43642
-
#42573 Seholse találok 1.2,1.3,1.4patcheket. Hol találhatók ilyenek?
-
#42572 Nahát gondolom úgyis követelnék a többiek, szóval:
-
#42571 Hát HILYÁBA, a mai fiatalság nem tud helyesen írni. -
#42570 Elsőnek nagyon nyorsan kapcsold ki a caps lockot.
Másodjára kattints a GYIK-ra (gyakran ismételt kérdések).
Harmadjára: ha valamilyen letöltés, leírás nincs a faq-ban, akkor: www.callofduty.hu. De elsőnek ott is nézz körbe, aztán kérdezz.
(szerverindítás: http://profbako.uw.hu de inkább javasolnám hogy e helyett inkább neten próbálkozzatok, kész, korrekt szerveren.) -
geveni #42569 TUDNA NEKEM SEGITENI VALAKI ABBAN, HOGY HOGYAN LEHET CALL OF DUTY UNITED OFFENSIVE-T NETEN KERESZTÜL JÁTSZANI. HÁRMAN VOLNÁNK, MEGCSINÁLTUK A SZERVERT, DE MINDIG AZTIRJA KI HA RÁAKARUNK CSATLAKOZNI A SZERVERRE HOGY ENTER YOUR CD-KEY. DE HILYÁBA IROM BE AKKOR SEM MEGY. NEMLEHETNE EZT VALAMIFÉLE PROGRAMMAL MEGKERÜLNI. VAGY MIANYAVAJÁT LEHETNE EZZEL KEZDENI, HOGY LEHESSEN JÁTSZANI.....
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM, HA VALAKI TUDNA SEGITENI.
[email protected] -
#42568 mellékesen -.- -
Azagtoth #42567 Üdv, Mindenkinek! Én még csak 3 napja tolom a COD2 single küldetéssorozatot, s az amerikai kampány első küldetésénél sikerült elakadnom(partraszállás+s egyebbek). Minden bejárható bunkert kifüstöltem a németektől, a harcmező mögötti tanyát is végignyomattam, de nekem Flak lövegeket kellene megsemmisítenem, s sárga csillag a térképen egy fából+2 hordóból összetákolt kamu löveghez vezet. Azzal meg semmit sem tudok kezdeni. Ellenben a tanya mögött találtam 6 db valódi löveget, de nincs nálam semmi amivel el tudnám intézni ezeket
Mi itt a teendő? Előre is köszi a segítséget! -
#42566 Nekem is vannak képeim fenn, fejike vagyok, hy! -
#42565 Na, most beizgultam!!! -
#42564 van fenn kép, cod2 be kis Cicaa néven:) vagy bajbika vagy kicsicsaj...:D -
#42563 az ASE megjavult lehet használni újra
xfire sajna adminkodás szempontjából egy szutyok :( -
#42562 köszöntem! -
hofitom #42561 Huuuu most elképzeltem JTB-t tangában...... Nem vmi üditő dolog az Te! -
#42560 Hmmmm, a tangás képed megvan még...? -
#42559 Gondolom xfire-t használtál szerverkeresőnek.
Az xfire néha (nem tudom miért) de keveri a szervereket, vagyis az 1.3-as cod2 szervert kijelzi cod-nak.
Megoldás: vagy használod újra az ASE-t, vagy az xfire-ben, jobb oldalt szűrhetsz a verzióra, pb-re, stb. Még jó tipp lehet ha nem állítgatsz semmit, hogy ránézel az épen futó pályanévre. -
#42558 dejó hogy válaszoltok :( -
#42557 -
#42556 pls help mertmár kezdem szétrugni a gépem...
feltettem az uo-t, rá 1.51et, inditom, és irja hogy rossz verzió 1.3.... :@
pls help, faqt olvastam pedig, régebben pedig játszottam a jatekkal... -
#42555 Majd én! -
#42554 hi all :D -
#42553 Mikor töltessz már fel magadról képet?
Milyen néven tisztelhetünk ha játszol? :) -
#42552 ird be googlebe..:D -
#42551 Honnan lehet leszedni az 1.5-ös patchet?
-
#42550 mindenfajta telepítési, inditási, daemontools dolgokra a megoldás a #42534 hsz-ben olvasható.. -
dave016 #42549 sziasztok
ez mit jelent ha ezt íírja ki?: demoshield runtimeplayer hibát észlelt ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük. ezt akkor írja ki mikor elakarom kezdeni a telepítését deamontools-al
köszi
-
McCartman #42548 Hi,
lenne egy kerdesem...
Kesztetest ereztem hogy ujra felpakoljam a cod 1et nomeg a kiegjét, felpakoltam hozza a patcheket amelyeket errol az oldalrol szedtem le, (betoltottem a dameon toolsba egy mini image-t) , feldobtam hozza a magyaritasokat, elinditom és.. a menüben egy kanyi betű sincs. amugy karrog meg ki is tudok lepni mert belovom hogy hol van kb az exit aztan kitalalom hogy melyik a yes... de hianyzik a szoveg.
mas is talalkozott mar ilyen problemaval? lenne 5letetek hogyan lehetne ezt orvosolni? ujratelepitettem mar parszor, magyaritas nelkul is megprobaltam de semmi..
elore is koszi:
Zoli -
#42547 ahha..na akkor utánajárok ;) -
#42546 DX8 lesz az. -
#42545 semmit nem állítottam be csak ahogy települt..1024-ben van és kész.
alapból dx9 települ?
pentium 630 proci
leadtek 6600GT pci-e
1 gb ram
asus intel nf4 sli alaplap (ezzel a deszkával még csak crackelni sem kell ezt védelmet vagy a toca 3-t lehúzgálni a meghajtót stb) -
#42544 DX9-ben? -
#42543 hát nekem mediumon nem szaggat..még mindig áll a csere ajánlatom -
#42542 Nézd a pozitív oldalát, rosszabb lenne, ha akkor jönne meg a kedved, amikor drágul... -
#42541 Én mindig akkor unok bele, mikor akciós áron lehet kapni? :) -
#42540 ÜDV!! -
hofitom #42539 Uccsó lehetőség JTB! Mégegyszer felkínálom a csodás gépemet (működő) a te ótvaros romhalmazodért cserébe. -
#42538 De legalább száguld a Stalker. Hazudtam, szaggat, mint Baumgartner az F1-ben. Nem győzi molesztálni a vinyót, kevesli a memóriát... -
#42537 nem feltétlen, de akár..hanem aki külföldi szerveren akar játszani és erre a gépe is alkalmas ami nem kerül többe mint 100K -
#42536 3as serveren az a winter nevezetű map jónak nézz ki, csak senki nem volt fennt ... -
#42535 Mert kelleni fog a szerverhez? -
#42534 ismét lehet venni cod deluxe edition verziót 3990Ft-os áron itt