Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
nem

Yossarian
ha nem találta, akkor elég a restore policy gombot nyomni. Azt is csináltad?

Nieleen

Yossarian
megtalálta a gépeden a VX2-t?

Nieleen

PResident Evil
jó nekem ez se csinált semmit :\\\\\\\\\\\\\

PResident Evil
elindítottam... most restart...

PResident Evil
szeretlek! ^.^

Yossarian
Prezi, csekitáut! Egy próbát megér!

I keep getting kicked by PunkBuster for "Insufficient O/S Privileges". Is there some way to modify my system configuration to be an administrator equivalent from PunkBuster's perspective in XP Home, or for Pro Users that get their rights reset?

Download and run this file from any location, it will check for adware that stops you from being able to play on PB servers. The VX2 adware edits your user rights when it infects your computer, and many programs do not repair this when they remove it.

http://tools.zerosrealm.com/VX2Finder.exe

Click the "Find VX2.betterinternet info" button to make sure that you don't have this adware. If there are no files listed, go on to the last step. If you find the adware files, (it is usually 3 random named dll files) Select all the files found.

Press 'Delete These Files'.
The program will delete all files but one that will be deleted on reboot. Allow program to reboot. Once Restarted:

* Press 'Guardian.reg'.
* Press 'User Agent'.
* Press 'Restore Policy'.

Clicking on "find vx2.BetterInternet info" again should show all fields blank.
If you have no adware files, just click on the "Restore Policy" Button

Nieleen

bricsi01
Végre megint ulyra multizok,már rég multiztam.De nagyon tedtszik a multi,régen jóvolt de amint megismertem a wwiiol-t azóta csak azt nyomnám.

dr Kotász
Pont ezt akartam beírni... DF-es DOM szerveren kb. percenként 2 embert vág ki...
Malakai
Röhely, hogy mennyivel kevesebben vannak PB-s UO szervereken...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szevasztok!

Lanpartit szervezünk 27.-tõl 29.ig Budapesttõl 30 km-re.
Bõvebb információ:
http://kolibri.webfabrik.hu/lan/lanparty.htm
Serpa
lehet.

bricsi01
jó csak ezell nincs kedvem elszorakázni

Soha ne add fel!!
bricsi01
feladom

Az lehet valós adat hogy az ASE egyetlen magyar Base Assault szervert sem lát?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bricsi01
az ip cimem:
81.183.149.161

bricsi01
ip minek?az ASE-ba megkeresed a hungary s foy

bricsi01
már nem me senkisem jön,de nyitok 19:40 kor

Illetve az alapra 1.5-öt,az UO-ra 1.51-et...

Hát mostmár ráraktam az 1.5-ös patch-et.

Dietrich
cod-hoz kell az 1.5 uo-hoz az 1.51 patch vagy maradsz a régi 1.41-nél.

én megpöcsöltem a gépem 1.51-re 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én mostanábanb az agyatlan mészárszékra járok prdo malleus vagy mi a neve..36 slotos!..ezzel a PII-vel nagyon nem lehet taktikázani.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ip címet miért nem írsz? Most keresgéljem az ase-ban? vagy -ben? 😄

Akkor azokat kell majd megtalálnom.Tényleg kell az ASE is...,de bonyolult ezt ujra összerakni...<#vigyor4>

Dietrich
már volt róluk szó, hogy milyenek..megnézem most már én is <#vigyor1>

Dietrich
vannak hq szerverek az uo-n is.

Malakai
Ez egy vicc, korábban szerettem a csibészre járni, de van mostanság ott vmi barom "admin" (Misi?). Misi nevû júzer Railyardon orosszal mindig megállt direkte a az ajtóban és jó sokáig nem ment tovább, ezzel akadályozva a fél csapatot. Elõsször csak megkértem szépen, hogy ne csinálja, aztán beírtam csúnyábban, aztán meg, hogy kickeljék már. Persze nó reakció. Aztán hamarosan engem bannoltak a szerverrõl, indoklás nincs, csak gondolom, hogy ez kapcsán. Azért vicces, nem? 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
azt nem de a seregét azt igen 😊

Kedvenc helyeim...azokra nem is emlékszem már...
Azt még tudom hogy a Mohiklán HQ megszünt.<#zavart2> Béke poraira,sok nagy csatát megéltem ott.
Egy szó mint száz,uj helyeket kell kerenem ugyis.

Yossarian
Gallik, kattints a fenti bannerra és a fórumban olvasd el a szerver indítás topicot! Ha jól emléxem a need help-ben keresd!

