Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem nem jön be most..lehet majd 2 hónap múlva mást mondok. 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nieleen
persze csak ha nem 36 ember van rajta, mint ordo -n.
😊
viszont az nem teccik, hogy uo -s serveren sima cod -os mapok mennek.
😞
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Köszönöm, ez erre nagyon jó volt, hogy lenyugodjak!
htxvm prezi :o
Thanx: Prezi
Bár nem nagyon értem mire gondolsz. Amúgy, Photoshop foreva, az örök társ 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szerintem igy jó.
Bi-Bi-Bi <#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#mf2>#mf2>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Közvetlen link (38 M😎
Azt írják itt, hogy:
This is the official release of the Call of Duty™: United Offensive™ Map Pack by Activision®.
The Call of Duty™: United Offensive™ Map Pack contains 8 new maps:
2 brand new, original United Offensive™ maps (mp_peaks and mp_streets)
6 Call of Duty™ maps updated to support the Capture The Flag and Domination game modes (mp_uo_carentan, mp_uo_dawnville, mp_uo_depot, mp_uo_harbor, mp_uo_hurtgen, mp_uo_powcamp).
Tehát 2 vadonat új pálya van benne és 6 régi, de átdolgozott Call of Duty pálya, amelyek most már támogatják a CTF és a DOM módokat.
Gondolom mindenki ismeri a Csibeszek szerverét!!!!
Vigyázzon mindenki velük, folyamatosan kivágnak ha nem tetszik nekik ahogy játszol, és a pbre vagy speed limitre fogják! Temeg szívsz!!!!
Ja, és a játék hevében csunyán sem csetelhetsz, mert kivágnak.
És megjegyzést se tehetsz a srácoknak ha épp nyerésben állsz és õk gondolnak egyet és betöltenek egy másik mappot!!!
Ez helyes szerintetek????
Végre vhára értse meg már mindenki, hogy a konzolba nem a "/pb_security 0" kell beírni, helyesen:
1. konzol gomb
2. letörlöd a 0-át, hogy üres hely legyen
3. beírod a következõt \pb_security=0
Így a helyes!
Call of Duty: UO map pack
A kedves GameStar olvasók által tavaly az év játékának választott Call of Duty kiegészítõjéhez, az United Offensive-hez érkezett meg mostanra pár ínycsiklandozó pálya. Szám szerint nyolc csatatérrel gazdagodik mindazok játéka, akik hajlandóak rá szánni pár percet, illetve letöltik a bõ 30 megás csomagot. Akit sikerült meggyõznöm, erre lesz szíves.
Practice makes perfect.
[email protected]
Jah és reggelt!<#fogmosas>#fogmosas>
Practice makes perfect.
[email protected]
Jah és reggelt!
Practice makes perfect.