Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I keep getting kicked by PunkBuster for "Insufficient O/S Privileges". Is there some way to modify my system configuration to be an administrator equivalent from PunkBuster's perspective in XP Home, or for Pro Users that get their rights reset?
Download and run this file from any location, it will check for adware that stops you from being able to play on PB servers. The VX2 adware edits your user rights when it infects your computer, and many programs do not repair this when they remove it.
http://tools.zerosrealm.com/VX2Finder.exe
Click the "Find VX2.betterinternet info" button to make sure that you don't have this adware. If there are no files listed, go on to the last step. If you find the adware files, (it is usually 3 random named dll files) Select all the files found.
Press 'Delete These Files'.
The program will delete all files but one that will be deleted on reboot. Allow program to reboot. Once Restarted:
* Press 'Guardian.reg'.
* Press 'User Agent'.
* Press 'Restore Policy'.
Clicking on "find vx2.BetterInternet info" again should show all fields blank.
If you have no adware files, just click on the "Restore Policy" Button
Nieleen
Lanpartit szervezünk 27.-tõl 29.ig Budapesttõl 30 km-re.
Bõvebb információ:
http://kolibri.webfabrik.hu/lan/lanparty.htm
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
én megpöcsöltem a gépem 1.51-re 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt még tudom hogy a Mohiklán HQ megszünt.<#zavart2>#zavart2> Béke poraira,sok nagy csatát megéltem ott.
Egy szó mint száz,uj helyeket kell kerenem ugyis.
Nieleen
Nieleen
Nieleen
És, ha csak pár haverral akarok nyomulni, akkor mit kell tenni?
Csinálok egy szervert, és arra csatlakoznak vhogy a többiek?
Bocsi a buta kérdésekért,de még kezdõ vagyok ebben a témában!
Köszi
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Gondoltam visszatérek egy kicsit a CoD világába,na de látom nem olyan egyszerû ez.Van itt már 1.5-ös patch pl.
Azt már töltöm,ezenkivül kell még valami a multihoz mostanában?Mert egy ideje már lemaradtam az események forgatagából...
Megnézem én is.
Van valaki aki tud segíteni?
A Call of dutyt multiban (interneten) hogy lehet játszani? Ha meg van adva az Ip cim és port, hova kell beírni, vagy mit kell csinálni? Köszi! Galilei (Tört verzióm van)
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Nieleen
"Szóval az UO fejlesztõi közül az egyik csinált egy nem hivatalos módot ami ezt a hangzatos nevet kapta, hogy Balance of Power, a leírás alapján nem tûnik rossznak ezért gondoltam még rögtön az elején feldobok belõle egy teszt portot. Aki ki akarja próbálni az engedélyezze a letöltést a játékban és kapcsolódjon a 193.225.82.99:28970 iphez. Ha jól sikerül a letöltés akkor a multiplayer optionsban lesz egy külön GMI_MENU_SUPPLIES_MENU ide konfigolj egy külön gombot ha nincs már konfigolva hozzá mert késõbb fontos szerepe lesz a játékban!
A MOD lényege, hogy mindkét csapatnak zászlókat kell foglalnia a'la Domination és akinél a több zászló van annak a pontjai nõnek összesen 2000 pont van 1000 1000 ponttal indul a játék a cél, hogy teljesen lenyomd az ellenfél pontjait azaz 2000 pontra tegyen szert a te csapatod. Zászlófoglalásért, megvédésért, ellenfél lelövésért kreditet kapsz amit a bázisod közelében elkölthetsz, fegyvert, lõszert, jármûvet vásárolhatsz érte.
Természetesen a drága pénzen vásárolt tankkal lerombolhatod az ellenfél bázisait így elvágva az utánpotlás vonalát ami után már könyebb elfoglalni a zászlókat😊
Nagyon kellemes respawnolos public mod a base assault és a domination ötvözete megspékelve a vásárlással!
Jó játékot és bármilyen bugot fedeztek fel írjátok ide commentbe és továbbítom a készítõknek!
Aki nem akar a letöltéssel bajlodni az a call of duty könyvtárában(nem az uoban) hozzon létre egy bop könyvtárat és másolja bele EZT a pk3 filet.
MeieR"
Nieleen