Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem! 😞 ezt irja: pak ram/ name mismatch de mért?? mident megcsináltam

Olyan harcosnka kell lenni, aki nem vesziti el a lélekjelenlété a harcba!

Serpa
mûködik a German beta demo ?

Furcsa én Pest mellet lkaom kb 100 métere és nem volt semmi gondom !! 😄 HÁLA

Punkerwork
UPS-t kell venni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

KM
Ámen!<#vigyor2>

Dietrich
2005. január 31., hétfõ 22:48

A nagyerejû széllökések összeérintették a nagyfeszültségû vezetékeket, ezért este 7 órától áramkimaradások voltak Pest megyében és a fõvárosban. Az ELMÜ szóvivõje szerint a vihar este 11 óra körül elhagyja a megyét, és megszünik az áramkimaradás a térségben.

ettõl független én azt mondom ilyenkor nem tanácsos a gépet bekapcsolni (egymás után 5 percenként ment el a villany(..várni kell vele egy kicsit. Nálam is meg gondollom másnál is van villámlás és fesz ingadozás elleni védelem de jobb nem kisérteni a szerencsét.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
országos lehetet ...

Dietrich
sokan aznap multi közben írták hogy elment az áram és más fórumokon is..én mázlista vok mert nálunk nem volt semmi gond.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
gondoltam, hogy vmi ilyen miatt volt.
havas-esõ esett + rendesen fújt a szél

KM
<#nyes><#nyes><#nyes>

Dietrich
örülök, hogy tudtam pár perc felejthetetlen élményt okozni 😊)

szerintem ajánlani kéne neki az sg fórumot is és akkor nem kell copyzni 😄DD

na jó csak vicc volt..

KM
"tudjátok hogy lehet topicot nyitni?léci"
" (A BATTLEFIELD 2 MINDENKI PROBÁLJA KI)
(EZT A TANÁCSOT FOGADJÁTOK EL KÜLÖNBEN A FEJLESZTÕK NEM FOGNAK ÖRÜLNI)"

Kegyetlen, mint a búzakenyér!<#eplus2>

Yossarian
meglássátok, ez lesz az új Szalacsi! 😊

Nieleen

Dietrich
várjál..azóta megtaláltam mást is tõle. 😊

ez azért fájt...<#zavart1>

KM
Kösz! Kegyetlen! De miért változtattad wermora a nevedet?<#nyes>

Dietrich
ez csak 1 db nick termése.

Dietrich
nekem már ilyen dolgok jutnak eszembe:
különbözõ fórumkról kivágja a hsz-ket és lesz belõle egy ilyen maszlag.
vagy arab terroristákkal van dolgunk akik így üzennek egymásnak
vagy az eredeti...egy 8 éves kölyök aki most tanulja az írást, fogalmazást, internetezést
😊

zaki
sztem ezek csak szórakoznak, nem akarom elhinni, hogy vannak ilyen emberek, akik ezt tök komolyan írják

zaki
baktat a láma

Dietrich
oké 😊

KM
Beleolvasnék.<#eplus2>

Dietrich
index-rõl
érdekel? 😊

KM
Honnan van ez?

Dietrich
tényleg...te nyertél 😊)

Bagdad 😊

Dietrich
"vagy bakdat a téma"

na "ha baktat a téma"...de ennek nincs értelme.. 😊

Dietrich
ezt figyeld. Ezt azóta mûvelte és bazi nagy fekete betûkkel.. 😊

A Call Of Dutty

nekem sincs semmi bajom ezzel a CALL OF...... csak lehetne már irak vagy bakdat a téma .

esküszöm hogy ha megfejtem mit akar a kölyök, jelentkezek a Vágó úr mûsorába játékosnak 😊

ricsi1
NEm ilyen piros pöttyre gondolok <#alien>,és nekem mindenhol ugyanolyan vastag/vékony=(

Yossarian
én úgy tom, hogy multiban a szerveren múlik, hogy milyen a célkereszt...

