43642
-
Jobson #42533 A Samowar FUNtasztikus szerverre nem jár senki? Régen tök jó volt, csak már mindig üres :((
jókat lehetett kikpacsolásként hentelni :))) -
torokandras #42532 Igen ,persze :D
Csak nem tudok servert...
-
#42531 A Hősök terés mapon. -
torokandras #42530 Hogy érted? -
#42529 Október 23-ára akarsz gyakorolni? -
torokandras #42528 Sziasztok!
egy pár hónapja nyomom a Cod 2t ,multiplayerben.Nagyon szuper..
Valaki tudna adni 1 IP címet amin a budapesti hősök terés map fennt van?
A pécsi pálya szuper ,mivel én is pécs vok...:D
Ha tudtok segíteni köszi -
#42527 Hisz' nemzeti ünnep van! -
#42526 Thx mégegyszer, aranyosak vagytok :) -
#42525 kezd megjavulni az ASE?
visszatértek a zászlók benne... -
Jan3k #42524 Már csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz : Boldog Szülinapot Dr Úr! -
Mentol #42523 jav.: DOKI -
Mentol #42522 Boldog szülinapot Doli! A t...d érjen bokáig! -
#42521 Én boldogabbat, szebbet és többet kívánok! -
#42520 Kösz mindenkinek! -
#42519 Boldog szülinapot! -
#42518 Boldog Szülinapot Kotász! -
#42517 Sok boldog születésnapot kívánok! =) -
#42516 -
#42515 300Ft-ért -
#42514 új shotot csinált a doki :) -
#42513 -
hofitom #42512 -
#42511 -
hofitom #42510 Doktor Kotász! Doktor Kotász! Doktor Kotász!
Amúgy mielőtt még belinkelné a fent hívott úriember: Vesd tekinteted a German Front Mod-ot népszerűsítő banner alatti kisebb bannerra, majd katt. (IE alatt balgomb a javasolt, FF alatt amennyiben háromgombos az eegred a középső gombbal katt és akkor új lapon nyílik meg) 4 gombos egérnél ne kérdezz itt azt már csak a szaktopikban tudják megválaszolni. -
Tes Parker #42509 Csövi Srácok!Mi kell a Call Of Duty-hoz és a United Offensive-hez,hogy neten lehessen játszani?Gondolom az X-fire progi alap. -
#42508 tudom, láttam azt a videót már nagyon régen. Aztán gondolkodtam egy kicsit és rájöttem, hogy féligmeddig félreértettelek a lean említése kapcsán. Meg aztán rájöttem, hogy miért ne lehetne scriptben megcsinálni a lean bug kihasználását. De igaziból ez nem lenne gáz, mert ezt a bugot ha scripttel használja ki, ha a billenytűk nyomkodásával, mindenképpen bukta, mert ez nagyon látszik és a büntetését is megkapja érte waron aki kihasználja. -
#42507 a cavrellenőrzésbe sokmindent be lehet állítani, DE kell tudni hozzá, hogy például ezek a rafináltságok milyen cvarokból állnak.
Ezt a részét nem vágom, nem is akarom, és nem is szeretném ismerni. Amikor Zico és Idontknownak gyüjtöttük az anyagot és küldték a fájlokat, linkeket azonnal küldtem tovább nekik... Se a munkahelyi, sem az otthoni gépem merevlemezéhez nem ért még csalással kapcsolatos program, vagy tömörített csomag.
A ratehax, lagbinddel is ez a helyzet. Ha valaki megmondja a cvart és értéket, akkor már be lehet állítani. pölö :) -
#42506 "Nem értek hozzá, de cfg-vel elkapni nem nagyon tudnak senkit"
na ugye..mert van már a pb-hez egy kiegészítés amit a cfg-re állítottak rá és aki olyan részét buherálja ami már a csalás kategória az repül..de ez csak tesztelés alatt van még.
