Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Köszönjük szépen! 😄

Dietrich
Isten éltesse Zaki és Hentes Bill nevû olvtársainkat. <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
kérdezd meg inkább itt!

Nieleen

Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy a COD2 miért szaggat??
A gépem ASUS M2N-E alaplap, AMD A64 3200+ proci, Geforce 7600GS INNO kártya, 512/667 samsung RAM, Maxtor 250GB os SATA2 vinyó,

Nos már akkor szaggat amikor elindítom az mp-t és az activison bejátszásánál is szaggat aztán a menü is szaggat a hang is minden!
Nagyon gáz és nemtudom miért??

Segítséget kérnék!
Ha lehet akkor a [email protected] -ra
Üvdözlettel Major TIbor
zaki
Zsír az új banner! <#eljen>

Köszönöm! 1. nem megy, hamachit majd próbálom.
trident
http://profbako.uw.hu

vagy hamachi topik.

Ha valóban foglalkoztat, inkább érdemesebb szervert bérelni, vagy egy normális klánba lépned (ahol van szerver)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

törölt fájl. én tudok csinálni olyan szervert amire mások rá tudnak csatlakozni interneten? ( ha igen hogyan?)
Dietrich
szed le readmet olvasd el.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mitõl van az ha kipipálom ASE-ben a magyart akkor nem talál szervereket? ( refresheltem)
Yossarian
Zalman 5.1
Problémám vele, hogy játék közben a szembõl jövõ hangok nagyon gyengék és távoliak. Oldalt és hátul nagyon jó és pontos. COD-ban a saját lövésem nagyon messzire elõttem pukkan bármelyik EAX beállításban. Lövök egyet és szembõl alig hallom, de ha a lövésem pillanatában elfordulok, hogy valamelyik oldalamra essen a lövésem visszhangja, akkor azt már nagyon erõsen hallom. Ha oda-vissza forgok egy szembõl jövõ zajnál, akkor olyan mintha a hangerõt tekergetném le-fel. Szembõl teljesen lehalkul. De csak a különbözõ EAX-okban van ez a gond. De nem azért vettem, hogy ''miles fast 2D''-ben használjak egy 5.1-es fülest. Próbáltam már moddolni a hangkarit a hackelt driverekkel, hogy legyen speaker settings a beállításoknál. Annyit elértem ezzel, hogy be tudok állítani nagyobb center hangerõt, de a szemben levõ hangok nagy része még mindig teljesen elveszik. Van, hogy nem hallom a szembõl felém rohanó ember zaját sem, a néhány méterre szemben levõ ellenfél lövéseit meg a pálya végérõl hallom.. Vagy pl a bokor zörgése egyáltalán nem hallatszik. Még akkor sem, ha én csörtetek a bokorban oda-vissza. Bedugva jól van, mert a teszt során minden hang a megfelelõ irányból és kb egyforma hangerõvel hallatszik (a center is), de játékban borzalmas.
Hogy lehetne ebbõl a fülesbõl többet kihozni, mert jelenleg inkább a 2700Ft-os Geniusom használom, mert ez EAX-ban gáz, 2D-ben pedig a Genius jobb?

Nieleen

Segítsen vki!!
elkeztem játszani az Abver-rel!! még nagyon az elején, a házikókban, felmentem a lépcsõkön!a sarokban van egy fotel, az asztalon egy könyv és egy éjjeli lámpa!! mit kell ott csinálni?? elakadtam!!

G.I.JOE
Azt túlzás hogy én használok, mert maximum 1 óráig bírom, annyira semmi a hangfalakhoz képest (az is 5.1), de kérdezz, hátha.

Dietrich
<#hehe>

Yossarian
addig mondogattad, hogy két egyforma link, hogy végül megcsináltam egyformára 😛

Nieleen

Szép lett.<#worship>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Was?<#nyes><#hehe>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

dr Kotász
Hát mert magyar a közösség is... <#hehe>
Dietrich
a GFM bannerre a callofduty.hu jön be

Serpa
sziplán csak a szükséges portot kellett megnyitnom és már nem dob ki.
este benézek, ha sokan lesztek; ha nem BASE 😛

Yossarian
de miért "hungarian community"? Ha egyszer magyar oldal, magyar fórum, magyar játékosok, stb...

Nieleen

Dietrich
jah de nem kettõ csak egy 😉

trident
Ezt csak én méreteztem át, elfogadható, vagy jobbra, szebbre voksoltok? Milyen a vizuális izléshatárotok?😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Jogos, jogos.

Õszintén szólva a gfm.cwi-s lapon azt kértem, linkelve legyen, ne feltöltve (tárhely, sebesség, etc). Hiszen vannak regek nélküli letöltések, szóval remélem nem gond.

Banner: oké.😊

Közösségi honlap: van még csizolnivaló, de bele kell csapni a lecsóba és egy relatív központi helyet érdemes meghatározni.😊 Én szeretek mindenhova járni, de nehéz néha😄

Yossarian
jah, szóval te a bannerról beszélsz? De hol látsz te ott két egyforma linket?

