Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Most akkor vagy van mégegy zsíros deszka vagy az ordo malleus szerveren nincs idõ chatelni 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Practice makes perfect.
Practice makes perfect.
Practice makes perfect.
Az is jó lenne ha mondana olyan szerver ip-címeket amelyek törtek.
Kösz
elit alakulat? zsír!! és ráadásul nem vmi szar kereskedelmin van így nemhogy a film végét nem vágják le de a reklám alatt sem kell unatkoznunk!
Practice makes perfect.
Kurva jó!
Igaz már pár éve a HBO-ról leszedtem meg azóta dvd-n is kiadták. 😊
Ja és nem kavar be az uomp magyarosítása a patchnek.
1.5-ös CoD patchben van a Tigertown, ahhoz, hogy uo alatt elõhozd fel kell az uo patch mellett a cod patchet is rakni.
Azután igaz, hogy a create szerver menüben nem jelenik meg uo alatt de a consolba ha beírod: "map mp_tigertown" játszhatod rajta a hagyományos codos módokat uoból, dom ctf bas modja nincs. Tök jó lenne, ha Tudatlanék, vagy a Mohisok beraknák a maprotationjükbe...
►►^._.^◄◄
Az 1.51 UO patch-ben nincs új map, késõbb fogják a csomagot kiadni.
Practice makes perfect.
carpe diem