Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wEEn
A számból vetted ki a szót. Ez már az én lelkemet is régóta nyomja, csak én nem mertem elõhozakodni vele.

Log-file ügyben valaki?

grizzly21
gdfgdfg

PResident Evil
de én velük 😄

Serpa
láttam, hogy VT -n voltál nemrég.
probáltam belépni, de 18/20 ra full -t írt.

senki nem felejti, holnap "Elit alakulat".
😊

Én meg az online ellen :o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

PResident Evil
tegnap az RT-vel waroztam :o

Dietrich, neked lopják a nicked, vagy szingliséged elvesztve beszálltál a HEMP klánba? O_o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wEEn
Nemtom. Olyat még sose ittam, mert a törkölypálinkánál tovább még nem jutottam <#zavart1><#nyes>

Dietrich
2 csillag? az szar még konyakból is <#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn
Apukám! Kaptam 2 csillagot? Húúú én nagyon jó munkásember lehetek! <#hawaii> Erre akkor csak annyit tudok mondani: ekszözájzbúk

Dietrich
<#nyes>
tegnap kerestelek a szervereken de nem láttalak...betévedtem asszem a johny-ra...3000-re vagy mennyire állították a sebességet. Fénysebességgel kúsztam a foy pályán 😊
Ki is léptem rögtön.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn
Hogy a fenébe bírom rábirni a game-t h csináljon nekem log file-t a játékról? Már mindenféle paranccsal próbálkoztam, de nem akar nekem szót fogadni 😞

Serpa
skizofrén eset.
<#idiota>

Dietrich
és miért váltogatod?

zaki
jaaaaaa, azt hittem tudod <#ravasz1>

Serpa
kellett volna ?!
<#vigyor3>

zaki
semmi különös

mikro láttál legutoljára? tegnapelõtt? akkor még Hentes Bill néven fórumoztam, ne mtudtad? <#ravasz1>

Serpa
rég láttalak.

mi volt veled ?

zaki
ja, az más

Serpa
server patch.

zaki
ezt láttáok már? <#wow2>

új peccs? <#ticking>

Malakai
A Gamezone-ról, mint szolgáltatásról mi a tapasztalat? Mennyire biztos, jó szolgáltatást nyûjtanak? Kevesebb, vagy több valamivel, mint az OBI pl?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dardevil
Iktatva: @ 2004.12.26. 09:20
Jelentést készítette: Zagash
---------------------------------------------------------------------
Testvéroldalunk, a Call of Duty Magyarország honlapja sajnálatos módon két napja nem elérhetõ. Ennek oka, hogy a kiszolgáló Cybersport.hu szervere (feltehetõleg) meghibásodott, így az anyaoldal sem él. Mivel a mailszerver szintén leállt, sajnos a kapcsolatot sem tudjuk tartani az anyaoldal legénységével, de reméljük, hogy a Cybersport.hu munkatársai már rajta vannak a témán és hamarosan visszaáll a régi rend.

Zagash

Malakai
Igen, erre én is gondoltam, azóta már meg is tettem, csak go doltam itt is érdeklõdök. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dichter
nézd végig az ase listádat, hogy milyen nevek vannak benne. pl: xy war&public powered by: ésezaz

Malakai
Tudtok mondani CoD Server Hosting szolgáltatókat? OBI oké, többi?
Köszi!!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
ot voltam akkor...jót röhögtem. 😊)

lányomat megint csíternek...ezen is jót röhögtem 😊

A tuzfal eddig is megvolt es nem volt baja. Egyszer csakmegjavul 😞
Pano
Tûzfal?

Nekem a tûzfal miatt csinált egyszer ilyet.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ASE updatelve,
A kapcsolat beallitasa a COD ban tokmindegy, az ASE reszerol.
Akkor is full nak latja a servert es csak force connect vagy cancel a valaszthato lehetoseg vagy esetleg megfigyelokent lephetek be.
rezsofiz
Updateld az ASE-t.

sazl : c

Serpa
kapcsolatod megfelelõen van beálítva az optionsban ?

2/20-ra csak force connect vagy cancell van 😞
ja
De ASE-n keresztul meg mindig nem tudok csatlakozni
Awaitening...- 1.... 18 😞
Serpa
mert csak a multit pecseli.

de meg mindig 1.4 nek latja!! (ilyet se lattam meg)
Serpa
nem kell hozzá.
felrakod, azt kész.

Sziasztok!
Az 1.5 patch hoz hol lehet toreshez jutni?
Serpa
johnny -n olyan dolog történt, ami még soha.
kempernek neveztek.<#idiota>

ezt nem fogom tudni kiheverni.
😊

rezsofiz
És az "everybody ready"s szám nincs meg vkinek?? az kéne nekem a legjobban. a 3.

rezsofiz
Ez az oldal ez mi? bejön egy oldal ahonnan nem tudok sehova se továbmenni

rezsofiz
oksa köszi midenkinek, megnézem dcn , meg az oldalon, ha egyiken se lesz akkor oppi majd plz valamin küldd át.

www.noobwear.com on valahol megtalálod a soundtrack számainak címét ^.^

Serpa
ez a Kill Bill -es "Bang Bang" ?

0ppika
Nekem a "bang bang" + a rammstein megvan ...

http://epica.nl

ricsi1
én láttam,szerintem ha dC++-ba beírod,h bang-bang meg mortal kombat biztos kiadja a számokat nem ?:S

rezsofiz
Halljátok láttátok az e.star italian job fragmuvit? Ha igen akkor plz mondja már meg vki hogy az elsõ 3 számnak mi a címe megköszönném nagyon.. vagy nekem az is jo ha adtok egy e.star elérhetõséget 😛P

ricsi1
de nem ám

nekem sem

dtk1985
Nem jon be a callofduty.hu

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985