Amúgy meg a GFM-es letölteni valókat linkeljék Tridenték, ha nem is tárolják. Õk a spec GFM site, nem mi. Az lenne normális, ha tõlük minden elérhetõ lenne, ami a modhoz kell. Elvileg a társaság összefogása mellett errõl szólna a honlapjuk. (gondolom én)
Nem fogok letöltéseket linkelni a bannerben, mert egyrészt nem arra való, másrészt akkor joggal kérhetné bárki bármelyik COD és COD UO mod linkelését. A végén egy linkcenter lenne a banner. Az új GFM portált azért linkeltem ki, mert az itteni társaság nagy része megtalálható ott is és végülis egy COD-os találkozó hely lehet idõvel. Ha kapok Tridentéktõl egy bannert, akkor azt kitenném a mostani alá és akkor ki is nézne valahogy a fórum is 😊

Nieleen

Dietrich
és akkor ezt a GFM dolgot ki rakta ki?

Yossarian
berakni semmit nem tudok... mármint itt a fórumban ;-) csak törölni tud a házigazda...

Nieleen

Dietrich
vagy akár eme oldal tanulmányozása 😊

húzd lejjebb a csúszkát és az Open GL beállításai c. fejezet.

trident
Az lehet a gond, hogy nem olvasod el a hibaüzenetet, szerintem az írja, hogy nem jó a videókártya drájvered, szerintem töltsd le a legújabbat és frissítsd.

Dawe13
Sziasztok lenne 1 kérdésem!
Amikor elindítom a call of duty-t,akkor kilép,és azt írja hogy az OpenGl-t nem tudta betölteni meg a videókártyáról dumál valamit! lécci segítsen már valaki,hogy mi lehet a gond!....:S

Dietrich
nem 😊
Itt felül ahol a két link tök ugyanaz az egyik helyett vagy melléjük a linket berakhatod hol van a neten a full GFM pack.

Yossarian
tudja õ azt, csak szívat 😊

Nieleen

Malakai
Mondjuk a Zalman gyárt házakat, tápokat és néhány hang cuccot is (házimozi, füles) a hûtés mellett...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
5.1-es hûtõ? Azt a mindenit!
Yossarian
használ itt vki zalman 5.1-et COD-ban? van egy kis gondom, segítség kéne.

Nieleen

Yossarian
töröljek valamit?

Nieleen

Dietrich

Dietrich
UO mappában csinálj egy gfm mappát és abba tõlsd le amit nálunk találsz és akkor már tudsz csatizni. Ha Tridentékhez mész onnan ezután csak a hiányzó mapokat szedi le ami náluk van.

Amúgy van egy 386MB méretû GFM cucc is telepítõs exe-vel.
anno errõl az oldalról jutott el egy másikra még pedig ide ahol fenn volt.

Dietrich
a mi oldalunkat kéne böngészned, az IBT szerverei menûpontot 😊
itt mindent megtalálsz a GFM-hez de ha GFM2-t szeretnél játszani azt Tridentõl kérd 😊

Dietrich
ez a link sem jó 😉

talán így

trident

trident
Ahogy ígértem, akkor most a régi-új pbkonfig van fenn, remélem msotmár nem lesz panasza senkinek sem. Jobb klikk mentés. Ha panasza lesz, akkor én inkább elmegyek havat lapátolni!😄

Serpa
köszi.
úgy nézz ki a tûzfal blokkol vmit.

utánanézzek, ...
jó8

trident
Gondolom rendszergazda fiókból tolod és nem vendégbõl.

-lehetséges megoldások: vendégfiókok törlése (.Net!)
-spy/víruskeresés (netán egy bekavar)
-programjaid ellenõrzése (netán egy biztonsági szoftver bezavar?!***)

***Amúgy mostmár egyre erõsebb a gyanum, hogy van valami szoftver, ami miatt a pb-s szervereken szívsz.. Nem lehet, hogy valami nem szokványos tûzfal/víruskeresõt/háttérben futó programot tartasz?

Serpa
ezt miért írja ki nekem?

trident
Az uo-s gfm-et?

http://cod.esgnserver2.de/ (reg kell)
http://www.codmods.de/ (reg kell)
http://www.maw-game.de/privat/gfm2_uo.zip
http://www.umke-cod.de/download/cod/gfm2_uo.zip
http://files.filefront.com/GermanFrontModMP_2zip/;4328606;;/fileinfo.html
http://www.ddd-dodclan.de/index.php?m=downloads&um=show&fid=65
http://www.jeuxdeguerre.com/index.php?p=4&file_id=593&t=25
http://www.extreme-players.de/download.php?id=9216

Yossarian
én se találom ott, de bemégy egy szerverre és leszed mindent ami kell.

Nieleen

Serpa
http://gfm.cwi.hu/

Yossarian
fenti?

Nieleen

Serpa
a fenti helyen hol találom a GFMet?
amit Monkey korábban linkelt, ott nem találom.