Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak resetre reagál a gép is.
Gondoltam a tunning miatt de visszaállítottam mindent defaultra és akkor is egy 10 perces játékidõ után mondom úgy belefagy hogy csak reset-et tudok nyomni.
Aláírás
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
végre megoldódott ez a probléma is 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem gondolsz esetleg arra hogy kellhet még másnak is?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://pwned.nl/
sazl : c
A felbontás: 1024x768
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
egy havernak kellene, most teszi fel a gemet... aki tud adni 1.4 -rõl és 1.5-rõl linket annak megköszönném !
Pano most hogy vettél ramot, mennyi van összesen?
Sehol nem talalom. 😞
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a fejem nem fáj csak nem értem miért forog a szoba? 😊
hú miket írtam be..ha nem töltök le azalatt míg szomszédoltunk, bekapcsolni se tudtam volna a gépet. <#zavart1>#zavart1>
1. - az FPSem mindig pont 50 nem megy se fölé se alá... tuti hogy nem 50Hzen fut a monitorom és már a /com_maxfps paranccsal is próbálkoztam de semmi eredménye
Options/Performance/Sync Every Frame
(\__/) ( X.x) ( } . { )
1. - az FPSem mindig pont 50 nem megy se fölé se alá... tuti hogy nem 50Hzen fut a monitorom és már a /com_maxfps paranccsal is próbálkoztam de semmi eredménye
2.- a uo_stanjel pályán mindig beszaggat a játék de nagyon pedig bármely más mapon gyönyörûen fut a játék maxon...
ui: ATI 9600xt-m van elõre is kösz
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
az üdvözlõ képernyõn ki szokták írni
Nieleen