Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Log-file ügyben valaki?
probáltam belépni, de 18/20 ra full -t írt.
senki nem felejti, holnap "Elit alakulat".
😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
tegnap kerestelek a szervereken de nem láttalak...betévedtem asszem a johny-ra...3000-re vagy mennyire állították a sebességet. Fénysebességgel kúsztam a foy pályán 😊
Ki is léptem rögtön.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mikro láttál legutoljára? tegnapelõtt? akkor még Hentes Bill néven fórumoztam, ne mtudtad? <#ravasz1>#ravasz1>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jelentést készítette: Zagash
---------------------------------------------------------------------
Testvéroldalunk, a Call of Duty Magyarország honlapja sajnálatos módon két napja nem elérhetõ. Ennek oka, hogy a kiszolgáló Cybersport.hu szervere (feltehetõleg) meghibásodott, így az anyaoldal sem él. Mivel a mailszerver szintén leállt, sajnos a kapcsolatot sem tudjuk tartani az anyaoldal legénységével, de reméljük, hogy a Cybersport.hu munkatársai már rajta vannak a témán és hamarosan visszaáll a régi rend.
Zagash
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Köszi!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
lányomat megint csíternek...ezen is jót röhögtem 😊
Nekem a tûzfal miatt csinált egyszer ilyet.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A kapcsolat beallitasa a COD ban tokmindegy, az ASE reszerol.
Akkor is full nak latja a servert es csak force connect vagy cancel a valaszthato lehetoseg vagy esetleg megfigyelokent lephetek be.
De ASE-n keresztul meg mindig nem tudok csatlakozni
Awaitening...- 1.... 18 😞
Az 1.5 patch hoz hol lehet toreshez jutni?
kempernek neveztek.<#idiota>#idiota>
ezt nem fogom tudni kiheverni.
😊
sazl : c
sazl : c