Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Elbastad a punkbastert... Vagy elbustad a pukbustert?
Dietrich
ilyet csinált nálam is 1x aztán újra raktam és nem balhézott.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a pb frissítõt leszedted és az benne van a pb mappába, majd ha onlinében vagy elindítod?
leszedi a fájlokat (ez jó pár percbe is beletelik) aztán annak ott kell maradnia. Valami más gebasz lesz nálad...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sziasztok ujra! Valaki segítsen má! Mért nem tom frissíteni a punkbastert? elvileg frissíti, de mégse, mert az uj fájlok mindíg eltünnek. Igy nem enged be egy serverre se! Plz help me!!
Nahar
danke

Motorola Defy

Yossarian
egy teljes reinstall általában mindenre gyógyír... nem tart soká, egy próbát mindenképp megér...

Nieleen

Nahar
ound file 'sound/misc/mouse_click.wav' not found
WARNING: loaded sound file 'sound/misc/mouse_click.wav' couldn't be read
Sound file 'sound/misc/mouse_over.wav' not found
WARNING: loaded sound file 'sound/misc/mouse_over.wav' couldn't be read
WARNING: streamed sound 'sound/music/mainmenu1.mp3' not found<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Ezt mért írhatja ki?!Az UO indításakor ezt írja ki!Mi a baj,please segítsetek!!

Motorola Defy

Dietrich
ez nem egészséges...még ha nem is a géped a hunyó ilyenkor nem kéna használni.

Pano
itt sztem aligha van olyan aki 1.1-el nyomulna 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Serpa
te cu-cucu vagy ?

Cucu13
Call of Duty Server!!! pls gyertek fel!! megnézni hogy jó e!! 62.165.194.18 A Server neve CFO Shooting a port meg ami eredetileg van!! Csak az a baj hogy 1.1 es!! mert nem om feltenni az 1.5 öst figy ha valaki felmenne hogy jó e másnak jelezze nekem hogy jó-e THX Byez ennyit akartam

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Serpa
úgy nézz ki áramingadózás volt az egész házsorban.
3 háztömbbel odébb is villogtak a lámpák.

vki
Tudom hogy vissza kéne olvasni, de hol van a united offensivehez key
gen, és hogy lehet neten játszani?

ACER Aspire 5738ZG

EZ egy jó kérdés hála nekem még ilyen nem volt 😄

Olyan harcosnka kell lenni, aki nem vesziti el a lélekjelenlété a harcba!

re all, mizu??

Sziasztok! Szeretnék 1 dolgot kérdezni a multiplayerrel kapcsolatban. Az miért van ,hogy én nem tok fellépni ugye szinte egy szerverre se mivel frissítenem kéne a PunkBastert. Ez még iyg rendbe is volna, frissítem, belerakja a PB könyvtárba az uj fájlokat, erre elindítom a szervert, kiirja, hoyg a punkbasterem túl rég volt frissítve. Megnézem a PB könyvtárt, és eltûntek belõle az uj fájlok. Az agyam eldobom. Plz valaki valami használható ötletet mondjon, mit csináljak hogy jó legyen? Köszi elõre is! <----- Lécci segítsen már valaki, írtó fontos, és sürgõs lenne!
Serpa
és csak ebben (ahol a gép van) a szobában kapcsolta ki a tv -t, és kapcsolta le a villanyt.

Serpa
megy rendesen.

én a netre gyanakszok, hogy vmit buherálnak axinál.
automatikus magáncímet írt --> cím típusnak
dhcp -vel kiosztott helyett

Punker
táp?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
nem értem mi van ??
vmi egymás után levágta a gépem.
30 perc alatt 4x.
<#conf>

Dietrich
😊)
szóval akkor jártál ott elöttem..

Serpa
akartam szólni a fénysebesség miatt, de axinál csináltak vmit.
még a gépem is készenléti állapotba került.
<#falbav>

Sziasztok! Szeretnék 1 dolgot kérdezni a multiplayerrel kapcsolatban. Az miért van ,hogy én nem tok fellépni ugye szinte egy szerverre se mivel frissítenem kéne a PunkBastert. Ez még iyg rendbe is volna, frissítem, belerakja a PB könyvtárba az uj fájlokat, erre elindítom a szervert, kiirja, hoyg a punkbasterem túl rég volt frissítve. Megnézem a PB könyvtárt, és eltûntek belõle az uj fájlok. Az agyam eldobom. Plz valaki valami használható ötletet mondjon, mit csináljak hogy jó legyen? Köszi elõre is!
Dietrich
serpa.
OM szerver felvan gyorsítva és most vágott ki engem a szokásos coduomp.exe hibával..ne menj oda 😊

<#vigyor>

PResident Evil
go 😄

Dietrich
menjünk hentelni 😉

biztos 😄

jah

Dietrich
nem dvd...2db cd avi-ban sorry.
ami lejött dvd-n az éjjal az a 8ker 😊

najo majd még benézek! PEACE csé

bocsi <#confused>

jaj

[/img]

MI????

Serpa
uhhh.
képes voltál leszedni ilyen formátumban, ráadásul DVD -n ?
😊

nah elinditotam de ammikor elkezd tölteni ezt írja ki: pak sum/name mismatch 😞 MÉRT??

Dietrich
látom vissza HUZTAd a gyerektõl.. 😊

na majd ha felraktad szóljál milyen addig én nem rakom fel 😊

igen azt raktam föl 😄 az elözö üzimben olvasd el

re. Iegn azt a german frontot szedtem le de most fogom kiprobálni mert vissza HUZTAm a gyereketõl a CoD-ot <#eplus2>

mi lehet a baj?
a legújabb pb callofduty.hu-ról van

Punkerwork
tanulj meg olvasni!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Cucu13
Mien keresõt?? Nekem eg kód kell!!! Segits pls

Punkerwork
használd a keresõt!

Cucu13
Sziasztok tudtok adni egy multiplayer cd keyt?? PLS SEGITSETEK NEKEM!!

Punkbuster - yes (multiplayer options)

Punkerwork
a felhasználót 😊

engedélyezve van a punkbuster?

gkeeper
nem jön be vki a vod szerverre.Tök üres és nem bírok egyedül Team Deathmatch-et játszani.

Dietrich
szóval ezt nem próbáltam még..
német nyelvû film amin rajta van a holland felirat és külön még a lengyelt is alá lehetne tenni. 😄