43642
-
rcsuhai #42333 A játék eredeti és Win XP Professional-on futtatom. Már másodszor telepítettem újra az egészet. Egyszerűen tippem sincs hogy mi lehet a gebasz. -
#42332 Milyen WIN-ed van? Nem lehet, hogy 64bites win kompatibilitási balhé van, tehát, hogy 64 bites oprendszeren kaki a crack? Mert akkor tényleg megoldás az original game. -
#42331 A patch nem számít. Csak multi javítást és kiegészítést tartalmaz, tehát az alapjátékon már nem változtat. (ezért jó az alap crack a peccselés után is) Pórbálj meg egy uninstall, mappa törlés, reinstallt, hátha segít!
-
rcsuhai #42330 Már mindennel próbálkoztam. :( Az a fura, hogy pl. a régi Athlon 64-es gépemen a COD2 esetén sem volt semmi ilyen probléma. -
#42329 Hát ez elég rosszul hangzik... Biztos, hogy a legújabb patch van fenn? Valami mod, netes szerverről letöltött cucc esetleg? Clean installal próbálkoznék, előtte még talán visszatöltés helyett teljes pályaújrakezdéssel. -
rcsuhai #42328 Hali!
Egy kis egítséget szeretnék kérni. Valami miatt nem úgy működik nálam a COD és a CODUO mint ahogyan kellene. Az alábbi problémák jönnek elő:
1. Lefagy a katonák AI-ja. A katonák megállnak széttárt karokkal és nem reagálnak semmire.
2. Az egyes feladatokat nem tudom teljesíteni, mintha nem érzékelné a program ha teljesítek valamit. Pl. már a CODUO első pályáján amikor a dzsipbe kellene ugrani és elhúzni a helyszínről, hiába szállok be, a két szerencsétlen katona csak áll a dzsippben és nem történik semmi.
Ugyanezzel a problémával küszködtem COD2 alatt is, de ott megjavult a dolog egy patch felrakása után. A COD és CODUO alatt a legújabb patch van, de az sem segített. Ami még érdekes lehet, hogy nemrég cseréltem le a gépem egy CORE DUO 2 6300-as konfigra ATI X1950 PRO kártyával.
Szóval ha van valami ötletetek azt szívesen fogadom.
Roland ([email protected]) -
#42327 Kár... de Hamachin ki lehetne próbálni -
#42326 én még eredetit sem találtam. -
#42325 Miért a tiédet? Az enyém 2db hsz-el elöbb íródott azt se volt képes elolvasni -
#42324 Ha magyar szervereken akarsz játszani akkor adok neked egy kódot és egy linket, hogy mit és miképp. (Fenti banner alatt > GYIK)
Ha külföldi szerveren akkor viszont az elhagyott kulcsodat csak egy boltban találod meg. -
#42323 Hmm, most megint megnéztem, és ez dög tényleg kavar itt össze-vissza.:\ Pedig régebben mintha működött volna így, sry. -
#42322 Nem oké, ezzel csak kiszűröm amit máshonnan pakol oda, de amit onnan pakol át máshova azért mászkáljak át pl UO-ba, meg CoD2-be? Mert azokat meg CoD1-nél nem listázza ki. :P -
#42321 Advanced Filtersben beállítod a shortversion-t. -
hofitom #42320 És mi a hibaüzi?
Monnyuk javaslom, hogy először is cserélj kulcsot. Álítsd be a ratet 25000-re. Maxfpst 125-re. Így mennie kell. -
#42319 Sajnos egyik gfm-es szeverre sem tok csatizni.
A símán ledob a pb pedig frissítettem is már, a gfm2-n meg szerververzio eltérést ír ki 1.3 -
hofitom #42318 -
#42317 Trident aláírását nézd meg. -
liszike #42316 őő nem azt mondom hogy keresétek meg hanem ha tudtok akkor adjatok egy kódot ami jo vagy segitsetek abba hogy hol találom meg!
előre is köszi! -
#42315 A GFM2 modos szerver az COd2-höz van? -
zuza #42314 Nekem már akkor megvolt mikor megjelent volna Magyarországon -
#42313 Tényleg, ha már XFire ajánlgatás van... Arra tud vki megoldást, hogy ne keverje össze a különböző CoD generációk szervereit? (CoD1-hez belistáz UO-t, 2-t, UO-ba 1-et, 2-t, 2-nél általában jónak tűnik.)
Hivatalos fórumon semmi reakció nem volt, amikor beírtam, bár ott naponta 30 téma nyílik a support részlegbe. :S
Ezen már úgy kibuktam, hogy visszatértem ASE-hoz. :P (Oda legalább van fix, mégha lassúcska is.) -
#42312 keressük meg, vagy mi? -
liszike #42311 Sziasztok!
Kérlek segitsetek!! multizni szeretnék a Call of Duty val de kéri a cd kulcsot ami nekem elveszett kérlek segitsetek!!!
Előre is köszi! -
#42310 Ok köszi mindenkinek.
ASE fix-et kellett feltennem.
A szervereket megnzem -
hofitom #42309 Tegnap délután a Sajtospufi féle szerveren jól kigránátoztam a bundádat Mogadishun:
Bár kicsit furi volt újra az UO HQ meg ismeretlen volt nekem a pálya..... -
hofitom #42308 Keresd meg Trident hsz-ét, és az ő, vagy az én aláírásomban szereplő szerverekre gyere fel. Tridentéké GFM HQ plusz GFM2 HQ, a mienk UO BAS és GFM HQ. Vmelyik szerveren általában vannak fenn. Esténként kultúrált normális társaság szokott összegyűlni. (Főleg a GFM-en) A BAS-on nem mindíg sikerül:pppppp -
#42307 Az ASE mondta be az unalmast. Használj Xfire-t, vagy ha mindenképpen ragaszkodsz az ASE-hoz akkor: #42006. -
#42306 Sziasztok!
