Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
rábindeltem egy billentyûre. írd be konzolba
/bind bilentyû say szöveg

Nieleen

Serpa
ennek a mikéntje, hogy van ? 😊

CsabSz
Ha esetleg ahoz közeli állapotba kerülsz, szólj és eltávra küldjük kis idõre az illetõ(ke)t... <#nyes>

Serpa
télleg, azt hogy mivel csinálod ?

Yossarian
én meg azt írom, hogy yesss. az is annyit tesz, hogy sima <#mf1>

Nieleen

Serpa
még nem kaptam idegösszeomlást.
😊

CsabSz
Remélem, azért elnézitek ezt az apró kis huncutságot és nem dönti romba a játékélményeteket. <#wave>

Serpa
kínomban én is azt szoktam. 😊

CsabSz
Szívesen, máskor is. <#vigyor0>
Igen én voltam, bár indításkor még nem tapasztaltam a dolgot, csak minimizer használatakor.

Yossarian
örök hálám, asszem ott is Te segítettél 😊

Nieleen

Dietrich
na megyxek visszas a szomszedhozt piálni..bye 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
vazzerg..mosdzt kellener henteélni de a monbirtort se láto,m 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

CsabSz
Az uoconfig_mp.cfg-ben kell a seta r_overBrightBits "1" értékét "0"-ra átírni.

Yossarian
ebbõl mekkora fejfájás lesz! vázz 😊

Nieleen

Dietrich
nem ráûd gondoltam..hulkl alllor..hú vazzeg elfogyott hukk aszomszésd piéájkae.. 😄DDD

Yossarian
Azért írják, hogy õrületbe kergessenek 😊 Én azon szoktam röhögni, amikor a 3-2-re is azt írják, hogy sima 😊

Nieleen

ricsi1
Az ,hogy "sima" engem is

Serpa
meg állandóan azt írják, hogy: sima.
<#vigyor3>

ez is az örületbe tud kergetni.
<#idiota>

Yossarian
Amikor a vesztes oldalon vagyok, szerintem is agyatlan hentelés szok lenni 😊))

Nieleen

Serpa
én a másik oldalon voltam, és nem igazán lehetet kitörni.
nem elég hogy agyba fõbe lõtt a tüzérség; de épp lerakott a gép, és már kilõttek.

Yossarian
nem igaz ám, hogy agyatlan hent volt. kétszer is elfoglaltuk egyszerre az 5 zászlót, szal kellett ott figyelni is.

Nieleen

Serpa
elég agyatlan hent volt.
😊

fõleg a pow -os.

ranGer2
Te ilyen jófejgyerek lehetsz.. PsY publikon mintha találkoztunk volna már.. 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
váááháhááháháááá 😄DD szeretik õket sokan!! 😄DDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Yossarian
jó volt, annyira belefeledkeztem, hogy majdnem elkéstem munkából 😊 Kár, hogy el kellett jönnöm, mert ma délután nagyon ment a rush nekem is 😊

Nieleen

Serpa
héé !
vazze !
😊

mi volt ma df -en ?!

Yossarian
nem, sajna. pedig jobb lenne.

Nieleen

urbijoe
akkor ez nem olyan egyszerü mint a CS-ben

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Yossarian
nem, csak azokkal tudsz dumálni, akik TS szerveren ugyanabban a szobában vannak, mint te.

Nieleen

urbijoe
ha letöltöm a TeamSpeak-et és beállitok egy servert akkor csak azon tudok dumálni vagy akármelyiken amikkel játszok az ALL SEEING EYE-b
en.

Yossarian
TeamSpeak. gyak ugyanaz mint a ventrilo. Nem akarok flémet indítani, de megkockáztatom, sztem jobb is annál...

Nieleen

urbijoe
mi az a TS

Yossarian
értem, köszi.

Nieleen

Yossarian
Meg nem csak az a gond, hogy uncsi, hanem egyszerûen gusztustalan ez kicsinyes vagdalkozás, nem beszélve a rasszizmusról. Hogy jön a cod-hoz, hogy valaki cigány, vagy zsidó, vagy sváb, esetleg magyar??? fel nem tom fogni...

Nieleen

rezsofiz
Mircen a cod.hu

sazl : c

rezsofiz
Hja, már kicsit uncsi;|

sazl : c

Yossarian
sajna csak TS szervereket ismerek...

Nieleen

urbijoe
a ventriloba milyen szervercimet kell beirni hogy tudjak beszélgetni?

Yossarian
mér, már megy? Vagy nem a callofduty.hu-ról van szó? 😊

Nieleen

Yossarian
engem még le is basztál, hogy ne jópofizzak, mikor azt írtam, hogy meghaltam érted 😊 pedig mikor vitted a zászlót, télleg a testemmel fedeztelek. Valahonnan hátulról puskázott egy fricc és engem szedett le, te meg épp beszaladtál a ponttal😊

Nieleen

Yos, cod.hu chaten valaki beírta a linket kb. 15-ször ma, de tegnap is....Most találtam meg az SG forumot, de CoDban nem vagyok új. 😊
Yossarian
Figyusz, a játák elindításkor néha tök sötét és azzal kell kezdenem, hogy a fényerõt beállítom. Nem elállítódik, mert a csúszka ugyanott van, csak egyszerûen nem a hozzá tartozó fényerõvel indul el. A DF fórumán egy hír kommentjei között írta valaki, hogy a cfg-be be kell írni valamit, de hogy mit azt már elfelejtettem, és már a topicot sem találom. Nem tudja valaki?

Nieleen

Dietrich
😄

tegnap azért ment fel a bennem a pumpa a df szerveren mert respawnoknál azzal szórakoztak ketten hogy tk-tak. Legközelebb nem mondok semmit...puskatussal ütök.

Yossarian
nem vagyok ideges, csak sok volt a mondanivalóm és munka közben csak 4 részletben tudtam elküldeni 😊))

Nieleen

Dietrich
Yos...nyugi 😊

Yossarian
meg biztos a cod.hu-n mutatta valaki, mikor már karácsony ótan nem is megy, a reged pedig tegnap esti. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, te vagy az, aki ott is skatulya és skill néven mocskolta õket... Azt persze már nem mondja meg, hogy õ melyik klánból van. Mint mondta, azért, nehogy róla ítéljék meg a klánt. Hát, megértem, hogy szégyelli, a nevét...

Nieleen

Yossarian
szedy nek meg van összesen 5 hozzászólása, aztán belinkel egy ilyet. furrrra. lol...

Nieleen

Yossarian
Érdekes lenne megnézni az õ fejét is. hátha nem kicsit ortopéd 😊))

Nieleen

Yossarian
ez nem vicces akar lenni, hanem egy beteg majom szórakozik velük féltékenységbõl.
A cod.hu-n kialakult egy kis flame, hogy ki miért van a cod válogatottban és egy faszi ugyanezt a szöveget nyomta. Folyamatosan cigányozott, meg Deanyt basztatta, de amikor odáig eljutottunk, hogy ha tud jobb csapatot kiállítani, akkor a válogatott kiáll ellenük, ez a szánalmas senki inkább kihátrált a kihívás elöl. Valszeg csak savanyú a szõlõ, hogy õ nem került be.

Nieleen

Dietrich
12-13 éveseknek biztos vicces...