43642
-
#42453 Mi a servered ipéje? -
#42452 Hali! Még az lenne a kérdésem,hogy én serverről kivettem a tankokat,és ennek eredménye képpen egyes pályákon csak német jeep van.Van ahol megvan mind a 2 féle,van ahol csak német,és most tettem be egy új pályát azon meg egyeltalán semmi nincs. Nincs valami megoldás arra, hogy minden pályán legyen mind a 2 féle jeep?Köszi -
#42451 Köszi szépen Herold. Tökéletesen megy, eddig hiba nem volt. Szia -
#42450 Na utánanéztem, a "Team overriding" résznél keresd. Ez a parancsa:
set awe_team_allies "russian"
De be lehet állítani britre és amerikaira is. Azt írja, hogy UO mapokkal nem mindig működik. -
#42449 Bakker, kb. 1,5 éve konfigoltam AWE-t, de meg lehet csinálni vele azt tudom. Áss bele a konfigjába, ott lesz valahol. -
#42448 Akkor valószínűleg nincs megfelelően telepítve (felmásolva, használva) az awe mód.
Szükséges dokumentáció: readme, http://www.opferlamm-clan.de/?menu=93 -
#42447 Köszi,de nem találtam ilyen mappát :(. Adok msn-t, fel tudnál venni, és ott megdumálhatnánk a dolgokat. Köszi előre is
[email protected] -
#42446 A mapokat ne az uo, hanem a mód (fs_game) mappába tedd (és persze a webdownloadra) majd szerverrestart. (szerintem:))
Csak gyorsan futottam át a cvarokat, ilyesmit nem találtam, csak olyat, ahol az elsődleges és másodlagos fegyvert lehet felülírni. -
#42445 Köszi Herold, a serveremen AWE modot használok. Ha tudnál pontosabbat mondani azt megköszönném. -
#42444 A második kérdésre a válasz: AWE. -
#42443 Pár dologban szeretném a segítségeteket kérni:
- van egy cod uo serverem(göcsej express clan) és szeretnék feltenni új mapokat. Felmásoltam a mapokat az ftp uo könyvtárába, és beleírtam őket a config file-ba. Csak az a gond, hogy a pályákat nem töltni be a server, sőt mikor azok kerűlnek megszavazásra szét is kapcsol a server.
- hogyan lehet azt megcsinálni, hogy maptol függetlenűl a szövetséges katonk minidg oroszok legyenek, vagy legalábbis a fegyvernemük legyen ruszki.
Ezekre a kérdésekre szeretnék minnél előbb segítséget. Köszi mindnekinek -
Baracuda #42442 Sziasztok !!!
Hogy lehet felrakni pb-t a szervere ha nincsen pb- a szerveren ??
-
#42441 faxa.
peaks benne van a körben? -
#42440 Fáradt voltam. Nem akartok még retrieval módot is futtatni a severen?
-
#42439 megyek majd én is ha tudok :) -
#42438 volt egy kis letöltési hiba de azt orvosoltam.. -
#42437 Jól hangzik, benézek! -
#42436 Oáyla aya oa A áyálaá? -
#42435 most lett kihírezve
természetesen lehet rajtuk változtatni.. -
#42434 A oáylákat elárulod nekem? -
#42433 Nos a mai napon erre a hétvégére levesszük a lakatot a 3-as szerverről és DOM-CTF-DEM-BEL AWEUO modban fog futni 2-2 map/modonként vagyis 8 map összesen egyelőre. Aztán meglátjuk mit bír a szerver ami 18 slotos.
De bizonyos napokon le lesz zárva továbbra is!
ip: 195.228.45.250:28961
TS szerver: 195.70.51.109:8969 -
#42432 pontosabban itt -
#42431 Yoss indexben feltett kérdésedre itt a válasz..érdemes átolvasni az egészet. -
#42430 ^^ -
#42429 hova szaladj a granattal? :DDD akkor nem szoltam, toljad a cod2-t nyugodtan :P -
#42428 gránáttal hova szaladjak? minek? :D azt csak eldobni kell... Amúgy én 1ben sem tudok sprintelni.. az nem csak az UO-ba van? -
#42427 a 2-ben próbálj meg gránáttal a kézben szaladgálni, vagy sprintelni :P
Ennyit az irányításról... -
#42426 basszus, kiprobáltam a CoD2-t is... és msot nemtudom melyikkel játszak :) 2-nek mintha tényleg kicsit jobb lenne az irányítása. Úgyhogy most egy ideig nemakarok feltenni uj játékot :) -
#42425 nem lesz hanem van is már egy ideje #3-as szerver 195.228.45.250:28961
azon most BAS vagy GFM mod tud futni, de jelenleg még csak a moddolt dolgok tesztelései történnek és BAS warok vannak..
attól kérd számon a jogos felvetésed aki beigérte az eheti indulást de meglesz nyitva bizonyos napokon a szerver. -
#42424 Amennyire tudom, még ez nem annyira kiérlelt elgondolás.
Egyelőre base van rajta, így ezen a szerveren kerülnek kipróbálásra a fő szerveren futó IBT módok. De jelenleg zárt, csak erre van "tartva". -
#42423 ÉNis láttam az ibt3at azon nem emyg majd dom? -
#42422 úgy tom lesz egy 3. IBT server, amin a mellőzött modok mennek majd.
ha jól emléxem vmelyik IBTs azt mondta, h a héten lesz beüzemelve, tudjátok tartani? -
#42421 jah nem..azok után hogy a szerverünkön reklámozták a sajátjukét, hogy leszarozták a miénket, hogy a honlapon is folytatták ezen tevékenységüket amiért a honlapon banánt kaptak majd Keszinek engedve lett hogy a honlapunkon elmondhassa a véleményét amit úgy hiányolt..aztán VI írt nekik egy nyílt levelet amire nem válaszoltak..
itt olvasható -
#42420 A hob? csak a dom jó bene, a gfm sokkal de sokkal jöbb, ja meg a szakasz jóó -
#42419 A hob? csak a dom jó bene, a gfm sokkal de sokkal jöbb -
#42418 sztem nagyon jó lett.
a dawnvile színvilága vmi egészen különleges.
mintha hajnal lenne.
-
#42417 ja ti nem bírjátok a pogányt? -
hofitom #42416 Pffff -
#42415 Hellosztok!
Találtam egy hobos magyar servert. [HUN]^3***^1Pog^7any^3*** ^1H^7o^1B^3[^1Head ^7of ^1Battle^3]|33ms|195.228.74.157:28900 -
#42414 ugyan ugyan