Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem már akkor megvolt mikor megjelent volna Magyarországon<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2>

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Malakai
Tényleg, ha már XFire ajánlgatás van... Arra tud vki megoldást, hogy ne keverje össze a különbözõ CoD generációk szervereit? (CoD1-hez belistáz UO-t, 2-t, UO-ba 1-et, 2-t, 2-nél általában jónak tûnik.)
Hivatalos fórumon semmi reakció nem volt, amikor beírtam, bár ott naponta 30 téma nyílik a support részlegbe. :S
Ezen már úgy kibuktam, hogy visszatértem ASE-hoz. 😛 (Oda legalább van fix, mégha lassúcska is.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
keressük meg, vagy mi?

Nieleen

Sziasztok!
Kérlek segitsetek!! multizni szeretnék a Call of Duty val de kéri a cd kulcsot ami nekem elveszett kérlek segitsetek!!!

Elõre is köszi!
PESFAN
Ok köszi mindenkinek.
ASE fix-et kellett feltennem.
A szervereket megnzem

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Tegnap délután a Sajtospufi féle szerveren jól kigránátoztam a bundádat Mogadishun:<#nyes><#violent>
Bár kicsit furi volt újra az UO HQ meg ismeretlen volt nekem a pálya.....

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Keresd meg Trident hsz-ét, és az õ, vagy az én aláírásomban szereplõ szerverekre gyere fel. Tridentéké GFM HQ plusz GFM2 HQ, a mienk UO BAS és GFM HQ. Vmelyik szerveren általában vannak fenn. Esténként kultúrált normális társaság szokott összegyûlni. (Fõleg a GFM-en) A BAS-on nem mindíg sikerül:pppppp

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

laslandes
Az ASE mondta be az unalmast. Használj Xfire-t, vagy ha mindenképpen ragaszkodsz az ASE-hoz akkor: #42006.

PESFAN
Sziasztok!
Ezer éve nem Codoztam már, és ma éjjel úgy döntöttem újra elkezdem.
Felraktam mindent ami kell, de egy valamit nem értek.
Ha bepipálom ASE-ban a Hungary-t egyetlenegy szervert sem látok.
Mi történt?
Megszûntek a szerverek vagy mi?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

trogerzsiger
Ez a heat of battle modhoz van tört server?

Dietrich
UO az él még mindig...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hecker007
Hali!
Nem tudja valaki hogy tudnám felteni az uo-t x64-es winre?
A sima COD1 felment de az uo az kiírja hogy nem támogatott oprendszer:-(

Malakai
Jóval kevesebb élet van, mint CoD2-ben sajnos...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Él még a sima cod?:s én sokat codoztam de valahol a Cod2 megjelenésénél má abbahagytam mert vagy mindenki cod2-zött vagy má nem codozott stb szal semmi clan meg ilyenek😊 pedig jó volt. aztán azóta leszartam de msot kedvem lenne megint tolni.

Serpa
erre kiváncsi leszek.

trident
Kiadták a Heat Of Battle módot is United Offensive alá.

CHANGES/ADDITIONS:

* Codebase ported to use United Offensive.
o Maps that support the UO "Domination" gametype are usable within the HoB gametype.
o The sprinting added by HoB in v1.0 has been removed and replaced with sprinting built into UO.
o The grenade priming added by HoB has been removed and replaced with the grenade priming built into UO.
o UO provided vehicles can be used.
o Player HUD reworked to support vehicles, stance indicator, remove HoB stamina bar, etc.
o The M1A1 Carbine has been added to the British arsenal for gameplay balance reasons. The M1A1 Carbine was chosen as the Special Air Service (SAS) started using the M1A1 in 1943 and it was therefore considered the most historically accurate option.
o UO provided light machine guns added to the support gun category.
o Most new UO provided weapons used:
+ Crosshairs removed from all non-vehicle mounted weapons.
+ HoB Russian SVT40 retained.
+ HoB American BAR retained with the ability to deploy by changing weapon modes in a deployable spot (indicator appears in lower right).
+ HoB German Gewehr 43 model, skin, and animation replaced with UO g43.
+ British and Russians get the UO provided Webley and TT33 pistols.
+ Riflemen are issued smoke grenades.
+ British StenMkII has been replaced with the StenMkII (Silenced).
+ Grenades use the UO method of priming and can no longer be 'unprimed'.
+ All of the weapons new to UO have had their damage and speed brought into line with the existing HoB weapons.
+ Mounted heavy machine guns all now have heat applied.
+ The German MP44 uses the UO skin.
o Quickchat menus expanded to include the UO provided sounds.
o All teams now have a capture sound.
o Server start menu adjusted.
o Voting tab shows when servers have enabled voting and is hidden when voting is not enabled.

