Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Nem megosztott, nincs se vírus, se spyware, nem tölt semmi. Ezeket a köröket már rég megfutottam. Még a beköttetés után. Próbaképp antennát cseréltek, átfordítottak másik AP-re, de az eredmény ugyanaz. Ez csúcsidõben ilyen gány. 11 után kicsit javul a helyzet.Tegnap egy félórát játszottam is éjfél körül, persze kicsit lagos volt. Azt mondják, hogy a pingre nézve nincs semmi a szerzõdésben, ami igaz is. Azzal meg körberöhögnek, hogy nekem jó ping kell, mert játszani akarok 😊)) Mindenesetre ölég szar érzés egy jó klánt visszautasítani azzal a kifogással, hogy sajnos ilyen nettel nincs értelme csatlakozni, mert így képtelenség warozni. 😞
A furcsa az, hogy csak a minõsége szar: soxor nem is túl magas a pingem, de nagyon lossos a kapcsolat, a letöltési sávszél viszont ilyenkor is megvan. 400Kbit/sec a max és 390 körül töltök.

Nieleen

Serpa
ja.
😊

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
-Yoss: megosztott net? Másik fél másol? Valamilyen program le/feltölt? Spyware? Adware? Esetleg vírus?
Elsõ körben szerintem...
Ha meg nem jön be, jöhet az orosz módszer.
/nálam még jobb a net: tegnap végre 1x igazat mondott a szolgáltató szerelõje/üzemeltetõje/fõnöke/vagykitudja: asszondja: kérdem mikor helyezik üzembe az antennát? -Asszondja: elméletileg tegnap....Nah, végre! Volt olyan rendes, hogy nem próbált átverni, legalább elismerte, hogy nem haladnak. De hát tudod: dolgozni csak szépen, ahogy csiga megy a jégen!/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
már csak 35 slotos

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

PResident Evil
nem ártana !

Dietrich
megyünk hentelni?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hu vazzeg....😞

Yossarian

Nieleen

Yossarian

Nieleen

Yossarian
sztem ebbõl ma se lesz játék. :-/

Nieleen

Dietrich
<#nyes>

KM
<#nyes>

Yossarian
basszus, már majdnem elkezdtem beírni, hogy kit érdekel mikor jelenik meg a kvéknégy? 😊)))

Nieleen

dr Kotász
Hmm... a CoD 2 fórumban idézett hír szerint Q4 2006 a megjelenés...
Punkerwork
lehet volt már de bemásolom:

"A folyó havi PC Gamerben napvilágot látott néhány kezdeti információ a Call of Duty 2-rõl. A PCG-s fiúk ott jártak a fejlesztõ Infinity Ward bithegesztõ-mûhelyében és megfenyegették a szerencsétlen fejlesztõket, hogy egészen addig nem engedik õket haza, míg nem dobnak valami csontot a fél világ elé. És irgumburgum, meg minden. Így történhetett aztán, hogy az IW-s arcok bepánikoltak, majd kénytelen-kelletlen megnyíltak a PC Gameres terroristáknak és szép hosszú sorokban ontották a tunkolnivaló információt a Call of Duty 2 várható fícsöreirõl, valamint várható játékélmény szintjérõl. A végére olyannyira összemelegedtek a srácok a fejlesztõkkel, hogy khm... na na, talán annyira mégsem. Micsoda perverz gondolat, hmm.. Szóval elég az hozzá, hogy a végére a PCG-s arcoknak még az is megadatott, hogy lejátszhattak egy teljes küldetést a félkész CoD2-bõl.

A teljes hírt értelmetlen lenne lefordítani, a cikk persze négy oldalas, és a szöveg 75%-a köret és az "adjuk el az újságot" marketingkategóriába sorolandó. A tartalmi lényeget viszont mindenképp érdemes pár sorban leírni, számos érdekes újítás vár majd bennünket a játékban, mely, -ha az Úr is a mi oldalunkon áll- még idén télen a boltok polcaira kerül.

Amit várhatunk a CoD2-tõl:

Szkriptek mellõzése (elõre tárolt jelenetek lesznek, de nem erre épül a játék)

A CoD2 nem lesz annyira lineáris

Okosabb MI (a társaid pl. nem csak mennek veled és lõnek, hanem annak megfelelõen reagálnak, hogy milyen formában támadsz. (fedezõtûz, stb.))

Nagyobb kiterjedésû nyílt harcmezõk

Támadási formánként eltérõ ellenséges reagálás

3 kampány: Brit (Afrika (El-Alamein, Tobruk) és a Normandiai partraszállás), Szovjet (Moszkva és Sztálingrád), amerikai (Nyugat-Európa)

Egy lehetséges német kampány ötlete (IW szeretné, kiadó nem engedi - egyelõre)

Térképeken használt technológiák: normal-mapping, specular-mapping, bump-spec, valós idejû fény és árnyékolás

Élõ környezet (hajlongó pálmafák, lengedezõ telefonkábelek, porfelhõ az utcán, stb.)

