Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen én voltam, bár indításkor még nem tapasztaltam a dolgot, csak minimizer használatakor.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
<#vigyor3>#vigyor3>
ez is az örületbe tud kergetni.
<#idiota>#idiota>
nem elég hogy agyba fõbe lõtt a tüzérség; de épp lerakott a gép, és már kilõttek.
Nieleen
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nieleen
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nieleen
en.
Nieleen
Nieleen
Nieleen
Nieleen
tegnap azért ment fel a bennem a pumpa a df szerveren mert respawnoknál azzal szórakoztak ketten hogy tk-tak. Legközelebb nem mondok semmit...puskatussal ütök.
Nieleen
Nieleen
A cod.hu-n kialakult egy kis flame, hogy ki miért van a cod válogatottban és egy faszi ugyanezt a szöveget nyomta. Folyamatosan cigányozott, meg Deanyt basztatta, de amikor odáig eljutottunk, hogy ha tud jobb csapatot kiállítani, akkor a válogatott kiáll ellenük, ez a szánalmas senki inkább kihátrált a kihívás elöl. Valszeg csak savanyú a szõlõ, hogy õ nem került be.
Nieleen