Forrás: http://www.heatofbattle.net/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
Ez a Demolition Modra hasonlít leginkább. S&D, csak úgy rémlik mind2 pontot fel kellett robbantani (és, hogy ez is volt a hibája), van respawn, 3 bomba kezdõn, támadók fel tudják venni és látják az iránytûn hol vannak a bombák. Védõk egy nagyjábol helyet látnak akkor, hogyha el van ejtve a bomba (ha vki felveszi semmit). Hatástalanítani persze a földön/dobozban is lehet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Így van.
me and a monkey
A Cod 2 keretein belül megjelenõ új GFM verzió már tartalmaz Domination módot, idézetek:

A nemsoká megjelenõ "final" verzióban szerepelni fog a "Domination" mód is, melyet már a United Offensive-bõl ismerhettek: a pálya bizonyos pontjain lévõ zászlókat elfoglalva nyerhetünk.

Valamint amit én jobban várok, egyfajta elegy, de kombinálja a legjobb tulajdonságait a különféle modifikációknak:

Ezek mellett fog megjelenni az Air Assault nevû játékmód: lényegében a Search & Destroy játékmód az alapja, de a telepítendõ bombát egy repülõgép dobja le egy véletlenszerû helyre, amit a támadók fel tudnak venni, a védõk pedig semlegesíteni. A bombahordozót kilõve szintén van esély a védõ csapatnak semlegesíteni a töltetet. Hogy még izgalmasabb legyen a játékmenet, a kilõtt játékosok bizonyos idõ elteltével újraélednek, vagyis van respawn. Minden bombasemlegesítés és sikeres robbantás után a repülõ újabb bombát dob le, míg le nem telik az idõ, vagy a támadók nem nyernek. Mindezt összevetve egy jóval dinamikusabb, szórakoztatóbb, konstruktívabb, csapatmunkát igénylõ játékmódot kapunk!

(ismeretlen szerzõtõl 😊

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Malakai
Jah, azért kár, mert amúgy eléggé elhanyagolt játékmód. Én meg a szerver végnapjain figyeltem fel rá, hogy van ilyen...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

me and a monkey
Szerintem csak arra utalt, hogy majd egy éve már csináltunk itt egy SG szervert, amely Dom-ra volt kihegyezve, de aztán érdektelenség miatt kimúlt. Akkor a szerver konfigolásában Kotász vitte a fõszerepet, sajnos fölösleges volt a munkája.
Szerintem ezen viccelõdött, nem Neked szólt.
Te akkor ki tudja mely játék vízein eveztél, ezért nem biztos, hogy tudod az elõzményeket.

Nahát JTB! Te élsz?<#eplus2><#ravasz1>

trident
Pöcögtessetek, és megoldhatnánk, hogy a mi publikus tsünket megfaragva lehetne publik gfm, publik bas és publik gém (vagy msá madár) szoba, a közös honlapon pedig lehet látni ki hol van, és így nem lenne gond egy-egy szerver betámadása, csajozós történetek mesélése, szeksztelefon imitálása...

(ha jó az ötlet akkor privátban, meg mindenhogy kell piszkálni engem, mert néha feledékeny vagyok, netán lehet olyat is, hogy becsenget valaki hozzám, majd mire megyek elszalad, aztán visszajön, becsenget...)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trogerzsiger
Amúgy van egy fasza server amin fut DOM 85.21.37.18:28960
más játékmód is megy rajta, csak nem gfm.

Serpa
kissé ellenérzéseket váltott ki belõlem a kommented.
irrónia akart lenni?

dr Kotász
Egyetértek. Nem csinálunk egy DOM szervert? <#vigyor3><#hehe><#felkialtas><#levele>
Serpa
probáltam.
egy csomó hq server van, ezért kész felüdülés lenne egy dom server.
talán a HoB visszahozza azt az érzést.

sajtospuffra is felszoktam járni, ctf (másik kedvenc mod) miatt.

JTB!
<#eljen>
btw, a broadsword mapot nem lehetne kiszedni a rotációból? IBT

KM
Huh! A régi szép idõk!<#vigyor2>

me and a monkey
Serpa !

A GFM mód übereli a HoB módot, nem tudom próbáltad-e valaha.
Miért nem teszel egy próbát vele és jössz fel hozzánk vagy a H2Qbull szerverére.
Ha kell link a letöltéshez, akkor tessék: ibtportal
Ha a pályákra is kell link, akkor jelezd.

Serpa
"gyakorlatilag domination mód"

ez ment az egyik deathfellows serveren; kár, h megszünt.

Hi all!

Tudja valaki mi annak a proginak a neve amivel a felvett demokban körül tudom járni a játékost?

