Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
gondolom a szerver zabálások miatt amit elvileg javított az 1.50 pöcs..vagy nem? mert ha igen akkor visszapakolhatnák..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
a "bop" milyen játékmenet ?

Dietrich
ott játszottam rajta..igaz 8 v 8-n voltunk tegnap.
Nekem nem jön be most..lehet majd 2 hónap múlva mást mondok. 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
utolsó "annyi" törölve.

Serpa
eleget játszottam már az alappal, amikor kijött.

nekem annyi bõõõven elég volt annyi.

Malakai
Nekem meg az nem tetszik, hogy 1.5 óta viszonylag gyakran (körönte min 1x) leesik az fps-em olyan 1-2 körülre, ami olyan 10mp-ig tart.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
köd=füst

Nieleen

Yossarian
Az mér nem teccik? Gyak annyi a változás, hogy van köd, tudsz sprintelni és van pár újabb fegyver. Ez mér rontja el a játékot?

Nieleen

Serpa
nekem teccik.
persze csak ha nem 36 ember van rajta, mint ordo -n.
😊

viszont az nem teccik, hogy uo -s serveren sima cod -os mapok mennek.
😞

Dietrich
a 6 régi átdolgozott az = behavasították? 😊 Legalábbis 2 napja jártam olyan magyar szerveren ahol havas volt a nem tom melyik pálya....ahol tehenek mögül lehet kempelni az alagútból elõjövöket 😄

Dietrich
nem vagyok elragadtatva attól a tigris várostól..

Sajnos tört.Baj?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Tört vagy nem!????

Sziasztok! Egy "buta" kérdés: A Call of dutyt multiban (interneten) hogy lehet játszani? Ha meg van adva az Ip cim és port, hova kell beírni, vagy mit kell csinálni? Köszi! Galilei

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Ilyen felállásban viszont nem jártatom a pofám! Teljesen igazad van!

Köszönöm, ez erre nagyon jó volt, hogy lenyugodjak!

PResident Evil
oks...

Dichter
Majd írd meg, hogy válaszoltak-e rá.

PResident Evil
mail ment ! kíváncsi vagyok !

Dichter
Ne demoralizálj, azért egy mailt megér sztem. Meg ha már így lefordítottam, nem vesztesz vele semmit.

PResident Evil
úgysem csinálnak semmit...

Dichter
Nem tökéletes, de meg fogják érteni.

PResident Evil
<#vigyor1>

Dichter
Yes, I1m configured in the Security options the five points, but the system dont save it, then i cant connect to a server. Why?

PResident Evil
"...igen, beállítottam a Biztonsági Házirendben az Önök által leírt 5 pontot, de a rendszer nem menti el a beállításaimat, így nem tudok csatlakozni... miért van ez ?"

htxvm prezi :o

Dichter
My problem is : Every time i connected to a server, it's kicking me with the following message: Ineduquate (ezt nem tom hogy írják) O/S privilegs. I dont understand it, because, i am the system administrator. I have an XP OS. Please send me feedback.

Thanx: Prezi

Dichter
LOOOOL

Serpa
most olvasom, hogy csak 2 ÚJ pálya lesz az uo -ban.

Peaks
és
Streets

a többi a codból van.

Pano
Csinálsz egy index.html-t, amit a tárhely nyitólapként megnyit. Arra az index.html-re vagy csinálsz egy linket, ami pl index2.html-re mutat (ami maga az oldalad) vagy a flashbe. Vagy az is megoldható, hogy egy jump script 😊

Bár nem nagyon értem mire gondolsz. Amúgy, Photoshop foreva, az örök társ 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

PResident Evil
most ezt nem találom viccesnek... megértessz ?

wEEn
Hi! My cracked CoD game is wrong! Every server is out me, becouse my cracked operation system is wrong! Stupid Gates! Help me!

Szerintem igy jó.

PResident Evil
jóh, fogalmazd meg angolul, nekik érthetõ módon...

Dichter
rezsofiz
: )))

sazl : c

PResident Evil
hát ez annyit ér mint halottnak a pofon...

Serpa
egy jó hír.

