Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
amúgy ez volt korábban is gond asszem az 1.3 patch után...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
ordo -n nem igazán van, ha csordul már ...
😊

Dietrich
mikor mentem kipróbálni a patch-et láttalak a szerveren és kérdeztem is hogy akkor ezekszerint sikerült neked is..válasz nem jött.
Most akkor vagy van mégegy zsíros deszka vagy az ordo malleus szerveren nincs idõ chatelni 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
kit érdekel? Ne azzal játssz amit sokan tolnak, hanem azzal ami jobban teccik! 😊)))

Nieleen

Yossarian
az az esélykiegyenlítõ modul 😊 <#mf1>

Nieleen

Neten a simával vagy a united-del játszanka többen?

KM
Enyhén!<#bee1>

Serpa
zavar ?
<#vigyor3>

KM
Szeretnék kérni egy kis segítséget! Elõjött egy probléma UO-ban, de ezzel küzdöttem a sima COD-ban is. A jelenség lényege, ha be van kapcsolva a PB a szerveren, akkor a játék 3-4 percenként megáll 5-6 másodpercre. Ilyenkor az egész játék áll, és nem lehet semmit csinálni a géppel. A jelenség akkor is megmarad, ha kikapcsolom a tûzfalat (BlackIce). Egyébként akkor tûnt fel, amikor a DeathFellowson bekapcsolták a PB-t. Kíváncsi vagyok, hogy másnak volt-e hasonló, és hogy sikerült megoldani? Elõre is köszönöm!<#vigyor2>

Kösz.

Serpa
szerintem neki a private server kell.

Hentes Bill
miféle krekket? lol a peccs csak a multihoz van

Boldog Karácsonyt!

Serpa
neki crack kell, nem a patch.

poX3ll
Pontosan a neve:Worth Playing

Practice makes perfect.

poX3ll
Itt van kb 10link 1ikrõl szedd le. NEkem v.mi worth van és az jó.Uo patch 1.51

Practice makes perfect.

Buci
Kb negyed órája keresgélem, és még abból a 30 linkbõl 1-et nem találtam

carpe diem

poX3ll
Ok köszi a mirc-re már nincs szükség az van.

Practice makes perfect.

poX3ll
Buci olvass vissza én és dietrich kb. küldtünk 30 linket ahonnan le lehet szedni.

Practice makes perfect.

Serpa
mármint a private-server patchhez ?

Buci
Hi emberek, nemtud vki egy linket ahonnan lehet leszedni 1.51-es coduo cracket?

carpe diem

Dichter
Felmész ide és leszedsz egy mIRC klienst. Felmész Quakenetre, azon belül #cod.hu csati. és addíg baszogatod az embereket, amíg be nem vesznek valahova. Rosszabb esetben kitiltanak a csatiról 😊

poX3ll
Valaki nem tudna nekem ,,adni'' egy jó klánt?

Practice makes perfect.

poX3ll
Nadi magyarországon a szeverek 98%-a tört. Menj fel ideés töltsd le az 1.4 vagy 1.5 patch-et (az 1.5 nemrég jelent meg) és van 1 ilyen nevû program. The-all seeing eye. Itt beállítod magyarország-call of duty és felhoz vagy 45szervert. Neked csak aztkell eldöntened 1.4 vagy 1.5-el akarsz jáccani érted!?<#guluszem1>

Practice makes perfect.

Csõ!Valaki nem tud valami olyan kiegészítõt vagy patchet adni amivel tudnék játszani(nincs meg eredetibe a game)
Az is jó lenne ha mondana olyan szerver ip-címeket amelyek törtek.
Kösz

kösz haver már átküldte a fájlt és megy!

elit alakulat? zsír!! és ráadásul nem vmi szar kereskedelmin van így nemhogy a film végét nem vágják le de a reklám alatt sem kell unatkoznunk!

Yossarian
nedd = need

Nieleen

Yossarian
http://callofduty.hu/ nedd help/szerver indítás topic

Nieleen

poX3ll
Valaki nem ért hozzá hogy lehet házi szervert csinálni!?<#vigyor1>

Practice makes perfect.

ricsi1
<#eljen>

Ezzaz!%

Kurva jó!

Dietrich
na majd ha egyszerûbben is elérhetõ lesz jelezzétek mert ezt már holnap elfelejtem <#zavart1>

Dietrich
Dicséretes!
Igaz már pár éve a HBO-ról leszedtem meg azóta dvd-n is kiadták. 😊

Dietrich
Dehogynem ugyanazt írtad le mint Bako aki az uomp magyarosítását végezte. 😊
Ja és nem kavar be az uomp magyarosítása a patchnek.

Hentes Bill
hú, az fasza, úgyse láttam még egyik részt sem

Boldog Karácsonyt!

M313R
Egy kis kiegészítés:
1.5-ös CoD patchben van a Tigertown, ahhoz, hogy uo alatt elõhozd fel kell az uo patch mellett a cod patchet is rakni.
Azután igaz, hogy a create szerver menüben nem jelenik meg uo alatt de a consolba ha beírod: "map mp_tigertown" játszhatod rajta a hagyományos codos módokat uoból, dom ctf bas modja nincs. Tök jó lenne, ha Tudatlanék, vagy a Mohisok beraknák a maprotationjükbe...

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

CsabSz
A Tigertown az alap CoD új mapje, UO-ban ne keresd.
Az 1.51 UO patch-ben nincs új map, késõbb fogják a csomagot kiadni.

xxxbence
felraktam a 1.51-es pecst meg is minden csak nincs tiggertown map-om! ez mitol lehet?
<#eljen>

Serpa
jövõ hét szerdától az mtv elkezdi vetíteni az Elit alakulat -ot.

poX3ll
http://dox.uw.huInnen le tudod szedni az UO-t zsíroskenyér dietrich-nek meg küldtem millió 1 linket onnan meg szedd le a parch-et. Sok szerencsét.<#eljen>

Practice makes perfect.

poX3ll
NIncs mit bár nem sokat segítettem.<#pias>

Practice makes perfect.

Buci
Hi, nem tudna szerezni nekem vki olyan képet, amin a pálya taktikai leírása van egy megsárgul mappában, hozzácsatolt fekete-fehér képekkel. Emléxem h volt ilyen csak arra nem h hol volt, elõre is kösz.

carpe diem

Hentes Bill
<#puszi>

Boldog Karácsonyt!

valaki vígasztaljon meg!!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

legalább neked fentvan!<#rinya>

xxxbence
baz megerte felrakni az 1.51-et igy most nem tok szinte sehol jaccani mert mindenhol 1.41-van 😞((
a méret nem lényeg..majd vkit megkérek asszem h küldje át/ossza meg

KM
Munkakerülõõõõõõõõõõõõõõõõõõ!!!<#nyes>

Dietrich
megyek is tesztelni szerverekre.

Dietrich
akkor gondban leszel mert 155MB a ennek fájlnak a mérete.