Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
OFF
Tiszta vicc a netszolgáltatás.
Én mikrós nettel nyomultam (és fogok),ár/minõségben elfogadható, de a szolgáltatónál nem sztahanovisták dolgoznak. Eh...
ON
Az idexen olvashatsz jónéhány írást európai nethelyzetrõl. Pl. Németországban a munkanélkülieknek ingyen kötnek be 4 gigás korlátú netet, környékünkön mindenhol elég szuolgáltató van ahhoz, hogy a felhasználó számára elõnyös verseny alakuljon ki.
Amíg itt sem lép be még 2-3 szolgáltató, addig kiskirályoskodhat a xx/yy szolgáltató.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
egyre jobban útálom a netemet. Tegnap viszonylag jó volt a pingem, de 24%-os packetlossom volt. Egyszerûen nem lehet így egy embert lelõni. Ha nem lesz gyorsan kábel, abbahagyom 😞 0-14-es statokat csinálni TDM-ben semmi értelme...

Nieleen

ricsi1
kösz Lajos 😉

G.I.JOE
Aha, kösz! Az aimbotot azt meg tudom mi, mert már lecheatereztek a HWLT-nél... Azóta mindent demózok!

Yossarian
igen, én is az alapján csináltam, csak már elfelejtettem a linket. 10X!

Nieleen

Yossarian
az egy fícsör a Q3 játékokhoz...

Nieleen

Átlátsz a falakon. és az emberkék különbõzõ élénk szinekben pompáznak a falak mögöt...egy vizuális orgazmus a Wh...

G.I.JOE
Azt is hallottam már, de mi az? Ez a falon átlövés? Átlövöm az egész pályát? 😄

Wallhack.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

G.I.JOE
Ha névvel akartok variálni, ajánlom ezt: http://boodizm.net/cod/names.asp

Én is elég rég óta játszok, de ma olvastam az egyik klán oldalán, hogy: "A Wh - pedig elveszi a játékosoktól a felfedezés, a taktika és a rejtõzködés élményét. Tönkreteszi a többiek harcát. Ezt lehet használni a terminátorban, vagy más hasonló játékban de nem a világháborút szimuláló FPS-ben!!"

Mi az a Wh?

Dietrich
mivel dobálódzol? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
dobtam neked is...

Nieleen

ricsi1
nekem is dobnál egyet?😊
[email protected]
köszi <#vigyor>

ricsi1
Az bizros,bár én csak néha voltma fent ,de hQ - ban legjobb volt,mostnai chimerára meg fel sem enged =(

odex
figye már nem kell már készül a honnlapom nézd meg:www.odex.ingyenweb.hu

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Yossarian
dobtam. Igaz name.cfg a neve ;-)

Nieleen

Yossarian
baszod! Azt, hogy "klant_keres" a nevedbe írd bele mikor játszol. Vágod? Komolyan nemtom, hogy gondolkodsz-e, vagy csak kérdezel ész nélkül...

Nieleen

Punker
azért hiányzik a ti szerveretek 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én mostanában a FGC UO hq-ján jáccom. Jó kis szerver és elég sokxor a csapatok is átlagon felüliek.
ScOrpY
Hejj nem tudna valaki dobni egy color.cfg nevû fájl-t a mailomra?
(amiko lenyomok egy billt elkzd villogni a nevem ((gyengébbek kedvéért))
mail: [email protected]

Enny1

odex
kössz<#eljen>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

www.gportal.hu, tökéletes megoldás számodra.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

odex
ezt hogy érteted hogy azt kiraknám hisz még aztse tudom hogy kell feltölteni

odex
a chello tárhelyre gondolsz pl.hogyha az oda feltöltöm és onnan a címet pedig beírom?

Yossarian
pl.
dufresne_final_day
dufresne_final_winter

Nieleen

mp_uo_harbor

donneck
Helló all!
Van egy eladó HIS 9800 próm, tokkal, vonóval, még 4 hónap garival 35.000 huf-ért, hátha érdekel itt valakit. COD naon szépen fut rajta, UO nemkülönben. :-)

odex
nem tudna valaki egy jó mapp címet mondani?

Dietrich
jaja

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

odex
a coduo-ba melyik jó pálya amit internetrõl lehet leszedni?

Yossarian
f12?

Nieleen

Serpa
picshoot -ot mivel készítetted ?

Serpa
még benézzek df -re, azt mára kész.
😊

Dietrich
egyre jobb 😊

Serpa
dfc -re.
😊

Serpa
D607re.

ricsi1
ja télleg,akkor még érti is ,mit ír<#ravasz1>

Punker
a Tüzesvízben, most indulok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Melyik serveren? 😊
Dietrich
<#vigyor>

Punker
sültcsirke <#eplus2>

Dietrich
oké megjött az önbizalmam menjünk vissza 😄

Serpa
szerintem tényleg TE voltál.
😊

Dietrich
ja de fele annyit henteltem mint te és lehet volt aki jobb volt csak kilépett..vagy tényleg a 2. voltam 😊

Serpa
most te voltál a 2.

Csirke4
Játékra 😊
Serpa
mire gondolsz ?

Dietrich
én ezt nem is mondtam....
meg végre nem voltak anyázások...

nekem nem megy már napok óta.

Serpa
biztosíthatlak, hogy semmi csít.

csak a zsigereimben érzem már a játékot.
😊

Csirke4
Lesz ma valami?