Új mesterlövész mód (mikor belenézel a célkeresztbe, hallod a szívdobbanásokat és lehetõséged van visszatartani néhány másodpercre a levegõt, ami a célzásra van jótékony hatással)

Történelmi pontosságú küldetések - John Hillen (Military Advisor) révén

Füstgránát használata, mely a pozíciójelzés és a takarás védelmi eszköze is lehet.

Idõjárási viszontagságok (hangulateffektek, mint hó az oroszoknál, esõ Normandiában, stb..)

Várhatóan -FPS játékoknál elõször- 100 vagy több szinkronhang (köztük néhány Hollywood talent is)

Új hardverek, úgymint 15 új fegyver és új jármûvek (köztük a halálos német Gewehr mesterlövészpuska, a Pamzerkampfwagen II, Jeepek, brit Crusader tank és a T-34-es szovjet állat)

Megemlítendõ még, hogy az IW csapata a Medal of Honor Allied Assault nyomán újraéleszti a Normandiai partraszállást a Call of Duty 2-ben, melyet Thaine Lyman (Activision Executive Producer) célzott titokzatossággal így kommentált: "...érdekes lesz". Zárszóként hozzátette:

A fiaink régebb óta fejlesztenek II. világháborús játékokat, mint ameddig maga a háború tartott. Higgyetek nekem, ezek értik a dolgukat.

A játék megjelenési dátuma jelen pillanatban 2005 Q4, tehát idén karira elvileg már a kezeink között tudhatjuk a stuffot.

(A CoD Infobase által nyilvánosságra hozott PC Gamer szkennek közzététele szigorúan tilos és törvénybe ütközõ, így ezt -hivatalos fansite mivoltunkból kifolyólag- mellõznünk kell a hírbõl. Egyes források szerint az érintett képeket be lehet szerezni néhány további magyar rajongói oldalon keresztül, érdemes például az elõzõ hírben közzétett klánlapra, vagy predator által publikált cyberarena.hu/callofduty2 linkre fókuszálni.)

-by Zagash "

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

KM
Hinnye!<#wow3>

ScOrpY
Na mi is lenne az a Lan-codex?
Mert sokat hallottam már róla csak nem tom mi...

Enny1

Yossarian
Nah Serpa, kijött a republic commando😊

Nieleen

Yossarian
de jó neked, nekem kb 15-20%-a elveszik a csomagoknak. (nem érkezik válasz)

Nieleen

Serpa
<#vigyor>

majd ha élesben láttom ...

Serpa
<#smile>

de akkor nem értem miért volt több százas pingem, sõt 999.

KM
Mármint a netessel!<#nyes>

KM
Oksa, akkor a kapcsolatoddal így elsõ látásra nincs baj.

KM
Kinézetre.<#ravasz1>

Serpa
hogy - hogy ?

Serpa
kb 2 percet hagytam.
és nincs benne olyan, hogy megadott idõn belül nem érkezett válasz.

KM
Itt jegyzem meg csendben, hogy a COD-os fegyverek klasszisokkal jobbak, mint a BIA-sok...

KM
Folyamatosan pingeli.

A kis aranyos lamak <#vigyor0><#vigyor0>

Serpa
4 küldött - 4 fogadott

késõ van
😊
mi az -t ?

KM
Arra jó a -t kapcsoló.<#vigyor2>
Nincs benne olyan, hogy megadott idõn belül nem érkezett válasz?

Serpa
beírom és 4x megpingeli ugyanazt az IP -t.

folyamatos ?

KM
De folyamatos?

Serpa
olyan 12 ms körül van.

KM
Pingelj egy külsõs IP-t pár percig. Tudod: ping index.hu -t .

Yossarian
ez qrvayóó 😊

Nieleen

Serpa
#29458 és #29459
még a d-607 is jó server.

Serpa
lehet nem is vid kari probléma.

netre gyanakszok.
amikor beállt a kép, majd ismét jó lett, megnéztem a pingem, és marha nagy volt több száz, de volt 999 is.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

PResident Evil
ajh ezek a csicska 12 éves adminok :\\

wArNiNg 2x kickelt egymás után mert nem bírta a streszt...

KM
DF nekem kilõve...

dr Kotász
Gyertek DF CTF-re. PB óta alig vannak, pedig király szerver...
Serpa
gyertek df re.

Serpa
Ati -s problémát én is ismerem, ha van olyan.

egy lövés se ?

Yossarian
akkó lövésem sincs 😞

Nieleen

Én azért szeretem a CoDot, mert II. Vh, de GYALOGSÁGI. Nekem egyzerûen nem jön be a harcjármûves játékmenet...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Serpa
láttam.
hál' istennek velem az már nem fordul elõ.
de van egy új.

bár ma még nem jelentkezett (kop-kop)

Dietrich
Mire megtaláltak és beléptem volna a szerverre (df)leszeded nem tudom milyen fájlokat majd jött a coduomp.exe hiba...

Serpa
Ti4200