Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
Azt szeretném kérdezni, hogy a COD2 miért szaggat??
A gépem ASUS M2N-E alaplap, AMD A64 3200+ proci, Geforce 7600GS INNO kártya, 512/667 samsung RAM, Maxtor 250GB os SATA2 vinyó,
Nos már akkor szaggat amikor elindítom az mp-t és az activison bejátszásánál is szaggat aztán a menü is szaggat a hang is minden!
Nagyon gáz és nemtudom miért??
Segítséget kérnék!
Ha lehet akkor a [email protected] -ra
Üvdözlettel Major TIbor
vagy hamachi topik.
Ha valóban foglalkoztat, inkább érdemesebb szervert bérelni, vagy egy normális klánba lépned (ahol van szerver)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Problémám vele, hogy játék közben a szembõl jövõ hangok nagyon gyengék és távoliak. Oldalt és hátul nagyon jó és pontos. COD-ban a saját lövésem nagyon messzire elõttem pukkan bármelyik EAX beállításban. Lövök egyet és szembõl alig hallom, de ha a lövésem pillanatában elfordulok, hogy valamelyik oldalamra essen a lövésem visszhangja, akkor azt már nagyon erõsen hallom. Ha oda-vissza forgok egy szembõl jövõ zajnál, akkor olyan mintha a hangerõt tekergetném le-fel. Szembõl teljesen lehalkul. De csak a különbözõ EAX-okban van ez a gond. De nem azért vettem, hogy ''miles fast 2D''-ben használjak egy 5.1-es fülest. Próbáltam már moddolni a hangkarit a hackelt driverekkel, hogy legyen speaker settings a beállításoknál. Annyit elértem ezzel, hogy be tudok állítani nagyobb center hangerõt, de a szemben levõ hangok nagy része még mindig teljesen elveszik. Van, hogy nem hallom a szembõl felém rohanó ember zaját sem, a néhány méterre szemben levõ ellenfél lövéseit meg a pálya végérõl hallom.. Vagy pl a bokor zörgése egyáltalán nem hallatszik. Még akkor sem, ha én csörtetek a bokorban oda-vissza. Bedugva jól van, mert a teszt során minden hang a megfelelõ irányból és kb egyforma hangerõvel hallatszik (a center is), de játékban borzalmas.
Hogy lehetne ebbõl a fülesbõl többet kihozni, mert jelenleg inkább a 2700Ft-os Geniusom használom, mert ez EAX-ban gáz, 2D-ben pedig a Genius jobb?
Nieleen
elkeztem játszani az Abver-rel!! még nagyon az elején, a házikókban, felmentem a lépcsõkön!a sarokban van egy fotel, az asztalon egy könyv és egy éjjeli lámpa!! mit kell ott csinálni?? elakadtam!!
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
este benézek, ha sokan lesztek; ha nem BASE 😛
Nieleen

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Õszintén szólva a gfm.cwi-s lapon azt kértem, linkelve legyen, ne feltöltve (tárhely, sebesség, etc). Hiszen vannak regek nélküli letöltések, szóval remélem nem gond.
Banner: oké.😊
Közösségi honlap: van még csizolnivaló, de bele kell csapni a lecsóba és egy relatív központi helyet érdemes meghatározni.😊 Én szeretek mindenhova járni, de nehéz néha😄
Amúgy meg a GFM-es letölteni valókat linkeljék Tridenték, ha nem is tárolják. Õk a spec GFM site, nem mi. Az lenne normális, ha tõlük minden elérhetõ lenne, ami a modhoz kell. Elvileg a társaság összefogása mellett errõl szólna a honlapjuk. (gondolom én)
Nem fogok letöltéseket linkelni a bannerben, mert egyrészt nem arra való, másrészt akkor joggal kérhetné bárki bármelyik COD és COD UO mod linkelését. A végén egy linkcenter lenne a banner. Az új GFM portált azért linkeltem ki, mert az itteni társaság nagy része megtalálható ott is és végülis egy COD-os találkozó hely lehet idõvel. Ha kapok Tridentéktõl egy bannert, akkor azt kitenném a mostani alá és akkor ki is nézne valahogy a fórum is 😊
Nieleen
Amikor elindítom a call of duty-t,akkor kilép,és azt írja hogy az OpenGl-t nem tudta betölteni meg a videókártyáról dumál valamit! lécci segítsen már valaki,hogy mi lehet a gond!....:S
Itt felül ahol a két link tök ugyanaz az egyik helyett vagy melléjük a linket berakhatod hol van a neten a full GFM pack.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy van egy 386MB méretû GFM cucc is telepítõs exe-vel.
anno errõl az oldalról jutott el egy másikra még pedig ide ahol fenn volt.
itt mindent megtalálsz a GFM-hez de ha GFM2-t szeretnél játszani azt Tridentõl kérd 😊
-lehetséges megoldások: vendégfiókok törlése (.Net!)
-spy/víruskeresés (netán egy bekavar)
-programjaid ellenõrzése (netán egy biztonsági szoftver bezavar?!***)
***Amúgy mostmár egyre erõsebb a gyanum, hogy van valami szoftver, ami miatt a pb-s szervereken szívsz.. Nem lehet, hogy valami nem szokványos tûzfal/víruskeresõt/háttérben futó programot tartasz?
http://cod.esgnserver2.de/ (reg kell)
http://www.codmods.de/ (reg kell)
http://www.maw-game.de/privat/gfm2_uo.zip
http://www.umke-cod.de/download/cod/gfm2_uo.zip
http://files.filefront.com/GermanFrontModMP_2zip/;4328606;;/fileinfo.html
http://www.ddd-dodclan.de/index.php?m=downloads&um=show&fid=65
http://www.jeuxdeguerre.com/index.php?p=4&file_id=593&t=25
http://www.extreme-players.de/download.php?id=9216