Nieleen

ricsi1
NEm tudja vki,hogy lehet-e,ill. ha lehet ,hogy lehet állítani a célkereszt vastagságát?/sok fragmuviban látom ,h pl a snipernek kb 3*olyan vastag a keresztje mint nálma,erre gonodlok)<#help>

dr Kotász
Jézusom...
Punkerwork
és 1 hollywood-i medencében vették fel? 😊

Dietrich
az szar..megyek bas-ni egy kicsit 😊

Dietrich
amelyiket a jenkik loptak el a tengeralattjáróról 😊

Dietrich
ez mind hagyján..de amit a tvnet forgalom arányos dolgot talált ki, aminek a végösszege nem lehet több mint a havi fix díjas korlátlan net! 😊))
Korlátlan 512/96 1 év szerzõdéssel 10K bruttó

512/96 alapcsomag 5K
minden megkezdett 10MB adatforgalom letõltésnél 50Ft br.
ez úgy nézki, hogy 1 GB letõltés után ez is eléri a bruttó 10K-t

jó sok értelme van 😉

Yossarian
Tegnap akartam lõni párat, de a hóeséstõl meghalta magát a micronet... stabil 500-2000 ping, 50% feletti packetloss...
Mondjuk hó nélkül is ritka szar
Jah, ez is axelero, 384/128-as, 9870Ft-ért + 2 év iga. szinte ajándék...

Nieleen

Yossarian
Ne is mondd! Ebbõl én egy kukkot sem értek! igaz nem ADSL-em van, de tudtommal kb ugyanennyibe kerülnek a korlátlan csomagok is. Akkor meg mivaaaan? Ki fogja ezt választani?

Nieleen

Yossarian
Te cska nw báncsad a sulinyetet! Ha ezek a heje síró balynokok nem netteznének néhha, akor a kútya se szólan rályuk, hogy mekk ora szar fojik ki az ullyaijik allol irass hejet. Késsz digitállis körny ezett szenyezés...

Nieleen

KM
Apropó! Egy kis adalák a szép, új ADSL-hez...

Punkerwork
a sulinet ajándéka

KM
Hány tárcsás?<#eplus2>

Dietrich
az..de most egybe van..külön-külön egy enigma kell hozzá 😊

KM
De ez is...<#wow3>

KM
Anyám!!!
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Dietrich
ó te még nem láttál igazit...mikor a kis kölkök számtech órán a netet gyakorolják. Bekapcsolja a gépet fellép a netre, már tudja a keresõt valamilyen alapszinten használni az kiad neki egy fórumot és elkezdi a baromságait írni vagy másolni legalább 10 db hsz-be..én összeszedtem egybe aztán ha megvolt az eset tanulmány lehet törölni.
Call of Duttyal indít aztán összekeverednek benne a játékok 😊))