Ezer éve nem Codoztam már, és ma éjjel úgy döntöttem újra elkezdem.
Felraktam mindent ami kell, de egy valamit nem értek.
Ha bepipálom ASE-ban a Hungary-t egyetlenegy szervert sem látok.
Mi történt?
Megszűntek a szerverek vagy mi? -
#42305 Ez a heat of battle modhoz van tört server? -
#42304 UO az él még mindig... -
#42303 Hali!
Nem tudja valaki hogy tudnám felteni az uo-t x64-es winre?
A sima COD1 felment de az uo az kiírja hogy nem támogatott oprendszer:-(
-
#42302 Jóval kevesebb élet van, mint CoD2-ben sajnos... -
Bammy #42301 Él még a sima cod?:s én sokat codoztam de valahol a Cod2 megjelenésénél má abbahagytam mert vagy mindenki cod2-zött vagy má nem codozott stb szal semmi clan meg ilyenek:) pedig jó volt. aztán azóta leszartam de msot kedvem lenne megint tolni. -
#42300 erre kiváncsi leszek. -
#42299 Kiadták a Heat Of Battle módot is United Offensive alá.
[/center]
CHANGES/ADDITIONS:
* Codebase ported to use United Offensive.
o Maps that support the UO "Domination" gametype are usable within the HoB gametype.
o The sprinting added by HoB in v1.0 has been removed and replaced with sprinting built into UO.
o The grenade priming added by HoB has been removed and replaced with the grenade priming built into UO.
o UO provided vehicles can be used.
o Player HUD reworked to support vehicles, stance indicator, remove HoB stamina bar, etc.
o The M1A1 Carbine has been added to the British arsenal for gameplay balance reasons. The M1A1 Carbine was chosen as the Special Air Service (SAS) started using the M1A1 in 1943 and it was therefore considered the most historically accurate option.
o UO provided light machine guns added to the support gun category.
o Most new UO provided weapons used:
+ Crosshairs removed from all non-vehicle mounted weapons.
+ HoB Russian SVT40 retained.
+ HoB American BAR retained with the ability to deploy by changing weapon modes in a deployable spot (indicator appears in lower right).
+ HoB German Gewehr 43 model, skin, and animation replaced with UO g43.
+ British and Russians get the UO provided Webley and TT33 pistols.
+ Riflemen are issued smoke grenades.
+ British StenMkII has been replaced with the StenMkII (Silenced).
+ Grenades use the UO method of priming and can no longer be 'unprimed'.
+ All of the weapons new to UO have had their damage and speed brought into line with the existing HoB weapons.
+ Mounted heavy machine guns all now have heat applied.
+ The German MP44 uses the UO skin.
o Quickchat menus expanded to include the UO provided sounds.
o All teams now have a capture sound.
o Server start menu adjusted.
o Voting tab shows when servers have enabled voting and is hidden when voting is not enabled.
Forrás: http://www.heatofbattle.net/ -
#42298 Ez a Demolition Modra hasonlít leginkább. S&D, csak úgy rémlik mind2 pontot fel kellett robbantani (és, hogy ez is volt a hibája), van respawn, 3 bomba kezdőn, támadók fel tudják venni és látják az iránytűn hol vannak a bombák. Védők egy nagyjábol helyet látnak akkor, hogyha el van ejtve a bomba (ha vki felveszi semmit). Hatástalanítani persze a földön/dobozban is lehet. -
#42297 Így van. -
#42296 A Cod 2 keretein belül megjelenő új GFM verzió már tartalmaz Domination módot, idézetek:
A nemsoká megjelenő "final" verzióban szerepelni fog a "Domination" mód is, melyet már a United Offensive-ből ismerhettek: a pálya bizonyos pontjain lévő zászlókat elfoglalva nyerhetünk.
Valamint amit én jobban várok, egyfajta elegy, de kombinálja a legjobb tulajdonságait a különféle modifikációknak:
Ezek mellett fog megjelenni az Air Assault nevű játékmód: lényegében a Search & Destroy játékmód az alapja, de a telepítendő bombát egy repülőgép dobja le egy véletlenszerű helyre, amit a támadók fel tudnak venni, a védők pedig semlegesíteni. A bombahordozót kilőve szintén van esély a védő csapatnak semlegesíteni a töltetet. Hogy még izgalmasabb legyen a játékmenet, a kilőtt játékosok bizonyos idő elteltével újraélednek, vagyis van respawn. Minden bombasemlegesítés és sikeres robbantás után a repülő újabb bombát dob le, míg le nem telik az idő, vagy a támadók nem nyernek. Mindezt összevetve egy jóval dinamikusabb, szórakoztatóbb, konstruktívabb, csapatmunkát igénylő játékmódot kapunk!
(ismeretlen szerzőtől :) -
#42295 Jah, azért kár, mert amúgy eléggé elhanyagolt játékmód. Én meg a szerver végnapjain figyeltem fel rá, hogy van ilyen... -
#42294 Szerintem csak arra utalt, hogy majd egy éve már csináltunk itt egy SG szervert, amely Dom-ra volt kihegyezve, de aztán érdektelenség miatt kimúlt. Akkor a szerver konfigolásában Kotász vitte a főszerepet, sajnos fölösleges volt a munkája.
Szerintem ezen viccelődött, nem Neked szólt.
Te akkor ki tudja mely játék vízein eveztél, ezért nem biztos, hogy tudod az előzményeket.