akkor rágjuk át a problémát... a punkbuster oldalon találkoztam a probléma leírásával és õk leírták mien opciókat kell átállítani... én át is állítom de nem mentõdik le... az új fiókot létrehozok, alá cod módszer sem vált be.... ugyanaz a hibaüzenet...
ha tudnál vmi megoldást azt nagyon megköszönném... deugy láttam mások is küzdenek ezzelaproblémával... szted sp2-höz van köze ?

Pano
Ezekhez semmi köze a felhasználói jogoknak. Ugyanis, amit te leírtál csak akkor lenne érdemben megfelelõ, ha a géped szerverként futna (még akkor sem biztos).

Ha van egy külön felhasználói fiók, annál lehet probléma, mert ott ha jól elmlékszem alaban az van beállítva, hogy a megosztott fájlok könyvtárát nem módosíthatod, nem törölheted és nem másolhatsz bele. Ez meg akadályozza a pb-t, mert mindig felülírja pl a logját és más fájljait.

Ha adminisztrátori jogaid vannak, az egyenlõ az összes felhasználói és adminisztrátori jogok birtkolásával. Talán azt még megprobálhatod, hogy létrehozol egy másik adminisztrátori fiókot és azon jelentkezel be (ekkor erre a fiókra is fel kell tenni a codot, vagy engedélyezni a megosztását, közös hazsnálatát). Vagy nézd meg azt, hogy Intézõben oda mész a cod könyvtárához, jobb klikk és tulajdonságok. Nézd meg, hogy a megosztás fülön a megosztás be van-e kapcsolva, ha igen akkor van egy másik rész ahol a jogosultságokat tudod állítani.

mozesapo
Akkor talán az AMD-nek kéne írni, ez inkább valamilyen alaplapi driver hiba lehet, ami elõjön nektek. Az is lehet ám a ludas, de akár az A64 is.

PResident Evil

erre nem tudtok mit mondani ?

Punkerwork
én otthon nem mertem eddig föltenni, itt a boltban meg nem lehet mert a HP-s szervíz progit kicsinálja anélkül meg nem lehet dolgozni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PResident Evil
sp2 nagyon sucks ?

The Garrett
nekem sp2 es megy ,, es mindenkinek akit ismerek megy 😛 KIVEVE NEKED A SZARRAHAXOLT XP Ddel 😄DDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punkerwork
hát akkor XP lemez be partició törlése..... 😊

PResident Evil
ezen már nincs mit rontani <#szomoru2>

Punkerwork
mert szerintem csak rontani fog a helyzeten 😊

PResident Evil
mert ? :o így se megy

Punkerwork
fel ne tedd!

PResident Evil
tegyen vagy ne tegyem ?

PResident Evil
nincs is fölrakva <#idiota> !!!

Dietrich
1005=100%

😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
csezd meg... 😄

1005

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
na engem a df szerver nem vágott ki..1.51 és pb van

Punkerwork
lehet, minek raktad föl?

PResident Evil
szerintetek service pack 2 hõz van köze ? 😮

PResident Evil
az sem :\

PResident Evil
az összes.... 1.5 !

Dietrich
na az ASE végre frissítette a versio részt..van most már 1.5 is igaz csak cod szerverekhez.

Yossarian
mindegyik PB-s kirak, ha nem vagy admin, szal hülye kérdés <#nezze><#wave>

Nieleen

Yossarian
Ha létrehoznál egy új felhasználót admin jogokkal, akkor az elmenti?

Nieleen

Dietrich
melyik szerver volt ez?

Dietrich
mondj egy szervert ami 1.5 vagy 1.51-es és kivágott a pb.

Dietrich
mondom nekem tök friss az xp

nem vágod? 😊

Yossarian
lehet, hogy XP reinstall lesz?

Nieleen

PResident Evil
senkise tudja amugy :\

Yossarian
bár szerintem a /pb_security 0 ezt nem fogja megoldani. Nem vágom mért nem lehet elmenteni. :-o

Nieleen

Yossarian
ha rövid a 30 mp erre, akkor indíts szervert és írd be ott!

Nieleen

PResident Evil
nem vágod hoyg nem géptõl függ ?

op.rendszer...

Dietrich
nekem tegnap xp install volt, régi szar ge2 vga és 850-es cerka van a gépben...ha kirúg a PB akkor én berúgok! 😊)
Ha meg nem, elmehet mindenki a ****a csúcs szuper, hiper ûber gépével reklamálni a pb fejlesztõihez hogy butítsák le a cuccost. 😄

na megnézem mit csinál a pb..

PResident Evil
abban a 30 másodpercben amig játékban vagyok ? :o

Dichter
LOL, akkor nem vágom mi lehet a problem <#nemtudom>

Esetleg próbáld meg ezt beírni konzolba: "/pb_security 0" talán ez segít.

PResident Evil
2 és fél éves ! <#idiota>

Dichter
Nekem is volt ez a problémám. Akkor jött elõ, amikor újraraktam a Windows XP-t. A tiéd mennyire friss?