én mondtam korábban, hogy sok olyan dologgal találkozni már ami nem aim vagy wh de nem is korrekt játék.. -
#42505 Szia Yoss:)
ha jól emlékszem a clanbase.com-on van egy videó, ott részletesen beumatava mit tekinthető lean bugnak és mit nem.:)
Nekem halálmindegy, nem fogok ezen vitatkozni, veled főleg nem, remélem majd fog kijönni valami olyan, amiben van helye az érett pléjerközegnek, kevés példától a cod nem ilyen. =)
Nem rólatok van szó, de amíg tíz perc játékban hat percnyi anyukázást, flémelés van, a tizenhároméves sanyika az okos, addig nem kérek a codból (igen, az én hibám, néha nem vagyok toleráns).
Ezért minden tiszetelem a korrekt egyéneké és csapatoké.:)
Ha előfordulok netán a bas vagy gfm szerveren, az nem a véletlen műve, de kivételesen ritka lesz.;)
A fórum a kedvencek közt van ófkórsz:) -
#42504 "Akit a szerveren cfg-vel elkapunk"
Ezt viszont furcsának tartom. Ez a cfg-vel elkapás náluk teljesen szubjektív alapon megy. Nem értek hozzá, de cfg-vel elkapni nem nagyon tudnak senkit, max a gyanú felmerül és kivágják. Magyarán "szerintem csalsz, most kapsz egy bant" A múltkor a szerverükön Camotban voltam bent és hallottam, hogy liheg valaki a falon kívül. Szépen a sarkon tartva a tüskét kioldalaztam és amikor megláttam lőttem a srácra. Ekkor derült ki, hogy van ott még két amcsi és ugyanavval a sorozattal lelőttem őket is. Szerintem semmi extra nincs benne. Viszont rögtön kaptam, hogy "vagy azonnal kikapcsolod a csítet te szar, vagy kiváglak a picsába". Szal így megy az elkapás náluk... -
#42503 nem a méret a csalás, hanem az, ha olyan dolgokat használsz, amik a játékban eredetileg nincsenek benne, illetve, ha a cfg-det úgy változtatod meg, amivel tiltott előnyt szerzel. Nekem csak 8 KB, de ebben van egy csomó bind :) -
#42502 Mi az, hogy lean? a lean a kihajlas...
A kihajlok egy pillanatra és lövök, majd megint kihajlok és kövök meg nem mozgáskombó, hanem bug.
A mozgáskombó az lenne, hogy bizonyos scriptek képesek arra, hogy valamilyen mozgáskombinációt megcsináljanak helyetted. Pl ugrás és az ugrás ívének csúcsán gránátdobás. Vagy olvastam olyanról, ami ugrás vagy hasalás után azonnal lő néhányat abba az irányba amerre a fegyód áll.
A "Pro"-knak természetes, hogy ilyet használnak, de akárhogy nézem, ebben az esetben egy eredetileg a játékban benne sem levő progi csinál meg helyette egy mozgást, amit talán nem lenne képes enélkül megcsinálni. (ha képes lenne, akkor felesleges lenne a használata). Ennyi erővel aimbotozni is legyen szabad, mert azt is egy külső progi csinálja... -
#42501 Nem az én oldalam és cikkem csak bemásoltam ;)
BAS kapcsán a haxolás már teljesen elterjedt dolog..szemből 1 lövéssel lövik ki az ép tankokat amit normális esetben nem lehet. GFM-be is sok érdekes jelenet játszódik le, de erről Trident is tudni mit mondanai :)
cod2-ben a cfg fájlt lehet buherálni? na ugye... -
#42500 megnéztem semmi baja a maprotnak...eddig is így volt leállítás elött. -
#42499 Az én CoD2 cfg-m 35 kB-os. Az csalás? -
#42498 Maprotáció hiba lehet, én nem értek hozzá, majd Dietrich megbuherálja.
Egyébként a CTF a legjobb, Dawnville-n meg olyan mint egy krimi, ebben egyetértünk. :)
-
#42497 köszönöm a linkeket, szóval nem valami általános "összeveszésről, konfliktusról" szól a dolog, hanem másról. Köszi, már azt hittem lemaradtam:) -
#42496 lean pl. -
#42495 Most már kb. 25.-ször... elmennek az emberek :( -
#42494 1. bugreport (vagy szádékosan van így?): dem uo_harbor megy már vagy hetedszerre, szerintem már rég váltania kellett volna...