Egyépként a serverek jók azon kívül nem? mert szerintem örüljünk hogy legalább elindul!!!!!!!!! és nekem csak az 1-sõ rész van meg sajna :.(... de ez van majd meglessz 😊 asztán bumm bumm !!!!!!!!!!!! senki nem fogja tulélni háhááháh. (és lessz nemulass) szoval aki nem probálta az 1 -2 az most valamelyiket probálja ki utána csak háborussal fog játszani
Hát_hát szerintetek melyik a jobb a medal of Honor vagy a call of dutty?
Én a call of dutty mellet állok mert sztem jobb mint a medal of honor pacific assault vagy más medál of Honor de a call of dutty-ba belelehet élni magadat ojan élethû az egész szerintem de meglátjuk mithoz a jövõ.........................
Ja és partraszáláson ténleg nehéz. nagyon rossz kapsz egy tárat azt fuss a rangidõs után ezt rosszul csinálták ott kel futnod a gépágyúk elõl hogy ne találjanak el . És rádásul alig van menedék és mindig eltalálnak a Medal Of Honorba pedig gapsz fegyvert , de azért a Medal OF .... ba is vannak hibák. De nem sokájig nemsokára nagyon jók lesznek ezek a játékok ezért tudták mostanára megcsinálni a Battlefiel 2 arrol nézzetek videót az már majdnem tökéletes játék szerintem. Csinálhatnának a Call Of Dutty-ból nem 2 világháborút hanem ami most van americaban olyat nem? amerikaiak és teroristák ja meg japánok természetesen most is fõszerebben lenne amerika! Mint mindig . És 5 ország harcolna és taktikába mennénk nem bemegyün a gépágyúhoz hogy szétlõjenek minket nem nem ennek a korszaknak véget kell vetni ez már lejárt lemez hogy mindig 2 világháború lehetne 3 világháború is ezlenne az új Call Of Dutty ez most nagyon vinné a pálmát ja és ha Vietnami lenne a Call Of....... az is jó lenne bár kinek mi a véleménye nem ? nekem ez lenne az álmom. aki látta a vagy ismeri a Battlefield 2 az bisztosan tudja hogy milyennek kéne ennek lenni-e !!!!!!!! De az új battlefield 2 tõl se várhatunk sokat . És az Új call Of Dutty tõl se fogunk . És aki látta már az Elit alakulatot (film) a Call of Dutty-ról készült.
(JÁCCATOK TOVÁBB EZZEL A JÓ JÁTÉKKAL)
Ez van.Jobblenne hogyha nem a 2.világháború lenne most a szerepben! Lehetne vietnami is, vagy ami most van háború ,nemértem hogy a téma mért a 2. világháború. A második világhábórúban taktika is volt nem olyan hogy menekülök a géppuskák elõl mint a vak nyúl!!!!!!!!!!!!!!!!! ,vagy berohanok azt lessz ami lessz mert igy nagyon rossz a tervezõknek figyelni kell erre különben nem lessz valami jó játék az biszti ,sajna 😞( sõtt nagyon rossz ha ezt kifelejtik ebben. ezt azoknak ajánlanám akik nem taktikával játszanak.Igazábol sincs ilyen . kivéve partraszálásnál, akkor lehet ezt csinálni bár a Call Of Dutty nem engette meg ezt partraszálásnál mert csak kamtál egy tárat azt juss fel a dombra (ohama beach ) Én nem mennék be egy tárral inkább egy thomsonnal és még mondhatnám a hibákat sajna.........................................................
Nézd meg a Battlefield 1942-a keresõbe írd ezt be és ott menj a Batt 2 re ok azt meglátod hogy milyen jókat írnak arról. és ne piszkáljatok lécives mert a batt 2 jobb mint a CALL OF DUTTY GOOGLE keresõ és írd eszt be Battlefiel 2 és nézz rola ott videót azt kész .
A Call Of Dutty se rossz. Csak vannak benne hibák mint minden játék. Ebbe is van hiba és most elmondom mit olvastam a BATTLEFIEL 2-rõl : a battlefiel 2 egy jó játék lessz BA1942 megkell mondanom rossz volt. A BA Vietnam is rossz volt de a BA 2 viszi most a pálmát . Ebben mehetsz amerikaiakkal , Japánokkal, és Arabokkal, ez egy olyan játék amibe csapatokba mész és belehet szálni tankab, motorcsonakba........ , és még van olyan hogy parancsnok, szakaszvezetõ,medic-orvos,és aki viszi a lõszert persze én nem tudtam elmondani egészébe de olvassátok el a www.Battlefield2.hu nem bisztos hogy ez az internetes hely jó de nézzétek meg.

dr Kotász
Helyesírás rulez...
Dietrich
mai hírekben mondták mi volt ez. szélvihar miatt a vezetékek összeértek és levágta a biztiket több elosztónál.
anyámnál sem volt tévé adás 1 órán keresztûl..nálunk nem volt semmi

<#vigyor>

jol mondják itten anéek 😄DD Széen unistalálsz azt instalálszn lehet egybõl helyre megy az egész és szerintem ne basztasd a unkbustres mert még egyszer beszivsz, egyet nem értek midenkienke ilyen hülye roblémái vannka DE mindenki ugyan ugy játszik és valakinek megy valakinek nem ez hogy van??