Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én 5 csillagot akarok...holnaptól konyak lesz a nickem. <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1 emeltdijas SMS fél évre, szerintem megéri 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Jó ez az ajándék VIP de mire is jó ez? <#zavart1>#zavart1>
Sok klánban van ám tagfelvétel. Az, hogy valami állandó elérhetõséget kérnek tõlled (MSN, ICQ, Yahoo Messenger, stb), ne lepõdj meg, a kapcsolattartás nem elhanyagolható része egy "klán-közösségnek".
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nieleen
Miért kell MSN ahhoz hogy clan tag lehessek. Ha saját clant akarunk, kell hozzá valami extra,vagy csak a nevünk elé írjuk a clan nevet és kész. Segítsetek, tök hülye vagyok.(Viszont jol COD-ozok Magnum_PI)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha holnap nem lennék, akkor én is mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem leszólni akarom az ajándékom, hanmem hálás vagyok érte. Csak hamár felkerült ez a téma, szerintem ez a VIP (ha fizetni kell érte) eg ybaromság. Mert ennyi pluszt nem tartalmaz, hogy kipengesek érte egy emelt díjas sms-t.
Thx to SG 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintetek lehet a CoD:United Offensive tört verziójával neten játszani?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ezt mit jelent?😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Practice makes perfect.
Nieleen