Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
http://epica.nl
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
<#eljen>#eljen>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
annyira nem lehetsz piás, hogy az xp lemezt ne tud betenni a cd vagy dvd olvasódba 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
Amelyik géprõl lesz indítva a szerver (xp esetén)parancssorba írd be hogy:
ipconfig/all
ott kapsz egy ip címet és egy alhálózati maszkot.
Ezeket az értékeket írd be a hálózati kapcsolatokban a Helyi kapcsolatok--->tulajdonságok--->TCP/IP protokoll--->tulajdonságok---->A következõ IP cím használata részbe.
Ettõl az xp is gyorsabban fog fel állni, a böngészés is gyorsabb lesz a neten valamint ha cross link kábellel van a két gép összekötve akkor a másik gépen elindítva a multi player és ott a szerver keresõbe beírva az ip cím amit megkaptál a parancssorba menni fog a lan.
Elég kezdö vagyok, és lenne egy kérdésem (mivel nem müködik a call of duty oldal itt kell feltennem)..
Helyi hálozaton akarok itthon játszani egy haverommal. Felraktuk mind2 gépre a cod1.5-öt, és akarnék indítani egy szervert, beállítom, h LAN legyen, és amikor indítanám kilép a consolba hibaüzenet nélkül...
Ezt csinálja mind2 gépen
Biztos pofon egyszerü a megoldás, de én nem jöttem még rá, segítsetek. kösz elöre is és boldog karácsonyt!<#hamm>#hamm>
Most akartam játszani multiban a neten a játékkal, de sehogy sem sikerül felcsatlakozni egy szerverre sem (cd-key). Alap Call of Duty van fent 1.5-ös patch-el. próbáltam töbször a cd-keyt is váltani. De sehova sem enged be. Tudtok nekem ajánlani valami magyar szervert ahová be lehetne ugrani egy kis csetepatéra? 😊
Mert gépre mikor rá van kötve a joy nem érzékeli a játék.Hogyhogy?

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Viszont, ha magyar PB-s szervereken is szeretnél játszani katt ide:
http://dc.sote.hu/uoserver/
►►^._.^◄◄
Tudna valaki adni egy cd kulcsot a Call of Duty United Offensive-hez??
Nieleen
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!