Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passz.
Valaki?
Dietrich
valszeg..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Elakadtam az Offensiveben.Van egy rész az elején ahol a Német tankok kilövése után követni kell Sgt. Moorie-t van kit és egy aknamezõn vezet az út és egy kis kerítésdarabon kellene átugrani de nem tudom hogyan mert azt ugrásgombbal nem akarja...
zaki
ez most vicces akarna lenni?

Dietrich
szánalmas...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ezt láttátok már?
cod.hu-n mutatta valaki:

http://fated2kill.atw.hu

Bexarás.
BUEK!
Dietrich
hihetetlen..már olyan régen adták. <#hehe>

plz aki tudja mit kell csinálni az szzóljon ide [email protected] (MSN-en)
elakdtam már az UO-ban mielõtt elindítottam volna<#help>. Mert mikor el akarnám indítani kiírja hogy 3sound file are missing or bad format
hy vki HELPEZZEN PLZ!!!!!!!!!!
Dichter
Szerintem ugyanazon a szerveren fut, mint a callofduty.hu, ami most off.

Serpa
Boldog és eredményekben gazdag újévet kívánok !

ma és holnap két remek, megunhatatlan film lesz a TCM -en. 😊
ma, 23.00
Kelly hõsei

holnap, 21.00
A piszkos tizenkettõ

zaki
<#vigyor1>

trident
A nyeles kézigránátot meg annak a seggébe fogom implantálni, aki beosztott ma dolgozni.<#szomoru2>
Fel fog dobni lelkileg...Szerintem!<#hehe>

-Dietrich: állatra nem lõnék kedvtelésbõl. Emberre esetleg....

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

rezsofiz
<#nyes>

sazl : c

trident
Az elsõ betárazás után már rájöttek, hogy a párkány, amin pihegtek "nem biztonságos"...<#vigyor2>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
😊mennyit szedtetek le? <#zavart1>

trident
...Éjfélkor mindenki petárdával terrorizálta a galambokat.
Mi hatékonyabbak voltunk, kar98-at használtunk...

rezsofiz
BUÉK

Dietrich
BUÉK!

Van szilveszter nevû szerver? 😊

Yossarian
BÚÉK és headshot mindenkinek. (a fejéééébeeeeee beleeeee😊

Nieleen

BUÉK!
Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
BUÉK ALL!

www.czekoart.hu

Gfreiter
BÚÉK alle 😊 Nem tudja valaki mi lett a Hungarian Fragfest szerverrel?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ricsi1
öhömm...én nem tudtam,de az mindenen segít nem?!

Sziasztok!
Minden Call of Dutysnak BUÉK!!!!!!!!
rezsofiz
Na jólvan lépek Boldog Új, és sok Headshotban teli 2005-ös Évet kívánok <#hehe>

Dietrich
jól van te is tudtad mi a megoldás. 😊
nem kell újra rakni mert utána is ugyanez lesz a nyûgje azokon az uo szervereken ahol a pb bevan kapcsolva!!
Egyefene 2004-ben utoljára beírom a megfejtést...<#zavart1>

az UO singlehez elég az 1 serial ami van hozzá, viszont a PB kivág ha más is azzal van fenn a szerveren. Átkell írni itt és akkor jó:

(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat amivel az UO-t raktad fel.

Ezt átkell írni egy másikra (COD-hoz kapott serial-ra vagy ha fénymásolt a game van egy key generator azzal gyártasz egy új serialt)
Lehet variálni.
Ugyanezt a serialt utána az UO multi optionsban is írd be ha neten akarsz játszani!
Én azzal nyomom amit már 1 éve generáltam a cod-hoz és a PB nem vág ki sehonnan.

TerranceG
ok,kösz, újrarakom.

Igyunk sört jól!

Yossarian
lol, nem kell oda reinstall, elég a kulcsot átírni, illetve tört szerveren kell próbálkozni...

Nieleen

ricsi1
hát az fura...sp-ben azér ír 1.41-et mer a patch csak multi részre vonatkozik.
sztem rakd újra az egész játékot akkor nem lesz rpobLéma

Dietrich
totojgatni? ez jó 😊

Yossarian
toom mire gondoltál, de most nincs kedvem write only fórumozókat totojgatni 😊)

Nieleen

rezsofiz
:-)

Dietrich
😊
nem erre gondoltam de így se rossz 😊

Dietrich
az megeshet...

Yossarian
izééé... öööööö... keresõ? ;-)

Nieleen

Nálam volt a bibi, valami frankó kis féreg ráment a gépemre, de leírtottam! <#violent>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Dietrich
nálam nem..nyomtál egyet a refresh ikonon?

Dietrich
szokásos problem..

no régi fórumozók mi a megfejtés? 😊

Hali!
Az ASE nálatok is csak 9999 pingû szervereket lát?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

TerranceG
Ledob a szerver,hogy nem jó a kulcs.
1.41-el fel tudtam menni. Felraktam az UO patch-et, crack-et nem találtam hozzá még, de nem vágom, hogy multiba 1.51-et ír verzióra, single-ben meg 1.41-et. lol
Akkor valami nem stimmel.

Igyunk sört jól!

Dietrich
pedig lesznek jó részek még..pl. a 6. ami Bastogne-ról szól. De én Hurtgent látom benne 😊

TerranceG
Hát ez gyors volt. köszi.

Igyunk sört jól!

ricsi1
igen

TerranceG
Nem megy a CoD honlap.Gondolom nem mondok újat. Pedig megnéztem volna.
Magyar szerverekre crackelt játékkal fel lehet menni?

Igyunk sört jól!

rezsofiz
Ja én is beindultam nagyon nagyon fasza lesz lehet nem bírom ki és megveszem jövõ hét szerdáig ^.^