Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan harcosnka kell lenni, aki nem vesziti el a lélekjelenlété a harcba!
A nagyerejû széllökések összeérintették a nagyfeszültségû vezetékeket, ezért este 7 órától áramkimaradások voltak Pest megyében és a fõvárosban. Az ELMÜ szóvivõje szerint a vihar este 11 óra körül elhagyja a megyét, és megszünik az áramkimaradás a térségben.
ettõl független én azt mondom ilyenkor nem tanácsos a gépet bekapcsolni (egymás után 5 percenként ment el a villany(..várni kell vele egy kicsit. Nálam is meg gondollom másnál is van villámlás és fesz ingadozás elleni védelem de jobb nem kisérteni a szerencsét.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerintem ajánlani kéne neki az sg fórumot is és akkor nem kell copyzni 😄DD
na jó csak vicc volt..
" (A BATTLEFIELD 2 MINDENKI PROBÁLJA KI)
(EZT A TANÁCSOT FOGADJÁTOK EL KÜLÖNBEN A FEJLESZTÕK NEM FOGNAK ÖRÜLNI)"
Kegyetlen, mint a búzakenyér!<#eplus2>#eplus2>
ez azért fájt...<#zavart1>#zavart1>
különbözõ fórumkról kivágja a hsz-ket és lesz belõle egy ilyen maszlag.
vagy arab terroristákkal van dolgunk akik így üzennek egymásnak
vagy az eredeti...egy 8 éves kölyök aki most tanulja az írást, fogalmazást, internetezést
😊
érdekel? 😊
na "ha baktat a téma"...de ennek nincs értelme.. 😊
A Call Of Dutty
nekem sincs semmi bajom ezzel a CALL OF...... csak lehetne már irak vagy bakdat a téma .
esküszöm hogy ha megfejtem mit akar a kölyök, jelentkezek a Vágó úr mûsorába játékosnak 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Korlátlan 512/96 1 év szerzõdéssel 10K bruttó
512/96 alapcsomag 5K
minden megkezdett 10MB adatforgalom letõltésnél 50Ft br.
ez úgy nézki, hogy 1 GB letõltés után ez is eléri a bruttó 10K-t
jó sok értelme van 😉
Mondjuk hó nélkül is ritka szar
Jah, ez is axelero, 384/128-as, 9870Ft-ért + 2 év iga. szinte ajándék...
Nieleen
Nieleen
Nieleen
Call of Duttyal indít aztán összekeverednek benne a játékok 😊))
Egyépként a serverek jók azon kívül nem? mert szerintem örüljünk hogy legalább elindul!!!!!!!!! és nekem csak az 1-sõ rész van meg sajna :.(... de ez van majd meglessz 😊 asztán bumm bumm !!!!!!!!!!!! senki nem fogja tulélni háhááháh. (és lessz nemulass) szoval aki nem probálta az 1 -2 az most valamelyiket probálja ki utána csak háborussal fog játszani
Hát_hát szerintetek melyik a jobb a medal of Honor vagy a call of dutty?
Én a call of dutty mellet állok mert sztem jobb mint a medal of honor pacific assault vagy más medál of Honor de a call of dutty-ba belelehet élni magadat ojan élethû az egész szerintem de meglátjuk mithoz a jövõ.........................
Ja és partraszáláson ténleg nehéz. nagyon rossz kapsz egy tárat azt fuss a rangidõs után ezt rosszul csinálták ott kel futnod a gépágyúk elõl hogy ne találjanak el . És rádásul alig van menedék és mindig eltalálnak a Medal Of Honorba pedig gapsz fegyvert , de azért a Medal OF .... ba is vannak hibák. De nem sokájig nemsokára nagyon jók lesznek ezek a játékok ezért tudták mostanára megcsinálni a Battlefiel 2 arrol nézzetek videót az már majdnem tökéletes játék szerintem. Csinálhatnának a Call Of Dutty-ból nem 2 világháborút hanem ami most van americaban olyat nem? amerikaiak és teroristák ja meg japánok természetesen most is fõszerebben lenne amerika! Mint mindig . És 5 ország harcolna és taktikába mennénk nem bemegyün a gépágyúhoz hogy szétlõjenek minket nem nem ennek a korszaknak véget kell vetni ez már lejárt lemez hogy mindig 2 világháború lehetne 3 világháború is ezlenne az új Call Of Dutty ez most nagyon vinné a pálmát ja és ha Vietnami lenne a Call Of....... az is jó lenne bár kinek mi a véleménye nem ? nekem ez lenne az álmom. aki látta a vagy ismeri a Battlefield 2 az bisztosan tudja hogy milyennek kéne ennek lenni-e !!!!!!!! De az új battlefield 2 tõl se várhatunk sokat . És az Új call Of Dutty tõl se fogunk . És aki látta már az Elit alakulatot (film) a Call of Dutty-ról készült.
(JÁCCATOK TOVÁBB EZZEL A JÓ JÁTÉKKAL)
Ez van.Jobblenne hogyha nem a 2.világháború lenne most a szerepben! Lehetne vietnami is, vagy ami most van háború ,nemértem hogy a téma mért a 2. világháború. A második világhábórúban taktika is volt nem olyan hogy menekülök a géppuskák elõl mint a vak nyúl!!!!!!!!!!!!!!!!! ,vagy berohanok azt lessz ami lessz mert igy nagyon rossz a tervezõknek figyelni kell erre különben nem lessz valami jó játék az biszti ,sajna 😞( sõtt nagyon rossz ha ezt kifelejtik ebben. ezt azoknak ajánlanám akik nem taktikával játszanak.Igazábol sincs ilyen . kivéve partraszálásnál, akkor lehet ezt csinálni bár a Call Of Dutty nem engette meg ezt partraszálásnál mert csak kamtál egy tárat azt juss fel a dombra (ohama beach ) Én nem mennék be egy tárral inkább egy thomsonnal és még mondhatnám a hibákat sajna.........................................................
Nézd meg a Battlefield 1942-a keresõbe írd ezt be és ott menj a Batt 2 re ok azt meglátod hogy milyen jókat írnak arról. és ne piszkáljatok lécives mert a batt 2 jobb mint a CALL OF DUTTY GOOGLE keresõ és írd eszt be Battlefiel 2 és nézz rola ott videót azt kész .
A Call Of Dutty se rossz. Csak vannak benne hibák mint minden játék. Ebbe is van hiba és most elmondom mit olvastam a BATTLEFIEL 2-rõl : a battlefiel 2 egy jó játék lessz BA1942 megkell mondanom rossz volt. A BA Vietnam is rossz volt de a BA 2 viszi most a pálmát . Ebben mehetsz amerikaiakkal , Japánokkal, és Arabokkal, ez egy olyan játék amibe csapatokba mész és belehet szálni tankab, motorcsonakba........ , és még van olyan hogy parancsnok, szakaszvezetõ,medic-orvos,és aki viszi a lõszert persze én nem tudtam elmondani egészébe de olvassátok el a www.Battlefield2.hu nem bisztos hogy ez az internetes hely jó de nézzétek meg.
anyámnál sem volt tévé adás 1 órán keresztûl..nálunk nem volt semmi