<#gunyos1><#vigyor3>

trident
Majd rákérdezek újra, mert ha jól tudom, kaptunk aldomaint (thx to Fgcklan.hu); szó volt tárhelyrõl is, mert a cwi lassú volt.
Tudom, hogy nyögvenyelõsen halad a dolog, de elõbb-utóbb...😄

Dietrich
www.gfm.callofduty.hu

erre címre nem jön be semmi...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
A HoB eredetileg cod teljes mód (gyakorlatilag domination mód, sprinteléssel, célkereszt nuku, sebzés, modell, hangcsere, +pályák, +fegyver), elvileg nemsoká jön UO alá.

BAS: nem gond, én így is jól szórakoztam, és ha sikerült kooperálnunk, akkor legalább vagy együtt haltunk, vagy sikerült az ákcijó😄

www.gfm.callofduty.hu Még nincs az összes szerver figyelõzve, van ts csatui figyelõ, a publik ts csatinkat pedig meg lehetne csinálni 1 publik uo hq (+2 alszoba); 1 publik cod2(+2alszoba); +1 publik szobára csinálni (vagy ezt jelszavasra: csak a gfm közegnek) és akkor ezzel sem lenne gond...^^

Mostanában speciel annak örülök, ha mezei játékosként lépek fel valahová, ha van kedvem, olyan igazi ppublámi szinten....😄

Serpa
Heat of Battle, ez megy vmelyik hun serveren?

amúgy ami néha megy chatben esténként IBT base -en, ...
😛
néha alig bírom követni a szöveget.

Hello

Tudtok olyan programmot ami segiti beallitani a szervert ?
Tegnap nagy meccs volt Carentanon😊 Szépen fordítottatok. Kár, hogy nem sikerült a screenshotom a végérõl.

trident
(kora reggel van, ne terheljetek mán😄 a cvar 30-ig van, a felett volt a kick, megnéztem, volt akinek 30.0001-re votl beállítva, nem vagyok benne százas de lehet hogy valami spéci buhera miatt volt ez a cb-ben, de tudjuk jól, hogy sok olyan dolog van amit nem ismerünk, mert nem cb-zünk aktívan, hála a jó istennek. Megnéztem tegnap egy nemzetek közti kupát, õszintén szólva egy ilyen szintû eseményen ha az ellenfél csapata war közbeni bindeléssel meg beszólogatással szórakoztatna én kilépnék, lehet hogy ez poén, de két nemzet válogatjának warozásához ez nem méltó - csak nüansz, meg ez jutott errõl eszembe)

Lesz Heat of Battle UO-ra, bár a hob azért volt jó, mert tudta mindazt cod-ban, mint az uo. Így már annyira nem érdekes sajna.

Nekem egy olyan mód kellene, mint Ficsekéknél: nincs az iránytûn semmi, csak a célkereszt, minimális lõszer van, az sincs kiírva, le vannak tiltva a csetek, például a deadcsetet csak a kilõtt látja, nem lehet belepofázni nagyon más játékába. Már csak egy olyan kiegészítés kellene, ami a hecsot meg a lol bindeket nem engedné😄

trident
a cb konfig alapján volt. Kiveszem az érzékenységet. (mittomén, lehet hardveres lag miatt rakták bele, vagy mittomén) 😊

Yossarian
Te Trident! Milyen dolog már az, hogy egér érzékenység miatt is kivág a PB? Izmosnak 30 a sensitivityje és kidobalja...

Nieleen

trident
meg a szervereken, tankos romantikus rush odapasz😄

Magnetic
Spam on:

Sivár a hely. Mindenki a portálon vagy az indexen ? 😄

Spam off

<#banplz>

Dietrich
LOL "digitális környezetszennyezés"

még olvastam mit írt be :p

Yossarian
Upsz, ráadásul ki is toltam vele. Nekem duplán látszott a hozzászólása és az egyiket töröltem, erre eltûnt mindkettõ. Ezt viszont sajnálom!<#worship>
Elnézést kérek! Írd be ismét, nem szándékos volt!

Nieleen

Yossarian
Én is csatlakoznék az elõttem szólóhoz. Többre mennél egy kis tanulással mint egy klánnal. Nagyon rád férne egy kis olvasás is, mert szörnyû, az a digitális környezetszennyezés, amit te helyesírás helyett elõadsz. Általában senki nem teszi szóvá az ilyesmit, de ez már nagyon túlment azon a határon, amit jóérzésû ember el tud viselni :-S

Nieleen

Chriss!

Elõször is tanulj meg helyesen írni!
Másodszor, játssz normálisan és akkor lehet meghívnak egy klánba majd.. talán.

Yossarian
Sajna nem volt gépem, úgyhogy utólag kívánok boldog szülinapot az érintetteknek 😊

Nieleen

Dietrich
Mi is köszönjök a játékot.
Jó hent volt 😊

Mi is. Sajna csak Carentanon tudtam maradni, de nagyon szoros kemény meccsek voltak.
Gratulálok nektek.

trident
Boldog szülinapot! 😊

IBT: köszönjük a wart😊