Nieleen

Yossarian
Az uccsó Gabenek ment

Nieleen

Yossarian
Elõtte nézd meg ASE-ban, hogy a kedvenc helyeid átálltak-e már, mert lehet, hogy a peccsel nem fox tudni jáccani!

Nieleen

Köszi,azt mostmár rárakom ha nekiálltam,aztán akkor este majd felnézek a harcterekre.

Yossarian
jajj, nagyon mennék, de karácsonyig este hattól reggel hatig melózok 😞((

Nieleen

Yossarian
semmi, még az 1.5-re is csak a szerverek fele állt át, szal ha akarsz, azonnal kezdheted 😊

Nieleen

Köszi!
És, ha csak pár haverral akarok nyomulni, akkor mit kell tenni?
Csinálok egy szervert, és arra csatlakoznak vhogy a többiek?
Bocsi a buta kérdésekért,de még kezdõ vagyok ebben a témában!
Köszi

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Üdv!
Gondoltam visszatérek egy kicsit a CoD világába,na de látom nem olyan egyszerû ez.Van itt már 1.5-ös patch pl.
Azt már töltöm,ezenkivül kell még valami a multihoz mostanában?Mert egy ideje már lemaradtam az események forgatagából...

bricsi01
nem jön senki?

Yossarian
miért, Alexander is a kantinban vette a tankot? 😊)

Nieleen

Dietrich
és csak magyar szerverekkel próbálkozz...vagy 1.40 vagy 1.41 patch vagy a legújabb 1.5 és 1.51 kell hozzá

Dietrich

Dietrich
nem elég hogy harcolnom kell még a kantinban is sorba kell majd állnom lõszerért meg tankért?? Ezt a hülyeséget....igazi szimulátor lett...amolyan meghósdítós..Nagy Sándor küldetésnek is nevezhetnénk 😄D

Megnézem én is.

bricsi01
nyitok 19:00 órátol BAS szervert gyertek!!köszi!(1.51-es verzio)

Sziasztok!
Van valaki aki tud segíteni?
A Call of dutyt multiban (interneten) hogy lehet játszani? Ha meg van adva az Ip cim és port, hova kell beírni, vagy mit kell csinálni? Köszi! Galilei (Tört verzióm van)

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Yossarian
a szövegben eredetileg linkek is vannak, akit érdekel, az katt ide és keresse meg az idézett hírt!

Nieleen

Yossarian
Elég érdekesnek tûnik, ha otthon leszek, ki fogom próbálni.

Nieleen

Dietrich
illetve az 1.51..

Yossarian
Hogy mi a BOP?

"Szóval az UO fejlesztõi közül az egyik csinált egy nem hivatalos módot ami ezt a hangzatos nevet kapta, hogy Balance of Power, a leírás alapján nem tûnik rossznak ezért gondoltam még rögtön az elején feldobok belõle egy teszt portot. Aki ki akarja próbálni az engedélyezze a letöltést a játékban és kapcsolódjon a 193.225.82.99:28970 iphez. Ha jól sikerül a letöltés akkor a multiplayer optionsban lesz egy külön GMI_MENU_SUPPLIES_MENU ide konfigolj egy külön gombot ha nincs már konfigolva hozzá mert késõbb fontos szerepe lesz a játékban!

A MOD lényege, hogy mindkét csapatnak zászlókat kell foglalnia a'la Domination és akinél a több zászló van annak a pontjai nõnek összesen 2000 pont van 1000 1000 ponttal indul a játék a cél, hogy teljesen lenyomd az ellenfél pontjait azaz 2000 pontra tegyen szert a te csapatod. Zászlófoglalásért, megvédésért, ellenfél lelövésért kreditet kapsz amit a bázisod közelében elkölthetsz, fegyvert, lõszert, jármûvet vásárolhatsz érte.

Természetesen a drága pénzen vásárolt tankkal lerombolhatod az ellenfél bázisait így elvágva az utánpotlás vonalát ami után már könyebb elfoglalni a zászlókat😊

Nagyon kellemes respawnolos public mod a base assault és a domination ötvözete megspékelve a vásárlással!

Jó játékot és bármilyen bugot fedeztek fel írjátok ide commentbe és továbbítom a készítõknek!

Aki nem akar a letöltéssel bajlodni az a call of duty könyvtárában(nem az uoban) hozzon létre egy bop könyvtárat és másolja bele EZT a pk3 filet.

MeieR"

Nieleen

Serpa
nem tudom.
de úgy látom, most már majdnem mind1ik serveren 1.5 van.