Nem fogg joni

Bi-Bi-Bi <#crazya><#crazya><#mf2>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

rezsofiz
Jöhetne már végre egy cod mappack is...

sazl : c

wEEn
Figyu! Mi is kivágjuk a szerverünkrõl azokat akik nekiállnak ész nélkül vulgárisan káromkodni! Az viszonylag ritka, hogy map közben váltunk, de megtörténhet, ha fent vagyunk 3-4 en és megbeszéljük ventrin. Azért ha belegondolsz az adott szerver "tulajai" fizetnek érte, ugyhogy -ha nem viszik túlzásba- azon a szerveren történjenek már úgy a dolgok, ahogy õk szeretnék. Szerintem.

sage
Itt is fent van a hivatalos MAP PACK

Közvetlen link (38 M😎

Azt írják itt, hogy:

This is the official release of the Call of Duty™: United Offensive™ Map Pack by Activision®.

The Call of Duty™: United Offensive™ Map Pack contains 8 new maps:

2 brand new, original United Offensive™ maps (mp_peaks and mp_streets)
6 Call of Duty™ maps updated to support the Capture The Flag and Domination game modes (mp_uo_carentan, mp_uo_dawnville, mp_uo_depot, mp_uo_harbor, mp_uo_hurtgen, mp_uo_powcamp).

Tehát 2 vadonat új pálya van benne és 6 régi, de átdolgozott Call of Duty pálya, amelyek most már támogatják a CTF és a DOM módokat.

Dichter
Teljesen mind1 szvsz.

Dichter
Biztos nem, nekem is fentvan, és nem recseg miatta. Ha egyébként végleg nem megy a dolog, küldj az evenbalance-nak egy mailt, biztos hallottak már a problémáról.

A másik igen nagy port felkavaró hír a multisoknak!!!!!!!

Gondolom mindenki ismeri a Csibeszek szerverét!!!!
Vigyázzon mindenki velük, folyamatosan kivágnak ha nem tetszik nekik ahogy játszol, és a pbre vagy speed limitre fogják! Temeg szívsz!!!!

Ja, és a játék hevében csunyán sem csetelhetsz, mert kivágnak.
És megjegyzést se tehetsz a srácoknak ha épp nyerésben állsz és õk gondolnak egyet és betöltenek egy másik mappot!!!

Ez helyes szerintetek????

Figyi aki multizik és mindig kidobja a PB a szerverrõl!

Végre vhára értse meg már mindenki, hogy a konzolba nem a "/pb_security 0" kell beírni, helyesen:

1. konzol gomb
2. letörlöd a 0-át, hogy üres hely legyen
3. beírod a következõt \pb_security=0

Így a helyes!

KM
Üdv Mindenkinek! Egy friss hír a GameStarról:

Call of Duty: UO map pack

A kedves GameStar olvasók által tavaly az év játékának választott Call of Duty kiegészítõjéhez, az United Offensive-hez érkezett meg mostanra pár ínycsiklandozó pálya. Szám szerint nyolc csatatérrel gazdagodik mindazok játéka, akik hajlandóak rá szánni pár percet, illetve letöltik a bõ 30 megás csomagot. Akit sikerült meggyõznöm, erre lesz szíves.

poX3ll
http://www.callofduty.com/patch/readme_patch_1.5.txt Nah megtaláltam köszi. Itt vannak az újítások ha kell v.kinek nem ért v.mit szívesN lefordítom.<#vigyor1> Kösz asegítséget

Practice makes perfect.

poX3ll
aha thx.

Practice makes perfect.

dr Kotász
Keresés a fórumban, beírni: 1.5 readme.

Eredmény: 25**4-es hozzászólásban ott a válasz.
poX3ll
Jah megkérhetnék valakit hogy töltse már fel v.hova az 1.5 patch reame fájlát (mert én nem találom<#duma>) vagy küldje át msn-n:
[email protected]
Jah és reggelt!<#fogmosas>

Practice makes perfect.

poX3ll
Jah megkérhetnék valakit hogy töltse már fel v.hova az 1.5 patch reame fájlát (mert én nem találom<#duma>) vagy küldje át msn-n:
[email protected]
Jah és reggelt!

Practice makes perfect.

poX3ll
Zsíros kenyér milyen programmal csinálod? Photoshop 8.0 vagy Namo Webeditor vagy mivel!?
Mert én még nem vaygok olyan túl pro ha egy intrót berakok akkor az lesz az index és utána a nyitólapom meg valami más legyen!?<#smile>

Practice makes perfect.